اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خازن mkt

نوشته اصلی توسط amir894
    خواهش میکنم :job: :agree: ما هرچی یاد گرفتیم از بچه های انجمن بوده :mrgreen: امروز رفتم امجد و دنبال خازن گشتم ولی نبود حتی یه مغازه تو طبقه منفی یم بود که روی مغازه نوشته بود "دنیای خازن" ولی اونجا هم نداشت :sad: طبقه دوم جلو مغازه سعید یه مغازه بود که گفت 250 ولتش رو داره منم گفتم بی خیال می گردم اگه پیدا نکردم میام میگیرم اما انقدر سرگرم شدم و خرت و پرت خریدم یادم رفت :mrgreen: شنبه میرم میگیرم.....
    سلام
    خوب باید چند تا بگیر ی مثلا 6 یا 7 تا مثل همون پلی استر ها و فقط فرقش اینکه ظاهرش مستطیلی هست جای کمتری میگره
    خوب باید همون 250 ولت ای سی رو می گرفتی دیگه 250 ولت که روش می نویسه یعنی 250 ولت ای سی موثر که میشه معادل 350 دی سی که کار ما رو راه می ندازه
    اون های ولتاژم میارم بعدا میریم سراغ جهان و اون دو تا

sigpic

دیدگاه

پاسخ : خازن mkt

[ftp][/ftp]
      نوشته اصلی توسط نا صر
      سلام
      خوب باید چند تا بگیر ی مثلا 6 یا 7 تا مثل همون پلی استر ها و فقط فرقش اینکه ظاهرش مستطیلی هست جای کمتری میگره
      خوب باید همون 250 ولت ای سی رو می گرفتی دیگه 250 ولت که روش می نویسه یعنی 250 ولت ای سی موثر که میشه معادل 350 دی سی که کار ما رو راه می ندازه
      اون های ولتاژم میارم بعدا میریم سراغ جهان و اون دو تا
      اگه تهران بودم بهت چند تا خازن میدادم آقا امیر!!! آقا ناصر میدونه نزدیک 20 تا از این خازن ها گرفتم.1 میکرو 250!!! :biggrin:
      آقا ناصر با اون های ولتاژ باید اول بری سراغ بتا الکترونیک,عرفان,سعید و اون مغازه ای که باتری ا.س.ر.ا.ع.ی.ل.ی داشت!!!!!!

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام به همه دوستان.من کل 57 صفحه رو نشستم خوندم از صبح تا حالا که ساعت 3 نصفه شبه
        امروز ظهر یکیو فرستادم برام قطعات رو از امجد خرید داد به یه اشنا که بیاره.تا حالا بیدار موندم بلکه بیاد اما مثل اینکه یکسره رفته خونش
        منو باش اینقد ذوق داشتم حتی منتظر نموندم فردا شه که برم پی سی بی رو با پرینترو گلاسه بزنم. عجله ای با ماژیک زدم :sad:
        گفتم لابد قطعاتو به دستم میرسونه وو میشینم تا صبح مدارو درست میکنم :cry:
        برم بخوابم که ذوق علمی به ما نیومد. :biggrin: فعلا شب همگی بخیر
        تا فردا که امیدوارم با طرح مشکل نیام خدمتتون .فعلا یا علی

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط raminrayat
          سلام به همه دوستان.من کل 57 صفحه رو نشستم خوندم از صبح تا حالا که ساعت 3 نصفه شبه
          امروز ظهر یکیو فرستادم برام قطعات رو از امجد خرید داد به یه اشنا که بیاره.تا حالا بیدار موندم بلکه بیاد اما مثل اینکه یکسره رفته خونش
          منو باش اینقد ذوق داشتم حتی منتظر نموندم فردا شه که برم پی سی بی رو با پرینترو گلاسه بزنم. عجله ای با ماژیک زدم :sad:
          گفتم لابد قطعاتو به دستم میرسونه وو میشینم تا صبح مدارو درست میکنم :cry:
          برم بخوابم که ذوق علمی به ما نیومد. :biggrin: فعلا شب همگی بخیر
          تا فردا که امیدوارم با طرح مشکل نیام خدمتتون .فعلا یا علی
          خسته نباشی حالا کدوم مدار رو می خوای بسازی؟؟؟

sigpic

دیدگاه

پاسخ : باتو و تا پاان ساخت دستگاه بخار سرد با پزو الکترک همراه ما باش(عکس و توضح )

