اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط نا صر
    با چه ولتاژی؟
    میشه عکس بزاری ببینیم چه کردی؟
    سلام ناصر جان .ببخشید که نتونستم زود جواب بدم
    الان ساعت 1:35 نیمه شبه هنوز دارم جوجه کشیم رو درست میکنم
    موتور 220 ولت 1 دور 14 واتشو خریدم 35 تومن که به نظرم خیلی خوب قیمتی خریدم.اخه 4 واتش تو سایت زده بود 35
    چون نمیخوام دمای داخل دستگاه پایین بیاد مجبورم هر 2 دقیقه کار 3 دقیقه درو ببندم تا باز گرم شه داخل دستگاه :rolleyes:
    الان باید برنامه میکرو رو تغییر بدم واسه این موتور البته تغییرش خیلی کوچیکه
    یه مژده بدم ازونجایی که وقتی پول دستم باشه نمیتونم تا اخرشو واسه وسیله های الکترونیکی خرج نکنم
    ماژول تک سنسوره ی چینیشو که رقص نور هم روشه خریدم :redface:
    و امتحان کردم بخارش اونقدرا نیست
    اما مداری که اینجا ساختیم رو با همون 74 ولت تست کردم معرکه بود
    اصلا نیاز به باز کردن سلفو دستکاریش نداشت
    چون اول که سلف باز بود بخارش معمولی بود
    اما وقتی سلفو جمع کردمو شد عین همون اول که دور مداد پیچیدم با همون مقاومت 18 کیلو بخار تولید میکرد چجور
    تنها عیبش این بود که چون هیت سینگم کوچولو بود ترانزیستور 1047 رو خیلی داغ کردو بدجور سوخت
    بدجور میگم چون یهو ازش دود بلند شد
    نشد فیلمشو بگیرم
    اما اجازه بده جوجه کشی رو تعمیرشو تموم کنم رو جفت چشام

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام مجدد
      ساعت شده 4.30 صبح تازه کار دستگاه جوجه کشیم تموم شده
      نیدونم به خاطر سرما جنین توی تخم مرغا اسیب دیدن یا نه
      فعلا مونده تامین رطوبتش که ایشا... فردا کاملش میکنم
      این ماژول چینی رو تازه روشن کردم تو سکوت شب صدای قشنگی داشت انگار کنار رودخونه نشستی
      رقص نورشم بدک نیست
      اما مدار خودمون یه چیز دیگست.غرور پشتشه
      یه چیزی فکرمو مشغول کرده
      تو این چند روز که مدار تبخیر اب سرد رو ساختمو تست کردم به نکاتی برخوردم
      اونم اینکه هرچی ولتاژ ورودی رو افزایش میدیم نه تنها میزان مه تولیدی بیشتره که نیاز به تنظیم سلفو خازن هم خود به خود مرتفع میشه
      دوما اینکه بین انواع پیزوها این پیزویی که روش کامل براقه برعکس بقیه که سفیده عملکردش بهتر بود
      البته نوع 2.5 سانتی رو که دیروز خریدم تست نکردم
      سومن اینکه چهارمن :icon_razz:
      پنجمنشم اینکه شیشومن :biggrin: :angry:

خواب گیجمون کرده .این 25 دقیقه تا اذانو بیدار میمونیم تا بعدش چند ساعتیو همنشین جقدا شیمو روزو بخوابیم
      فعلا یاعلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین چمن آرا
        سلام ناصر جان .ببخشید که نتونستم زود جواب بدم
        الان ساعت 1:35 نیمه شبه هنوز دارم جوجه کشیم رو درست میکنم
        موتور 220 ولت 1 دور 14 واتشو خریدم 35 تومن که به نظرم خیلی خوب قیمتی خریدم.اخه 4 واتش تو سایت زده بود 35
        چون نمیخوام دمای داخل دستگاه پایین بیاد مجبورم هر 2 دقیقه کار 3 دقیقه درو ببندم تا باز گرم شه داخل دستگاه :rolleyes:
        الان باید برنامه میکرو رو تغییر بدم واسه این موتور البته تغییرش خیلی کوچیکه
        یه مژده بدم ازونجایی که وقتی پول دستم باشه نمیتونم تا اخرشو واسه وسیله های الکترونیکی خرج نکنم
        ماژول تک سنسوره ی چینیشو که رقص نور هم روشه خریدم :redface:
        و امتحان کردم بخارش اونقدرا نیست
        اما مداری که اینجا ساختیم رو با همون 74 ولت تست کردم معرکه بود
        اصلا نیاز به باز کردن سلفو دستکاریش نداشت
        چون اول که سلف باز بود بخارش معمولی بود
        اما وقتی سلفو جمع کردمو شد عین همون اول که دور مداد پیچیدم با همون مقاومت 18 کیلو بخار تولید میکرد چجور
        تنها عیبش این بود که چون هیت سینگم کوچولو بود ترانزیستور 1047 رو خیلی داغ کردو بدجور سوخت
        بدجور میگم چون یهو ازش دود بلند شد
        نشد فیلمشو بگیرم
        اما اجازه بده جوجه کشی رو تعمیرشو تموم کنم رو جفت چشام
        سلام رامین جان
        خسته نباشی
        آقا این پیزوهایی که روش براقه من نفهمیدم کدومو میگی میشه عکس بزاری ؟
        جوجه کشی تموم شد یه چند تا جوجه هم واسه ما بفرست ببریم 13 بدر بخوریم جوج بزنیم =))

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
          سلام رامین جان
          خسته نباشی
          آقا این پیزوهایی که روش براقه من نفهمیدم کدومو میگی میشه عکس بزاری ؟
          جوجه کشی تموم شد یه چند تا جوجه هم واسه ما بفرست ببریم 13 بدر بخوریم جوج بزنیم =))
          سلام داداش
          چشم حتما.با این سرمایی که باعث شدم دیشب همش به تخم ها برسه اگه خرابشون نکرده باشه
          اصلا بیاین طرف ما باهم بریم جوج بزنیم

