اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نه والا هیچ نشتی نداره، اولش یکی دوتا نشتی پیش اومد اونم فورا با چسب درستش کردم.جای پیزوهارو با اره گرد بر 30 میلی متری ایجاد کردم که با یکم فشار پیزو با جاش آب بندی میشه اما برای اطمینان یکم چسب هم زدم. :biggrin:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

هر پیزو بیشتر از 0.7A جریان نکشه وگرنه یکهفته ای پوست پوست میشه از بین میره

دیدگاه

بله اینو تجربه کردم :biggrin: و استاندارد ها رو رعایت کردم اما فعلا تو فکر نمک زدایی آب شور با این روش هستم فقط :read:

دیدگاه

توی پروتئوس چی سرچ کنم پیزو بشه ؟ من ندارم انگار کتابخونشو هرچی سرچ میکنم نمیاد :((

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narcisaaa
            توی پروتئوس چی سرچ کنم پیزو بشه ؟ من ندارم انگار کتابخونشو هرچی سرچ میکنم نمیاد :((
            دو تا پد بزار
            سخت نگیر
            یا دو تا سوراخ که با سیم پیزو رو وصل کنی
            [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
            منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
            خیلی حال داد
            ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya.bp
              بله اینو تجربه کردم :biggrin: و استاندارد ها رو رعایت کردم اما فعلا تو فکر نمک زدایی آب شور با این روش هستم فقط :read:
              دادش تلاشتو بکن ولی خیلی امید وار نباش چون NACLبه صورت محلول در ابه و پیزو دقیقا نمک رو به همراه اب بخار میکنه یعنی اون مهی که تشکیل میشه شوره
              ولی شما خودت امتحان کن!!
              راستی آزمایشتو بیرون اتاق انجام بده چون اونجاهایی که بهش بخار برسه بعدا سفیدک میزنه

دیدگاه

سلام دوستان ایا یک مدار کاملا صددرصدی یعنی بدون دردسر کسی سراغ داره واسه راه اندازی پیزو.بعضی از دوستان که درست کردن یاداغ میکنه یابخارش کمه یا......ایاکسی نقشه ساختی داره که هم لیست قطعاتش باوجودموجودبودن دربازار و ارای ادرس دقیق برای تهیه این قطعات داشته باشه چون خیلی وقته دنبال این موضوع هستم برای ساختش ولی سایتهای نبوده که من نگشته باشم.اگرکسی ی شماتیک کامل داره بذارتااستفاده کنم چون میخوام بااستفاده از بخار سرد وهدایت اون به وسیله ی فن ولوله به جلوی یه پنکه یامشابه اون یک رطوبت سازدرست کنم.من درسیستان وبلوچستان زندگی میکنم ودرجریان هستیدکه اینجافرقی باجهنم نداره :angry:بااین کار حداقل به وسیله پنکه بادخنکتری میوزه.ممنون میشم منو کمک کنید. :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yas68
                  سلام دوستان ایا یک مدار کاملا صددرصدی یعنی بدون دردسر کسی سراغ داره واسه راه اندازی پیزو.بعضی از دوستان که درست کردن یاداغ میکنه یابخارش کمه یا......ایاکسی نقشه ساختی داره که هم لیست قطعاتش باوجودموجودبودن دربازار و ارای ادرس دقیق برای تهیه این قطعات داشته باشه چون خیلی وقته دنبال این موضوع هستم برای ساختش ولی سایتهای نبوده که من نگشته باشم.اگرکسی ی شماتیک کامل داره بذارتااستفاده کنم چون میخوام بااستفاده از بخار سرد وهدایت اون به وسیله ی فن ولوله به جلوی یه پنکه یامشابه اون یک رطوبت سازدرست کنم.من درسیستان وبلوچستان زندگی میکنم ودرجریان هستیدکه اینجافرقی باجهنم نداره :angry:بااین کار حداقل به وسیله پنکه بادخنکتری میوزه.ممنون میشم منو کمک کنید. :cry2:
                  بد تر میشه باید هوای خشک به سیستمتون بدید و هوای مرطوب و خنکتر تحویل بگیرید نمیتونین توی سیستم بسته اینکارو بکنید.

