اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط raminrayat
    یعنی مقاومت رو کلا در بیارم از مدار و جاش مقاومتای دیگه ای بزارم؟
    می تونی مقدارشو تغییر بدی بدون اینکه اونو در بیاری مثلا این که یه مقاومت باهاش موازی کنی و یا با دست دو سرش رو بگیری ببینی تغییر می کنه و با اینکه سلف رو باز یا فشرده کنی و کلا از همین تغییرات جزئی که همه بچه ها دادن و به نتیجه مطلوب رسیدن .
    البته گفتی که از صفحه اول تا اینجا خوندی همه ی مطالبو که دیگه خودت دیدی بچه ها چه کارهایی کردن و به چه جوابهایی رسیدن
    این پست پست شماره 512 من در انجمن بود یاد 2 به توان 9 افتادم
    ))))
    raminrayat موفق باشی

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط نا صر
      می تونی مقدارشو تغییر بدی بدون اینکه اونو در بیاری مثلا این که یه مقاومت باهاش موازی کنی و یا با دست دو سرش رو بگیری ببینی تغییر می کنه و با اینکه سلف رو باز یا فشرده کنی و کلا از همین تغییرات جزئی که همه بچه ها دادن و به نتیجه مطلوب رسیدن .
      البته گفتی که از صفحه اول تا اینجا خوندی همه ی مطالبو که دیگه خودت دیدی بچه ها چه کارهایی کردن و به چه جوابهایی رسیدن
      این پست پست شماره 512 من در انجمن بود یاد 2 به توان 9 افتادم
      ))))
      raminrayat موفق باشی
      ممنون داداش.خیلی لطف کردی
      اره همشو خوندم.اما با اینکه همشونم امتحان کردم مال من یه چیز دیگه اتفاق افتاد
      چون فکرشم نمیکردم مشابه tt2148 از خودش بهتر کار کنه
      مقاومتو سلفو همرو تغییر دادم اما نشد
      گفتم بزار جای این ترانزیستور اون مشابهی که بچه ها گفتن امتحان کنم
      خیلی خیلی عالیتر کار میکنه با همون سلفو مقاومت چند قطره ای که روش بود یهو پودر کرد :wow:
      حالا باید سلفو اینارو دستکاری کنم ببینم چطور میشه

دیدگاه

سلام دارم ترانسمو باز میکنم تا ولتاژشو زیاد کنم با اضافه کردن دورش
        یه سوال واسه اون سلفه ضخامت سیمش تاثیری داره؟یعنی من که نمیدونم سیم لاکیم نمره چنده اگه با این سیم بپیچم مشکلی پیش میاد؟

دیدگاه

ترانسم زیاد جا نداشت تونستم ولتاژ دی سی رو به 40 برسونم
          جای مقاومت ه میه پتانسیومتر گذاشتم
          الان به محض وصل کردن تغذیه فقط کل ابی که توی واشر خود پیزو جا میشه رو تبخیر میکنه و مثل فوران میفرسته بیرون
          پتانسیومتر روی 6.8 کیلو اهم بهترین عملکردو به مدار میده
          چندتا سوال
          1)چرا پیزو داغ میکنه؟
          2)ایا مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه به خاطر این گرما بسوزه؟
          3)چرا اگه من یهپلاستیک(نایلون نازک)که توش رو اب ریختم حتی با سطح کم رو نمیتونه تبخیر کنه؟
          4)ایا سطح بالایی پیزو باید حتما تماس مستقیم با اب داشته باشه؟
          5)من ته پیزو رو اب بندی کردم خیلی عالی هم شده تا صبح می ایستم تا خشک شه میخوام کلا بندازم تو ظرف اب ببینم چطور پیش میره.اگه امتحان ککردیدو ممکنه خراب بشه بهم بگید
          6)سوال مهم.روی پیزوی من نوشته AW1310 ولی مال شما AW1212 هست کدوم قوی تره؟ایا علت کم بخار دادن مدار من بخاطر نوعه پیزو هست؟

