اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط sky_man847
    یکی از دوستان میتونه کمکم کنه تا از یه سایتی تمام این وسایل رو یجا سفارش بدم راستی یه ادرسی گذاشته بودن واسه خرید { ماژول پنج سنسور بخار آب سرد }این که قیمت تکی : ۱,۸۸۰,۰۰۰ ریال :eek:اگه اینجوری باشه که پامو تو این تاپیک نمیزارممممممم که دعا میکنم نباشه
    این فقط قیمت ماژول آمادشه، و برای ساخت دستگاه ظاهراً فقط قیمت ترانسش بالاست
    Reveng will surely come... Your hard time are ahead
    // - - - - - - - - - -
    برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
    // - - - - - - - - - -
    اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

با سلام به همه مخصوصا اقا مهران
      خیلی ناراحت شدم وقتی این تاپیک رو دیدم :cry:ناراحتیم بخاطر این بود که چرا دیر اشنا شدم خدا کنه که تاپیک قدیمی نباشه :angry:همتون با شادی باز باشین :wow:دوستان منم از اینا میخواممممم بسازم :job:ولی حیف که تو یه شهرستانم اینجا هم وسایل الکتریکی که اینجا خوندم عمرا پیدا بشه :cry2:
      یکی از دوستان میتونه کمکم کنه تا از یه سایتی تمام این وسایل رو یجا سفارش بدم راستی یه ادرسی گذاشته بودن واسه خرید { ماژول پنج سنسور بخار آب سرد }این که قیمت تکی : ۱,۸۸۰,۰۰۰ ریال :eek:اگه اینجوری باشه که پامو تو این تاپیک نمیزارممممممم که دعا میکنم نباشه ^^سرتون درد اوردم :applause:
      ممنون میشم کسی کمکم کنه تا ما هم بسازیم کسی یه ادرسی داره وسایلارو من بگیرم :redface: @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- :-bd :-bd :-bd :-bd
      سلام دوست من
      اصلا نترس ساختش خیلی راحته 2 3 تا ترانزیستور بسوزونی یاد میگیری
      جدا از شوخی هزینه قطعات برای ساخت 2تا پیزو برای من انقدر تموم شد از تهران گرفتم
      ترانس 50 2 آمپر 30000
      14000 2تا پیزو 4 تا سلف 100u 1600
      خازن ها 4 تاش 400
      سیم هم که هیچی دیودم که 100
      ترانزیستورم جفتش 5000
      که شد 51000 حالا واسه قابو تزییناتش بستگی به خودت داره و ال ای دی و ..........
      خیلی سادس البته معما گر حل شود آسان شود
      یه فروشگاه اینترنتی هم من سراغ دارم که فک کنم واسه یکی از مغازه های امجد باشه
      www.reboeq.ir
      معتبره . قیمتش هم فوق العادست
      اون ماژول پاژول هارم ولش کن .
      فقط اول ترانزیستور و پیزو رو که خریدی بعد ترانسو بقیه رو بخر چون بد پیدا میشن
      موفق باشی
      با همه چی ساختم
      تا همه چی ساختم
      http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

