اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

جاهایی که ترانس میپیچن شاید آماده داشته باشن
    فوقش دوتا 16 ولت رو سری کنین

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      سلام و تشکر از همه دوستان از جمله مهران آقا و ناصرخان عزیزبه خاطر زحماتتون.
      مشتاق شدم یه مدار بخار سرد هم بسازم :mrgreen: من یه عالمه انواع ترانزیستور ها دارم که تو خونه خاک میخورن :mrgreen: از هر جور وسیله ای که فکرشو بکنید در آوردم و به اونایی که از تلویزیون ها درآوردم بیشتر امید دارم چون فرکانس بالا هستند. حالا میخواست اگه ممکنه یه خلاصه از مشخصات ترانزیستوری که قراره استفاده کنیم مثل tt2148. بذارید تا من برم تو دیتا شیت های ترانزیستور هایی که دارم پیدا کنم. شاید تونستم یه ترانزیستوری پیدا کنم که بهتر از tt2148 باشه. تعدادی از ترانزیستور هایی که دارم NPN Triple Diffused هستند که البته نمیدونم یعنی چه . ولی نمیدونم که تو انتخاب ترانزیستور پیزو چه مشخصاتی بیشتر مد نظره؟
      یه ترانزیستور دارم اینم دیتاشیتش به نظرم چیز خوبیه
      http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/2/S/C/3/2SC3679.shtml
      راستی از این دوپیزو فروشگاه کدومش رو بخرم بهتره؟ یه سوال دیگه هم داشتم پیزو ها زیاد میسوزن؟ اگه زیاد میسوزن تا چند تا زاپاس هم بگیرم.
      http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/1636-%D9%BE%DB%8C%D8%B2%D9%88-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF.html

http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/2877-%D9%BE%DB%8C%D8%B2%D9%88-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF-25m.html
      از پاسختون پیشاپیش ممنونم :applause:
      سلام
      نمیشه گفت چه مشخصاتی لازم هست
      اما ترانزیستور باید ولتاژ و جریان و بتای بالا داشته باشه
      مثلا اول با 1047 جواب خوب بود
      بهد با tt2148 جواب بهتر شد
      و در آخر من با TIP3055 بهترین جواب رو گرفتم اما tip3055 خنک کننده بزرگ لازم داره ولی 2148 خنک کننده متوسط هم کافیه
      پیزو هم هر کدوم دوست داری بخر هیچ فرقی نداره فقط یکیش اندازش بزرگ تره مگر نه قدرتشون تقریبا یکیه
      اگه از اون پیزو قاب دار ها داشت خیلی خوب میشد که متاسفانه ندارن اونا روکشش نقره ای هست و فرکانسش 2.4 مگا و عمر و قدرت و قیمت بالاتری داره و خیلی بهتره

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
        این ترانس 32 ولت از کجا میتونم تهیه کنم ؟
        می تونی ترانس دوبل 16 بخری
        البته اگه می خوای از نیوترانس بخری باید 6 آمپرش رو بخری چون 6 آمپرش میشه 1 آمپر واقعی

sigpic

دیدگاه

سلام چند تا سوال داشتم
          1- آیا قطعه ی زیر همون پیزو بخار آب سرده
          http://www.roboeq.ir/products/detail...AW16Y25120D2L/
          2-آیا به جای سلف 80 میکرو هانری که در شکل زیر اومده این سلفی که لینکشو قرار میدم مناسبه(100 میکرو هانری)

http://www.roboeq.ir/products/detail...6%D8%B1%DB%8C/
          3-آیا میشه به جای هر کدوم از 2 سلف از سلفه بشکه ای استفاده کرد؟
          سلف 500 نانو هانری رو میشه با سیمی که دور سلفه لامپ کم مصرف پیچیده شده درست کرد؟
          [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
          [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
          [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
          [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
          صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

با سلام
            من هم همین سئوال: بالا را دارم :لطفا یک نفر جواب بدهد!
            سپاس

دیدگاه

خازن آبی رنگ در شکل زیر از نوع تانتالیومه؟
              دو خازن دیگه حداقل ولتاژشون چند باشه؟ 100 خوبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
                خازن آبی رنگ در شکل زیر از نوع تانتالیومه؟
                دو خازن دیگه حداقل ولتاژشون چند باشه؟ 100 خوبه؟
                خازن آبی که به خازن عدسی 1کیلو ولتی مشهوره
                خازن های پلی استر سبز هم بالای 300ولت باشه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                سلام و تشکر از همه دوستان از جمله مهران آقا و ناصرخان عزیزبه خاطر زحماتتون.
                مشتاق شدم یه مدار بخار سرد هم بسازم :mrgreen: من یه عالمه انواع ترانزیستور ها دارم که تو خونه خاک میخورن :mrgreen: از هر جور وسیله ای که فکرشو بکنید در آوردم و به اونایی که از تلویزیون ها درآوردم بیشتر امید دارم چون فرکانس بالا هستند. حالا میخواست اگه ممکنه یه خلاصه از مشخصات ترانزیستوری که قراره استفاده کنیم مثل tt2148. بذارید تا من برم تو دیتا شیت های ترانزیستور هایی که دارم پیدا کنم. شاید تونستم یه ترانزیستوری پیدا کنم که بهتر از tt2148 باشه. تعدادی از ترانزیستور هایی که دارم NPN Triple Diffused هستند که البته نمیدونم یعنی چه . ولی نمیدونم که تو انتخاب ترانزیستور پیزو چه مشخصاتی بیشتر مد نظره؟
                یه ترانزیستور دارم اینم دیتاشیتش به نظرم چیز خوبیه
                http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/2/S/C/3/2SC3679.shtml
                راستی از این دوپیزو فروشگاه کدومش رو بخرم بهتره؟ یه سوال دیگه هم داشتم پیزو ها زیاد میسوزن؟ اگه زیاد میسوزن تا چند تا زاپاس هم بگیرم.
                http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/1636-%D9%BE%DB%8C%D8%B2%D9%88-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF.html

