سلام دوستان من تو یه شهر 120 هزار نفری زندگی میکنم و تو شهر ما قطعات فروشی الکترونیکی نیست یعنی کسی بجز 2/3 نفر که بصورت سنتی کار میکنند تو شهر فعال نیستند و از اونجایی که خودم به الکترونیک علاقه دارم میخوام تو شهرخودم الکترونیک رو بصورت نسبتا جدید استارت بزنم از فروش قطعات و لوازم و ابزارت الکتریکی و الکترونیکی گرفته تا تعمیرات تخصصی مخصوصا دستگاه های صوتی تصویری. هرچند ایجاد یک تایپیک زیاد هم ضروری نبود ولی گفتم شاید دوستان ایده ها و پیشنهاداتی داشته باشند که واقعا بدرد میخوره و از قدیم گفتند که چند فکر از یک فکر بهتر کار میکنه :nerd:
میخوام کار رو تو مغازه در چند شاخه گسترش بدم
1. فروش قطعات الکترونیکی، انواع ترانزیستور خازن مقاومت و... (قطعاتی که مصرف داشته باشند)
2. لوازم الکتریکی پر کاربرد، لنز dvd ها، کنترل صوتی تصویری، سیم و کابل های پر مصرف ترانس هاو شارژها و...
3. نمایندگی تعمیرات تلوزیون های CRT - LCD - LED که قبلا داشتیم رو برای تعمیرات LCD - LED گسترش بدیم
4. طراحی ساخت پروژه های برق و الکترونیک و ساخت تابلو ثابت وتابلو روان
حالا دسوتان کسی ایده ای پیشنهادی داره با کمال میل میپذیرم و پیشاپیش از هموتون تشکر میکنم :job:
میخوام کار رو تو مغازه در چند شاخه گسترش بدم
1. فروش قطعات الکترونیکی، انواع ترانزیستور خازن مقاومت و... (قطعاتی که مصرف داشته باشند)
2. لوازم الکتریکی پر کاربرد، لنز dvd ها، کنترل صوتی تصویری، سیم و کابل های پر مصرف ترانس هاو شارژها و...
3. نمایندگی تعمیرات تلوزیون های CRT - LCD - LED که قبلا داشتیم رو برای تعمیرات LCD - LED گسترش بدیم
4. طراحی ساخت پروژه های برق و الکترونیک و ساخت تابلو ثابت وتابلو روان
حالا دسوتان کسی ایده ای پیشنهادی داره با کمال میل میپذیرم و پیشاپیش از هموتون تشکر میکنم :job:
دیدگاه