اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

با سلام لطفا دوستانی که تاپیک را دنبال میکردن درباره برند GOOD WILL برای اسکوپ انالوگ توضیح بدن
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

سلام دوستان
      من دیروز LCR متر ویکی را باز کردم و چند عکس از آن گرفتم , در اینجا قرار میدم تا دوستان هم از آن استفاده کنند:

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ds1054z رو چه طور می خرین؟
        من مشهد هرجا گفتم برام وارد کنن گفتن حدود 300-400 تومن هزینه وارد کردنش می شه.
        MSO5054F شرکت HANTEK هم خوبه ولی باید وارد بشه.
        شما چیکار می کنید؟
        من LCR متر و مولتی متر خوب هم لازم دارم و ارزون هم باشه.
        victor چه طوره؟
        خودم قبلا یک مولتی متر ویکتور 3.5 رقمی داشتم بعد 6 سال گم شد. خوب بود.

دیدگاه

پاسخ : اسیلوسکوپ چه مارکی بخرم که هم ارزان باشد و هم دقیق

نوشته اصلی توسط Ghasede del
          سلام
          صحبت از ابزار دقیق قدیم و جدید شد گفتم بد نیست ابزاری رو نشونتون بدم که زمانی که طرح کاد میرفتم تقریبآ 20 سال
          پیش دست دوم خریدم........یک ولتمتر فرکانس بالا تا 10 مگ ولتاژ موثر نشون میده ...روسی هست واقعآ دقتش خوبه

این دستگاه های قدیمی بعضی هاشون خیلی دقیق و خوب هستن. منم تو این سالها یه سری ابزار جمع کردم اکثرا ابزارهای نظامی بودن. بیشترون محفظه های آلومنیومی چمدونی قابل حمل دارن و انصافا کارکردشون خیلی خوبه. چندتا مولتی متر آنالوگ دارم هر کدوم 4-5 کیلو وزن دارن! میگر و مگااهم مترامریکایی. اودیومتر آنالوگ امریکایی. یه فانکشن ژنراتور تمام آنالوگ دارم سایزش نصف یه یخچاله نزدیکه 70 کیلوئه!
          توی این عکس بعضی ازین لوازم معلومه یه سری روی طبقه که استفاده میشه دم دستی یه سری هم توی صندوق معلومه زیر میز رو زمین گذاشتم. اکثرا هم امریکایی هستن.

<a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
          فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...

</a>

دیدگاه

سلام به دوستان
            این اسکوپو تازگی از فروشگاه تابا خریدم:

قیمت هم 1M2
            کیفیتش از این چینیا خیلی بهتره.

دیدگاه

من نمی ونم برای چی اینقدر به اسیلوسکوپ های آنالوگ علاقه دارین؟
              ما تو آزمایشگاه 4 تا اسیلوسکوپ آنالوگ از بهترین مارک ها داریم و بسیار قدیمی هستند و بسیار مزخرف کار می کنند.
              hitachi و leader و 2 تای دیگه مارکشونم نگاه نکردم اینقدر به درد نخورن.
              تمام این اسیلوسکوپ ها 1 کانالشون خرابه.
              من فقط از همون LEADER استفاده می کردم که در واقع اسیلوسکوپ آنالوگ دیجیتال بود.
              ولی بسیار ضعیف و کند کار می کنه و عملا بالای 1MHz رو کلا نشون نمی ده.
              تریگرشم به درد نمی خوره و خیلی دریفت داره.
              لامپش کجه در نتیجه اندازه گیری دقیق اصلا نمی شه انجام داد.

