اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

با مقاومت 18k :
    سلف از 18 دور تا 4 دور کاهش دادم این بینم اندازه های مختلف امتحان کردم ولی فقط آب میلرزه!
    شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
    [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
    [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام
      من وقتی مقاومت 18 رو ب 2.7 کاهش دادم پیزو بخار میکنه و فرکانس هم میشه 2.7 مگا هرتز فکر کنم پیزو من فرکانسش 2.7 باشه .نظر شما چیه؟ دوما راهی هست واسه تشخیص پیزو 1.6 از2.7؟؟؟؟؟
      :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad.137010
        سلام
        من وقتی مقاومت 18 رو ب 2.7 کاهش دادم پیزو بخار میکنه و فرکانس هم میشه 2.7 مگا هرتز فکر کنم پیزو من فرکانسش 2.7 باشه .نظر شما چیه؟ دوما راهی هست واسه تشخیص پیزو 1.6 از2.7؟؟؟؟؟
        :redface:
        فرکانس رو چطور اندازه گرفتی؟؟؟
        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ
        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
        ---------------------BMCELEC@-------------------
        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
        ---------------www.bmc-elec.com--------------
        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

من هرچی تو اینترنت گشتم نتونستم دیتا شیت پیزو هارو برا مدل سازی پیدا کنم:angry:
          اگر کسی داره لطف کنه به ما هم بده تا از خماری دربیام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
            فرکانس رو چطور اندازه گرفتی؟؟؟
            با اجازه شما من نظرمو میدم مولتی متر های جدید تا 35 مگاهرتز فرکانسو اندازه میگیرن من خودم یکی ازشون دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_asd3390
              با اجازه شما من نظرمو میدم مولتی متر های جدید تا 35 مگاهرتز فرکانسو اندازه میگیرن من خودم یکی ازشون دارم
              منظورم یه چیز دیگه بود.
              گفت فرکانس 2.7 هست و بخار میده اما میگه فکر کنم پیزوی من 2.7 هست (خب وقتی تو 2.7 بخار میده دیگه شکی تو 2.7 مگ بودنش نمیمونه
              . میمونه؟)
              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ
              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
              ---------------------BMCELEC@-------------------
              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
              ---------------www.bmc-elec.com--------------
              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام دوستان
                من هرچی گشتم نتونستم لیست قطعات رو پیدا کنم کجاست ؟
                راستش همه مطالب رو نخوندم اگه امکانش هست نقشه و اخرین جمع بندی مطالب رو کسی لینک کنه ممنون میشم!!

دیدگاه

صفحات 39 و 40 آخرین مطالب بودن اما انگار لینک نقشه ها خراب شدن. با اجازه آخرین نقشه ای که باید میساختیم رو پلود کردم. ترانزیستور و سلف متصل به امیتر رو هم در همون صفحات گفته
                  ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                    صفحات 39 و 40 آخرین مطالب بودن اما انگار لینک نقشه ها خراب شدن. با اجازه آخرین نقشه ای که باید میساختیم رو پلود کردم. ترانزیستور و سلف متصل به امیتر رو هم در همون صفحات گفته
                    ببخشید دوبتره می پرسم مقدار L2 چقدره؟
                    x1 همون پیزو هست؟
                    TR1 هم همون 40v ،2A هست ؟
                    راستی مقدار پل دیود رو هم لطف کنید ممنون میشم ؟

دیدگاه

توی همون صفحات که گفتم مقادیر رو زده بود.
                      با اجازه صاحب خونه L2 هیجده دور سیم نمره یک دور یک مداد
                      X1 همون پیزو است
                      TR1 هم یک ترانس 40 ولت 2 آمپر
                      پل دیود هم مقدار نمیخواد فقط بیشتر از 2 آمپر بگیرش
                      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                        توی همون صفحات که گفتم مقادیر رو زده بود.
                        با اجازه صاحب خونه L2 هیجده دور سیم نمره یک دور یک مداد
                        X1 همون پیزو است
                        TR1 هم یک ترانس 40 ولت 2 آمپر
                        پل دیود هم مقدار نمیخواد فقط بیشتر از 2 آمپر بگیرش
                        ترانس 32 ولت بیشتر باشه مدار خوب کار نمی کنه کمتر هم باشه همین طور
                        بهترین ترانس 32 ولت ای سی هست و جریانش هم یک امپر کافیه

sigpic

دیدگاه

سلام و تشکر از همه دوستان از جمله مهران آقا و ناصرخان عزیزبه خاطر زحماتتون.
                          مشتاق شدم یه مدار بخار سرد هم بسازم :mrgreen: من یه عالمه انواع ترانزیستور ها دارم که تو خونه خاک میخورن :mrgreen: از هر جور وسیله ای که فکرشو بکنید در آوردم و به اونایی که از تلویزیون ها درآوردم بیشتر امید دارم چون فرکانس بالا هستند. حالا میخواست اگه ممکنه یه خلاصه از مشخصات ترانزیستوری که قراره استفاده کنیم مثل tt2148. بذارید تا من برم تو دیتا شیت های ترانزیستور هایی که دارم پیدا کنم. شاید تونستم یه ترانزیستوری پیدا کنم که بهتر از tt2148 باشه. تعدادی از ترانزیستور هایی که دارم NPN Triple Diffused هستند که البته نمیدونم یعنی چه . ولی نمیدونم که تو انتخاب ترانزیستور پیزو چه مشخصاتی بیشتر مد نظره؟
                          یه ترانزیستور دارم اینم دیتاشیتش به نظرم چیز خوبیه
                          http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/2/S/C/3/2SC3679.shtml
                          راستی از این دوپیزو فروشگاه کدومش رو بخرم بهتره؟ یه سوال دیگه هم داشتم پیزو ها زیاد میسوزن؟ اگه زیاد میسوزن تا چند تا زاپاس هم بگیرم.
                          http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/1636-%D9%BE%DB%8C%D8%B2%D9%88-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF.html

http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/2877-%D9%BE%DB%8C%D8%B2%D9%88-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF-25m.html
                          از پاسختون پیشاپیش ممنونم :applause:
                          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                            ترانس 32 ولت بیشتر باشه مدار خوب کار نمی کنه کمتر هم باشه همین طور
                            بهترین ترانس 32 ولت ای سی هست و جریانش هم یک امپر کافیه
                            ببخشید یه سوال ترانس 24 ولت دی سی شده توی حالت بی باری 35 ولت داره میتونم ازش استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                              ببخشید یه سوال ترانس 24 ولت دی سی شده توی حالت بی باری 35 ولت داره میتونم ازش استفاده کنم؟
                              جواب میده اما ولتاژ کمه
                              ولتاژ مناسب 45 ولت دی سی هست که با یک ترانس 32 ولت ای سی به دست می آید

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                                جواب میده اما ولتاژ کمه
                                ولتاژ مناسب 45 ولت دی سی هست که با یک ترانس 32 ولت ای سی به دست می آید
                                این ترانس 32 ولت از کجا میتونم تهیه کنم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...