تو این ترانزیستور 2SD1047 پایه کلکتور با قسمت فلزی پشت تماس داره؟ :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
          آره پیزو رو منم سرچ کردم نداشت میگم که کم یاب ولی تو هر سایتی دیدم زود خبرت میکنم
          در ضمن یکی از بچه ها تو صفحه 1 2 سایت فروشش رو فک کنم گذاشته بود
          به نظرم کل تاپیک رو یخون هم اون سایت رو پیدا کنی هم اطلاعاتت بیشتر شه
          www.iran-micro.com اینم ببین نداره ؟
          بازم ممنون اره امروز یه دور خوندم راستش 2تا سایت رو که گذاشته بودن تو یگیش سنسور بود که نوشته بود 100.000هزار تومن که فک نمیکنم اون باشه اونیکی هم قیمتشو نذاشته بود نوشته بود در حال حاضر سایت غیرفعاله.دگه موندم بازم ممنون به این سایت هم سر میزم
          اونجا هم نبود :cry: :cry2:
          a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
            تو این ترانزیستور 2SD1047 پایه کلکتور با قسمت فلزی پشت تماس داره؟ :read:
            بله
            واسه تشخیص پایه ها هم اگه با ترانزیستور فیس تو فیس باشی بیس چپه کلکتور وسط
            نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
            از این بیزر معمولی که طلایی رنگ هستن نمی شه استفاده کرد خیلی شبیه این پیزوهاست ؟
            عکس میزاری ؟ بچه ها راهنماییت کنن
            با همه چی ساختم
            تا همه چی ساختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Takesh-
              درود حاجی---اتفاقن یه بنده خدایی هم قبلن اینو گفت ولی کسی توجهی نکردمتاسفانه
              سلام
              از این پیزو های زرد رنگ نمیشه استفاده کرد چون فرکانس کاریشون پایینه این پیزو که در این مدار استفاده میشه مخصوص بخاره آبه و فرکانس کاریش در حدود 1.6 مگا هرتزه اون پیزو زرد رنگا واسه ایجاد صدا هستند و فرکانس کاریشون در حدود چند کیلو هرتزه بازم سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

منم امروز رفتم قطعاتشو گرفتم و به جمع شما پیوستم :wow:
                کلش هم واسه یه پیزو بدون رقص نور شد 35تومن.
                ولی دوتا سوال دارم :
                1-ترانسو گف اگه 47ولت 1آمپر بخوام بپیچم 1هفته طول میکشه بجاش بهم 24ولت دوبل داد. حالا با این میشه؟
                2-کابل شیلد داری که گرفتم جای فویل الومینیومی چند رشته سیم دورشه . این از پخش شدن امواج جلوگیری میکنه؟

دیدگاه

ممنون دادا منتظر میمونم :applause:یه سوال دگه من رفتم به دوستم گفتم ترانس 50 2امپر بساز گفت 70 80 هزار تومن اینقدره؟؟
                  نه داداش درسته جنگه ولی نه دیگه انقدر که
                  من 50 2 آمپر از تهران خریدم 30000 تازه دوبل هم بود خودش گفت گرون میشه ولی نه انقدر دیگه
                  به نظرم ترانس قیمتش 30 تا 40 خوبه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                  درود
                  در حال حاضر بعید نیست اینقدر باشه من هم 3 عدد ترانس 54 ولت دوبل 800 وات میخوام عزا گرفتم چند در میاد :cry2:
                  اگر ممکن هست از دوستت قیمت ترانس من را هم بپرس :redface:
                  سپاس
                  یعنی 15 آمپر؟ ؟ ؟ 100 وات 30000 حساب کنیم .البته هر کی یه قیمت میده ولی به نظرم 130 تا 200 هست حداقل
                  نوشته اصلی توسط sina8
                  منم امروز رفتم قطعاتشو گرفتم و به جمع شما پیوستم :wow:
                  کلش هم واسه یه پیزو بدون رقص نور شد 35تومن.
                  ولی دوتا سوال دارم :
                  1-ترانسو گف اگه 47ولت 1آمپر بخوام بپیچم 1هفته طول میکشه بجاش بهم 24ولت دوبل داد. حالا با این میشه؟
                  2-کابل شیلد داری که گرفتم جای فویل الومینیومی چند رشته سیم دورشه . این از پخش شدن امواج جلوگیری میکنه؟
                  نه ....
                  24 دوبل که با 2تا سر کناری میشه
                  با سر وسطم میشه 12
                  1.حداقل 35 ولت لازم داری
                  2. شیلد یا فویل آلمینیومی واسه تاثیر نزاشتن نویز از داخل به خارج و بالاعکس
                  به نظر من مشکلی نداره
                  با همه چی ساختم
                  تا همه چی ساختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
                    24 دوبل که با 2تا سر کناری میشه
                    با سر وسطم میشه 12
                    1.حداقل 35 ولت لازم داری
                    منظورم 24*2 ولت بود. :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      به درخواست دوستان پیزو تو سایت قرار داده شد.
                      من در جریان این تاپیک نبودم ولی دوستان درخواست دادند تا تهیشون کنیم

