اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای گسترش یک فروشگاه در یک شهرکوچک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای گسترش یک فروشگاه در یک شهرکوچک

سلام دوستان من تو یه شهر 120 هزار نفری زندگی میکنم و تو شهر ما قطعات فروشی الکترونیکی نیست یعنی کسی بجز 2/3 نفر که بصورت سنتی کار میکنند تو شهر فعال نیستند و از اونجایی که خودم به الکترونیک علاقه دارم میخوام تو شهرخودم الکترونیک رو بصورت نسبتا جدید استارت بزنم از فروش قطعات و لوازم و ابزارت الکتریکی و الکترونیکی گرفته تا تعمیرات تخصصی مخصوصا دستگاه های صوتی تصویری. هرچند ایجاد یک تایپیک زیاد هم ضروری نبود ولی گفتم شاید دوستان ایده ها و پیشنهاداتی داشته باشند که واقعا بدرد میخوره و از قدیم گفتند که چند فکر از یک فکر بهتر کار میکنه :nerd:

میخوام کار رو تو مغازه در چند شاخه گسترش بدم

1. فروش قطعات الکترونیکی، انواع ترانزیستور خازن مقاومت و... (قطعاتی که مصرف داشته باشند)

2. لوازم الکتریکی پر کاربرد، لنز dvd ها، کنترل صوتی تصویری، سیم و کابل های پر مصرف ترانس هاو شارژها و...

3. نمایندگی تعمیرات تلوزیون های CRT - LCD - LED که قبلا داشتیم رو برای تعمیرات LCD - LED گسترش بدیم

4. طراحی ساخت پروژه های برق و الکترونیک و ساخت تابلو ثابت وتابلو روان

حالا دسوتان کسی ایده ای پیشنهادی داره با کمال میل میپذیرم و پیشاپیش از هموتون تشکر میکنم :job:
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

پاسخ : راهنمایی برای گسترش یک فروشگاه در یک شهر کو&#

معمولا فروشگاه در شهرهای کوچیک جواب نمیده. بهتره کار الکترونیک بکنید از طراحی گرفته تا کار LED و ...
    در کنارش برای خرید قطعات حتما سر میزنند و میتونید پرکاربردهارو بیارید و بفروشید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

من هم با اقای بلورچیان موافقم!چون شما اگه یه فروشگاه قطعات کامل و مجهز به رنج کامل قطعات داشته باشی ولی تقاضا برای قطعات الکترونیکی کم باشه ضرر می کنی!!!!تو شهر های کوچیک به نور پردازی خیلی علاقه نشون میدن :-) سعی کن کار جدیدی تو شهر راه بندازی!تعمیرات لوازم صوتی و تصویری هم خیلی خوبه چون اکثر کالا ها تو شهرستان نمایندگی ندارند و مردم مجبورند تو شهر خودشون تعمیر کنند :-)

دیدگاه

شهر منم 80هزار نفریه،متاسفانه بازار در این شهر ها فقط در قطعاتی که محدود به آزمایشگاه دانشگاه ها میشه محدود هستش،خود من تمام قطعاتم رو از طریق اینترنت و مشهد تامین میکنم،تک و توکی افراد هستند که کار میکنند و قطعاتمون رو با هم به اشتراک میزاریم،تمام لوازم الکترونیکی ها و الکتریکی ها هم قطعات لوازم خونگی رو میفروشند.
        اگر خودت وارد کننده باشی بهترین گزینه فروشگاه اینترنتی هستش،ولی در صورتی که وارد کننده باشی بدون واسطه
        انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
        فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

با سلام به دوست عزیز
          به نظر خوب کنارش هم یه سایت بزنی و یه پیک موتوری هم واسه تحویل اون برای همشهری هات در نظر بگیری فروش ال ایدی در کنارش خوب در کنار اینا طراحی هم بگیر
          دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
          بانک اطلاعاتی سنسورها
          ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
          تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
          [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
            با سلام به دوست عزیز
            به نظر خوب کنارش هم یه سایت بزنی و یه پیک موتوری هم واسه تحویل اون برای همشهری هات
            داداش رو هرکاری سرمایه گذاری میکنی رو این کار نکن !
            I ❤️ ECA

