اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط عمو LED
    خوب امروز مدار زدیم ببه برق !
    منتظر امفجار یا کار بودیم که دیدیم...
    هیچ اتفاقی نیافتاد! چه بی بخار بود
    ترانزیستورم داغ میکرد.
    ولتاژ پایه هاش گرفتم که بصورت زیره.
    Vce=42
    Vbe=0
    Vbc=40
    ترانزیستورش سوخته ؟
    فکر نکنم سوخته باشه ولی بهتره وقتی که ولتاژ تغذیه قطع است اندازه گیری کنی بین بیس امیتر و بیس کلکتور باید با تست دیود حدود 500 نشون بده

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اندذازه گرفتم
      همشون حدود ۵۰۰ بود و ce هم حدود ۱۸۰۰ بود.
      پس اگه ترانزیستور سالمه چرا کار نمیکنه؟(منظورم دستگاه)
      بنظرتون چیو چک کنم؟

چند ساعت بعد.ویرایش......

الان اومدم پایه های پیزو برعکس کردم، دستگاه روشن کردم چند قطره آب ریختم رو پیزو دیدم خیلی ضعیف میلرزه
      ترانزیستورو دست میزنم دقیقه به دقیقه که میگذره اونقدر داغ میشه که فکر میکنم اگه خاموش نکنم بترکه
      حالا چیکنم!
      شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
      [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
      [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
        اندذازه گرفتم
        همشون حدود ۵۰۰ بود و ce هم حدود ۱۸۰۰ بود.
        پس اگه ترانزیستور سالمه چرا کار نمیکنه؟(منظورم دستگاه)
        بنظرتون چیو چک کنم؟

چند ساعت بعد.ویرایش......

الان اومدم پایه های پیزو برعکس کردم، دستگاه روشن کردم چند قطره آب ریختم رو پیزو دیدم خیلی ضعیف میلرزه
        ترانزیستورو دست میزنم دقیقه به دقیقه که میگذره اونقدر داغ میشه که فکر میکنم اگه خاموش نکنم بترکه
        حالا چیکنم!
        اول اینکه واسه ترانزیستور خنک کننده مناسب نصب کن
        بعد ولتاژ تغذیه رو بزار 45 ولت
        میزان خازن ها و اتصالات مدار رو چک کن
        اگه اب لرزش داره باید یکم سلف ال دو رو تغییر بدی
        مقدار مقاومت چقدره ؟ اگه حدو 18 کیلو هست می نی یه مقدار کم تر هم بزاری مثلا 15 کیلو

sigpic

دیدگاه

مقاومت 18 کیلو هست
          ترانزیستور یک خنک کننده کوچیک داره . پس اونو بزرگتر میکنم.

پس من سلف دومی کم کنم؟ یا نه زیاد؟

افت ولتاژ روی پیزو اندازه گرفتم حدود44 بود . البته منبع من 30 ولت ac هست.
          ----------
          الان که سلف 15دور کردم قطرشم کم کردم لرزش بیشتر شد ولی هنوز بخار نیست.
          مقاومت هنوز امتحان نکردم
          ----------------------
          مقاومت 12 کیلو گذاشتم و سلفم سیم0.5گذاشتم لرزش بیشتر شد ولی باز بخار نیامــــــــــــــــــــــــــد :NO:
          --------_---------
          راستی من بخاطر اینکه پیزو پشتش آب نخوره ، کل پشتشو چسب زدم. اشکال داره؟

دیدگاه

پشت پیزو باید ازاد باشه. بهتره از یه قاب استفاده کنی. :read:
            زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

بخار دادـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مقاومت : 3.7کیلو
              L2: ا 15 دور (سیمش نازک کردم)
              --------------
              ولی هنوز مدت طولانی نذاشتم روشن بمونه.
              آببندیش کنم بعد بذارم ببینم چی میشه!

دیدگاه

اینم عکس و فیلم
                ولی چندتا سوال چرا اینقدر 1- ترانس 2- L1 ا 3-ترانزیستور و 4- خود پیزو داغ میکنـــــــــــــــــــــــــــــــه
                طوری که پ دیگه از دست گرمای پیزو گرم میشه

clip01.3gp - 425 KB

دوستان سوالم جواب بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                  اینم عکس و فیلم
                  ولی چندتا سوال چرا اینقدر 1- ترانس 2- L1 ا 3-ترانزیستور و 4- خود پیزو داغ میکنـــــــــــــــــــــــــــــــه
                  طوری که پ دیگه از دست گرمای پیزو گرم میشه
                  دوستان سوالم جواب بدید
                  یعنی مال شما دوستان داغ نمیکرد؟
                  خداییش مال من خیلی داغ میکنه. یه 15 دقیقه که روشن موند با اینکه رو ترانزیستور یک هیدسینگ بزرگ گذاشتم ولی از داغی نمیشد بهش دست زد.
                  و پیزوهم اونقدر داغ شد که پشتش نمیتونستی دست بزنی انگار شعله روشنه!