http://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/2877-%D9%BE%DB%8C%D8%B2%D9%88-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%D8%AF-25m.html
                از پاسختون پیشاپیش ممنونم :applause:
                سلام
                خواهش میکنم
                ورودتون رو به جمع خودمون تبریک میگم
                25mبهره
                البته بهترین پیزو نیست

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

آیا قطعه ی زیر همون پیزو بخار آب سرده
                  http://www.roboeq.ir/products/detail...AW16Y25120D2L/
                  لطفآ یکی به این سوال پاسخ بده

دیدگاه

سلام بر اساتید!
                    من ان نقشه های مدار که توی صفحه 1 گذاشتید دیدم :نقشه ها با عکس ها مغایرت دارند!!! و در مورد قطعه ها توضیح کامل داده نشده است!!
                    1.مثلا ولتاژ خازن ها باید چند باشد؟؟
                    2. سلف اش بشکه ای هست؟؟؟ و چند امپر باید باشد؟؟؟
                    3. ولتاژ کاری پیزو ها باید دقیقا چند باشد؟؟؟ 45 ولت حتما باید باشد؟؟ یا با 37 ولت هم جواب می دهد؟؟؟ ترانس اش گیر نمیاد!!
                    4. کریستال 1.6 هم گیر نمیاد!!!!
                    لطفا راهنمایی کنید!!
                    سپاس

دیدگاه

اقای چمنی لطف کن جواب ما را بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

لطفآ یکی به این سوال پاسخ بده
                        بله درسته

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                        سلام بر اساتید!
                        من ان نقشه های مدار که توی صفحه 1 گذاشتید دیدم :نقشه ها با عکس ها مغایرت دارند!!! و در مورد قطعه ها توضیح کامل داده نشده است!!
                        1.مثلا ولتاژ خازن ها باید چند باشد؟؟
                        2. سلف اش بشکه ای هست؟؟؟ و چند امپر باید باشد؟؟؟
                        3. ولتاژ کاری پیزو ها باید دقیقا چند باشد؟؟؟ 45 ولت حتما باید باشد؟؟ یا با 37 ولت هم جواب می دهد؟؟؟ ترانس اش گیر نمیاد!!
                        4. کریستال 1.6 هم گیر نمیاد!!!!
                        لطفا راهنمایی کنید!!
                        سپاس
                        سلام
                        شما که فرمودید اساتید....پس چرا از من میخواین که پاسخ بدم ؟
                        استاد خودتی :mrgreen:

خیر نقشه با تصاویر یکیه

1- بالای 200ولت خوبه ولی پیشنهادم بالای 300ولته
                        2-بشکه ای هست. بالای یک آمپر
                        3- اینطور که تست کردیم...با 45ولت بهتر کار میکنند ولی دیتاشیتی ندارند.ترانس رو 35ولتی با 12ولتی سری کنید
                        4-کریستال این مدار خود پیزو هست....بجای کریستال تو شماتیک خود پیزو قرار میگیره

موفق باشید
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:جناب چمنی گل: شما سروری :mrgreen:
                          چند تا ابهام برام وجود داره لطف کن پاسخ بده!
                          2-بشکه ای هست. بالای یک آمپر
                          الان ایا سلف 100 میکرو هانری 2 امپری خوب هست؟؟؟ یا بلاتر باید باشه؟؟؟
                          برای ان سلف 500 نانو هانری باید چه کار کرد؟؟ تنها مشکل این مدار بعد از ترانس: همین هست؟؟؟قطر سیم لاکی باید چند باشه؟؟ دور چه چیزی بپیچانیم؟؟ مداد خوب هست؟؟

1- بالای 200ولت خوبه ولی پیشنهادم بالای 300ولته
                          ان خازن های همه پلی استر باید باشند؟؟؟فرقی می کند؟؟؟

3- اینطور که تست کردیم...با 45ولت بهتر کار میکنند ولی دیتاشیتی ندارند.ترانس رو 35ولتی با 12ولتی سری کنید
                          ایا میتوان 2 تا ترانس 24 ولت 1 امپر را با هم سری کرد؟؟؟ که به ما 48 ولت بده؟؟؟؟ 1 ولت اضافه ایا مشکلی ایجاد می کند؟؟؟ برای زمانیکه اگر ترانس 35 ولتی گیر نیامد!!