http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=1532

امیدوارم مفید باشه
                      موفق باشید
                      با سلام
                      این پیزویی که تو این مدار استفاده میشه فرکانسش 1.6 مگاهرتزه و این پیزویی که شما لینک دادین فرکانسش 63 کیلو هرتزه اگه دقت کرده باشید تو پاسخ 3 این تاپیک پیزویی که بدرد این کار بخوره رو قرار دادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        به درخواست دوستان پیزو تو سایت قرار داده شد.
                        من در جریان این تاپیک نبودم ولی دوستان درخواست دادند تا تهیشون کنیم

http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=1532

امیدوارم مفید باشه
                        موفق باشید
                        درسته اشتب قرار دادید عکس پیزو تو صفحات 1 2 و....... هست

اگه خودش وسایل ترانس رو بخره بپیچه (هسته و مس و.......) 100% خیلی در میاد به خاطر همین اصلا نمیصرفه
                        فروشگاه های ترانس معمولا جنس معمولی یا به درد نخور میزارن و چون عمده میخرن سود داره براشون وگرنه ..........
                        با همه چی ساختم
                        تا همه چی ساختم

دیدگاه

منم ساختمش :wow: :applause: :wow: :applause: :wow: :applause:

ولی وقتی با یخورده آب تستش کردم دست که به پشت پیزو زدم خیلی داغ بود oo: طبیعیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                            منم ساختمش :wow: :applause: :wow: :applause: :wow: :applause:

ولی وقتی با یخورده آب تستش کردم دست که به پشت پیزو زدم خیلی داغ بود oo: طبیعیه؟

تبریک میگم از اینکه تونستی بسازیش و جواب بگیری :applause: :applause: :applause:
                            پیزو کمی گرم میشه حالا نمیدونم ماله شما چقدر گرم میشه اما طبیعیه علت داغ شدنش هم به خاطر اینه که سطحش با آب در تماس نیست خود آب خاصیت خنک کنندگی داره بازم سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

دوستانی که ساختن اگه لطف کنند با این پیزوهای طلایی که بیشتر کار بیزر رو انجام میدن هم یک تست بکنید بد نیست شاید جواب داده اگه جواب بده خیلی ارزون تر در میاد الان بخواهیم خودمون یکی بسازیم با سه تا پیزوه نزدیک 75 تومنی اگر ترانس نو استفاده کنیم با توجه به قیمتهایی که بچه ها گفتن 40 تومن میشه و مخلفات دیگه اش هم بگیم 5 تومن میشه 120 که از نوع اماده اش گرون تره
                              قم الکترونیک

دیدگاه

اره کاملا موافقم به خدا صبح تا شب تو فکر اینم که پروژه ها رو چطوری میشه با کمترین قیمت در اورد و تمیزو. .. . باشن
                                رفتم فن بگیرم آشغالی ترینش 5000 بود . تو فکرم وایسم بالاسرش خودم فوت کنم به مدار
                                واسه هیت سینک و خیلی چیزای دیگه به اوراقچی ها سر بزنید اونجا لوازم کامپیوتر و ........... خیلی پیدا میشه خلاص به قول مجتبی جان 120 به بالا در میاد . در صورتی که آمادش با 100 تا مزایا 37000 هست
                                خوب واقعا نمیصرفه اینطوری بخوایم پیش بریم منم واسه ترانسم خیلی پشیمونم کاشکی میرفتم دست 2 میخریدم
                                ال ای دی 8میلی 400 تومان آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                                بچه ها امروز رفتم سراغ یک تعمیراتی لامپ کم مصرف ترانس 50 ولت 3 امپر خریدم 8 تومن خیلی کیف داد دست دوم بود ولی مثل چی کار می کنه برید جاهایی که لوازم تعمیر می کنند مثل رادیو و تلوزیون سازی ها دست دوم بخرید ارزون در میاد در ضمن از جناب امیرعلی بلورچیان به خاطر این عملکرد زیباشون و خلاص کردن ما برای پیدا کردن این پیزوها متشکرم
                                لینک که درست نشده هنوز . پیزو رو اشتب گذاشتن
                                با همه چی ساختم
                                تا همه چی ساختم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...