اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام .میشه لطفا این مدار بخار سرد رو یه جمع بندی کنی و مدار بهینش رو بدی که ما هم درستش کنیم؟ چون بعضی از دوستان درست کردن و پیزوشون پوست پوست شده یا بعد از مدتی کوتاه خراب شده!!!

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط turkman
      سلام .میشه لطفا این مدار بخار سرد رو یه جمع بندی کنی و مدار بهینش رو بدی که ما هم درستش کنیم؟ چون بعضی از دوستان درست کردن و پیزوشون پوست پوست شده یا بعد از مدتی کوتاه خراب شده!!!
      سلام
      در رابطه با جمع بندی ...
      صفحه اول پاسخ هایی که ارسال کردم هست .
      برای توضیحات تکمیلی تا صفحه 6 میتونید تصاویر و ارسال های اینجانب رو مطالعه کنید.

در رابطه با پوست پوست شدن:
      در این مواقع اول سطح روی پیزو حباب های ریزی میزنه....
      نشانه نشت جریان پیزو هست که این نشت جریان دلیلش اینه که لایه محافظ روی پیزو از بین رفته !
      به نظر خودم سه دلیل میتونه باعث از بین رفتن اون لایه محافظ بشه :
      1-زیادی سطح پیزو رو دستمالی کردن
      2-تماس با موادهای شیمیایی ...
      3-فاسد بودن پیزو الکتریک

البته دلیل جهارمی هم میتونه باشه که به پیزو بیش از حد فشار بیاریم...
      خلاصه این پیزوهای چینی بدون دیتاشیت .... انتظار بهتر از اینها هم نمیشه داشت
      موفق باشید
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط sina8
        برنامه برای attiny 13 مشکلی نداره ولی فرکانس کاری attiny13 مثل بقیه میکروهاست که برای 1.6mhz باید از pwm و غیره استفاده کرد که من بلد نیستم . :mrgreen:
        ولی برنامه ای که من نوشته بودم برای attiny15 بود که تو دیتاشیتش نوشته یه اوسیلاتور 1.6mhz داخلی داره که من میخواستم از اون استفاده کنم .ولی متاسفانه ......ارورررررر :angry:
        حالا دوباره سعیمو میکنم ببینم چی میشه .
        از توجه شما هم متشکرم .
        تنها راه نوشتن برنامه با C یا اسمبلی هست.

دیدگاه

بچه ها پیزو تو مدار بسته داغ میشه وقتی داره بخار تولید میکنه ؟
          یه سوال دیگه : پشت پیزو رو میشه چسب زد ؟ حس میکنم از بغل پلاستیکاش آب وارد میشه
          ممنون
          با همه چی ساختم
          تا همه چی ساختم
          http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
            بچه ها پیزو تو مدار بسته داغ میشه وقتی داره بخار تولید میکنه ؟
            یه سوال دیگه : پشت پیزو رو میشه چسب زد ؟ حس میکنم از بغل پلاستیکاش آب وارد میشه
            ممنون
            اره منم تست کردم پشتش داغ میشه .
            چسب فک کنم بشه.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط PLASMA
              تنها راه نوشتن برنامه با C یا اسمبلی هست.
              سلام من قبلا با attiny13 و 15 کار کردم -در کل هیچکدوم خیلی خوب نیستند-اگه برعکس نگم نوع 13 به دلیل نداشتن sram نمیتونید از دستورات تاخیر و.. استفاده کنین و نوع 15 هم چون خیلی sramش کمه مشکلات خاص خودش را داره-نتیجه اینکه برنامه کامپایل میشه ولی دلخل میکرو کار نمیکنه -به نظر من برین سراغ attiny26l از همه نظر کامله -
              oo:

دیدگاه

نه اصلا چسب نزنید
                حتی لحیمش رو هم عوض نکنید
                اون سطح باید بلرزه
                اگه چسب بزنید که دیگه.....
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                  من pcb رو درست کردم ولتاژ ورودیم 45 فیکس و ثابت هست
                  اما ولتاژ پیزوم هی تغییر میکنه 12 36 32 31 و به پایینتر چیکار کنم ؟و یکیشم کار نمیکنه :angry: :angry:
                  سلف رو هم 10 دور .8/0 پیچیدم دور خودکار و گردش کردم
                  و تو 2تا مدار یه خازن 5/1 و یه سلف گذاشتم ( اونی که به بیس میخوره نه )
                  اینم عکساش. تا فردا باید تحویل بدم :sad: خوهشن کمک کنید

PCB رو شاید اینه شماها نزده باشم ولی قبلش همه پایه هارو امتحان کردم اونایی که باید به هم راه میدادن و وصل باشن همه درست بودن ولی ..........
                  کمکککککککک :cry: :cry2:

پیزو رو هم نو خریدم .............
                  ممنونننن
                  با همه چی ساختم
                  تا همه چی ساختم

