اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط raminrayat
    سلام مدلی که از تهران برای من خریداری کردن AW 1310 رو به قیمت 5000 تومن خریدن
    ممنون که قیمتتون رو کاهش دادید.
    من امشب از بابل راه میفتم و میرم تهران تا دنبال پیزوی مناسب و ترانس خوب بگردم
    توی امجد همشونو دارن دیگه اره؟
    اینطور که فهمیدم مشکل مدار من ترانسه چون وقتی مدار رو روشن میکنم ولتاژش از 40 میرسه به 33 ولت
    و وقتی به ولتاژ70 ولت دی سی وصل میکنم خیلی خوب کار میکنه.که موقع وصل به مدار ولتاژش افت میکگنه روی 66 ولت
    به نظرتون اشکالی داره من از همین ترانس 50 ولت AC استفده کنم؟
    فکر نمی کنم نیازی باشه این همه راه بیای تهران اگه مشکل ترانسه من هزار تا راه حل دارم که با همون ترانسی که دارید ولتاژ بالا دریافت کنید و می تونید مدار رو با همون ترانس و یا حتی بدون ترانس راه اندازی کنید.
    اگر به خاطر ترانس میاید سعی کنید نیاید ))بعد هم اگه خیلی اسرار داشتید بیاید ، بیاید یه ترانس حدود 32 ولت بخرید
    اگر هم واسه پیزو میاید نیاید چون سایت پیزو داره به قیمت مناسب و می تونید سایر قطعات رو هم از سایت بخرید و الکی دردسر رفت و آمد و به خودتون ندید.
    کلا خودمم نفهمیدم چی گفتم اما مطمئنم میشه با همون چیزایی که دارید به بهترین پاسخ برسید و فقط به من بگید مشکل تان کجاست
    شرکت eca در تهران نمایندگی ندارد اما برخی محصولات آن مثل پروگرامر ها و ... در همه جا یافت می شود اما قطعات را فقط در سایت به شکل اینترنتی می توان خریداری نمود.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
      فکر نمی کنم نیازی باشه این همه راه بیای تهران اگه مشکل ترانسه من هزار تا راه حل دارم که بتونید مدار رو با همون ترانس و یا حتی بدون ترانس راه اندازی کنید.
      اگر به خاطر ترانس میاید سعی کنید نیاید )) چون من راه حلشو بهتون میگم بعد اگه خواستید بیاید یه ترانس حدود 32 ولت بخرید
      اگر واسه پیزو میاید نیاید چون سایت پیزو داره به قیمت مناسب و می تونید سایر قطعات رو هم از سایت بخرید و الکی دردسر رفت و آمد و به خودتون ندید.
      سلام ممنون اقا ناصر
      من در اصل بابت خریدن موتور 1 دور دستگاه جوجه کشی میخوام بیام
      هزینه ی رفتنم تا تهران مجانیه چون امشب فامیلمون برمیگرده تهران
      چون عجله دارم مجبورم بیام
      یه سوال چرا قیمت این دوتا موتور یک دور با اینکه عین هم هستن اینهمه فرق داره؟

http://iran-micro.com/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D9%88%D8%B1-50ktyz-220vac-p-7985.html
      و
      http://www.joojekeshi.com/crbst_17.html

چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن میخوام بگردم تو امجدو دورو برش ببینم پیزوهای قویتر هم دارن یا خیر.
      راستی به نظرت اون ماژول تبخیر آب سرد جهان کیت هم همینیه که ما ساختیم یا بهتره؟

http://www.jahankitshop.com/Market/d5018.aspx

اقا ناصر خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنی بگی چجوری این ترانس 50 ولت AC که دارمو واسه این مدار تغییر بدم.چه راه حل خوبی جز تغییر دور سیم پیچیش هست؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

دوستان کسی تا حالا Life time این پیزو هارو چک کرده؟ بیشترین زمانی که ازشون کار کشیدین چقدر بوده مال من 7 روز بود بدش خراب شدن

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط arvinfx
          دوستان کسی تا حالا Life time این پیزو هارو چک کرده؟ بیشترین زمانی که ازشون کار کشیدین چقدر بوده مال من 7 روز بود بدش خراب شدن
          تو همین تاپیک یه صفحه ای نوشته بود دویستو خوردی روز
          یعنی 5000 ساعت
          لابد یا رطوبت به زیرش میرسسیده یا وتاژت خیلی بوده یا..

