اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوسک کش الکترونیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوسک کش الکترونیکی

اقا ناصر فک کنم سوسکی که از رو صورتش رد شده رو گرفته انداختتش تو شیشه و میخواد انتقام بگیره :evil:!!!!
    بابا بیخیال
    الان سوسکا انقدر باهوش شدن که میفهمن های ولتاژ چیه و دورو بر اینجور چیزا نمیگردن :mrgreen:
    یه سم بگیرید و کار همشونو بسازید
    البته سم درستو حسابی

دیدگاه

با سلام
      ای سوکس ببخشید سوسک
      نظر به استناد بند دو ماده هشت قانون رسیدگی به جرائم مبنی بر ایجاد مزاحمت برای انسان طبق بند سه ماده هزار و صد و هشت قانون مجازات حشرات به سوزانده شدن توسط های ولتاژ محکوم می شوید.
      امید است من بعد تمام تلاش خود را مبنی بر رعایت مقررات به کار گیرید در غیر این صورت طبق مقررات با شما برخورد خواهد شد.
      با تشکر.

اینجانب با احترام به همه عزیزان در اوج دموکراسی گزینه های ولتاژ رو انتخاب می کنم و تا سوزاندن این موجودات به صورت دسته جمعی دست بر نخواهم داشت . :wow:
      این یک مدار :

مدار دوم هم اینه که با چند خازن صد نانو دوکیلو ولت و دیود های 1n4007 با برق شهر مستقیما یک چند برابر کننده ولتاژ بسازیم و ولتاژ را تا ده کیلو ولت بالا ببریم :twisted: :twisted:
      شما با کدام از این دو روش موافقید ؟
      لطفا روش های غیر الکترونیکی رو پیشنهاد ندهید که اینجا انجمن برق و الکترونیک است. :angry:

sigpic

دیدگاه

شما با کدام از این دو روش موافقید ؟
        منم با الکترونیک موافقم
        فقط این مداری که گذاشتی قلقلک شون بده
        پیشنهاد من ترانس ماکرویو :eek: یا مدار من!!!! :twisted:

فک کنم دانیاسور هم بکشه!!!!! :evil:

دیدگاه

oo:
          خدا رو شکر تنها مشکلمون همزیستی با سوسک ها بود که اونم داره حل میشه

دیدگاه

همین اقا سوسک که شما میخاید نابودش کنید تنها موجودی که در برابر تشعشعات هسته ای مقاوم :agree:
            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
            بانک اطلاعاتی سنسورها
            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

وای وای با چه کسایی هم رشته بودیم نمیدونستیم.خوب خودتونو نشون دادید :mrgreen:

شوخی کردم :rolleyes:
              خواستم با این پست از تلاشهای شبانه روزیتون :eek:تشکر کنم
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سوسک.....یا سوکس !
                مساله این است ؟

یه بار یادمه بچه که بودم تو یه مهمونی ....یه سوسک چاق و چله وسط فرش داشت 4نعل میدوید....
                یهو یکی داد زد یه چیزی بدین این بکشم تا قبل از اینکه گم و گور بشه....ولی هیچکی جوم نخورد ! :rolleyes:
                تا اینکه دختر صابخونه که تپل مپل هم بود اومد جلو و زاااارت....پاش رو گذاشت رو سوسکه و چند بار چرخوند oo:
                ااااااییی....چندش آور بود....هنوزم که فک میکنم هوغم میگیره :-&

یه بارم یادمه توی توالت یه سوسک دیدم....
                لامصب سوسک ها آرامش و تمرکزی که در اونجا بهش نیاز داری رو همیشه بهم میزنن :mrgreen:
                هیچی...مارو میگی.... ..... رفتم یه فنجون آب ترشی فلفل آوردم ریختم روش....فک کنم چش و چالش رو از دست داد

آقا بیخیال...
                بگذریم...
                کم مونده دیگه خاطره سوسکه و آمپول هوا رو هم تعریف کنم

همچنین بیخیال اون های ولتاژ بشین
                درسته که هوا رو یونیزه میکنه ولی اگه اشتباها باهش برخورد کنین......احتمال اینکه روی سیستم های عصبیتون تداخل ایجاد کنه زیاده...
                مثل پرش پلک....لرزش دست و پا .... لکنت زبان و ...
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

همچنین بیخیال اون های ولتاژ بشین
                  درسته که هوا رو یونیزه میکنه ولی اگه اشتباها باهش برخورد کنین......احتمال اینکه روی سیستم های عصبیتون تداخل ایجاد کنه زیاده...
                  مثل پرش پلک....لرزش دست و پا .... لکنت زبان و ...
                  بعضی ها اون آرک رو میگیرن و میکشن که اون طوری احتمال برق گرفتگی زیاده... :sad:
                  ولی تو فیلم های من اگه دیده باشین من هایولتاژ رو میزارم اونور و ثابتش میزارم خودش آرک بزنه و اونو نمیکشم :nice:چون واقعا برق دردناکی داره تا به حال که منو نگرفته :mrgreen: (همییییشه اول ایمنی بعد کار) :nerd:

دیدگاه

در جدید ترین آزمایشم یک ظرف که حاوی نوشابه یا آب ترشی بود رو در محل رفت و آمد سوسک ها قرار دادم و خودش شده بود یه دستگاه سوسک کش حرفه ای فقط هیف که فقط بچه هاشونو نابود می کنه و کار رو از سنین پایه شروع می کنه و رو سوسک های بزرگ تاثیر نداره که باید اونا رو بسوزوندم ظاهرا راه دیگه ای نداره :twisted:

sigpic

دیدگاه

آقا بنظر من استفاده از چاه بست بهترین گزینه هست :wow: :wow:
                      اوایل که ما خریده بودیم مادرم اسمشو نمیدوست میگفت سوسک بالا نیا
                      حاج ناصر درکت میکنم خیلی حس بدیه منم تو غمت شریک بدان

دیدگاه

بابا اون سوسکای فاصلاب چاق و چلن و با همون محلول اسید می مردن ( پاهاشون بلنده و واسه شنای 100متر حرف نداره :biggrin: )
                        نسل دومشن که چریکای طرح اگو هستن لامصبا ، خودم شخصا یه قاشق از اون مایع رو بدون اب رو یه سوسک 0.7سانتی(تقریبیه :mrgreen: ) ریختم بعد 15دقیقه مرد ولی فاضلابیاش بوش به دماغشون میرسید چپه میشدن ( به چشم دیدم :mrgreen: )
                        حالا این خمیر رو باید امتحان کنم ، ولی درکل چندش اورن :angry:
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

در اصل اون خمیری که توی صفحه گذشته معرفی کردم...کارش اینه که :
                          سوسک وقتی از اون نوشخار میکنه.... :-))
                          بسیار تشنه میشه...به چاه فاظلاب بر میگرده...ولی چون چیزی که خورده بوده ...سمی نیز بوده...اون رو در همونجا میکشه
                          البته باید حواستون باشه که اگه از اون خمیر استفاده کردین...شبا با دهن باز نخوابین! مخصوصا اینکه سوسکای چاغ و چله خیلی بیشتر تشنه میشن :mrgreen:
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                            بسیار تشنه میشه...به چاه فاظلاب بر میگرده...ولی چون چیزی که خورده بوده ...سمی نیز بوده...اون رو در همونجا میکشه
                            البته باید حواستون باشه که اگه از اون خمیر استفاده کردین...شبا با دهن باز نخوابین! مخصوصا اینکه سوسکای چاغ و چله خیلی بیشتر تشنه میشن :mrgreen:
                            مهران جون متخصصی می پرسم :mrgreen: ، این نسل چریکاشون که رنگ کرم دارن ، البت رنگ کرم روشن oo: و جثه کوچیک تر رو چطو نابود کنبم ،همین خمیره کار سازه ،
                            شیطونه میگه برق 220 رو بزنم بهشون
                            اگه دهنه راه فاضلاب ال ایدی کار کنیم احتمال داره شبا بیرون نیان ؟؟ :read:

اضافه شده در تاریخ :
                            [q
                            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                              مهران جون متخصصی می پرسم :mrgreen: ، این نسل چریکاشون که رنگ کرم دارن ، البت رنگ کرم روشن oo: و جثه کوچیک تر رو چطو نابود کنبم ،همین خمیره کار سازه ،
                              شیطونه میگه برق 220 رو بزنم بهشون
                              اگه دهنه راه فاضلاب ال ایدی کار کنیم احتمال داره شبا بیرون نیان ؟؟ :read:
                              خوب دیگه

منظورت این نوع سوسک هست ؟

این تصویر رو خودم چند وقت پیش گرفتم....خانوم سوسکه اومده بود رو آینه...خودش رو آرایش میکرد

این نوع سوسک ها...خیلی با معرفت و لوتی ان :mrgreen:
                              تکون نمیخورن...ساکت و کم تحرک...نیش نمیزنن ....به انسان ها اطمینان کامل دارن....

البته دوتا مساله هم دارن
                              نمیشه از پودر سوسک کش و قلم سوسک و خمیر سوسک و این چیزا استفاده کرد...
                              چون سبک هستند و روی در و دیوار راه میرن...بالعکس بقیه سوسک ها از کنار دیوار رفت و آمد نمیکنند.

نمیشه جولوشونو گرفت...تخم این سوسک ها هر جایی میتونه باشه و از سم در امان بمونه...
                              در چاه هم بزارین چون کوچیک هستند ...از سوراخ عبور میکنند...
                              البته چاهی نیستند...از طبقات مرفح و باکلاس مجامع سوسک ها هستند و به سوسک آشپزخانه هم شهرت دارند !

دو تا راه حل داره
                              1-اسپری سوسک کش و فــــــررررااررر
                              2-با قسمت پاشنه لنگ دمپایی ،شپلق بگوبید رو سوسکه :agree:

البته اینقد این سوسکا بی آزارن که آدم دلش نمیاد به طول عمرشون خاتمه بده :cry2:

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                                مهران جان مجبورم نکن اول بیام مشهد های ولتاژ رو اول رو شما تست کنم ببینم خوب جواب میده یا نه :angry:
                                شبا با دهن باز نخوابین! مخصوصا اینکه سوسکای چاغ و چله خیلی بیشتر تشنه میشن
                                :angry: :angry: :NO:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X