اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

بعد از تقریبا 15 بار که مدار رو بستم با همه چیز هاش ازش خسته شدم الان فک کنم زیر زمین دفن شده :twisted:
    امروز دوباره میبندمش هم ازش فیلم میزارم هم عکس.
    فقط ولتاژ59 زیاد نیست؟؟؟ :redface:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

آروین جان جوابمو نمیدین؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 99mm
        آروین جان جوابمو نمیدین؟؟؟
        جواب کدوم سوال؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 11101010000
          زیاده گفتم بهت تو خصوصی

دیدگاه

سلام؛
            من هم چند ماهی میشه این مدار رو راه انداختم، ولی بدلیل گرم شدن زیاد از حد ترانزیستور نمیتونم زیاد روش حساب کنم :cry: :cry:
            دوستان اگه بتونند مداری معرفی کنند که تلفات حرارتیش کم باشه، خیلی بهر میشه...
            مدار من با یک هیتسینگ بزرگ و ولتاژ 42 ولت فقط نهایتاً تا پنج دقیقه میتونم روشنش کنم، بعدش حسابی داغ میشه و ترانزیستور خاموش میکنه.

آخه این دو ماژول آماده چجوری تو این سایز کوچک، مشکل حرارتی ندارند:

http://shop.aftabrayaneh.com/HB20-00..._Atomizer.html

http://shop.aftabrayaneh.com/DJ20-00..._Atomizer.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دلاوری
              سلام؛
              من هم چند ماهی میشه این مدار رو راه انداختم، ولی بدلیل گرم شدن زیاد از حد ترانزیستور نمیتونم زیاد روش حساب کنم :cry: :cry:
              دوستان اگه بتونند مداری معرفی کنند که تلفات حرارتیش کم باشه، خیلی بهر میشه...
              مدار من با یک هیتسینگ بزرگ و ولتاژ 42 ولت فقط نهایتاً تا پنج دقیقه میتونم روشنش کنم، بعدش حسابی داغ میشه و ترانزیستور خاموش میکنه.

آخه این دو ماژول آماده چجوری تو این سایز کوچک، مشکل حرارتی ندارند:
              این دو تا ماژول کلن تو آب قرار می گیرن و خنک میشن توسط آب مگر نه خیلی داغ می کنن

sigpic

دیدگاه

عمربالایی هم ندارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                  این دو تا ماژول کلن تو آب قرار می گیرن و خنک میشن توسط آب مگر نه خیلی داغ می کنن
                  در مورد ماژول فلزی احتمالاً همینطور هست،
                  ولی اون ماژول با بدنه پلاستیکی مسلماً با هدف هیتسینگ و خنک کنندگی نیست.
                  این مدار رو با ماسفت هم درست میکنند، در این صورت بدلیل سرعت بالای ماسفت و این که نیاز نیست که ولتاژ روی سوئیچ افت کنه تلفات کمی روی سوئیچ اتفاق می افته و این یعنی حرارت کمتر.
                  بدلیل فرکانس بالا باید طراحی درایور سخت باشه و هم ریسک بالا.
                  احتمالاً با ماسفت نیاز به ولتاژ بالا هم نداشته باشیم، چون فرکانس بالا هست اهم پیزو بسیار کم میشه و تمام توان رو مستقیم روی پیزو میندازیم ونه با سلف اون رو تغییر بدیم و در نهایت به پیزو برسه.

دیدگاه

دستگاه تبخیر سرد

سلام .با تشکر از توضیحات کاملتون.می خواستم بدونم برای تبخیر 20لیتر آب در ساعت از چه پیزوهایی و قطعات و مدار الکتریکی باید استفاده کرد؟

دیدگاه

با سلام خدمت شما . چند تا سوال داشتم اگه میشه جواب دهید .
                      1- برای تبخیر 30 لیتر آب در ساعت ؛ به چه تعداد پیزو و با چه مشخصاتی نیاز داریم ؟
                      2- ایا این مدار طراحی شده جهت امور صنعتی ( سالنهای سردخانه میوه با فضای 6000 متر مکعب) جوابگو هست یا خیر؟
                      3- در اصفهان پیزو با سایز 30 میلی متر موجود است آیا انواع دیگر با قابلیت بهتر وجود دارد ؟
                      با تشکر .

دیدگاه

این تکنولوژی موثر هست ولی بیشتر برای کارهای کوچیک و بامزه بدرد میخوره شما از کولر آبی استفاده کنید برای کارهای صنعتی بنظرم بهتره

دیدگاه

کلا دو مدل پیزو بیشتر تو بازار نیست کوچک و بزرگ همون 30 میلی متر
                          اصفهان هم از نیکو یا زرگر زاده ها میتونی بگیری دارن
                          از زرگرا گرون تره ولی کیفیتش بهتره
                          این مدار به درد کارای صنعتی نمی خوره بهتره تو هیچ کارخونه قارچی نمیان از بخور سرد استفاده کنن ولی تو جاهی کوچیک مثل قارچ خونگی استفاده می کنن

دیدگاه

سلام
                            دوستان من یک پیزو دارم سیمش قطع شده... میتونم لحیمش کنم؟

اضافه شده در تاریخ :
                            به نقل از اساتید و دوستان... :NO:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4419#msg364419
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4444#msg364444
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4446#msg364446

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندسان بزرگوار
                              من عوض جدید این سایت هستم.بابت اطلاعات و راهنمایی های شما در تاپیک"بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش"بسیار متشکرم. :applause:
                              بنده چندین درایور پیزوالکتریک بخار سرد رو ساختم و بخار سرد بخوبی ایجاد شد اما یک سوال،آیا امکان نمک زدایی آب شور توسط روش بخار سرد امکان پذیر هست؟ :rolleyes:
                              منتظر پاسختون هستم.باتشکر :smile:

اضافه شده در تاریخ :
                              اینم تصاویر چیزایی تا الان برای این کار ساختم:

اینم آدرس تاپیک جدید خودمه که راجب همین موضوع هستش: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110982.0

دیدگاه

این روش آب بندی دررست نیست نشتی نداری؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...