من 2-3 ماهی از این استفاده کردم تا این که یکی از بچه ها با هزار تا نامه و تعهد نامه و ... یک اسیلوسکوپ دیجیتال 250 مگا سمپل گودویل از انبار دانشگاه قرض گرفت اورد آزمایشگاه.
              هرچند این اسیلوسکوپ 250 مگا سمپله ولی واقعا از اسیلوسکوپ آنالوگ بهرته.
              من با همین اسیلوسکوپ دیجیتال چیزهایی رو از مداراتم دیدم که اصلا با آنالوگ قابل برررسی نبود.
              اولا خاصیت Measure یک نعمت غیر قابل انکاره که اسیلوسکوپ آنالوپ نداره.
              مثلا شما برای بررسی DC Offset حتما باید یک مولتیمر بزاری کنار اسیلوسکوپ و همزمان Offset رو ببینی. اگر فرکانس دقیق و پیک تو پیک هم لازم باشه باید 2 تا مولتیمتر دیگه هم همزمان کنار اسیلوسکو آنالوگ بزارین. قابلیت STOP کردن هم که در اسیلوسکوپ آنالوگ امکان نداره.
              تریگر اسیلوسکوپ دیجیتال هم که همتای آنالوگ نداره.
              قابلیت جمع و تفریق و ضرب و تقسیم هم که در اسیلوسکوپ آنالوگ امکان نداره.
              مثلا من می خواستم مدار بافری که ساختم رو تست کنم , سیگنال ورودی رو منهای سیگنال خروجی می کردم که خطا دیده بشه و خطا رو بزرگ می کردم که ببینم که میزان خطا وجود داره.
              من وقتی از این اسیلوسکوپ دیجیتال استفاده کردم تازه فهمیدم مدارم یک ناپایداری کوچیک در حد 10MHz داره.
              اسیلوسکوپ های آنالوگ در نشون دادن سیگنال های خیلی فرکانس پایین هم مشکل دارن.
              حالا فکر کن یک اسیلوسکوپ 1G سمپل چه قدر می تونه مفید باشه .

اسیلوسکوپ 1 گیگا سمپل siglent دیدم 1.25 میلیون تومن. سایت roboeq.

دیدگاه

کارهای ما بیشتر در زمینه آنالوگ هست واسکوپ دیجیتال بعضی وقتا چیزایی رو نشون میده که اصلا نباید نشون بده! و باعث سردرگمی میشه بعضا!
                مثلا شما برای بررسی DC Offset حتما باید یک مولتیمر بزاری کنار اسیلوسکوپ و همزمان Offset رو ببینی. اگر فرکانس دقیق و پیک تو پیک هم لازم باشه باید 2 تا مولتیمتر دیگه هم همزمان کنار اسیلوسکو آنالوگ بزارین
                یه کم بیشتر توضیح میدی؟ چه نیازی به مولتی متر هست؟!
                البته اسکوپ دیجیتال هم برتریهایی داره و من اگه پول داشتم یه مدل دیجیتال حرفه ای و مارک خوب(اروپایی یا امریکایی) میخریدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                  کارهای ما بیشتر در زمینه آنالوگ هست واسکوپ دیجیتال بعضی وقتا چیزایی رو نشون میده که اصلا نباید نشون بده! و باعث سردرگمی میشه بعضا!یه کم بیشتر توضیح میدی؟ چه نیازی به مولتی متر هست؟!
                  البته اسکوپ دیجیتال هم برتریهایی داره و من اگه پول داشتم یه مدل دیجیتال حرفه ای و مارک خوب(اروپایی یا امریکایی) میخریدم.
                  سلام
                  چرا مگاتک 5070رو نخریدین
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