امروز ظهر کو فرستادم برام قطعات رو از امجد خرد داد به ه اشنا که باره.تا حالا بدار موندم بلکه باد اما مثل انکه کسره رفته خونش
            منو باش انقد ذوق داشتم حت منتظر نموندم فردا شه که برم پ س ب رو با پرنترو گلاسه بزنم. عجله ا با ماژک زدم :sad:
            گفتم لابد قطعاتو به دستم مرسونه وو مشنم تا صبح مدارو درست مکنم :cry:
            برم بخوابم که ذوق علم به ما نومد. :biggrin: فعلا شب همگ بخر
            تا فردا که امدوارم با طرح مشکل نام خدمتتون .فعلا ا عل
            امجد مگه نصف شبا هم بازه؟

دیدگاه

سلام.معلومه که باز نیست .من شمال زندگی میکنم .بابل
              قطعات رو بعد از ظهر دیروز برام خریدنو دادن به فامیلم .ساعت 2 نصفه شب رسید بابل یه خبر هم نداد
              بیخیال نیم ساعت پیش بلاخره رسوند دستم.
              مدار صفحه 40 رو ساختم

اما متاسفانه کار نکرد
              بزار توضیحاتو بیشتر کنم شاید زودتر به جواب برسیم
              از خازن 2200 میکرو 100 ولت استفاده کردم
              از ترانزیستور tt2148
              مقاومت 18کیلو 2 وات
              پل دیود 4 امپر
              سلف 100 میکرو نارنجی رنگ
              18 دور سیم لاکی که دور مداد پیچیدم اما زخامتشو دقیق نمیدونم
              خازن های 682 و 152 پلی استر
              ترانسم هم 12 ولت 3 سره که از دوسر کناریش استفده کردم که میشه 24 ولت و خروجیش
              که دی سی میشه 35.7 ولت میده
              وقتی خروجی 24 ولت ترانسو به مدار وصل میکنم یه جرقه میزنه و 0.02 امپر میکشه(اگه ملتی مترم راست بگه که فک کنم درست میگه)
              هیچ یک از قطعات مدار هم داغ نمیکنن حتی یکم
              روی پیزو هم که واشر پلاستیکی داره یکم اب ریخته بودم هیچ لرزشی هم نداشت
              با سلف بازی کردم اما بی تاثیر بود

دیدگاه

این لینک عکس مدارمه

http://upload7.ir/viewer.php?file=79485417177671998390.jpg

از رو پی سی بی شما زدم.همونطور که دیشب گفتم به خاطر ذوقی که داشتم تا سریعتر بسازم با مازیک درست کردم
                از اتصالات مطمئنم
                چیزایی که به نظرم باید مهم به نظر برسه:
                ضخامت سیم از ضخامت پایه ی tt2148 یه کوچولو بیشتره طوری که حس میکنم اگه روکش لاکیش رو بتراشم دقیقا ضخامتش با پایه ی ترانزیستور یکی میشه
                مطلب بعدی اینکه سیمی که رفته به پیزو نزدیک 45 سانته

دیدگاه

اقا مقاومت 5.6 کیلو رو موازی کردم با 18 کیلو ابو یکم بخار کرد
                  اون هم فقط وقتی یه قطره اب بود .حجم اب خیلی کم رو تبخیر میکنه اما از یه قطره بیشتر شه دیگه نمیتونه.ترانزیستور هم وقتی مقاومته رو باهاش موازی میکنم گرم میشه .نه در حد زیاد
                  نمیدونم کدوم صفحه همین مشکل رو نوشته بود

دیدگاه

بسیار عالی بود فقط روکش لاک نباید تراشیده بشه چون ضخامتش مهم نیست
                    ولتاژ 24 ولت خیلی کمه
                    البته اگه ترانس رو خریدی بگو چند ولت و چند آمپر هست تا با یک روش بهت یاد بدم به سادگی ولتاژ رو زیاد کنی
                    ولتاژ مناسب برای این مدار 45 ولت دی سی هست
                    اینکه کمی بخار ایجاد میشه یعنی مدار صحیح است و باید در سلف ال تو کمی تغییرات ایجاد کرد تا به بخار مطلوب رسید

