اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوسک کش الکترونیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوسک کش الکترونیکی

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    خوب دیگه

منظورت این نوع سوسک هست ؟

این تصویر رو خودم چند وقت پیش گرفتم....خانوم سوسکه اومده بود رو آینه...خودش رو آرایش میکرد

این نوع سوسک ها...خیلی با معرفت و لوتی ان :mrgreen:
    تکون نمیخورن...ساکت و کم تحرک...نیش نمیزنن ....به انسان ها اطمینان کامل دارن....

البته دوتا مساله هم دارن
    نمیشه از پودر سوسک کش و قلم سوسک و خمیر سوسک و این چیزا استفاده کرد...
    چون سبک هستند و روی در و دیوار راه میرن...بالعکس بقیه سوسک ها از کنار دیوار رفت و آمد نمیکنند.

نمیشه جولوشونو گرفت...تخم این سوسک ها هر جایی میتونه باشه و از سم در امان بمونه...
    در چاه هم بزارین چون کوچیک هستند ...از سوراخ عبور میکنند...
    البته چاهی نیستند...از طبقات مرفح و باکلاس مجامع سوسک ها هستند و به سوسک آشپزخانه هم شهرت دارند !

دو تا راه حل داره
    1-اسپری سوسک کش و فــــــررررااررر
    2-با قسمت پاشنه لنگ دمپایی ،شپلق بگوبید رو سوسکه :agree:

البته اینقد این سوسکا بی آزارن که آدم دلش نمیاد به طول عمرشون خاتمه بده :cry2:
    مهران جون نگو که حالم ازشون به هم میخوره
    با مشورت با یکی از دوستان این سوسکارو من چریک میگم ، چون خیلی س گ جونن رو با نوعی پودر که از عطاری سر محل مون میگیریم طی یه هفته سم پاشی نابود خواهند شد :nice:
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

اگه بتونی یک ظزف گود برداری و کف اونو یه چیزی مثل ساختمان پشه کش های راکتی درست کنی و قسمت بالای اونو یه جوری نم ناک کنی
      که سوسک از بالا بیاد و بیوفته ته اون فکر کنم جواب بده. یا اینکه یه چنین دستگاهی سر راه لوله فاظلاب قرار بدی که از جنش استیل باشه زنگ نزنه
      شاید بشه ؟؟؟

دیدگاه

آقا ناصر
        اگه شما با های ولتاژ بخوای سوسک بکشی برای تغذیه مدارت از باتری آلکالاین استفاده کن!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
        چون باتری آلکالاین آمپر بالایی داره و اگر شما باتری آلکالاین بزارید بعد های ولتاژش کنید... این ولتاژ زیاد جریان زیادی هم داره !!!!
        پس سوسکه هیچی ازش باقی نمیمونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :evil: :evil: :evil:
        :evil: :evil: :evil: :evil:
        :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:nerd:
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام واقعا از ارسالهای دوستان حال کردم بخصوص اون طنز هاش کلی خندیدم!حالا چرا این همه خشونت :biggrin: سوسک به این نازی خیلی خوشگله مخصوصا با اون شاخک های فررش من خیلی دوسش دارم
          شوخی کردم
          ما خودمون از این خمیر ها استفاده کردیم الان چند سالی میشه که رنگ سوسک رو ندیدیم! :twisted: خیلی خوبه

دیدگاه

سلام از اونجایی که من از بچگی روی موجودات ریز و درشت از مورچه گرفته تا عقرب و زنبور و .. و تجربم بالاست اومدم راهنماییتون کنم
            این موجودی که شما بهش میگید سوسک در واقع نوعی جیرجیرکه سوسکا بدنشون سخته و اینقدر هم سرعت ندارن
            من روی این جیرجیرکا قبلا شوک الکتریکی را امتحان کردم
            با 1400 ولتی که بهش شوک دادم فقط گیج شد و چها چرخش رفت هوا و همونطوری که افتاده بود با تخته گاز میدوید خیلی هم زور داشت یه چند ساعتی میدوید
            هروقتم وامیستاد با یه ضربه کوچیک باز شروع میکرد به حرکت
            (قابل توجه نا صر) خوبه بیایم از انرژیشون برای تولید برق واسه ماشین التریکی استفاده کنیم :biggrin:
            لامسبا سگ جوونا
            بعد اومدم باز شوک بهش دادم و ایندفه چند ثانیه نگه داشتم که شروع کرد ازش دود بلد بشه اینقدر این دوده بوش تهوه آور و بد بود که هرچی بگم کم گفتم
            میشه ازین بو برای خفه کردن استفاده کرد
            با این حال جیرجیرک هنوز زنده بود و به دوردن ادامه میداد
            بعد دیگه دیدم اینجوری فایده نداره اسپری هشره کش را گفتم تو حلقش ظوری که تموم بدنش خیس شد بعد اونم بعد از 4 5 ساعت کاملا مرد
            البته فکر نکنم به خاطر کارای که من باش کردم بوده باشه
            بیچاره عجلش رسیده بوده :biggrin: :biggrin: :biggrin:
            نتیجه این که ولتاژ اصلا بدرد نمیخوره
            چون قبل از این که جیرجیرک بمیره از بوی دود شدنش خودمون خفه میشیم

دیدگاه

خوب اگه اینجوریه تنها را اینه که با سوسکها صلح و دوستی برقرار کنیم :cry2: :surprised:
              زندگی با الکترونیک زیباست

دیدگاه

بچه ها شما ادامه بدین خیلی تایپک باحالیه...

