پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
سلام ناصر جان .ببخشید که نتونستم زود جواب بدم
الان ساعت 1:35 نیمه شبه هنوز دارم جوجه کشیم رو درست میکنم
موتور 220 ولت 1 دور 14 واتشو خریدم 35 تومن که به نظرم خیلی خوب قیمتی خریدم.اخه 4 واتش تو سایت زده بود 35
چون نمیخوام دمای داخل دستگاه پایین بیاد مجبورم هر 2 دقیقه کار 3 دقیقه درو ببندم تا باز گرم شه داخل دستگاه :rolleyes:
الان باید برنامه میکرو رو تغییر بدم واسه این موتور البته تغییرش خیلی کوچیکه
یه مژده بدم ازونجایی که وقتی پول دستم باشه نمیتونم تا اخرشو واسه وسیله های الکترونیکی خرج نکنم
ماژول تک سنسوره ی چینیشو که رقص نور هم روشه خریدم :redface:
و امتحان کردم بخارش اونقدرا نیست
اما مداری که اینجا ساختیم رو با همون 74 ولت تست کردم معرکه بود
اصلا نیاز به باز کردن سلفو دستکاریش نداشت
چون اول که سلف باز بود بخارش معمولی بود
اما وقتی سلفو جمع کردمو شد عین همون اول که دور مداد پیچیدم با همون مقاومت 18 کیلو بخار تولید میکرد چجور
تنها عیبش این بود که چون هیت سینگم کوچولو بود ترانزیستور 1047 رو خیلی داغ کردو بدجور سوخت
بدجور میگم چون یهو ازش دود بلند شد
نشد فیلمشو بگیرم
اما اجازه بده جوجه کشی رو تعمیرشو تموم کنم رو جفت چشام
نوشته اصلی توسط نا صر
الان ساعت 1:35 نیمه شبه هنوز دارم جوجه کشیم رو درست میکنم
موتور 220 ولت 1 دور 14 واتشو خریدم 35 تومن که به نظرم خیلی خوب قیمتی خریدم.اخه 4 واتش تو سایت زده بود 35
چون نمیخوام دمای داخل دستگاه پایین بیاد مجبورم هر 2 دقیقه کار 3 دقیقه درو ببندم تا باز گرم شه داخل دستگاه :rolleyes:
الان باید برنامه میکرو رو تغییر بدم واسه این موتور البته تغییرش خیلی کوچیکه
یه مژده بدم ازونجایی که وقتی پول دستم باشه نمیتونم تا اخرشو واسه وسیله های الکترونیکی خرج نکنم
ماژول تک سنسوره ی چینیشو که رقص نور هم روشه خریدم :redface:
و امتحان کردم بخارش اونقدرا نیست
اما مداری که اینجا ساختیم رو با همون 74 ولت تست کردم معرکه بود
اصلا نیاز به باز کردن سلفو دستکاریش نداشت
چون اول که سلف باز بود بخارش معمولی بود
اما وقتی سلفو جمع کردمو شد عین همون اول که دور مداد پیچیدم با همون مقاومت 18 کیلو بخار تولید میکرد چجور
تنها عیبش این بود که چون هیت سینگم کوچولو بود ترانزیستور 1047 رو خیلی داغ کردو بدجور سوخت
بدجور میگم چون یهو ازش دود بلند شد

نشد فیلمشو بگیرم
اما اجازه بده جوجه کشی رو تعمیرشو تموم کنم رو جفت چشام

دیدگاه