دیدگاه

ترانسم زیاد جا نداشت تونستم ولتاژ دی سی رو به 40 برسونم
            جای مقاومت ه میه پتانسیومتر گذاشتم
            الان به محض وصل کردن تغذیه فقط کل ابی که توی واشر خود پیزو جا میشه رو تبخیر میکنه و مثل فوران میفرسته بیرون
            پتانسیومتر روی 6.8 کیلو اهم بهترین عملکردو به مدار میده
            چندتا سوال
            1)چرا پیزو داغ میکنه؟
            2)ایا مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه به خاطر این گرما بسوزه؟
            3)چرا اگه من یهپلاستیک(نایلون نازک)که توش رو اب ریختم حتی با سطح کم رو نمیتونه تبخیر کنه؟
            4)ایا سطح بالایی پیزو باید حتما تماس مستقیم با اب داشته باشه؟
            5)من ته پیزو رو اب بندی کردم خیلی عالی هم شده تا صبح می ایستم تا خشک شه میخوام کلا بندازم تو ظرف اب ببینم چطور پیش میره.اگه امتحان ککردیدو ممکنه خراب بشه بهم بگید
            6)سوال مهم.روی پیزوی من نوشته AW1310 ولی مال شما AW1212 هست کدوم قوی تره؟ایا علت کم بخار دادن مدار من بخاطر نوعه پیزو هست؟
            سلام داغ کردن پیزو طبیعیه چون داره با فرکانس بالا نوسان می کنه
            آب باید با سطح روی پیزو تماس مستقیم داشته باشه
            چون سطح روییش با آب در تماسه پس خود به خود خنک میشه و نمی سوزه
            ته پیزو اگه آب بندی بشه باید جوری آب بندی بشه تا زیرش فضای باز باشه چون قراره نوسان کنه و اگه زیر پیزو چسب بزنید نمی تونه نوسان کنه و اصلا کار نمی کنه یعنی زیر پیزو و اون جایی که سیم ها وصل شدن حتما باید فضای خالی باشه تا بتونه نوسان کنه و نباید جلوی نوسانش رو گرفت!
            ضخامت سیم سلف مهم نیست
            مدل پیزو ها با هم فرق داره که ممکنه در عملکرد کمی تاثیر داشته باشه اما نه خیلی

sigpic

دیدگاه

آقا ناصر این قضیش چیه که مقدار مقاومتی که با پیزو موازی میشه با هم فرق داره؟
              من با 1 کیلو جواب گرفتم شما با 18 کیلو و.... :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                آقا ناصر این قضیش چیه که مقدار مقاومتی که با پیزو موازی میشه با هم فرق داره؟
                من با 1 کیلو جواب گرفتم شما با 18 کیلو و.... :surprised:
                به خاطر تفاوت در ترانزیستورهاست
                همان طور که می دانید هر ترانزیستوری با ترانزیستور دیگر متفاوت است مثلا در مقدار بتا و یا سایر مشخصات و این تغییرات حتی در دو ترانزیستور مشابه و با یک سریال ساخت هم وجود دارد و علت آن تغییرات کوچک در ساختار آنها در زمان ساخت است و کلا در همه ی عناصر وجود دارد در خازنها و مقاومت ها نیز پارامتری به نام تلرانس وجود دارد.
                اینکه برای بایاس ترانزیستور ها باید مقاومت خاصی را با پیزو موازی کرد تا جریان بیس برقرار شود اما این مقاومت اگر کوچک باشد مقدار زیادی انرژی در آن تلف خواهد شد و باید یک مقاومت بزرگ حدود 20 کیلو اهم قرار داد و با تغییر در سایر المانها مانند تغییر خازنها و سلف ها به جواب مطلوب رسید.

sigpic

دیدگاه

من متوجه شدم که 2sd1047 خیلی بهتر از tt2148 تو مدار من کار میکنه
                  اما با انکه ولتاژم الان 40 دی سی هست بازم اگه فقط تو واشر پلاستیکی اب پر باشه اب رو نمیتونه تبخیر کنه و مسل یه فواره کوچولو فقط میتونه یک سانت اب رو هول بده بالا
                  علت چیه؟
                  در ضمن ایا میشه ازین مدار واسه تعمین رطوبت دستگاه جوجه کشی استفاده کرد؟
                  در شرایط خوب تا چه ارتفاعی از سطح پیزو تو ظرف اب باشه رو این میتونه تبخیر کنه؟ حداکثر همون 4 سانتی که گفته بودن بچه ها؟

دیدگاه

من متوجه شدم که 2sd1047 خیلی بهتر از tt2148 تو مدار من کار میکنه
                    اما با انکه ولتاژم الان 40 دی سی هست بازم اگه فقط تو واشر پلاستیکی اب پر باشه اب رو نمیتونه تبخیر کنه و مسل یه فواره کوچولو فقط میتونه یک سانت اب رو هول بده بالا
                    علت چیه؟
                    در ضمن ایا میشه ازین مدار واسه تعمین رطوبت دستگاه جوجه کشی استفاده کرد؟
                    در شرایط خوب تا چه ارتفاعی از سطح پیزو تو ظرف اب باشه رو این میتونه تبخیر کنه؟ حداکثر همون 4 سانتی که گفته بودن بچه ها؟
                    سلام
                    همون طور که گفتن ترانزیستور ها با هم تفاوت دارن
                    اگه مقدار مقاومت شما کم باشه مقدار نوسان پیزو بسیار کم میشه و راندمان مدار کاهش پیدا می کنه
                    هم چنین زیر پیزو باید کاملا خالی باشه تا بتونه راحت نوسان کنه
                    ولتاژ 40 ولت مناسبه
                    این دستگاه برای پرورش قارچ و یا دستگاه جوجه کشی مناسبه
                    اگر 4 سانتی متر روی پیزو آب باشه عملکرد خوبی داره و این نکته رو روی دستگاه های بخار آب سرد هم نوشته
                    شما باید مقدار مقاومت رو زیاد کنی و با ایجاد تغییرات در سلف ال دو و همچنین خازنها به نتیجه مطلوب برسی و تنها عناصری که تاثیر زیادی در عملکرد مدار ندارن سلف ال یک و خازن الکترولیت بزرگ صافی هست که این دو تا برای فیلتر تغذیه استفاده شدن و تاثیر زیادی ندارن
                    شما اینقدر ال دو و مقاومت و خازن ها رو تغییر بده و نتیجه رو یادداشت کن تا به بهترین پاسخ برسی
                    فقط سعی کن مقدار مقاومت بالا باشه بالای 15 کیلو در غیر این صورت اکثر توان تولید شده در مقاومت تلف خواهد شد و بخار به شدت کم خواهد شد و هرگز به نتیجه مطلوب نمیرسی ولی با تغییر ال دو و خازنها پاسخ بهتری خواهی یافت