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

به به میرانا جاااااااااااااااااااان
                    ایولللللل
                    عالیهههه خیلی توب و شیک شده
                    فقط مشگل کارت میدونم چیه؟
                    بگم؟
                    آمادگیش رو داری؟
                    باشه میگم
                    خودت خواستی

PCB را چیه ساختی
                    آره
                    چپس
                    توی پروتئوس وقتی داری چیزی طراحی میکنی انگاز داری از بالای PCB مدار رو میبینی و اون ترک ها آبی هم زیر PCB هست
                    وقتی PCB رو برگردونی اونها چپه میشن
                    حالا خودت با روش اتو که میزنی همین کارو میکنی...همین که از کاغذ داری روی PCB برمیگردونی عمل چپه کردن رو انجام دادی
                    پس نیازی به چپه کردن اون با نرم افزار نداری

و به احتمال خیلی زیاد شما با نرم افزار موقع پرینت ؛اون طرح رو MIRROR کردین...

به عنوان مثال :
                    من اسمم رو چپه توی PCB مینویسم
                    وقتی PCB رو ساختیم و دستمون گرفتیم اگه اسم چپه نبود یعنی مدار درسته و اپه چپه بود یعنی PCB اشتباس

خلاصه
                    تجربه هست...ناراحت نباش
                    بپر برو یکی دیگه بساز

البته آهااا
                    یه راه حلی هم هست
                    نمیخواد یکی جدید بسازی
                    قطعات رو باز کن از پشت PCB لحیم کن
                    آره اینطوری کارت زودتر راه می افته

\|/_\/_

دیدگاه

بله درست گفتی مهران جان میرور کردم ولی

موضوعی رو که نمیدونستم کاملا فهمیدم نباید چپه میکردم

میدونم منظورت چی بود ولی چون میدونستم اشتب زدم و تو مدار به غیر از ترانزیستور ها + و - نداریم

پس پایه های ترانزیستور رو اگه دقت کنید کلکتور که وسط فرقی نداره ولی امیتر و بیس رو عکس کردم

+ و - پیزو و ولتاژ ورودی رو هم حواسم بود

مدار رو کاملا تست کردم از روی PCBی میرور نشده با اهم متر تست گرفتم اون پایه هایی که باید به هم میخوردن بوق میزد
                      ولی.............

آخه چرا ولتاژم بالا پایین میشه ؟ اون یکی که اصلا ولتاژ نداره :cry2: :cry2: :cry2:

به خدا قسم از 5 شنبه صبح تا الان 8 ساعت نخوابیدم کمرم داره میترکه از درد اگه درست میشد واقعا خستگیم در میومد

من از یدونه سلفو خازن 1.5 نانو و 100 میکرو که به منفی میخورد استفاده کردم به نظر خودم مشکلی به وجود نباید بیاره ؟!؟!؟
                      خیلی ممنون اشکال دیگه به نظرت نمیرسه آقا مهران ؟
                      با همه چی ساختم
                      تا همه چی ساختم

دیدگاه

البته رقص نور و bridge رو به همین روش غلط زدم ولی کار میکنه البته پدرم در اومد و یکم زشت شد به خاطر وجو آیسی ها

من در این رابطه( PCB ) سوال پرسیدم تو همین تاپیک ولی هیچکس جوابی نداد :NO:
                        با همه چی ساختم
                        تا همه چی ساختم

دیدگاه

سلام اقا یه سوال ساده :biggrin:
                          اون مدار پیش نهادی بود که با 555 طراحی شده بود اگه بتونه فرکانس 1.6مگارو بده هالا چی جوری باید سطح ولتاژش رو به 45 ولت رسوند؟؟؟ :rolleyes:

دیدگاه

سلام من مدار پیزو رو بستم یه بار کار کرد بعد دیگه هرچی وصل کردم کار نکرد
                            ترانزیستور عوض کردم دوباره فقط یه بار کار کرد به نظر شما مشکل از چی؟
                            ترانزیستور BU406 و 2sd1047
                            دوتا سلف 100u
                            سلف 500n
                            خازن های 1.5n و 8.2n

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 000mehran000
                              سلام من مدار پیزو رو بستم یه بار کار کرد بعد دیگه هرچی وصل کردم کار نکرد
                              ترانزیستور عوض کردم دوباره فقط یه بار کار کرد به نظر شما مشکل از چی؟
                              ترانزیستور BU406 و 2sd1047
                              دوتا سلف 100u
                              سلف 500n
                              خازن های 1.5n و 8.2n
                              واسه ترانزیستور هیت سینک گذاشتین؟ یه هیت سینک بزرگ میخواد

دیدگاه

هیت سینک گذاشتم ولی به اون حد نرسید که لازم باشه
                                ترانزیستور کم کم داغ می کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X