دیدگاه

بستگی به شرایط شهرتون داره
              من شاهرودیم و از نظر صنعت بسیار ضعیف هست ولی از نظر دانشگاه بسیار قوی هست و پتانسیل بالایی داره
              اگر شهرتون دانشگاهش قوی هست باید روی مسائل دانشگاهی و تامین قطعات پروژه های دانشگاهی کار کنید.در کنارش حتما باید کارای دیگه هم کنید و سفارش پروژه های صنعتی و نمیه صنعتی بگیرید.
              مخصوصا LED خیلی خواستار داره. همین نوشته های روی شیشه مغازه ها خیلی مرسوم شده. کلا میتونید ی بخش تزئینات نوری داشته باشید و حتی نور مخفی ساختمان های خانگی و اداری و تجاری رو قبول کنید.

کد:
              چرا؟
              چون فقط توی ی شهر قراه فروشگاه اینترنتی بزنه میگی نمیگیره؟
              اگه بخاد فروش سراسری به ایران داشته باشه چی؟
              زندگی یعنی امید و حرکت
              کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
              سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
              برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
              به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                دوست عزیز چرا اینکار را نکنه چون خودم هم میخام این کار را کنم
                دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                بانک اطلاعاتی سنسورها
                ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

سلام دوست من ..... من هم یه پیشنهاد دارم....

ببین باید پتانسیل های شهرتو بشناسی . مثلا اگه تازه گاز رسانی شده شاید یه گزینه خوب سیستم های هشدار گاز باشه . یا اگه دانشگاهی شهرت میتونی بری تو خط برگذاری دوره های تخصصی که تو دانشگاه ها تدریس نمیشه(می تونی راحت اینکارو با کمک جهاد دانشگای راه بندازی)......عجله نکن ، هنوز حرفم تموم نشده .... حتما داری میگی کی میاد تو شهرای کوچیک آموزش تخصصی ببینه .....
                  آره حق با شماست ..... کسی نمیاد ولی شما باید یکاری کنی که بیان . برگذاری مسبقات مهارتی با مثلا جایزه دوملیونی . که باید مسابقه شامل چند بخش باشه که تو قراره اون دوره ها رو بزاری مثل ARM - AVR - MATLAB - Labview - Inverter - PLC و .....
                  چون تو شهرای کوچیک نمیان شما باید با آموزش های کاربردیت اونا رو بکشی بسمت خودت . البته تخفیف هم خوب بده . مثلا برای دانشجویا 50 درصد تخفیف . باید خیلی توقع رو بیاری پایین . باید مثلا در سطح AVR تا راه اندازی تاچ و چند ماژول مثلا SIM900 وRFID با مبلغ کم تدریس کنی . در کنارش میتونی محصولاتتو بفروشی..... :wow:

