اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط نا صر
    با سی ولت مدار تازه شروع به کار می کنه که در برخی مواقع چون قطعات کمی با هم تفاوت دارن اصلا بخار زیادی نمیده من حتی با 50 ولت هم مدار رو تست کردم برخی از دوستا تا 70 ولت دادن
    شما اگه می خوای با ولتاژ پایین کار کنی باید اینقدر عناصر را تغییر بدی تا مدار کار کنه
    ولی اگه می خوای راحت جواب بگیری ولتاژ رو ببر بالاتر
    من الان تست کردم با مقاومت 3 کیلو ترانزیستور داغ میکنه در حدی که نمیشه دست بهش زد ولی با 18کیلو مقدار خیلی کمی فقط گرم مییشه :read:
    با 3 کیلو 500میلی امپر تو ولتاژ 48ولت جریان میکشه ولی از یه لرزش کوچیک هم خبری نیست البته من پیزو رو هنوز به جایی نصب نکردم فعلا فقط چند قطره اب ریختم روش که تست کنم :nerd:
    با 37ولت ولتاژ دو سر مقاومت 3 کیلو 27 ولت افت ولتاژ داره مال شما چقدر هست؟ :read:
    البته من بیشتر از 50ولت نمیتونم چون خازن 3300که دارم 50 ولت هست :angry:
    راستی ناصر جان یادم رفت بگم من از منبع تغذیه استفاده میکنم
    مشکلی که نداره؟
    استفاده از خازن صافی هم که نیاز نیست چون منبع تغذیه هست؟!
    راستی حتی با برداشتن پیزو باز ترانزیستور داغ میشه؟!!

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط omid_021
      من الان تست کردم با مقاومت 3 کیلو ترانزیستور داغ میکنه در حدی که نمیشه دست بهش زد ولی با 18کیلو مقدار خیلی کمی فقط گرم مییشه :read:
      با 3 کیلو 500میلی امپر تو ولتاژ 48ولت جریان میکشه ولی از یه لرزش کوچیک هم خبری نیست البته من پیزو رو هنوز به جایی نصب نکردم فعلا فقط چند قطره اب ریختم روش که تست کنم :nerd:
      با 37ولت ولتاژ دو سر مقاومت 3 کیلو 27 ولت افت ولتاژ داره مال شما چقدر هست؟ :read:
      البته من بیشتر از 50ولت نمیتونم چون خازن 3300که دارم 50 ولت هست :angry:
      راستی ناصر جان یادم رفت بگم من از منبع تغذیه استفاده میکنم
      مشکلی که نداره؟
      استفاده از خازن صافی هم که نیاز نیست چون منبع تغذیه هست؟!
      راستی حتی با برداشتن پیزو باز ترانزیستور داغ میشه؟!!
      من شکل موج ها رو هم قبلا گذاشتم حتما ببین
      استفاده از منبع هم مشکلی ایجاد نمی کنه فقط اون سلف ال یک و خازن 1.5 نانو فراموش نشه
      اگه بدون پیزو ترانزیستور داغ میشه یعنی مقدار مقاومت کمه

sigpic

دیدگاه

دوست عزیز من راه حل بدست اوردن مقاومت دقیق مدار رو گفتم :agree: کافیه یه پوتانسیومتر (مقاومت متغیر)۲۰ کیلو بزاری و مقدار مقاومت رواز کم شروع کنی تا برسی به یه لرزش یا حتی بخار اب :nerd: فقط سعی کن زیاد تو حالت بخار یا لرزش قرار ندی چون پتانسیومتر شما روحش شاد میشه :mrgreen:
        چون ضعیفه نمی تونه جریان زیادی از خودش عبور بده ،میسوزه :cry:
        بعد که مقدار پوتانسیومتر رو با اهم متر اندازه گرفتی همون مقدار یا کمی کمتر و بیشتر جای پوتانسیومتر بزار :job: وسلام