دیدگاه

راستی بعد اینکه سوالای نظر قبلیمو لطف کردید جواب دادید
            یه چیز دیگه هست که ذهنمو مشغول کرده
            ما در نهایت میخوایم چیزی که بسازیم کیفیتش به همینی که تو سایت هست میرسه؟

http://eshop.eca.ir/1384-large_default/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF.jpg

یعنی کیفیتو قدرت چیزی که ما میسازسم تقریبا با همین برابره؟؟

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C/1534-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF.html

دیدگاه

سلام خسته نباشید raminrayat
              اول اینکه مداری که فروشگاه جهان کیت داره مداری هست که بسیار به خازن ها حساسه و یکی از دوستان خود من طراحی کرده و وقتی مدار و عملکرد مدار من رو دید خیلی شگفت زده شد.

ماژول چینی که آماده هست هم مهران چمنی وقتی بازش کرد دید که المان سوئیچرش tip41 هست و مدارش جندان نباید با مدار های دیگه فرقی داشته باشه فقط یه سنسور داشت واسه تشخیص وجود آب که هنوز هم نفهمیدیم چطور کار می کنه

تفاوت قیمت موتور ها هم که معلومه به خاطر توانش هست و باید ببینید به چه توانی نیاز دارید.
              من فکر می کنم چیزی که ما ساهتیم به مراتب از دیگر مدارات بازار خیلی بهتره چون هم هزینه رو کم کردیم و هم راندمان رو بالا بردیم
              arvinfx :
              من هنوز هم وقت نکردم عمر مفید رو چک کنم اما مطمئنم جنس پیزو خیلی مهمه و باید پیزوی با کیفیت پیدا کرد.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                سلام خسته نباشید raminrayat
                اول اینکه مداری که فروشگاه جهان کیت داره مداری هست که بسیار به خازن ها حساسه و یکی از دوستان خود من طراحی کرده و وقتی مدار و عملکرد مدار من رو دید خیلی شگفت زده شد.

ماژول چینی که آماده هست هم مهران چمنی وقتی بازش کرد دید که المان سوئیچرش tip41 هست و مدارش جندان نباید با مدار های دیگه فرقی داشته باشه فقط یه سنسور داشت واسه تشخیص وجود آب که هنوز هم نفهمیدیم چطور کار می کنه

تفاوت قیمت موتور ها هم که معلومه به خاطر توانش هست و باید ببینید به چه توانی نیاز دارید.
                من فکر می کنم چیزی که ما ساهتیم به مراتب از دیگر مدارات بازار خیلی بهتره چون هم هزینه رو کم کردیم و هم راندمان رو بالا بردیم
                arvinfx :
                من هنوز هم وقت نکردم عمر مفید رو چک کنم اما مطمئنم جنس پیزو خیلی مهمه و باید پیزوی با کیفیت پیدا کرد.
                ممنون اقا ناصر
                نگفتی چجوری این ترانس 50 AC رو تغییرش بدم به اونچه که نیاز دارم واسه این مدار؟

