پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
نوشته اصلی توسط نا صر
عجب مدار جالبی
مقدار مقاومت چقدر هست؟
البته ولتاژ بالا ممکنه به پیزو آسیب بزنه اما اگر پیزو مشکل پیدا نمی کنه می تونی با همین ترانس مدار رو راه اندازی کنی البته من تا حالا ولتاژ رو بالای 50 ولت نبردم و فکر کنم شما با این ولتاژ به سرعت کلی آب رو بخار می کنی
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
هفته پیش دوباره یک بخار ساز آماده چینی خریدم و گذاشتم توی آکواریم دفتر
زدم به برق و 18ساعت در روز روشن هست....
منتظرم ببینم کی خراب میشه
البته سر دو روز وسط پیزوی چینی .. به اندازه یک عدس بزرگ سیاه شده و همون مشگل پیزوی ماهم رو اون اتفاق افتاده...
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
نوشته اصلی توسط مهران چمنی
هفته پیش دوباره یک بخار ساز آماده چینی خریدم و گذاشتم توی آکواریم دفتر
زدم به برق و 18ساعت در روز روشن هست....
منتظرم ببینم کی خراب میشه
البته سر دو روز وسط پیزوی چینی .. به اندازه یک عدس بزرگ سیاه شده و همون مشگل پیزوی ماهم رو اون اتفاق افتاده...
بخار ساز چینی بیشتر بخار میده یا مداری که دوستان و شما ساختین تو سایت؟
سلام دوستان میشه یکی به من بگه شکل موج تغذیه پیزو چه شکلیه؟
من می خوام یه دونه منبع تغذیه سوئیچینگ برای پیزو (کاربرد برش ورق با امواج التراسونیک) بسازم. البته توانش نزدیک 2 کیلو وات و فرکانسش 20 کیلو هرتزه.
کلی تو اینترنت گشتم تا این تاپیک را پیدا کردم گفتم احتمالا اینجا کسی هست که بدونه.
می خوام بدونم پیزو اولا با ولتاژ تغذیه میشه یا جریان؟
دوما با چه شکل موجی ؟ سینوسی ؟مربعی؟ یا ...
صفحات اول این تاپیک را خوندم اما شماتیک مدار تغذیه توش نبود (شایدم مرورگر من باز نکرده باشه!)
اگه اطلاعات پایه در مورد طراحی منبع تغذیش کسی بده خیلی کمک بزرگی کرده
نوشته اصلی توسط 8612840043
من می خوام یه دونه منبع تغذیه سوئیچینگ برای پیزو (کاربرد برش ورق با امواج التراسونیک) بسازم. البته توانش نزدیک 2 کیلو وات و فرکانسش 20 کیلو هرتزه.
کلی تو اینترنت گشتم تا این تاپیک را پیدا کردم گفتم احتمالا اینجا کسی هست که بدونه.
صفحات اول این تاپیک را خوندم اما شماتیک مدار تغذیه توش نبود (شایدم مرورگر من باز نکرده باشه!)
نوشته اصلی توسط 8612840043
این پیزو که ما باهاش کار می کنیم پیزوی تبخیر آب سرد هست و ولتاژ منبع تغذیه حدود 45 ولت دی سی هست و شکل موج دو سر پیزو هم یک سری موجهای ضربه هست شبیه خروجی یکسوساز سینوسی نیم موج و دامنه اش بالای 100 ولت هست.
اما فکر می کنم کار شما کلا متفاوت باشه
سلام به دوستان :job: اقا این پیزو یه تو فروشگاه رو من پیدا نمی کنم oo: درضمن کسی از کیفیتش خبر داره :eek:
دوستمون گفته بودنند که پیزو های بزرگتری هم هست :eek: ما که که پاساژ امجد و فرشته و عباسیان و ......گشتیم نبود تو سوراخ موشهای پاساژم گشتیم نبود حالا کسی میدونه کجا دارن :nerd:
سلام به دوستان :job: اقا این پیزو یه تو فروشگاه رو من پیدا نمی کنم oo: درضمن کسی از کیفیتش خبر داره :eek:
دوستمون گفته بودنند که پیزو های بزرگتری هم هست :eek: ما که که پاساژ امجد و فرشته و عباسیان و ......گشتیم نبود تو سوراخ موشهای پاساژم گشتیم نبود حالا کسی میدونه کجا دارن :nerd:
سلام دوست عزیز من امروز از پاساژ امجد پیزو رو خریدم از جهان کیت طبقه اول اتفاقا دو مدل هم داشت 2.5 سانتی و کوچیکتر
حتی با قابش رو هم داشت
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
نوشته اصلی توسط raminrayat
بخار ساز چینی بیشتر بخار میده یا مداری که دوستان و شما ساختین تو سایت؟
کی گفته ماست ما ترشه ! :-)
مال ما بهتره...
بــــــعلـــــه...خیلی هم بهتره...
شوخی کردم....
از نظر پایداری و طول عمر...
مال ما کمتره...
از نظر میزان بخار...
مال ما بیشتره....
از نظر قیمت....
مال ما بیشتره...
از نظر اندازه....
مال ما بزرگ تره....
البته...توجه فرمایید
مداراتی که از اول تایپیک تا آخر تایپیک شماتیکش رو مشاهده کردین...تماما غیر صنعتی هستند و فقط جنبه علمی دارند
با این مدارات ساده که خود پیزو در بیس ترانزیستور حکم نوسان ساز ایفا کنه...اصلا اصولی نیست و روی ترانزیستور و پیزو فشار میاد...
واسه صنعتی شدن همون طور که قبلا عرض کردم...فقط باید پیزو به کلکتور منتقل بشه و در بیس از یک نوسان ساز 1.6مگاهرتز جداگانه استفاده بشه
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
نوشته اصلی توسط نا صر
این پیزو که ما باهاش کار می کنیم پیزوی تبخیر آب سرد هست و ولتاژ منبع تغذیه حدود 45 ولت دی سی هست و شکل موج دو سر پیزو هم یک سری موجهای ضربه هست شبیه خروجی یکسوساز سینوسی نیم موج و دامنه اش بالای 100 ولت هست.
اما فکر می کنم کار شما کلا متفاوت باشه
ببخشید که کامنت های من بین بحثاتون مثل پیام بازرگانیه :redface:
میشه یکی از دوستان شکل موج ولتاژ و جریان پیزو را بزاره :rolleyes:
دیدگاه