دیدگاه

سلام
          دوستان اگه بخوایم بخار سرد رو با 12 ولت راه اندازی کنیم بنظرتون میشه ؟
          مثلا برای ماشین... یدستگاه بخار قوی با حجم بخار خروجی بالا...
          ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza70r3
            سلام
            دوستان اگه بخوایم بخار سرد رو با 12 ولت راه اندازی کنیم بنظرتون میشه ؟
            مثلا برای ماشین... یدستگاه بخار قوی با حجم بخار خروجی بالا...
            ؟؟؟
            سلام دوست عزیز داش رضا
            نه نمیشه به 12 ولت راش انداخت ولی میشه این 12 ولت را با مدار بوست افزایش داد.
            ولتاژ مناسب تغذیه پیزو حدود 40 ولت هست
            تازه وقتی با اسیلوسکوپ ولتاژ دو سر پیزو رو بگیری می بینی 150 ولت پیک تا پیکه با فرکانس 1.7 مگا هرتز :eek:

sigpic

دیدگاه

بالا خره موفق شدم به مرحله لرزش برسونمش
              با سلف دست سازم کار نکرد یه 10دور حلقه ای داشتم اونو گذاشتم با پتانسیومتر تو 7.2کیلو جواب داد وجریانی هم که میکشید 190میلی امپر بود
              نظرت چیه ناصر جان؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_021
                بالا خره موفق شدم به مرحله لرزش برسونمش
                با سلف دست سازم کار نکرد یه 10دور حلقه ای داشتم اونو گذاشتم با پتانسیومتر تو 7.2کیلو جواب داد وجریانی هم که میکشید 190میلی امپر بود
                نظرت چیه ناصر جان؟
                جریان مدار من حدود 0.5 آمپر بود.
                فکر کنم هنوز ولتاژ تغذیه شما کمه اگه بتونی بازم ببری بالا می تونی جواب بهتری بگیری

sigpic

دیدگاه

درسته بچه ها ولتاژ کمه :agree: من با ۴۸ ولت :twisted: که بهش دادم ۴۸۰ میلی امپر کشید :nice: ترانزیستور هم در حد معقول داغ میشد و جوری بود که در اثر کار کرد زیاد نمی سوخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                    جریان مدار من حدود 0.5 آمپر بود.
                    فکر کنم هنوز ولتاژ تغذیه شما کمه اگه بتونی بازم ببری بالا می تونی جواب بهتری بگیری
                    سلام ناصر جان.مدارتو با اون پیزوی نقره ای که قاب داره وو 15 تومنه تست کردی؟
                    دیروز دوباره وصل کردم توی یه پارچ گذاشتمو ابشو از کم یواش یواش زیاد کردم
                    تو عمق ابی که فقط کمتر از نیم سانت روی پیزو رو پوشونده بود فقط فواره میفرستاد بالا
                    ابو هرچی زیادتر کردم فواره هه ادامه داشت به حدود 5 سانت که رسید بخار کردنش هم شروع شد وقتی پارچ رو پر اب کردم فک کنم 20 سانت روی پیزو رو اب گرفت ولی بازم خوب بخار میداد
                    اینا یه طرف مسله دیگه اینکه پیزو رو شیب دادم تا با یه زاویه تقریبا نود درجه فواره رو بزنه به دیواره ی پارچ فلزی
                    عین بازتابش نور ازین دیواره میزد به اون دیواره
                    با چراغ قوه پلیسی نئون توی اب زدم کاملا میشد رفتو برگشت ابی که میفرستادو دید تو ماتدادش حباب ریز هوا عین یه خط تشکیل شده بود
                    بی اغراق تا 3 تا رفتو برگشتو میشد دید
                    دستمو گذاشتم توی اب تا پیزو رو به جهتای مختلف بچرخونم ببینم چجوری میشه
                    که یهو برگشت فواره ای که به دیواره میخورد به انگشتم خورد بدجور احساس درد کردم انگشتم تا چند ساعت درد
                    میکرد
                    نمیدونم علتش چی بود اخه نباید اینطور باشه
                    نقطه ی اتصال سیمی که مال خود پیزو بود و سیم برد رو نپوشونده بودمو لخت بودن شاید اینم بی تاثیر نبود مخصوصا که 1.4 جریان میکشید
                    .بدن من هم خیلی هادی خوبیه بچه ها تو سربازی ازمترو میزدن به برق یکم روشن میشد من انگشتمو میزاشتم رو پیشونیشون نور لامپ فازمتر چند برابر میشد
                    سر باتریه ماشینو که ازش جدا میکنم برق منو میگیره
                    تو تهران وقتی از تاکسی پیاده میشدم و میخواستم درشو ببندم یهو بهم شوک برقی وارد میشد یه صدای تخلیه الکتریکی بلند هم شنیده میشد طوری که بعضی موقع راننده هم متوجه میشد
                    کلا نمیدونم من چرا اومدم رشته برق با این حالم
                    از کجا به اینجا ها رسیدم هاا :rolleyes:
                    ولی اون پیزو نقره ای رو تست کن به نظرم عمرش باید خیلی بیشتر باشه
                    بخارشم خیلی خوبه
                    راستی یه سوال من پیزوی روکش سفیدو اشتباهی واسه چند ثانیه مستقیم به ترانس وصل کردم
                    چند روز پیش هم پیزو روکشش بعد از چند روز کنده شدو سوخت علتش میتونسته این باشه؟