دیدگاه

فروشگاه اینترنتی یعنی شما خدمات دور از دسترس رو سریعتر به مشتری برسونید. یعنی سهولت کار.
                    برا همین فروشگاه های اینترنتی عموما محدود به یک شهر نمیشند وگرنه فروششون بسیار پایین میاد.
                    از طرفی در ایران ضریب نفوذ اینترنت بقدری کم هست که اصلا نمیشه روی یک شهر خاص حساب کرد. مردم ایران هنوز دوست دارند جنس رو لمس کنند و بعد بخرند فکر میکنن اینجوری سرشون کلاه نمیره. ما جامعه سنتی داریم و با ادعای روشنفکری نمیشه مشتری رو راضی کرد. باید متناسب با خواسته شهرتون عملکنید.
                    مگر تو شهر شما چند نفر خرید اینتی میکنند که حالا درصدیشون هم جذب فروشگاه شما بشند؟
                    درصد فروش ایننتی در ایران در حدود 1% هست بله دقیقا 1% ! حالا شما تو شهر خودتون میایید کلی تبلیغات میکنید میرسونید به 5% واقعا ارزش داره برا 5% مشتریهاتون اینهمه دردسر سایت و .... بکشید ؟
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      از طرفی در ایران ضریب نفوذ اینترنت بقدری کم هست که اصلا نمیشه روی یک شهر خاص حساب کرد. مردم ایران هنوز دوست دارند جنس رو لمس کنند و بعد بخرند فکر میکنن اینجوری سرشون کلاه نمیره. ما جامعه سنتی داریم و با ادعای روشنفکری نمیشه مشتری رو راضی کرد. باید متناسب با خواسته شهرتون عملکنید.
                      مگر تو شهر شما چند نفر خرید اینتی میکنند که حالا درصدیشون هم جذب فروشگاه شما بشند؟
                      شما فروشگاه سایت رو نگاه نکن که هر چیو که میزاره عین واقعیت هست و دروغی تو کارش نیست. خیلی از این فروشگاه های اینترنتی که الان دارن اجناس متفرقه میفروشن (ساعت و ...) همه دروغگو هستن و عکس ی چیزو میزان و در عوض ی چیز دیگه ارسال میکنن حتی گاها اجناسشون تموم میشه و یک جنس دیگه رو برات ارسال میکنن :eek: پس نباید انتظار داشت که خیلی مردم خوشبین بشن.
                      زندگی یعنی امید و حرکت
                      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

همون جور که بحث شد پتانسیل شهر مورد توجه!!
                        تقاضا رو مورد بررسی قرار میدی و با توجه به اون به تقاضا ها پاسخ میدی!!
                        مثلا شهر ما که شهری صنعتی و دانشگاهی هست تقاضای قطعه و طراحی مدار بسیار داره که با توجه به این موارد فروشگاه های قطعه انگشت شمار هستن که محصول رو 3 برابر قیمت واقعی می فروشن و طرف رو مجبور به خرید از تهران وسایر فروشگاه ها میکنه.من این رو عینا دارم می بینم.
                        البته این مثال بود
                        http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                        daydigi.com

دیدگاه

ممنون از همه دوستان
                          راستش منم با فروش اینترنتی زیاد موافق نیستم چون واقعا دردسرش زیاده و بازدهی مناسبی نمیتونه داشته باشه ولی فروش قطعات پرکاربرد لوازم صوتی تصویری و... که سایر تعمیرکاران زیاد ازش استفاده میکنند میتونه برای یه شهر کوچیک خوب باشه و کارهای جدید هم مثلا تدریس الکترونیک میکرو و کارهای led هم میتونه کار رو تکمیل تر کنه
                          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                            ممنون از همه دوستان
                            راستش منم با فروش اینترنتی زیاد موافق نیستم چون واقعا دردسرش زیاده و بازدهی مناسبی نمیتونه داشته باشه ولی فروش قطعات پرکاربرد لوازم صوتی تصویری و... که سایر تعمیرکاران زیاد ازش استفاده میکنند میتونه برای یه شهر کوچیک خوب باشه و کارهای جدید هم مثلا تدریس الکترونیک میکرو و کارهای led هم میتونه کار رو تکمیل تر کنه
                            این بهترین انتخاب باید باشه!!
                            http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                            daydigi.com

دیدگاه

سلام
                              موقعی که تویه سراب زندگی میکردم ( 6سال پیش ) یکی از آشناهامون میخواست شروع بکار کنه ولی چون دیپلم انسانی داشت و اونم به زور گرفته بود ، هیچی بلد نبود
                              تویه 25 سالگیش عموش مرد و یه ارث درستو درمون بهش رسید
                              اون که هیچی بلد نبود یه مغازه رهن کرد و دو تا تعمیر کار صوتی تصویری از زیر سنگ پیدا کرد و یه تعمیرگاه صوتی تصویری راه انداخت
                              سرمایه از اون بود و کار از تعمیرکار
                              الان کارش گرفته و اسمی برا خودش دست و پا کرده

منم پیشنهادم به شما همین کار فامیلمون هست که یه تعمیر گاه صوتی تصویری راه بیندازی و یه تعمیرکار پیدا کنی و باهاش کار کنی و کنارش هم تعمیر یاد بگیری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X