ما میایم پست ها رو می خونیم و می خندیم شاد میشیم :biggrin:
                "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

آقا حالا که این طور شد من میرم خودمو با کل سوسکها و کلا همه چیز آتیش میزنم تا خیال همه راحت بشه :angry:
                  بابا سوکس اومده از رو صورت من رد شده
                  ای خدا من دردمو به کی بگم :sad:
                  فردا میرم این های ولتاژ رو می سازم دخل سوسک بزرگ ها رو میارم
                  اون بچه ها شونم راه حلشون آب ترشی و یا نو شابه است خودشون مثل سوسک میرن میوفتن توش می میرن
                  اون بزرگ بزرگ ها اینجا نیستن و اندازه بزرگترینشون یک سانت هست
                  که اونا هم راه حل شون همون های ولتاژ است که مدار و عکسهاش تو پست اول موجوده
                  و بعد از اتمام اینکار یه های ولتاژ میسازم مخصوص آدم ها و یه عده که
                  مثل mo2_star تا دیگه نخنده
                  مثل loghman13 تا دیگه پیشنهاد صلح نده :angry:
                  و مهران چمنی همین طوری واسه تفریح :angry:
                  و بعدش خودمو می کشم چون حوصله زندان و بازجویی و این حرفا رو ندارم دیگه oo:
                  پست نازنینمو به میدون طنز تبدیل کردن X-( :cry2:
                  رفتم قیمت سوسک کش ها رو در آوردم 600 هزار تومن میشه اگه بخای وارد کنی من حاظرم سوسک بخورم ولی دیگه 600 ندم
                  البته این چند جمله آخر شوخی بود دوستای گلم ناراحت نشن ))))
                  ما هم سعی می کنیم این پست رو به صورت علمی و طنز جلو ببریم :applause: :read:

sigpic

دیدگاه

آقا ما چند وقته تو شرکت از این ورژن چریک هاشو داریم!
                    اول همین پودر های سوسک کش رو ریختیم زیر و رو و چپ و راست کابینت بعد دوست عزیزمون زحمت کشید و حدود نیم ساعت با مشت کوبید به کابینت، این سوسک ها هم که فکر کرده بودن زلزله اومده تا میومدن از پشت کابینت فرار کنن میرفتم رو این پودر ها و چپه میشدن! فردا صبحش با یه لشگر تار و مار شده رو به رو بودیم، خلاصه کل کبینت هارو از دیوار جدا کردیم و کامل شستیم، و با دلی شد پس از نصف روز وقت گذاشتن به کار پرداختیم!
                    سرخوش از پیروزی بزرگ بودیم که همون روز عصر با یک طفل و والد یا والده زنده روبرو شدیم،

هیچی آقا هیچی تمام زحماتمون به باد رفت ولی من ندیدم روش های الکترونیکی جواب بده، همون خمیر سوسک کش خیلی ها جواب گرفتن!

سوسک ها اصلا ارزش این همه تکنولوژی برای کشتنشون رو ندارن
                    دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
                    گفتم ای عشق من از چیز دگر می​ترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
                    من به گوش تو سخن​های نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
                    قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
                    مولانا

دیدگاه

پس به نظر شما کدوم راه مناسبترین راه تا به طور جدی تری روی بحث کار کنیم
                      زندگی با الکترونیک زیباست

دیدگاه

هیبنوتیزم هم روش علمی و خوبیه :nerd:

دیدگاه

روش ها
                          سم فایده نداره چون یهبار رفتیم خونه رفیقمون سوسک زیاد داشت
                          گفت تاحالا هرچی سم خریدم فایده نداشته این یکی خیلی قویه بزار امتحان کنیم
                          چشمتون روز بد نبینه سمهارو زد اینقدر بد بود که داشتیم خفه میشدیم اما همونجا خوابیدیم
                          صبح که شد دیدم 2 تا سوسک اومد رو بدن رفیقم و داشتن به هم میگفتن خداییش انگار ایس سمه کارش درست بود oo:
                          دیگه من واسه این که سوسکا زیاد خوشحال نشن دوستمو نجات دادم :nerd:

از هیبنوتیزم هم شاید بشه استفاده کرد :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                            آقا ناصر
                            اگه شما با های ولتاژ بخوای سوسک بکشی برای تغذیه مدارت از باتری آلکالاین استفاده کن!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
                            چون باتری آلکالاین آمپر بالایی داره و اگر شما باتری آلکالاین بزارید بعد های ولتاژش کنید... این ولتاژ زیاد جریان زیادی هم داره !!!!
                            پس سوسکه هیچی ازش باقی نمیمونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :evil: :evil: :evil:
                            :evil: :evil: :evil: :evil:
                            :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:nerd:
                            به دردتون خورد؟؟؟؟!!؟؟؟
                            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                            !Electronic On! Programming On
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!
                            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

والا اگه نیاز به باتری باشه باید همین کار رو انجام داد
                              اما چون معمولا جایی که این دستگاه می خواد ساخته بشه عملا در خانه است به راحتی میشه از برق استفاده کرد ضمن اینکه این دستگاه ها مصرف بسیار پایینی دارند و نیاز به جریان بالا نیست

sigpic

دیدگاه

این جا یه سری آدما هستن با ورد و جادو آدما رو هم تبدیل به سوسک می کنن و میکشن.
                                از اونا سوال کن چطوری با جادو میشه سوسک کشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X