باطری رو با یه مقاومت 2.2 اهم نیم وات بده به لامپ 1وات.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
سلام عرض شد دوستان و اساتید گرامی
به نظره شما (دوستانی که دستشون تو کاره) صرفه ی اقتصادی داره که به جای خریدن ، خودمون با ال ای دی منتاژ کنیم ؟؟
مثلا من میخواستم چندتا وال واشر منتاژ کنم بعد رفتم تو بازار دیدم که میگن هر نیم میتریش 85هزار تومنه!! اینی که میگم منتاژ شده توسط کاخونس! و دیگه نیازی نیس که درایور براش بذاریم! و مستقیم به 220 وصل میکنیم ،دیگه تغذیه داخلش هست!
حالا نظره دوستانه عزیز رو گوش میدم؟؟ :applause: :applause:
با سلام خدمت آقا بهزاد آره خیلی به صرفه مونتاژ ledpower ویک موضوع دیگه خدمت دوستم گلم آقا بهزاد در مورد لنز من منظو رشما از لنز رو گرفتم چی گفتی برای گار شما باید ببینی که چه لنزی در بازار گیریت میاد حالا بذار بهت بگم لنز 120 درجه مثلا اگه از دیوار فاصله بدیم 1متر رو روشن میکنه در لنز 10 برعکسه یعنی هر چقدر بریم دورتر تا فاصله 10متر نورداریم حالا برای اون کار شما به نظرم لنز 20 عالی باشه
با سلام خدمت آقا بهزاد آره خیلی به صرفه مونتاژ ledpower ویک موضوع دیگه خدمت دوستم گلم آقا بهزاد در مورد لنز من منظو رشما از لنز رو گرفتم چی گفتی برای گار شما باید ببینی که چه لنزی در بازار گیریت میاد حالا بذار بهت بگم لنز 120 درجه مثلا اگه از دیوار فاصله بدیم 1متر رو روشن میکنه در لنز 10 برعکسه یعنی هر چقدر بریم دورتر تا فاصله 10متر نورداریم حالا برای اون کار شما به نظرم لنز 20 عالی باشه
پس با لنز 20 درجه تا 4-5 متر خوب روشن میشه آره :rolleyes:؟ ( برای والواشری که از بالا روی نما نصب بشه )
میگم به نظره شما روی نما هر جند متر یک والواشر بذارم کله نمای ساختمون رو پوشش میده ؟
سلام شرمنده دیر جواب دادم .باید عکس از نمایی که میخوایی بذاری تا بهت بگم چطوری انجامش بدی یا اینکه بافتوشاپ یا 3dmax هم میتونی این کارو انجام بدی تا حدود کار دستت بیاد
سلام شرمنده دیر جواب دادم .باید عکس از نمایی که میخوایی بذاری تا بهت بگم چطوری انجامش بدی یا اینکه بافتوشاپ یا 3dmax هم میتونی این کارو انجام بدی تا حدود کار دستت بیاد
ممنون مهندس
نما رو با مکس برام کشیدن منتها دیگه یه بنده خدایی اومد به جای والواشره من دوتا هالوژن پاور ال ای دی نصب کرد
:biggrin:با ک نگاهش میکنم میبینم نصف نما رو هم روشن نمیکنه
دیدگاه