چرا مگاتک 5070رو نخریدین
                    چون دیجیتاله! ضمنا تایوانیه! جنس خوب دیجیتال بالای 4 تومن قیمتشه که من نداشتم!
                    برای مولتی متر هم بعد از کمی تحقیق به فلوک 87V رسیدم.قیمتش الان 1M4 تومنه که با combokit که توش امپرمتر کلمپی هم هست میشه1M8 تومن.
                    احتمالا هفته دیگه بگیرمش.غیر از نظرات قبلی دوستان کسی نظری یا پیشنهادی داره؟ به نظر شما کمبوکیت رو همم بگیرم یا آمپرمتر کلمپی جدا بگیرم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                      چون دیجیتاله! ضمنا تایوانیه! جنس خوب دیجیتال بالای 4 تومن قیمتشه که من نداشتم!
                      برای مولتی متر هم بعد از کمی تحقیق به فلوک 87V رسیدم.قیمتش الان 1M4 تومنه که با combokit که توش امپرمتر کلمپی هم هست میشه1M8 تومن.
                      احتمالا هفته دیگه بگیرمش.غیر از نظرات قبلی دوستان کسی نظری یا پیشنهادی داره؟ به نظر شما کمبوکیت رو همم بگیرم یا آمپرمتر کلمپی جدا بگیرم؟
                      میدونی مشکل من با انالوگ سر چی هس.سر این که اندازه گیری های اتو نداره و باید خودت حساب کنی.پس دلیل کلی رو میشه بگین به غیر از اینکه ریل هست و غیر.
                      معذرت میخوام در سطحی که ما کار میکنیم فک نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشه.مگه اینکه خلافشو شما و دوستانی که انالوگ و دیجیتال دارن یه شکل موج همزمان بگیرن و بزارن
                      ببخشید یکم رک گفتم

دیدگاه

عذرت میخوام در سطحی که ما کار میکنیم فک نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشه.
                        برای کار ما که تفاوتش از زمین بود تا زیر زمین! تو شرکت هم دیجیتال داشتیم هم آنالوگ.یادمه روزی که دیجیتالو خریدیم بچه ها موقع گرفتن شکل موج به ابن نتیجه رسیده بودن تمام دسگاهامون خرابه! ب خاطر شکل موجهای پر از اعوجاج! وقتی بهشون توضیح دادم که بخاطر اسکوپه نه دستگاه و با انلوگ براشون تست کردم دوریالیشون افتاد!
                        چند مورد هم سوختن آیجیبیتی داشتیم موقع شکل موج گرفتن با اسکوپ دیجیتال که البته ابن برای من اثبات نشد هیچوقت

دیدگاه

اسیلوسکوپ آنالوگ در نمایش کمی فیلترینگ پایین گذر می کنه و عملا فرکانس های خیلی بالا و اعوجاج های مدار دقیق دیده نمی شه.
                          اسیلوسکوپ دیجیتال معمولا یک سمپلر داره که قابلیت سمپلینگ تا حد 25-50 گیگا سمپل در ثانیه داره.
                          یعنی اگر ADC و امپدانس ورودی سرعت سمپلینگ رو محدود نمی کرد براتون 50 گیگا سمپل بر می داشت.
                          اتفاقی که میفته اینه که پهنای باند تعریف شده برای اسیلوسکوپ خیلی دقیق رعایت می شه.
                          این باعث می شه که نمونه برداری خیلی دقیق و حساس رخ بده و هر نویز و اعوجاجی داشته باشین در محدوده پهنای باند اسیلوسکوپ نمایش داده خواهد شد.
                          از لحاظ امپدانس ورودی هم که اسیلوسکوپ آنالوگ و دیجیتال فرقی ندارن.
                          حالا شما اگر با نویز های فرکانس بالای مدار مشکلی نداری و نیازی به نمایششون نیست می تونی سر پروب اسیلوسکوپ یک RC با ثابت زمانی کم و امپدانس بالا بزاری و کیفیت اسیلوسکوپ رو در حد آنالوگ پایین بیاری.
                          ما کلی زحمت می کشیم نویز مدار رو آشکار کنیم ببینیم چیکار کنیم نویز کم بشه.

تو بحث اندازه گیری های اتوماتیک من یک مدار پ امپ ساختم و می خواستم Offset رو ببینم و هر میلی ولت آفست خیلی مهم بود به خاطر این که نباید خازن کوپلاژ می زاشتم به دلیل این که پاسخ فرکانسی مدار باید کاملا Uniform می شد و فرکانس DC هم تقویت می شد.
                          گین تقویت هم در حد 1000 بود در نتیجه 1 میلی ولت آفست تبدیل می شد به 1 ولت آفست و عملا مدار به درد نخور می شد.
                          پس باید آفست رو با 1 میلی ولت دقت اندازه گیری می کردم.
                          خوب اگر اسیلوسکوپ دیجیتال داشته باشین دکمه Measure رو بزنین براتون همونجا Offset رو می نویسه.
                          اگر بخواین با اسیلوسکوپ آنالوگ آفست رو اندازه گیری کنین باید یک مولتیمتر رو در حالت ولتاژ DC بزارین و با اسیلوسکوپ شکل موج رو ببینین و با مولتیمتر OFFset دقیق رو ببینین.