دیدگاه

سلام ممنون اقا ناصر
                  اقا ناصر خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنی بگی چجوری این ترانس 50 ولت AC که دارمو واسه این مدار تغییر بدم.چه راه حل خوبی جز تغییر دور سیم پیچیش هست؟
                  ببخشید فراموش کردم این سوال رو جواب بدم.
                  اگه شما ترانستون ولتاژش زیاد باشه به راحتی میشه با رگولاتور ولتاژ رو کاهش داد.
                  اما برای این ترانس چون ولتاژ تقریبا بالا هست باید با خازن اونو کم کرد و بعد به پل دیود اعمال کرد.
                  اگه در صفحات قبل دیده باشی یکی از دوستان حتی با خازن بدون ترانس مدار رو درایو کرد و اتفاقا جواب هم گرفت
                  اگر حتی ولتاژ ترانس کم باشه مثلا ترانس 24 ولت میشه با استفاده از مدار دو برابر کننده ولتاژ ولتاژ مورد نظر رو به دست آورد.
                  مدارات دو برابر کننده که از دو دیود و دو خازن تشکیل شده همه جا یافت میشه
                  مدار کاهش ولتاژ با خازن هم که در صفحات قبل وجود داشته
                  مدارات رگولاتور هم میشه استفاده کرد اما پیدا کردن رگولاتور با این ولتاژ بالا یکم سخته
                  بهترین راه حل برای شما اینه که یا با ترانس 24 ولتتون و استفاده از مدار دو برابر کننده ولتاژ رو زیاد کنید
                  و یا محاسبه کنید که چه خازنی برای کم کردن ولتاژ برای ترانس 50 ولت نیاز داریذ و اگر در رنج معمول قرار داشت از این روش استفاده کنید.
                  اگر هم به راهنمایی بیشتری نیاز داشتید من در خدمتم.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                    ببخشید فراموش کردم این سوال رو جواب بدم.
                    اگه شما ترانستون ولتاژش زیاد باشه به راحتی میشه با رگولاتور ولتاژ رو کاهش داد.
                    اما برای این ترانس چون ولتاژ تقریبا بالا هست باید با خازن اونو کم کرد و بعد به پل دیود اعمال کرد.
                    اگه در صفحات قبل دیده باشی یکی از دوستان حتی با خازن بدون ترانس مدار رو درایو کرد و اتفاقا جواب هم گرفت
                    اگر حتی ولتاژ ترانس کم باشه مثلا ترانس 24 ولت میشه با استفاده از مدار دو برابر کننده ولتاژ ولتاژ مورد نظر رو به دست آورد.
                    مدارات دو برابر کننده که از دو دیود و دو خازن تشکیل شده همه جا یافت میشه
                    مدار کاهش ولتاژ با خازن هم که در صفحات قبل وجود داشته
                    مدارات رگولاتور هم میشه استفاده کرد اما پیدا کردن رگولاتور با این ولتاژ بالا یکم سخته
                    بهترین راه حل برای شما اینه که یا با ترانس 24 ولتتون و استفاده از مدار دو برابر کننده ولتاژ رو زیاد کنید
                    و یا محاسبه کنید که چه خازنی برای کم کردن ولتاژ برای ترانس 50 ولت نیاز داریذ و اگر در رنج معمول قرار داشت از این روش استفاده کنید.
                    اگر هم به راهنمایی بیشتری نیاز داشتید من در خدمتم.
                    اهان همونی که تو یه برگه دست نویس محاسباتو نوشته بود و عکسشو گذاشته بود
                    میگردم ببینم صفحه ی چنده ممنون
                    راستی از مدار با همین ولتاژ زیاد ترانس فیلم گرفتم.تماشاش کنید ببینید چرا اب که زیاده بخارش کمه اما اب که به اخراش میرسه بخارش خیلی خوب میشه؟
                    اینو هم بگم که دور پیزو رو فقط با چند دور نوار چسب پهن شبیه ظرف دراوردم واسه تست
                    اینم لینک ویدیو

http://www.aparat.com/v/TMC6w

دیدگاه

کسانی که تا این صفحه اومدن و الان احتمالا به محاسبات خازن مورد نیاز برای کاهش ولتاژ ترانس نیاز دارن
                      باید بگم صفحه ی مربوطه اینه.صفحه 48
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.705

