اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

سلام ناصر آقای عزیز :mrgreen: دوباره مزاحمت شدم به نظرت اگه 6 تا از این خازنای 2.7 ولت 500 فاراد رو متوالی کنیم و دو سر هر کدوم یه زنر وات بالا 2.6 ولت(با زنر +ترانزیستور قدرت) بذاریم میشه یه ماژول سوپرخازن 16.2 ولت 83.3 فاراد ساخت؟ یا بالانسینگ به این سادگی ها هم امکان پذیر نیست؟ آخه این جوری خیلی ارزون در میاد کل سوپر خازنا میشن 33 هزار تومن. حالا من شاخ درآوردم که چه جوری ماژول شما 800 تومن در اومده؟ :eek:
    قیمت هر سوپر خازن 2.5 ولت 500 فاراد تو یه سایت زده 5700 تومن و 2.7 ولت 500 فاراد زده 5500 تومن! آخه همچین چیزی چه طوری ممکنه؟
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      سلام ناصر آقای عزیز :mrgreen: دوباره مزاحمت شدم به نظرت اگه 6 تا از این خازنای 2.7 ولت 500 فاراد رو متوالی کنیم و دو سر هر کدوم یه زنر وات بالا 2.6 ولت(با زنر +ترانزیستور قدرت) بذاریم میشه یه ماژول سوپرخازن 16.2 ولت 83.3 فاراد ساخت؟ یا بالانسینگ به این سادگی ها هم امکان پذیر نیست؟ آخه این جوری خیلی ارزون در میاد کل سوپر خازنا میشن 33 هزار تومن. حالا من شاخ درآوردم که چه جوری ماژول شما 800 تومن در اومده؟ :eek:
      قیمت هر سوپر خازن 2.5 ولت 500 فاراد تو یه سایت زده 5700 تومن و 2.7 ولت 500 فاراد زده 5500 تومن! آخه همچین چیزی چه طوری ممکنه؟
      خواهش می کنم داداش
      میشه چنین کاری کرد اما مدار بالانسر یکم باید مطمئن تر باشه
      البته چندان هم پیچیده نیست
      این قیمت ها رو از کجا گفتی ؟؟؟ چنین چیزی خیلی عجیبه ؟؟؟ من دو و نیم ولت 1 فاراد رو دیدم 8000 تومن
      البته اگه در سایت های چینی همچین قیمتی دیدی جای تعجب نداره چون وقت یخازن رو می خری می بینی 500 میکرو فاراد هست نه 500 فاراد البته رو جلدش زده 500 فاراد :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
        خواهش می کنم داداش
        میشه چنین کاری کرد اما مدار بالانسر یکم باید مطمئن تر باشه
        البته چندان هم پیچیده نیست
        این قیمت ها رو از کجا گفتی ؟؟؟ چنین چیزی خیلی عجیبه ؟؟؟ من دو و نیم ولت 1 فاراد رو دیدم 8000 تومن
        البته اگه در سایت های چینی همچین قیمتی دیدی جای تعجب نداره چون وقت یخازن رو می خری می بینی 500 میکرو فاراد هست نه 500 فاراد البته رو جلدش زده 500 فاراد :mrgreen:
        چی بگم والا من که رفتم تو کما :eek: :eek: این قیمت هارو هم سایت ر و ب و ا ی ک ی و زده :eek: البته شاید اشتباهی زده ولی مگه میشه؟ :eek: دیتاشیت هم که نداره!
        http://roboeq.ir/products/detail/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%20500%20%D9%81%D8%A7%D8%B 1%D8%A7%D8%AF%202.5%20%D9%88%D9%84%D8%AA

http://roboeq.ir/products/detail/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%20500%20%D9%81%D8%A7%D8%B 1%D8%A7%D8%AF%202.5%20%D9%88%D9%84%D8%AA/

