اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

نوشته اصلی توسط نا صر
    سلام از فردا شروع می کنیم به کارهای نهایی پروژه و تست ها ولی این دوچرخه با وجود سوپر خازن و سایر هزینه های جانبی باز هم به دو ملیون تومن نرسید اما در همین شیراز از یک مغازه دوچرخه فروشی قیمت گرفتیم دوچرخه بدون سیستم بازیابی انرژی دو ملیون تومن بود.
    فیبر کربن نبوده؟ بدنه از جنس فیبر کربن هم هست خیلی گرون تره و سبکتر ولی اگر اینطوره جالبه

دیدگاه

پاسخ : ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

نوشته اصلی توسط arvinfx
      فیبر کربن نبوده؟ بدنه از جنس فیبر کربن هم هست خیلی گرون تره و سبکتر ولی اگر اینطوره جالبه
      والا arvinfx جان من که نفهمیدم چی گفتی ولی هر چی گفتی اگه خوبه درسته اگه نه که بده

sigpic

دیدگاه

منظور اروین جان بدنه دوچرخه هست که از الیاف فیبر کربن باشه. اتفاقا پیشنهاد بسیار خوبیه چون این دوچرخه ها بسیار سبک هستند (در حد 1 کیلوگرم مثلا) و چون راندمان برای شما بسیار مهمه اگه از دوچرخه کربنی استفاده بشه خیلی عالی میشه اما گرونه و برای یک پروژه که برای بار اوله توجیهی نداره اما اگر کسی واقعا بخواد یه کار خوبی بشه یکی از موارد مهم استفاده از این دوچرخه ها میتونه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          منظور اروین جان بدنه دوچرخه هست که از الیاف فیبر کربن باشه. اتفاقا پیشنهاد بسیار خوبیه چون این دوچرخه ها بسیار سبک هستند (در حد 1 کیلوگرم مثلا) و چون راندمان برای شما بسیار مهمه اگه از دوچرخه کربنی استفاده بشه خیلی عالی میشه اما گرونه و برای یک پروژه که برای بار اوله توجیهی نداره اما اگر کسی واقعا بخواد یه کار خوبی بشه یکی از موارد مهم استفاده از این دوچرخه ها میتونه باشه
          عجب
          سبک بودن زیاد برای ما مهم نیست چون هر چقدر وزن بیشتر باشه هنگام ترمز انرژی بیشتری برمی گرده و این امر برای ما مطلوبه اما اگه سیستم بازیابی انرژی ترمزی خوب کار نکنه اونوقت برای افزایش مدت دوچرخه سواری مجبوریم از انرژی کمتری برای حرکت استفاده کنیم که در این صورت باید وزن هم کمتر باشه و اونوقت جنس بدنه برای ما خیلی مهم خواهد شد.

sigpic

دیدگاه

دم همه ی اونایی که تو این پروژه زحمت میکشن گرم مخصوصا ناصر خان
            مثلا اگه با سرعت 40 کیلومتر حر کت کنیم و بخوایم ترمز بگیریم همه این انرژی رو میشه در سوپر خازن ها ذخیره کرد؟ به نظرتون چند ثانیه طول میکشه تا کاملا توقف کنیم ؟(در صورتی که بخوایم تقریبا همه انرژی رو جذب کنیم)
            ناصر خان شما بین ترمز فیزیکی و سیستم بازیابی ترمز چطوری سوئئیچ میکنین؟
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
              دم همه ی اونایی که تو این پروژه زحمت میکشن گرم مخصوصا ناصر خان
              مثلا اگه با سرعت 40 کیلومتر حر کت کنیم و بخوایم ترمز بگیریم همه این انرژی رو میشه در سوپر خازن ها ذخیره کرد؟ به نظرتون چند ثانیه طول میکشه تا کاملا توقف کنیم ؟(در صورتی که بخوایم تقریبا همه انرژی رو جذب کنیم)
              ناصر خان شما بین ترمز فیزیکی و سیستم بازیابی ترمز چطوری سوئئیچ میکنین؟
              هنوز به تست نهایی دوچرخه نرسیدیم ام مطمعنا همه انرژی جذب نمی شود و مقداری از آن تلف خواهد شد.
              ابتدا ترمز الکتریکی عمل می کند و اگر نیاز به ترمز مکانیکی بود از آن استفاده می کنیم و می توان از ترمز دلخواه استفاده کرد که هر دو به صورت دستی وجود دارد.

sigpic

دیدگاه

سلام
                من هیچ سوال ندارم فعلا فقط خواستم از ناصر عزیز تشکر کنم چون تقریبا کل دانستنی ها شون رو در اخیتار ما قرار میده ممنونم که مطمئن هستم این همه اطلاعات به همین راحتی که ما داربم به دست میارم به دست ناصر نرسیده تبریک میگم و ارزوی موفقت دارم برای شما

