اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارت تلفن دایم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارت تلفن دایم

اینجوری بخواد پیش بره ، چند وقت دیگه تاپیک های بهتری هم خواهیم داشت . مثل

" آموزش هک کردن ATM "

دیدگاه

باید به پروتوکل دستگاههای تلفن،که برای ارتباط با میکروی داخل کارت تلفن استفاده میشه دست پیدا کنیم .. همین!

دیدگاه

سلام به همگی...
        یه سوالی از دوستان داشتم که بی ربط به بحثتون نداره.
        من سرباز که بودم (تهران) یه دوستام یه شماره بود دادبه من الان یادم نیست این شماره رو میگرفتیم بعد که بوق می خورد پشتش شماره شهرستانو
        می گرفتیم . با این کار تقریبا 40-50 تومان خرجمون میشد تقریبا یه 30 دقیقه ای حرف میزدیم ....
        کم کم کل تهران فهمیدن دیگه اون شماره کار نداد تا دوباره سربازا شروع به فکر کردن :mrgreen:
        این با ر با فندک این کارو میکردن (همون روشی که دوستان اشاره کردن)البته اوایل تو تموم تلفن کارتیاجواب می داد ولی مخابرات فهمید و فقط تو تلفنای
        زرد رنگ جواب میداد(راستش یه چنتا دوستامو تو میدان امام حسین مخابرات اومد بردشون از اون به بعد دیگه کم حرف میزدیم :mrgreen
        اون تلفنای زرد رنگم مخابرا ت اومد دسکاریشون کرد که دیگه تو اونا هم جواب نمیداد ...
        و تنها جایی که بود ایستگاه مترو طالقانی بود....
        سوالم اینه :ایا کسی میدونه اون شماره که مامیگرفتیم از کجا بوده ؟
        اصلا کسی این کارو کرده؟؟؟
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

میگم آقا سراغ هک کردن کارت بنزین برین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          البته جهت یادگیری نه دزدی.
          کارت بنزین چه جوری کار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          من شنیدم یه روش ترکیبی از آنلاین و آفلاین هست یکی از استادهامون که تو این زمینه کار کرده میگفت ساختنش مثل آب خوردنه ولی نم پس نمیداد چه جوری کار میکنند!!!!!!!!!!!!
          یکی میگفت اینها مقداری اطلاعات رو روی خود کارت نگه میدارن مقداری دیگه رو روی سرور مرکزی !!!!!!!!!!!
          کسی چیزی میدونه تو این زمینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...