برای شما 35+12 میشه 37 ولت!! ان 1 ولت را میشه کارش کرد؟؟؟

راستی اینجا امپر مجموع 2 ترانس باید چند باشه؟؟ 2 امپر خوب هست؟؟؟ چون اگر 2 ترانس سری شود جریان زیاد نمی شود!!!

سئوال اخر: مقاومت ها اینجا باید چند وات باشند؟؟؟ کلا سئوال زیاد هست؟؟؟ :smile:

سپاس فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                            ممنون دوست عزیز:جناب چمنی گل: شما سروری :mrgreen:
                            چند تا ابهام برام وجود داره لطف کن پاسخ بده!الان ایا سلف 100 میکرو هانری 2 امپری خوب هست؟؟؟ یا بلاتر باید باشه؟؟؟
                            برای ان سلف 500 نانو هانری باید چه کار کرد؟؟ تنها مشکل این مدار بعد از ترانس: همین هست؟؟؟قطر سیم لاکی باید چند باشه؟؟ دور چه چیزی بپیچانیم؟؟ مداد خوب هست؟؟

ان خازن های همه پلی استر باید باشند؟؟؟فرقی می کند؟؟؟

ایا میتوان 2 تا ترانس 24 ولت 1 امپر را با هم سری کرد؟؟؟ که به ما 48 ولت بده؟؟؟؟ 1 ولت اضافه ایا مشکلی ایجاد می کند؟؟؟ برای زمانیکه اگر ترانس 35 ولتی گیر نیامد!!

برای شما 35+12 میشه 37 ولت!! ان 1 ولت را میشه کارش کرد؟؟؟

راستی اینجا امپر مجموع 2 ترانس باید چند باشه؟؟ 2 امپر خوب هست؟؟؟ چون اگر 2 ترانس سری شود جریان زیاد نمی شود!!!

سئوال اخر: مقاومت ها اینجا باید چند وات باشند؟؟؟ کلا سئوال زیاد هست؟؟؟ :smile:

سپاس فراوان

خواهش میکنم دوست عزیز:جناب گل : اختیار دارین :mrgreen:

خودم سلف یک آمپری استفاده کردم...خوبه یک آمپر ...کمتر نباشه...بیشترش مهم نیست

واسه بستن سلف 500نانو در صفحه اول توضیح کامل به همراه عکس دادم...نیازی به توضیح دوباره نیست. :read:

قطر سیم لاکی اصلا فرقی نمیکنه....ما با هر سیمی بستیم جواب گرفتیم :rolleyes:

پلی استر کیفیت و دقت بیشتری دارد .مث مقاومت 5رنگ

نه مشگلی نداره 48ولت بشه...خازن بزاری که 70 میرسه ! خازنت مقدارش خیلی کم بگیر درحد 2.2میکرو فاراد

نه میشه 47 ولت....یک ولت مهم نیس-بین 40تا 45 عالیه...زیادترش صدمه میزنه

جریان ترانس نباید کمتر از یک آمپر واقعی شود...زیادش مهم نیست

آخ جون سوال آخر :wow:
                            مقاومت یک چهارم وات کافیه

موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: از پاسخ گویی تان
                              با عرض پوزش چند سئوال دیگه برام پیش امده :mrgreen:
                              واسه بستن سلف 500نانو در صفحه اول توضیح کامل به همراه عکس دادم...نیازی به توضیح دوباره نیست. :read:
                              قطر سیم لاکی اصلا فرقی نمیکنه....ما با هر سیمی بستیم جواب گرفتیم :rolleyes:
                              ایا میتونه به جای سیم با قطر0.80 از سیم لاکی با قطر 0.50 یا کمتر یا بیشتر استفاده کرد؟؟؟حتما باید 16 دور باشد؟؟؟فرقی می کند؟؟؟
                              نه مشگلی نداره 48ولت بشه...خازن بزاری که 70 میرسه ! خازنت مقدارش خیلی کم بگیر درحد 2.2میکرو فاراد
                              میشه بیشتر توضیح بدهید!! چون مدار خودتان استادانه طراحی کرده اید :biggrin: می ترسم مدار ببندم یک دفعه منفجر بشه :mrgreen:
                              زمانیکه بخوام از 48 ولت 2 امپر استفاده کنم کدام خازن ها را باید تغییر بدهم؟؟؟کدام مقادیر؟؟؟
                              یا اگر مشکلی در محاسبات مدار پیش میاد!! از 48 ولت : 8ولت را کم کنم:بشه40 ولت!! 40 ولت خوب هست؟؟؟؟ یعنی ترکیب یک ترانس 24 ولتی + ترانس 16 ولتی: که امپر هر دو 1 هست در کل میشه 40 ولت 2 امپر !!؟؟؟ نظرتون چی هست؟؟ 40 خوب هست یا 48 ولت؟؟؟

سپاس

دیدگاه

مهندس چمنی: منتظر پاسخ گویی تان هستم!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X