هزینه مالی این پروژ رو کی تامین کرده ؟
                !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
                  سلام
                  من هیچ سوال ندارم فعلا فقط خواستم از ناصر عزیز تشکر کنم چون تقریبا کل دانستنی ها شون رو در اخیتار ما قرار میده ممنونم که مطمئن هستم این همه اطلاعات به همین راحتی که ما داربم به دست میارم به دست ناصر نرسیده تبریک میگم و ارزوی موفقت دارم برای شما

هزینه مالی این پروژ رو کی تامین کرده ؟
                  سلام بخشی از هزینه ها رو دانشگاه و بخشی رو هم خودم
                  موفق باشید
                  ان شا الله به زودی سایر اطلاعات را نیز در قسمت مربوطه قرار خواهم داد.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیا و تا پایان ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی با ما باش ( بخش سوال و جواب )

نوشته اصلی توسط نا صر
                    برای محاسبه وزن و توان میشه یک رابطه تجربی بیان کرد که هر 100 کیلو وزن در یک جاده مسطح به یک موتور 200 وات نیاز دارد پس میشه گفت برای یک جاده یه سربالایی برای 100 کیلو وزن به 300 وات توان نیاز است و برای اطمینان میشه از این موتور که 350 وات هست استفاده کرد . اگه بخواهیم دوچرخه خیلی خیلی قدرتمند باشه می تونیم از دو تا موتور در چرخ های جلو و عقب استفاده کنیم . سرعت استاندارد دوچرخه هم 45 کیلو متر بر ساعت است.
                    برای اتوموبیل های کوچک الکترونیکی موتور های 3000 وات لازم است و برای اتوموبیل های قدرتمند نیز 10000 وات یا به عبارت بهتر به موتور 10 کیلو وات توان نیاز است.
                    سلام خدمت ناصر خان عزیز :bye. اول از همه خیلی تشکر میکنم ازتون به خاطر اینکه زحمت میکشید و این همه وقت میذارید برای این پروژه که خیلی مفید و به روز و کامل بود و همچنین از پاسخ هایی که میدید :applause:. یه مساله ای هست که چند ساله توش گیرم! میخواست بدونم که چجوریه که برای یه ماشین معمولی قدرت موتور رو برای حالت احتراقی حدود 60 تا 80 کیلو وات انتخاب میکنند ولی برای حالت موتور الکتریکی همونطور که شما فرمودی حدود 10 کیلو وات انتخاب میشه؟؟؟!!! آخه تا جایی که من میدونم منظور از توان موتور احتراقی همون توان خروجی موتور هست و برای موتور الکتریکی هم توان خروجی میشه توان مصرفی ضربدر بازدهی موتور. پس با این حساب اختلاف قدرت احتراقی با الکتریکی خیلی زیاد میشه! آیا واقعا این موتور میتونه معادل احتراقیش باشه؟؟؟ حتی من تو یه مستند در مورد ماشین الکتریی شرکت تسلا موتورز دیدم که با وجود اینکه ماشین اسپورت بود و شتاب فوق العاده و سرعت بالایی داشت و صفر تا صدش هم تو زمان خیلی کمی طی میکرد ولی باز هم توان موتورش نسبت به توان موتور ماشین های اسپورت معادلش که احتراقی باشن خیلی پایین بود! . میبخشید سوالام زیاد شد. ممنون میشم از پاسختون :mrgreen:
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : بیا و تا پایان ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی با ما باش ( بخش سوال و جواب )