sigpic

دیدگاه

کلافم کرده :angry:
                      ولی من باید خوبش کنم.

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

دوستان این مدل خیلی بابت نبود دستگاه بخار سرد در فروشگاه گله میکردند که بالاخره سری جدیدش رو به فروشگاه اضافه کردیم.
                        از طرفی امروز که این تاپیک رو مطالعه کردم دیدم واقعا دوستان دارند تلاش میکنن برای ساختش و واقعا خوشحال شدم که به طور علمی این موضوع رو پیگیری میکنند.
                        کار خاصی برای کمک به شما عزیزان از دستم برنمیاد فقط قیمت پیزوهارو تا حدی کاهش دادم شاید بتونه مقداری راه گشا باشه.
                        لطفا اگر قطعات دیگری برای این کار نیاز هست از جمله ماسفت های خاص یا خازن های خاص حتما از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید تا برای تامینش اقدام کنم.

موفق باشین
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          دوستان این مدل خیلی بابت نبود دستگاه بخار سرد در فروشگاه گله میکردند که بالاخره سری جدیدش رو به فروشگاه اضافه کردیم.
                          از طرفی امروز که این تاپیک رو مطالعه کردم دیدم واقعا دوستان دارند تلاش میکنن برای ساختش و واقعا خوشحال شدم که به طور علمی این موضوع رو پیگیری میکنند.
                          کار خاصی برای کمک به شما عزیزان از دستم برنمیاد فقط قیمت پیزوهارو تا حدی کاهش دادم شاید بتونه مقداری راه گشا باشه.
                          لطفا اگر قطعات دیگری برای این کار نیاز هست از جمله ماسفت های خاص یا خازن های خاص حتما از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید تا برای تامینش اقدام کنم.

موفق باشین
                          بسیار عالی بود خیلی ممنون بابت کاهش قیمت پیزو ها ) که در بازار 6000 تومان و در برخی شهر ها ده هزار تومان است اما در سایت فق 3900 تومان ))))))

sigpic

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط نا صر
                            بسیار عالی بود خیلی ممنون بابت کاهش قیمت پیزو ها ) که در بازار 6000 تومان و در برخی شهر ها ده هزار تومان است اما در سایت فق 3900 تومان ))))))
                            سلام مدلی که از تهران برای من خریداری کردن AW 1310 رو به قیمت 5000 تومن خریدن
                            ممنون که قیمتتون رو کاهش دادید.
                            من امشب از بابل راه میفتم و میرم تهران تا دنبال پیزوی مناسب و ترانس خوب بگردم
                            توی امجد همشونو دارن دیگه اره؟
                            اینطور که فهمیدم مشکل مدار من ترانسه چون وقتی مدار رو روشن میکنم ولتاژش از 40 میرسه به 33 ولت
                            و وقتی به ولتاژ70 ولت دی سی وصل میکنم خیلی خوب کار میکنه.که موقع وصل به مدار ولتاژش افت میکگنه روی 66 ولت
                            به نظرتون اشکالی داره من از همین ترانس 50 ولت AC استفده کنم؟

دیدگاه

این پیزو هارو بنده از شرکت تولید کننده همین دستگاه بخور سردها خریدم.
                              پیزو های بزرگتر و قوی تر و .... هم دارند با قیمت های بسیار بالاتر ولی این پیزو دقیقا در تمام این دستگاه ها استفاده میشند و از کیفیتشون مطمئن باشید.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                این پیزو هارو بنده از شرکت تولید کننده همین دستگاه بخور سردها خریدم.
                                پیزو های بزرگتر و قوی تر و .... هم دارند با قیمت های بسیار بالاتر ولی این پیزو دقیقا در تمام این دستگاه ها استفاده میشند و از کیفیتشون مطمئن باشید.
                                شما تو امجد هم نمایندگی دارید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...