دیدگاه

چی بگم والا من که رفتم تو کما :eek: :eek: این قیمت هارو هم سایت ر و ب و ا ی ک ی و زده :eek: البته شاید اشتباهی زده ولی مگه میشه؟ :eek: دیتاشیت هم که نداره!
          http://roboeq.ir/products/detail/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%20500%20%D9%81%D8%A7%D8%B 1%D8%A7%D8%AF%202.5%20%D9%88%D9%84%D8%AA

http://roboeq.ir/products/detail/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%20500%20%D9%81%D8%A7%D8%B 1%D8%A7%D8%AF%202.5%20%D9%88%D9%84%D8%AA/
          میشه خرید تست کرد
          ارزش تست داره
          ولی من زیاد قبولش ندارم
          طرف تو امجد تو بارش چند تا 500 فاراد پیدا کرده بود حالا نمی دونم اون کسی که تو چین داشته اینا رو می فرستاده تو چه حالی بوده و به اسم 500 میکرو فرستاده حالا این دیده 500 فاراده می گفت می فروشم پنجاه تومن و حتی بالاتر البته اصرار داشت که ژاپنی هست :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

سلام به همه
            من می خواستم بگم که قیمت باتری های خوب که بتونند توان موتور رو موقع ترمز جذب کنند برای یه دوچرخه معمولی با حدود 350 وات ساعت تقریبا 600 هزار تومن میشه که این از قیمت اون بانک خازن ارزون تر هست

پس چه علتی هست که از ماژول خازن با قیمت بالا استفاده شه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ATmega64
              سلام به همه
              من می خواستم بگم که قیمت باتری های خوب که بتونند توان موتور رو موقع ترمز جذب کنند برای یه دوچرخه معمولی با حدود 350 وات ساعت تقریبا 600 هزار تومن میشه که این از قیمت اون بانک خازن ارزون تر هست

تکنولوزی ساختش چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ATmega64
                سلام به همه

خوب ما در اینجا از باتری معمولی استفاده کردیم.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  تکنولوزی ساختش چیه ؟
                  یه نوع لیتیوم پلیمر هست فکر کنم.

sigpic

دیدگاه

اینم جالبه
                    نوع خازن و قیمت !
                    کد:
                    http://roboeq.ir/products/detail/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%203000%20%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%202.7%20%D9%88%D9%84%D8%AA/
                    .The best question deserves a better answer
                    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
                    «پناه»می برم «به خدا»
                    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
                    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
                      اینم جالبه
                      نوع خازن و قیمت !
                      کد:
                      http://roboeq.ir/products/detail/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%203000%20%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%202.7%20%D9%88%D9%84%D8%AA/
                      بله خیلی عجیبه البته باید تست کرد تا فهمید واقعیه یا نه !

sigpic

دیدگاه

واقعیه من فیلمی دیدم که با 4 تا از اینا یه سکه رو بخار کرد :mrgreen: البته همشو نه. تازه بازم شارژ داشت oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          واقعیه من فیلمی دیدم که با 4 تا از اینا یه سکه رو بخار کرد :mrgreen: البته همشو نه. تازه بازم شارژ داشت oo:
                          نه اینکه تو ایران با این قیمت باشه باید تست کرد.
                          خیلی بعید به نظر میرسه

sigpic

دیدگاه

سلام
                            کسی از این خازن ها نخرید بالاخره ببینیم قضیه اش چیه ؟؟؟؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                              سلام
                              کسی از این خازن ها نخرید بالاخره ببینیم قضیه اش چیه ؟؟؟؟
                              سلام ناصر خان. این هفته از این سایت خرید دارم. میخوام یه دونه سفارش بدم ببینم چه طوره :mrgreen:

دیدگاه

سلام ناصر خان. این هفته از این سایت خرید دارم. میخوام یه دونه سفارش بدم ببینم چه طوره :mrgreen:
                                دستت درد نکنه منتظر تستش هستم :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X