نوشته اصلی توسط General Mohsen Mohammadshahi
                      سلام خدمت ناصر خان عزیز :bye. اول از همه خیلی تشکر میکنم ازتون به خاطر اینکه زحمت میکشید و این همه وقت میذارید برای این پروژه که خیلی مفید و به روز و کامل بود و همچنین از پاسخ هایی که میدید :applause:. یه مساله ای هست که چند ساله توش گیرم! میخواست بدونم که چجوریه که برای یه ماشین معمولی قدرت موتور رو برای حالت احتراقی حدود 60 تا 80 کیلو وات انتخاب میکنند ولی برای حالت موتور الکتریکی همونطور که شما فرمودی حدود 10 کیلو وات انتخاب میشه؟؟؟!!! آخه تا جایی که من میدونم منظور از توان موتور احتراقی همون توان خروجی موتور هست و برای موتور الکتریکی هم توان خروجی میشه توان مصرفی ضربدر بازدهی موتور. پس با این حساب اختلاف قدرت احتراقی با الکتریکی خیلی زیاد میشه! آیا واقعا این موتور میتونه معادل احتراقیش باشه؟؟؟ حتی من تو یه مستند در مورد ماشین الکتریی شرکت تسلا موتورز دیدم که با وجود اینکه ماشین اسپورت بود و شتاب فوق العاده و سرعت بالایی داشت و صفر تا صدش هم تو زمان خیلی کمی طی میکرد ولی باز هم توان موتورش نسبت به توان موتور ماشین های اسپورت معادلش که احتراقی باشن خیلی پایین بود! . میبخشید سوالام زیاد شد. ممنون میشم از پاسختون :mrgreen:
                      سلام
                      بسیار خوشحالم که بحث رو دنبال می کنید.
                      اولین نکته اینه که موتور سوخت احتراقی قدرت بسیار بالاتری داره اما راندمان بسیار پایین
                      همان طور که می دانید در اتومبیل مقدار زیادی از انرژی صرف اصطحکاک و تلفات گرمایی میشه و دمای موتور هنگام کارکرد بسیار بالاست. اما خوب قدرت بالایی رو هم داره
                      اما موتور های براشلس جدید با اصطحکاک بسیار کم و قدرت بالا موجود هستند.
                      راندمان بسیار در این موتور ها بالاست و بسیار کم مصرف می باشند اما قدرت محدودی دارند. البته اینده ای روشن در انتظار خودرو و دوچرخه و سایر وسایل نقلیه الکترونیکی خواهد بود تا جایی که من می دانم موتور 100 کیلو وات براشلس هم ساخته شده است و در اینده نزدیک اتوموبیل های الکترونیکی حرف های زیادی برای گفتن دارند : راندمان بالا ، مصرف کم ، ذخیره سازی انرژی
                      ولی در زمان حاضر اتوموبیل های احتراقی قدرت بالاتری دارند. اما بزودی منقرضشون می کنیم. :twisted:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        بله حق با شماست
                        فیبر کربن هم وزن خیلی کی داره و هم استحکام بسیار زیاد ولی خوب قیمت بالایی داره
                        البته وزنی که باتری ها دارن خیلی خیلی بیشتر از بدنه است فعلا باید یه فکری به حال وزن باتریا کرد اگه بخوایم روی وزن کار کنیم.
                        ممنون

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                          تصویر سوم نمایی از قرار گیری باتری ها و محفظه ای است که روی ترک بند بسته شده است :

و این هم موتور که با سرعت بسیار بالا در حال چرخش است :

لطفا نظرات و سوالات خود را در قسمت پاسخ گویی به نظرات و سوالات مطرح نمایید.( باتشکر )
                          عالی شده !!!!
                          وقتی مدارش کامل و دوچرخه سرپا شد....
                          به منم میدی یه دوری باهش بزنم ؟

اولین زنبیل رو من میزارم :mrgreen:
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                            بله حق با شماست
                            فیبر کربن هم وزن خیلی کی داره و هم استحکام بسیار زیاد ولی خوب قیمت بالایی داره
                            البته وزنی که باتری ها دارن خیلی خیلی بیشتر از بدنه است فعلا باید یه فکری به حال وزن باتریا کرد اگه بخوایم روی وزن کار کنیم.
                            ممنون
                            بجای باتری سرب اسید - از باتری لیتیوم پلیمر استفاده کن
                            توی رباتها خیلی استفاده میکنند
                            چون هم سبک تر از لیتیوم ین یا آیون هست و هم قوی تر و بهتر و کوچکتر و ترترتر...
                            قیمت بالایی داره...ولی استفاده کن...ضررنمیکنی
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              عالی شده !!!!
                              وقتی مدارش کامل و دوچرخه سرپا شد....
                              به منم میدی یه دوری باهش بزنم ؟

اولین زنبیل رو من میزارم :mrgreen:
                              چشم مهران جان شما جون بخواه
                              نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              بجای باتری سرب اسید - از باتری لیتیوم پلیمر استفاده کن
                              توی رباتها خیلی استفاده میکنند
                              چون هم سبک تر از لیتیوم ین یا آیون هست و هم قوی تر و بهتر و کوچکتر و ترترتر...
                              قیمت بالایی داره...ولی استفاده کن...ضررنمیکنی
                              بله حق با شماست مهران جان
                              باید از باتری لیتیوم پلیمر استفاده بشه که نشده دلیلش هم علاوه بر قیمتش اینه که باتری های مخصوص دوچرخه تو ایران نیست :angry:
                              و باید دوباره کلی هزینه کنیم تا این باتری های رو بیاریم چون برای دوچرخه به ولتاژ های 5 و 12 و 36 نیاز داریم من از باتری خشک معمولی استفاده کردم.

sigpic

دیدگاه

سلام ما هم داریم تو دانشگاه مون ترتیب خرید و نصب بانک خازنی رو ماشین برقی مونو میدیم انشالله :nerd:
                                آقا این ابر خازن 3 کیلو فاراد 2.7 ولت پیدا کردیم میگه 200 تومان بخریم به نظرت؟یا مستقیم سفارش بدیم؟ :smile:
                                بعد این دوچرخه برقی رو منم به شدت احتیاج دارم دانشگاه دوره و منم رانندگیم افتضاحه دلم می خواد یه دوچرخه برقی بگیرم خیال راحت.
                                یه ابر خازن 200 فاراد هم بندازیم روش دیگه بشه خداوند :applause:
                                جان من یه چند تا کلیپ از این دوچرخه برقی بگیر بزار کیف کنیم
                                دمت گرم خعلی انگیزه میدی :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X