دیدگاه

سلام ناصرجان
                      من مدار صفحه 1 رو بستم
                      پیزو آب رو می لرزونه
                      حالا می خوام تغذیه رو تا 50 یا 60 ولت افزایش بدم
                      قبل از شروع نکته ی خاصی به ذهنتون می رسه بگید؟
                      راستی میشه به جای خازن 6.8 نانو از خازن 8.2 نانو استفاده کرد؟
                      آقایون دیگه هر کی برای جواب گرفتن مدارم نظری داره مطرح کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0000mehran0000
                        سلام ناصرجان
                        من مدار صفحه 1 رو بستم
                        پیزو آب رو می لرزونه
                        حالا می خوام تغذیه رو تا 50 یا 60 ولت افزایش بدم
                        قبل از شروع نکته ی خاصی به ذهنتون می رسه بگید؟
                        راستی میشه به جای خازن 6.8 نانو از خازن 8.2 نانو استفاده کرد؟
                        آقایون دیگه هر کی برای جواب گرفتن مدارم نظری داره مطرح کنه.
                        سلام دوست عزیز ولتاژ رو زیاد بالا نبر
                        ترانزیستورت و پیزو صدمه میبینن.مال من با ولتاژ بالا اولش یه مقدار خوب کار میکرد اما بعدش پوکید
                        از مدار صفحه 39 استفاده کن
                        ترانزیستور 1047 خیلی بهتر جواب میده
                        اگه میتونی بهتره زیر فیبر رو با لحیم ضخیمتر کنی
                        من چندتا ساختم اما اونی که مس های زیر فیبرشو با قلع خیلی ضخیم کردم خیلی بهتر جواب داده
                        از پیزوی سفید 2.5 سانتی استفاده کنی هم بهتر جواب میده
                        اما همینکه میلرزونه خوبه
                        باید سیم پیچو اون مقاومت 18 کیلو رو کمی تغییر بدی تا به نتیجه مطلوب برسی
                        اما قبلش 1047 رو امتحان کن احتمالا بدون تغییر دیگه ای مدارت بخار تولید میکنه

دیدگاه

خیلی ممنون رامین جان
                          به نظرم این پیزو گرون ها خیلی بهترا فقط حیف که گرونن
                          اون روکش سفیدا رو اگه باهاشون خوب تا نکنی سریع می سوزن متاسفانه
                          ولی 2148 مشخصاتش خیلی از 1047 بهتره هاااااا
                          0000mehran0000 :
                          این مدار به دلیل شرایط خاصی که داره خیلی سخت جواب میده اما با کمی تغییرات میشه جواب گرفت از جمله کم و زیاد کردن سلف
                          ولتاژ رو هم تا 50 ولت ببری مشکلی پیش نمیاد.

sigpic

دیدگاه

سلام
                            مدارم رو روی فیبر نبستم
                            مدار رو روی برد برد بستم
                            مشکلی که نداره؟

دیدگاه

سلام
                              مدارم رو روی فیبر نبستم
                              مدار رو روی برد برد بستم
                              مشکلی که نداره؟
                              نه روی برد برد مشگلی نداره
                              خودمم روی برد برد جواب گرفتم
                              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                                مدارم رو روی فیبر نبستم
                                مدار رو روی برد برد بستم
                                مشکلی که نداره؟
                                چون فرکانس کار مدار در حدود 2 مگاهرتزه خیلی سخت جواب میده روی برد بورد چون کلی خازن ناخواسته وارد مدار میشه
                                نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                                نه روی برد برد مشگلی نداره
                                خودمم روی برد برد جواب گرفتم
                                خوب شما که استادی مدارتو حرفه ای رو برد بورد بستی مگر نه مدار بد قلقی هست .

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...