پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
فکر نمی کنم نیازی باشه این همه راه بیای تهران اگه مشکل ترانسه من هزار تا راه حل دارم که با همون ترانسی که دارید ولتاژ بالا دریافت کنید و می تونید مدار رو با همون ترانس و یا حتی بدون ترانس راه اندازی کنید.
اگر به خاطر ترانس میاید سعی کنید نیاید
))بعد هم اگه خیلی اسرار داشتید بیاید ، بیاید یه ترانس حدود 32 ولت بخرید
اگر هم واسه پیزو میاید نیاید چون سایت پیزو داره به قیمت مناسب و می تونید سایر قطعات رو هم از سایت بخرید و الکی دردسر رفت و آمد و به خودتون ندید.
کلا خودمم نفهمیدم چی گفتم اما مطمئنم میشه با همون چیزایی که دارید به بهترین پاسخ برسید و فقط به من بگید مشکل تان کجاست
شرکت eca در تهران نمایندگی ندارد اما برخی محصولات آن مثل پروگرامر ها و ... در همه جا یافت می شود اما قطعات را فقط در سایت به شکل اینترنتی می توان خریداری نمود.
نوشته اصلی توسط raminrayat
اگر به خاطر ترانس میاید سعی کنید نیاید

اگر هم واسه پیزو میاید نیاید چون سایت پیزو داره به قیمت مناسب و می تونید سایر قطعات رو هم از سایت بخرید و الکی دردسر رفت و آمد و به خودتون ندید.
کلا خودمم نفهمیدم چی گفتم اما مطمئنم میشه با همون چیزایی که دارید به بهترین پاسخ برسید و فقط به من بگید مشکل تان کجاست
شرکت eca در تهران نمایندگی ندارد اما برخی محصولات آن مثل پروگرامر ها و ... در همه جا یافت می شود اما قطعات را فقط در سایت به شکل اینترنتی می توان خریداری نمود.
دیدگاه