دیدگاه

سلام داداش
            چشم حتما.با این سرمایی که باعث شدم دیشب همش به تخم ها برسه اگه خرابشون نکرده باشه
            اصلا بیاین طرف ما باهم بریم جوج بزنیم
            پس عکس چی شد ؟؟؟
            فیلم نزار لطفا از مدارات و پاسخ هات عکس بزار ما هم لذت ببریم

sigpic

دیدگاه

گفتم جواب بدم بعد برم عکس بگیرم
              یعنی عکس بهتره؟
              بخاطره اسون لود شدنش نسبت به حجم زیاد فیلم؟
              چشم

http://upload7.ir/imgs/2014-03/89814411651556923312.jpg

دیدگاه

گفتم جواب بدم بعد برم عکس بگیرم
                یعنی عکس بهتره؟
                بخاطره اسون لود شدنش نسبت به حجم زیاد فیلم؟
                چشم
                دستت درد نکنه
                اون هایی که تو قاب هست بخار بیشتری میده ؟
                اونا رو از کجا خریدی ؟
                قیمتش چنده ؟
                اره عکس خیلی بهتره هم کم حجمه هم میشه روش زوم کردم هم تو این کارا چون بچه ها اطلاعات کافی رو دارن عکس خیلی خوب و راحت می تونه جزئیات رو نشون بده و خیلی راحت هم ذخیره میشه و ... کلا تو این جور کارا عکس بهتر از فیلمه
                بازم ممنون

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                  دستت درد نکنه
                  اون هایی که تو قاب هست بخار بیشتری میده ؟
                  اونا رو از کجا خریدی ؟
                  قیمتش چنده ؟
                  اره عکس خیلی بهتره هم کم حجمه هم میشه روش زوم کردم هم تو این کارا چون بچه ها اطلاعات کافی رو دارن عکس خیلی خوب و راحت می تونه جزئیات رو نشون بده و خیلی راحت هم ذخیره میشه و ... کلا تو این جور کارا عکس بهتر از فیلمه
                  بازم ممنون
                  اره اینی که تو قاب هست برا من بهتر جوای داد(البته فقط با 74 ولتی تست کردم)
                  الان دارم دوباره مدارو اماده میکنم با ولوم و سلف جدید تا با ترانسی که خریدم تست کنم
                  سعی میکنم هر سه تا نوع پیزو رو تست کنم ببینم کدوم بهتر جواب میده
                  مشکل زمان اب بندی دارم فعلا :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8612840043
                    ببخشید که کامنت های من بین بحثاتون مثل پیام بازرگانیه :redface:
                    میشه یکی از دوستان شکل موج ولتاژ و جریان پیزو را بزاره :rolleyes:
                    تو صفحات 40 به بعد یعنی تا چند صفحه بعدش همه شکل موجها رو قرار دادم خیلی هم جالب شده

sigpic

دیدگاه

یادم رفت قیمتشو بگم
                      قابدار یه جا 15 تومن بود رفتم جهان کیت 6 تومنیشو خریدم
                      جهان کینت همشو داره

دیدگاه

بچه ها یه چیزی بگم ولی ضایعم نکنید.

این دستگاه حد اقلا 30 واته و راه اندازی و هزینه نگه داریش زیاده. البته ساختش جالبه .

من دارم فکر میکنم اگه نیت فقط بالا بردن رطوبت هوا باشه میشه با یه کولر آبی کوچیک دست ساز گوشه خونه همینکارو انجام داد مصرفشم حدود 3 وات میشه یعنی هیچی.
                        فقط نمیدونم از نظر فنی بیشتر خنک میکنه یا رطوبت وارد هوا میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          بچه ها یه چیزی بگم ولی ضایعم نکنید.

این دستگاه حد اقلا 30 واته و راه اندازی و هزینه نگه داریش زیاده. البته ساختش جالبه .

من دارم فکر میکنم اگه نیت فقط بالا بردن رطوبت هوا باشه میشه با یه کولر آبی کوچیک دست ساز گوشه خونه همینکارو انجام داد مصرفشم حدود 3 وات میشه یعنی هیچی.
                          فقط نمیدونم از نظر فنی بیشتر خنک میکنه یا رطوبت وارد هوا میکنه
                          اینم بد فکری نیست ولی بخار اب سرد میزان رطوبتش خیلی خیلی بیشتره واقعا
                          برای خونه که زیاد استفاده نمیشه معمولا در بیمارستان ها به همراه یونیزاسیون برای ضد عفونی کردن محیط و یا در گلخانه ها برای مرطوب کردن و همچنین در کارهای صنعتی خاص و یا پرورش قارچ استفاده میشه که فکر نکنم با کولر آبی بشه این مقدار رطوبت ایجاد کرد.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                            تو صفحات 40 به بعد یعنی تا چند صفحه بعدش همه شکل موجها رو قرار دادم خیلی هم جالب شده
                            خیلی ممنون عالی بود
                            اون شکل موج ها با چه وسیله ای گرفته شده؟ قیمتش چنده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8612840043
                              خیلی ممنون عالی بود
                              اون شکل موج ها با چه وسیله ای گرفته شده؟ قیمتش چنده؟
                              با کارت اسکوپ شرکت تی ان ام
                              من چند سال پیش خریدم 300 هزارتومن
                              الان شده یک ملیون تومن oo: :eek:

sigpic

دیدگاه

سلام
                                این مدار چند واته؟؟؟ در مجموع مصرف این مدار بالاست یا کم؟؟؟؟؟؟ oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X