اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : احتیاج به راهنمایی

نوشته اصلی توسط loverkhoda
    باسلام به تمامی دوستان اهل فن
    یه سوال فوق ساده ازبزرگواران دارم
    من احتباج به یه مدار با 10 پیزو دارم مبتونید لطفی کنید اقلام موردنیازشوبرام بنویسیدloverkhoda@gmail.com :redface:
    مدار و قطعات و همچنین پی سی بی در صفحات قبل وجود دارد
    اصلی ترین قطعات :
    برای هر مدار یک عدد
    ترانزیستور TT2148
    پیزو تبخیر آب سرد
    خازن 2200 میکرو فاراد 63 ولت
    خازن 100 نانو 100 ولت
    سلف 100 میکرو هانری بشکه ای
    خازن 6.8 نانو فاراد 100 ولت
    خازن 1.5 نانو 100 ولت
    که بیشتر قطعات رو فروشگاه ECA با قیمت پایین ارئه میده ترنزیستور هم اضافه خواهد شد به فروشگاه

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

دوستان لطفا راهنمایی کنید برای یک پیزور چه نوع ترانس باید بگیرم اداپتور هم میشه مشخصاتش چیه 45ولت چند امپر ؟در ضمن من با 4تا اداپتور 12ولت که ازشون 45ولت 1امپر گرفتم ولی فقط قطره ها را پودر میکنه اگر امپر ببرم بالا درست میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون عجله دارم :cry: :cry2:
      امید است همیشه سبز وپابرجا باشید

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط ahadiran
        دوستان لطفا راهنمایی کنید برای یک پیزور چه نوع ترانس باید بگیرم اداپتور هم میشه مشخصاتش چیه 45ولت چند امپر ؟در ضمن من با 4تا اداپتور 12ولت که ازشون 45ولت 1امپر گرفتم ولی فقط قطره ها را پودر میکنه اگر امپر ببرم بالا درست میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون عجله دارم :cry: :cry2:
        مدار من با ترانس 48 ولت 1 امپر مدارم راه افتاد و در بهترین شرایط فقط 480 میلی امپر کشید با اینکه ترانزیستور هم داغ می شد :biggrin: البته 48 ولت زیاده شما تونستی زیر 40 ولت بگیر :agree: در مورد سری کردن ادابتور هات باید توجه کنی که اداپتور دی سی هست .من خودم دفه اول یه 24 و 10 رو (البته ac) با هم بستم خوبم جواب داد :mrgreen: ولی همونطور که ناصر جان به طور مکرر میگن قطعه ها با هم فرق میکنه و برای هر کی یه جور جواب میده :agree:شاید ایراد از مدارت باشه oo: نه از تغذیه
        امپر هم اگه برای یه مدار می خوای همون 1 امپر زیادش هم هست :mrgreen: !

دیدگاه

سلام :bye
          اقا من 2 سال دنبال این مدارم فقط چندتا سوال داشتم
          اول اینکه کیفیت مدار در چه حده ؟اگه همینو تو دستگاه جوجه کشی به مدت 1 ماه شبانه روز خاموش روشن بشه نمیسوزه؟
          دوم اینکه هزینه کلیش چقدره؟یه چینش هست 40000 تومن .از اون بیشتر میشه؟

ماشالا انقدر صفحات زیادشده که الان یه هفتش مثله مجله نشتم دارم صفاتو میخونم فعلا صفحه 40 ام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramtinmj
            سلام :bye
            اقا من 2 سال دنبال این مدارم فقط چندتا سوال داشتم
            اول اینکه کیفیت مدار در چه حده ؟اگه همینو تو دستگاه جوجه کشی به مدت 1 ماه شبانه روز خاموش روشن بشه نمیسوزه؟
            دوم اینکه هزینه کلیش چقدره؟یه چینش هست 40000 تومن .از اون بیشتر میشه؟