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                      بسیار عالی بود فقط روکش لاک نباید تراشیده بشه چون ضخامتش مهم نیست
                      ولتاژ 24 ولت خیلی کمه
                      البته اگه ترانس رو خریدی بگو چند ولت و چند آمپر هست تا با یک روش بهت یاد بدم به سادگی ولتاژ رو زیاد کنی
                      ولتاژ مناسب برای این مدار 45 ولت دی سی هست
                      اینکه کمی بخار ایجاد میشه یعنی مدار صحیح است و باید در سلف ال تو کمی تغییرات ایجاد کرد تا به بخار مطلوب رسید
                      سلام دوست من
                      روکش سیم رو نکندم.کاملا سالمه .نتراشیدمش
                      ترانسو از وسایل قدیمیم گرفتم .عکسشم میزارم ببینید.کنار پیزو عکس گرفتم تا مقیاسش معلوم باشه

http://upload7.ir/viewer.php?file=80119063577044462377.jpg
                      نمیدونم این چند امپره.اما فک کنم طرف اونموقع میگفت 12 ولت دوبل یک امپر

مدارو به یه ترانسی که 50 ولت متناوب بود زدم بازم فرقی نکرد.البته زود قطع کردم میترسیدم خراب شه.خروجی ترانس 75 ولت دی سی بود

سلف رو تا بخوای دستکاریو تعویض کردم با ضخامتایی مختلف اما تاثیر چندانی نداشت

دیدگاه

عجب پس همه چی درسته
                        ولتاژ مطلوب 45 ولت دی سی هست
                        مقدار خازن ها و سلف ها رو هم درست گذاشتی ؟ خازن های 1.5 نانو و 6.8 نانو جا به جا نیستن ؟
                        دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه راستی زیر پیزو آب نمیره ؟؟؟
                        البته بعضی وقتا پیزو ها با هم متفاوت هستن و باید یکم تو مقدار سلف ال دو و مقاومت تغییر ایجاد کرد تا به نتیجه مطلوب رسید.
                        البته تا الان حدود ده نفر این مدار رو بستن از جمله خودم و تغریبا همه اولش جواب نگرفتن اما با یکم حوصله عیب مدار رو پیدا کردن و به نتیجه مطلوب رسیدن

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                          عجب پس همه چی درسته
                          ولتاژ مطلوب 45 ولت دی سی هست
                          مقدار خازن ها و سلف ها رو هم درست گذاشتی ؟ خازن های 1.5 نانو و 6.8 نانو جا به جا نیستن ؟
                          دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه راستی زیر پیزو آب نمیره ؟؟؟
                          البته بعضی وقتا پیزو ها با هم متفاوت هستن و باید یکم تو مقدار سلف ال دو و مقاومت تغییر ایجاد کرد تا به نتیجه مطلوب رسید.
                          البته تا الان حدود ده نفر این مدار رو بستن از جمله خودم و تغریبا همه اولش جواب نگرفتن اما با یکم حوصله عیب مدار رو پیدا کردن و به نتیجه مطلوب رسیدن
                          اره دوتا خازنو جابجا گذاشتم .تا هویه داغ شه اینو بگم و برم درستش کنم
                          کجایی پسر چشاتو باز کن فرق 682 با 152 که به اون گندگی نوشته رو تنونستی تشخیص بدی؟؟ شوتیاااا
                          اینو وجدانم بهم گفت هههههههه

دیدگاه

خیلی بهتر شد.لااقل الان بدون اون مقاومت که میبایست موازی میکردم .حالا اونو خیلی میلرزونه
                            اما هنوز نمیتونه بدون اون یه مقاومته بخارش کنه
                            هیچ ابی هم به زیر پیزو نشت نمیده.کامل اب بندیه

دیدگاه

خیلی بهتر شد.لااقل الان بدون اون مقاومت که میبایست موازی میکردم .حالا اونو خیلی میلرزونه
                              اما هنوز نمیتونه بدون اون یه مقاومته بخارش کنه
                              هیچ ابی هم به زیر پیزو نشت نمیده.کامل اب بندیه
                              خوب الان دیگه یکم باید با سلف ال دو بازی کنی و یا یکم مقاومت رو تغییر بدی تا به بخار مطلوب برسی

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                                خوب الان دیگه یکم باید با سلف ال دو بازی کنی و یا یکم مقاومت رو تغییر بدی تا به بخار مطلوب برسی
                                یعنی مقاومت رو کلا در بیارم از مدار و جاش مقاومتای دیگه ای بزارم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X