اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

مدار پیزو یه بار کار کرد دیگه کار نمی کنه سلف 500n هم حلقه هاشو یه کم باز کردم تا جریان کمتری
    بکشه . مدارم شبیه مداری که تو صفحه 1 هست و گفته شده صددرصد جواب می ده
    راستی مدار یه مقاومت 4.7k هم داره
    به مقاومت ربطی نداره؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

با orcad proteus که نمی شه
      نرم افزاری هست بشه مدار پیزو رو شبیه سازی کرد

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

سلام مهران جان
        مدار مقاومت 4.7کیلو نداره عزیز
        47 کیلو هست

2-این مدار با bu جواب نمیده

3- خازن 8.2 رو هم 6.8بزار ببین چی میشه

4-سلف 100میکرو سری شده با منفی تغذیه رو تا 330میکرو بالا ببر

5-اگه میترسی که مدارت سوخته باشه...نه نترس...
        هیچ قطعه ایش خراب نمیشه...من هر بلایی که فکر کنی سرش آوردم ولی نمیسوزه

6-اگه از 100% عملی بودن مدار شک دارید !
        پس دوستان دیگه چطور همین رو ساختن و جواب گرفتن !!!

7- اوه اوه راستیی !
        اون 4.7کیلویی که گذاشتی خیلی خطر ناکه ! اون جریان پیزو رو تنظیم میکنه!
        47 کیلو کجا و 4.7 کیلو کجا ! احتمال داره پیزوت آسیب دیده باشه !
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

در عملی بودنش که شکی نیست ولی در دائم کار بودنش من شک دارم

دیدگاه

آقا ممنون از راهنمایی.
            خازن 10nf رو اشتباهی به 45- ولت وصل کرده بودم. حالا درست کردم.

مدار با BU406 کار نکرد ولی با D1047 پیزو آب رو تکون می داد ولی آب بخار نمی شد.
            به نظر شما مشکل از چیه ؟

آیا اون دفعه که به جای 47K مقاومت 4.7K گذاشتم پیزو رو سوزوند؟

در صورتی که وقتی مدار رو وصل می کنم پیزو آب رو می لرزونه ولی بخار نمی شه.
            به نظر شما پیزو سوخته؟

دیدگاه

:biggrin:
              اره منم چند بار تست کردم یه بار کار میکرد یه بار کار نمیکرد
              یه بارم فقط آب رو قلقلک میداد
              ولتاژ ورودیت رو اندازه بگیر وقتی که مدارت زیر بار هست باید حداقل 40 باشه
              به نظرم باید به خاطر ولتاژت باشه .

در ضمن مهران جان این مدار که ترانس 45 2 آمپر نمیخواد 35 2 آمپر میخواد با یکسو تقریبا میشه 30 که با خازن میشه 45 دقیق
              منم اشتب کردم خریدم . ولی حالا یه ترانس 8 سر از 110 تا 4 ولت خریدم 2.5 آمپر 30000
              که ولتاژ های 35 32 30 داره با هر کدومشم جواب میده مدار

واسه خرید ترانس یه ضبط بگیرید از این قدیمیایی که 3 تا CD میچرخید 20 30 هزار . یه ترانس داره بقیه قطعه هاشم که مفت در میاد.
              تازه اسپیکرم داره
              با همه چی ساختم
              تا همه چی ساختم
              http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

بچه ها واسه PCB چون مدار فرکانسیه فرکانس تاثیر نداره تو ترک ها ؟
                کسایی که PAD یا Algra بلدن یه تحلیل فرکانسی میکنن جواب قطعی باشه ؟
                با همه چی ساختم
                تا همه چی ساختم

دیدگاه

من فعلا از منبع تغذیه آزمایشگاهی استفاده می کنم
                  تا لرزوندن آب پیش رفتم ولی آب بخار نمی شه؟

تو رو خدا کمک کنید همه جای مدار رو چک کردم.

اگه می شه شماتیک مداری که جواب گرفتید رو با مقادیر دقیق بذارید.

دیدگاه

با این روش ، در ساعت حداکثر چند لیتر آب به بخار تبدیل میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 000mehran000
                      من فعلا از منبع تغذیه آزمایشگاهی استفاده می کنم
                      تا لرزوندن آب پیش رفتم ولی آب بخار نمی شه؟

تو رو خدا کمک کنید همه جای مدار رو چک کردم.

اگه می شه شماتیک مداری که جواب گرفتید رو با مقادیر دقیق بذارید.
                      شماتیکش که صفحه 1 هست
                      خیلی ساده هم هست فقط از سادگی بعضی وقتا آدم بی دقتی میکنه
                      ولتاژ 45 که شما داشته باشی زیر مدار میشه 41 42 .
                      یکی از علت تکون دادن آب که من خودم تست کردم از ولتاژ کم یا جریان پیزو هست .

نوشته اصلی توسط aryanaar
                      با این روش ، در ساعت حداکثر چند لیتر آب به بخار تبدیل میشه ؟
                      من سطح پیزو رو که نصف قاشق چایخوری آب میریزم با جریانی که رو 450 500 تنظیمه 10 15 ثانیه طول میکشه آب روش تموم شه
                      مصرف آبش خیلی خیلی پایینه خیالت راحت ولی جریانتو رو 600 تنظیم کنی خیلی خوبه واسه من یکم کمه که باید عوض کنم سلف رو

مهران جان یادته گفتی ال ای دی میبری نزدیک ظرف روشن میشه ؟
                      واسه منم الان اونطوری شده علتش رو پیدا نکردی ؟ یادمه یکی گفت جریان نشتی داره ولی قطعی نبود
                      البته من LED نزدیک ظرف نبردم خود ال ای دی هایی که به عنوان رقص نور استفاده کردم وقتی که مدار رقص نور رو روشن میکنم فقط باید روشن خاموش شن ولی نور ملایمی دارن وقتی چشمک میزنن از ملایم به قوی و دوباره ملایم میشن
                      چیز جالب تری شده ولی علتش واسم جالبه

موفق باشید
                      با همه چی ساختم
                      تا همه چی ساختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
                        مصرف آبش خیلی خیلی پایینه خیالت راحت
                        ولی من دوست دارم مصرف ابش بالا باشه ، یعنی ساعتی 10 لیتر آب رو بخار کنه :agree: ، میشه این کار رو کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aryanaar
                          ولی من دوست دارم مصرف ابش بالا باشه ، یعنی ساعتی 10 لیتر آب رو بخار کنه :agree: ، میشه این کار رو کرد ؟
                          با این وجود یه دونه از این مخازن تحت فشار گلاب پاش یا سم پاش هارو بگیر استفاده کن )))
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                            با این وجود یه دونه از این مخازن تحت فشار گلاب پاش یا سم پاش هارو بگیر استفاده کن )))
                            اونا چطوری؟ عکسی چیزی ازش داری؟ شاید با یه پمپ هوا یا چیزی شبیه اون بشه چیزی ساخت که کار همین مدار رو بکنه! :icon_razz:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

با سلام من مدار پیزو رو بستم ولی پیزو فقط آبو می لرزونه
                              یه دفعه پیزو رو 15 ثانیه بدون آب زدم. ایا پیزو سوخته در صوزتی که پیزو اب رو می لرزونه
                              ولی بخار نمی کنه
                              من شماتیکی که بستم و عکس بردم رو قرار می دم
                              لطفا کمک کنید؟

دیدگاه

اینم لینک عکسا:
                                http://axgig.com/images/04888988954769696377.jpg

http://axgig.com/images/97539766910295292056.jpg

http://axgig.com/images/15153982532281653712.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X