دیدگاه

اهان همونی که تو یه برگه دست نویس محاسباتو نوشته بود و عکسشو گذاشته بود
                        میگردم ببینم صفحه ی چنده ممنون
                        راستی از مدار با همین ولتاژ زیاد ترانس فیلم گرفتم.تماشاش کنید ببینید چرا اب که زیاده بخارش کمه اما اب که به اخراش میرسه بخارش خیلی خوب میشه؟
                        اینو هم بگم که دور پیزو رو فقط با چند دور نوار چسب پهن شبیه ظرف دراوردم واسه تست
                        اینم لینک ویدیو

http://www.aparat.com/v/TMC6w
                        بسیار عالی بود
                        اما نفهمیدم علت تغییر مقدار بخار چیه و البته در ویدیو چندان محسوس نبود
                        مواظب باش زیر پیزو آب نره فقط
                        ولی مقدار آب رو عملکرد پیزو زیاد هم تاثیر نداره و باید دید چه اشکال اساسی ای وجود داره
                        مثلا سلف ال دو و یا مقدار مقاومت و حتی ولتاژ خیلی زیاد !!

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                          بسیار عالی بود
                          اما نفهمیدم علت تغییر مقدار بخار چیه و البته در ویدیو چندان محسوس نبود
                          مواظب باش زیر پیزو آب نره فقط
                          ولی مقدار آب رو عملکرد پیزو زیاد هم تاثیر نداره و باید دید چه اشکال اساسی ای وجود داره
                          مثلا سلف ال دو و یا مقدار مقاومت و حتی ولتاژ خیلی زیاد !!
                          نه اب زیرش نمیرسه
                          اهان این رو هم بگم که تو این ولتاژ من هرچی مقاومت رو کمو زیاد میکردم اصلا فرقی نمیکرد
                          جای مقاومت یه پتانسیومتر 50 کیلوی وات بالا گذاشتم.که از یه س کناریو سر وسط استفاده کردم
                          چرا تو این ولتاژ مقدار مقاومت بی اثره؟
                          در ضمن ترانزیستور هم خیلی خیلی داغ میشه

دیدگاه

نه اب زیرش نمیرسه
                            اهان این رو هم بگم که تو این ولتاژ من هرچی مقاومت رو کمو زیاد میکردم اصلا فرقی نمیکرد
                            جای مقاومت یه پتانسیومتر 50 کیلوی وات بالا گذاشتم.که از یه س کناریو سر وسط استفاده کردم
                            چرا تو این ولتاژ مقدار مقاومت بی اثره؟
                            در ضمن ترانزیستور هم خیلی خیلی داغ میشه
                            مقاومت برای بایاس ترانزیستور استفاده میشه فقط وظیفه اش تامین جریان بیس هست اگر نباشه هم برخی اوقات مدار کار میکنه فکر کنم چون ولتاژ شما بالاست بدون مقاومت هم کار میکنه فقط لطفا مقدار دقیق ولتاژ و جریان مدار رو بگید تا شاید بتونیم با بهبود مدار شما به یه طرح جدید دیگه هم برسیم.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                              مقاومت برای بایاس ترانزیستور استفاده میشه فقط وظیفه اش تامین جریان بیس هست اگر نباشه هم برخی اوقات مدار کار میکنه فکر کنم چون ولتاژ شما بالاست بدون مقاومت هم کار میکنه فقط لطفا مقدار دقیق ولتاژ و جریان مدار رو بگید تا شاید بتونیم با بهبود مدار شما به یه طرح جدید دیگه هم برسیم.
                              ولتاژ DC بدون وصل به مدار 74.5 ولت بود که بعد از اتصال به مدار ولتاژ روی 66 ثابت میشد
                              جریان هم وقتی اب پره 0.75 امپر هست و به تدریج که اب کم میه میرسه به 1.1 امپر

دیدگاه

ولتاژ DC بدون وصل به مدار 74.5 ولت بود که بعد از اتصال به مدار ولتاژ روی 66 ثابت میشد
                                جریان هم وقتی اب پره 0.75 امپر هست و به تدریج که اب کم میه میرسه به 1.1 امپر
                                عجب مدار جالبی
                                مقدار مقاومت چقدر هست؟
                                البته ولتاژ بالا ممکنه به پیزو آسیب بزنه اما اگر پیزو مشکل پیدا نمی کنه می تونی با همین ترانس مدار رو راه اندازی کنی البته من تا حالا ولتاژ رو بالای 50 ولت نبردم و فکر کنم شما با این ولتاژ به سرعت کلی آب رو بخار می کنی

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X