نکته جالب اینه که بعد حدود 10-12 دقیقه دیگه بخار نمیده و فقط آب میلرزونه . (تمام المان ها داغن.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                    یعنی مال شما دوستان داغ نمیکرد؟
                    خداییش مال من خیلی داغ میکنه. یه 15 دقیقه که روشن موند با اینکه رو ترانزیستور یک هیدسینگ بزرگ گذاشتم ولی از داغی نمیشد بهش دست زد.
                    و پیزوهم اونقدر داغ شد که پشتش نمیتونستی دست بزنی انگار شعله روشنه!

نکته جالب اینه که بعد حدود 10-12 دقیقه دیگه بخار نمیده و فقط آب میلرزونه . (تمام المان ها داغن.)
                    مدار خوبه
                    ولتاژ و مقدار مقاومت چقدره ؟
                    بهتره ولتاژ 45 باشه و مقدار مقاومت بالای 18 کیلو اهم و باید سعی کنی تا با تغییر در مقدار سلف ال دو به نتیجه مطلوب برسی
                    می تونی برای گرفتن نتیجه بهتر از ترانزیستور TIP 3055 استفاده کنی و ولتاژ رو رو 40 بزاری تا حرارت کمتر شه
                    البته با این فرکانس و ولتاژ گرمای بسیار زیاد هم طبیعی هست.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                      مدار خوبه
                      ولتاژ و مقدار مقاومت چقدره ؟
                      بهتره ولتاژ 45 باشه و مقدار مقاومت بالای 18 کیلو اهم و باید سعی کنی تا با تغییر در مقدار سلف ال دو به نتیجه مطلوب برسی
                      می تونی برای گرفتن نتیجه بهتر از ترانزیستور TIP 3055 استفاده کنی و ولتاژ رو رو 40 بزاری تا حرارت کمتر شه
                      البته با این فرکانس و ولتاژ گرمای بسیار زیاد هم طبیعی هست.
                      مقاومت که 3کیلو هست.
                      یعنی شما میگید مقاومت 18 کیلو بزارم و l2 کم کنم یعنی الان دورش 15 هست و قطرشم از اون عکس اولی کمتره بازم کمش کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                        مقاومت که 3کیلو هست.
                        یعنی شما میگید مقاومت 18 کیلو بزارم و l2 کم کنم یعنی الان دورش 15 هست و قطرشم از اون عکس اولی کمتره بازم کمش کنم؟
                        مقدرا مقتومتت خیلی کمه همین باعث میشه تلفات زیاد شه
                        شما باید سلف ال دو رو اینقدر تغییر بدی تا به جواب مطلوب برسی قطر سیم رو تغییر نده تعداد دور رو تغییربده

sigpic

دیدگاه

از دوستان کسی مدار مبدل 220 ولت به 50 ولت 2 امپر و یا ... (بدون ترانس) که تست شده باشه داره؟ :redface:
                          در صورت امکان اپلود کنه.
                          زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahmoud_siabi
                            از دوستان کسی مدار مبدل 220 ولت به 50 ولت 2 امپر و یا ... (بدون ترانس) که تست شده باشه داره؟ :redface:
                            در صورت امکان اپلود کنه.
                            خروجی 2 آمپر خیلی سخته قطعات شما غول آسا میشه.
                            چه ارتباطی به موضوع بخار داشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                              خروجی 2 آمپر خیلی سخته قطعات شما غول آسا میشه.
                              چه ارتباطی به موضوع بخار داشت.
                              میخوام ترانس را از مدار حذف کنم تا مدار سبک تر و کوچکتر بشه . اگه مدار پیزو با یک امپر هم جواب بده ، پس منبع تغذیه را تغییر میدیم و یک امپر میکنیم . نظرتون چیه؟ :nerd: :redface:
                              این هم دوتا مدار. فقط چطور ولتاژ و امپر را تغییر بدم؟

دیدگاه

سلام ی سوال؟ میشه ب جای دوقطبی از ماسفت استفاده کرد اگه نمیشه چرا؟
                                چون خیلی داغ میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X