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    بد تر میشه باید هوای خشک به سیستمتون بدید و هوای مرطوب و خنکتر تحویل بگیرید نمیتونین توی سیستم بسته اینکارو بکنید.
                    منظورتون اینه که انرژی کل خونه زیاد میشه ، پس دما ی خونه بالا میره؟
                    من فکر نمیکنم انطور بشه چون با خوردن باد پنکه به اون بخار سرد ، بخار سرد دمای هوای اطراف رو میگیره و بدون تغییر دمای خودش، تبدیل به بخار معمولی میشه (گرمای نهان ذوب!!) پس هوا خنک میشه
                    [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
                    خیلی حال داد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط 11101010000
                      منظورتون اینه که انرژی کل خونه زیاد میشه ، پس دما ی خونه بالا میره؟
                      من فکر نمیکنم انطور بشه چون با خوردن باد پنکه به اون بخار سرد ، بخار سرد دمای هوای اطراف رو میگیره و بدون تغییر دمای خودش، تبدیل به بخار معمولی میشه (گرمای نهان ذوب!!) پس هوا خنک میشه
                      من کیی گفتم انرژی کل خونه زیاد میشه؟!؟! :eek: درضمن لزوما اضافه شدن انرژی هم از نظر فیزیک منجر به بالا رفتن دما نمیشه!

بخار سرد نیست! تغییر حالت آب از حالت مایع به بخار یک واکنش گرما گیر هستش بله این درسته ولی شما نمیتونید بیشتر از 100% رطوبت رو بالاتر ببرید پس این واکنش تا وقتی که هوای اتاق جا برای ملوکولهای آب رو داره میتونه گرما رو بگیره و تبدیل بشه به بخار آب و سرما به نوعی . ولی بعد از اون این واکنش متوقف میشه و دمای 26% و رطوبت 100% یک جهنم حساب میشه

میتونید امتحان کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        من کیی گفتم انرژی کل خونه زیاد میشه؟!؟! :eek:
                        فکر کردم منظورتون اینه
                        نوشته اصلی توسط arvinfx
                        درضمن لزوما اضافه شدن انرژی هم از نظر فیزیک منجر به بالا رفتن دما نمیشه!
                        میدونم،اگه به صورت کار و یا تغییر حالت یه ماده درنیاد اونوخته که دما بالا میره
                        نوشته اصلی توسط arvinfx
                        بخار سرد نیست!
                        میدونم
                        نوشته اصلی توسط arvinfx
                        تغییر حالت آب از حالت مایع به بخار یک واکنش گرما گیر هستش بله این درسته ولی شما نمیتونید بیشتر از 100% رطوبت رو بالاتر ببرید پس این واکنش تا وقتی که هوای اتاق جا برای ملوکولهای آب رو داره میتونه گرما رو بگیره و تبدیل بشه به بخار آب و سرما به نوعی . ولی بعد از اون این واکنش متوقف میشه و دمای 26% و رطوبت 100% یک جهنم حساب میشه

میتونید امتحان کنید
                        اقا مگه کار کولر ابی همین نیست؟؟؟
                        اگه اینطوری که باید الان خونه ما سونای بخار باشه :eek:
                        خیلی حال داد

دیدگاه

سلااااام من این مدارو بستم ولی یه لحظه که ولتاژ به مدار وصل میشه بخار میده و قطع میشه!!!!! چراااااااااا! :angry:

دیدگاه

اگه اینطوری که باید الان خونه ما سونای بخار باشه :eek:
                            کولر آبی هوای خشک و گرم رو تبدیل میکنه به هوای مرطوب و خنک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              کولر آبی هوای خشک و گرم رو تبدیل میکنه به هوای مرطوب و خنک
                              اهان
                              فهمیدم مشکلمون کجاست
                              تو فکر میکنی که بخار سرد واقعا" بخار ابه!
                              ولی نه واقعا" بخار اب نیست
                              خیلی حال داد

دیدگاه

اهان
                                فهمیدم مشکلمون کجاست
                                تو فکر میکنی که بخار سرد واقعا" بخار ابه!
                                ولی نه واقعا" بخار اب نیست
                                بله درسته
                                واقعا بخار(به معنی حالت گاز آب) نیست
                                میشه گفت قطرات بسیار بسیار ریز آب(مایع) هست
                                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X