ماشالا انقدر صفحات زیادشده که الان یه هفتش مثله مجله نشتم دارم صفاتو میخونم فعلا صفحه 40 ام
            فکر کنم از صفحه 40 به بعد تازه به جواب میرسی
            هزینه مداری از ص 40 به بعد پیشنهاد شده خیلی کم هزینه است و حدود 20 هزار خرج داره
            عمر دستگاه محدود نیست اما عمر پیزو محدود است و حدود 5000 ساعت عمر دارد ولی پیزو های قاب دار روکش نقره ای با کیفیت می تواند عمر بالایی داشته باشد البته برخی از پیزو های موجود در بازار که کیفیت پایینی دارند عمر بسیار کمی دارند.

sigpic

دیدگاه

نقشه

سلام به دوستان
              من تاپیکو دنبال کردم،مدار مشکلات زیادی هنوز داره،تصمیم گرفتم از مداری کپی برداری کنم،به همین دلیل یه دستگاه بخور سرد خریدم وتکه تکه اش کردم...برد شبیه سازی شده با تغییر در یکی از سلفها بخار بیشتر شد...تمام قطعات در بازار موجود می باشد....ولتاز مورد نیازش 35 ولت وآمپری که میکشه 8/ آمپره
              اگه کسی نقشه خواست در خدمتم

دیدگاه

پاسخ : نقشه

نوشته اصلی توسط gmaissam
                سلام به دوستان
                من تاپیکو دنبال کردم،مدار مشکلات زیادی هنوز داره،تصمیم گرفتم از مداری کپی برداری کنم،به همین دلیل یه دستگاه بخور سرد خریدم وتکه تکه اش کردم...برد شبیه سازی شده با تغییر در یکی از سلفها بخار بیشتر شد...تمام قطعات در بازار موجود می باشد....ولتاز مورد نیازش 35 ولت وآمپری که میکشه 8/ آمپره
                اگه کسی نقشه خواست در خدمتم
                نیکی و پرسش؟!!؟
                Weakness of attitude becomes weakness of character
                Albert Einstein

دیدگاه

رطوبت ساز

سلام دوستان
                  متاسفانه مسافرتم ودسترسی ندارم به نقشه....به محض برگشت پلود میکنم...اما بهتره که دستگاه وکارکردشو ببینید
                  http://www.aparat.com/v/oYXqT

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان 13 همگی بدر اینم فیلم جدید از مدار تبخیر اب سرد که خیلی وقت پیش میبایست اینجا میزاشتم ولی وقت نشد
                    بازم با تشکر فراوان از همه ی دوستان و اقا ناصر که به ایشون ارادت داریم :bye

اتومایزر پیزوالکتریک

http://www.aparat.com/v/6Dy2R

اضافه شده در تاریخ :
                    سلام دوستان یه سوالی دارم
                    بنابه درخواست دوستان تو سایت ایران میکرو میخواستم اموزش ساخت این مدار رو تو این سایت بزارم.اما اول میبایست از شما اجازه میگرفتم
                    گرچه اونجا هم چندین بار عنوان کردم این مدار ساخت بچه های eca.ir هست و توی اپارات توی فیلم اولم هم لینک این سایت و این تاپیک رو دادم تا واسه ساختش به اینجا مراجعه کنن اما بخاطر درخواست بچه ها مبنی بر اینکه اونجا هم اموزش ساختش رو کامل دنبال کنیم
                    درسته که هدف اصلی اینه که این علمو به دیگران هم یاد بدیم ولی بهتر دیدم اول از صاحبان اصلیش که شما باشید کسب اجازه کنم
                    جسارتم رو ببخشید
                    بازم از همتون ممنونم

دیدگاه

بچها من یه چیزی کشف کردم :icon_razz:
                      من پیزو را توی ظرف شیشه ای قرار داده بودم که از داخل مانند یک عدسی محدب بود
                      بعد دیدم وقتی پیزو را کج به سمت ظرف میگیرم و تا انرژی اول به شیشه بخوره بعد با روی آب منتقل بشه بخارشش حداقل دو برابر میشد
                      جالبتر اینکه مثل قبل زیاد آب همهجا نمیپاشید
                      شما هم امتحان کنید ببینید بهتر نیست؟ :nerd:

دیدگاه

دوستانی که یه قطره اب رو پیزو میریزند ...
                        پیزو باید تو عمق مناسب باشه تا کار کنه. 3>

دیدگاه

سلام دوستان منم تازه ساخت مدارش رو شروع کردم
                          قطعات رو امروز گرفتم مدار صفحه 39رو هم بستم ولی دریغ از یه لرزش :angry: بخار که بماند
                          البته رو برد برد بستم
                          وترانزیستور هم tt2148گرفتم
                          وبرای سلف مدار هم از یه سلف با 10 دور حلقه ای داشتم اونو گذاشتم
                          چون سیم مس روکش دار نداشتم درست کنم خودم البته یه سلف دیگه دارم اونو فکر کنم خیلی زیاد بشه اون 30دور هست
                          خازن هم 3300 50ولت هست
                          ولتاژ تغذیه 30ولت
                          نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_021
                            سلام دوستان منم تازه ساخت مدارش رو شروع کردم
                            قطعات رو امروز گرفتم مدار صفحه 39رو هم بستم ولی دریغ از یه لرزش :angry: بخار که بماند
                            البته رو برد برد بستم
                            وترانزیستور هم tt2148گرفتم
                            وبرای سلف مدار هم از یه سلف با 10 دور حلقه ای داشتم اونو گذاشتم
                            چون سیم مس روکش دار نداشتم درست کنم خودم البته یه سلف دیگه دارم اونو فکر کنم خیلی زیاد بشه اون 30دور هست
                            خازن هم 3300 50ولت هست
                            ولتاژ تغذیه 30ولت
                            نظرتون چیه؟
                            ولتاژ تغذیه کمه
                            سعی کن سلف رو هم مثل اون چیزی که گفته شد بپیچی حتی با سیم روکش دار
                            مقاومت موازی با پیزو هم فراموش نشه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                              ولتاژ تغذیه کمه
                              سعی کن سلف رو هم مثل اون چیزی که گفته شد بپیچی حتی با سیم روکش دار
                              مقاومت موازی با پیزو هم فراموش نشه
                              30ولت مگه شما استفاده نکردی؟
                              سلف هم منظورم سیم لاکی بود
                              سلف حتما باید هسته اش هوا باشه؟
                              من سلف حلقه ای رو باز کردم و همونطور که فرمودید دور مداد پیچیدم عکسشو میزارم به زودی
                              مقاومت هم 18کیلو و3 کیلو تست کردم
                              ترانزیستور داغ میشه البته هیت سینگ هم گذاشتم
                              جزیانش رو هم تست کردم اولش 500میلی میکشه بعد خیلی سریع افت میکنه و در حد 20.30میلی میرسه!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_021
                                30ولت مگه شما استفاده نکردی؟
                                سلف هم منظورم سیم لاکی بود
                                سلف حتما باید هسته اش هوا باشه؟
                                من سلف حلقه ای رو باز کردم و همونطور که فرمودید دور مداد پیچیدم عکسشو میزارم به زودی
                                مقاومت هم 18کیلو و3 کیلو تست کردم
                                ترانزیستور داغ میشه البته هیت سینگ هم گذاشتم
                                جزیانش رو هم تست کردم اولش 500میلی میکشه بعد خیلی سریع افت میکنه و در حد 20.30میلی میرسه!!
                                با سی ولت مدار تازه شروع به کار می کنه که در برخی مواقع چون قطعات کمی با هم تفاوت دارن اصلا بخار زیادی نمیده من حتی با 50 ولت هم مدار رو تست کردم برخی از دوستا تا 70 ولت دادن
                                شما اگه می خوای با ولتاژ پایین کار کنی باید اینقدر عناصر را تغییر بدی تا مدار کار کنه
                                ولی اگه می خوای راحت جواب بگیری ولتاژ رو ببر بالاتر

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X