به نظر من بر اساس تجربه خودم و استدلال های خودم یک اسیلوسکوپ چینی ارزون 250 مگا سمپل از اسیلوسکوپ آنالوگ مارکدار 20MHz خیلی خیلی بهتره.
                          اصلا من تا بحال با اسیلوسکوپای دیجیتال مارکدار کار نکردم و از همین چینی تایوانی ها خیلی رازیم. حرف ندارن. دیگه چه برسه به ژاپنی و آمریکایی و آلمانی انگلیسی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                            ما تو آزمایشگاه 4 تا اسیلوسکوپ آنالوگ از بهترین مارک ها داریم و بسیار قدیمی هستند و بسیار مزخرف کار می کنند.
                            hitachi و leader و 2 تای دیگه مارکشونم نگاه نکردم اینقدر به درد نخورن.
                            تمام این اسیلوسکوپ ها 1 کانالشون خرابه.
                            من فقط از همون LEADER استفاده می کردم که در واقع اسیلوسکوپ آنالوگ دیجیتال بود.
                            ولی بسیار ضعیف و کند کار می کنه و عملا بالای 1MHz رو کلا نشون نمی ده.
                            تریگرشم به درد نمی خوره و خیلی دریفت داره.
                            لامپش کجه در نتیجه اندازه گیری دقیق اصلا نمی شه انجام داد.

من 2-3 ماهی از این استفاده کردم تا این که یکی از بچه ها با هزار تا نامه و تعهد نامه و ... یک اسیلوسکوپ دیجیتال 250 مگا سمپل گودویل از انبار دانشگاه قرض گرفت اورد آزمایشگاه.
                            هرچند این اسیلوسکوپ 250 مگا سمپله ولی واقعا از اسیلوسکوپ آنالوگ بهرته.
                            من با همین اسیلوسکوپ دیجیتال چیزهایی رو از مداراتم دیدم که اصلا با آنالوگ قابل برررسی نبود.
                            اولا خاصیت Measure یک نعمت غیر قابل انکاره که اسیلوسکوپ آنالوپ نداره.
                            مثلا شما برای بررسی DC Offset حتما باید یک مولتیمر بزاری کنار اسیلوسکوپ و همزمان Offset رو ببینی. اگر فرکانس دقیق و پیک تو پیک هم لازم باشه باید 2 تا مولتیمتر دیگه هم همزمان کنار اسیلوسکو آنالوگ بزارین. قابلیت STOP کردن هم که در اسیلوسکوپ آنالوگ امکان نداره.
                            تریگر اسیلوسکوپ دیجیتال هم که همتای آنالوگ نداره.
                            قابلیت جمع و تفریق و ضرب و تقسیم هم که در اسیلوسکوپ آنالوگ امکان نداره.
                            مثلا من می خواستم مدار بافری که ساختم رو تست کنم , سیگنال ورودی رو منهای سیگنال خروجی می کردم که خطا دیده بشه و خطا رو بزرگ می کردم که ببینم که میزان خطا وجود داره.
                            من وقتی از این اسیلوسکوپ دیجیتال استفاده کردم تازه فهمیدم مدارم یک ناپایداری کوچیک در حد 10MHz داره.
                            اسیلوسکوپ های آنالوگ در نشون دادن سیگنال های خیلی فرکانس پایین هم مشکل دارن.
                            حالا فکر کن یک اسیلوسکوپ 1G سمپل چه قدر می تونه مفید باشه .

اسیلوسکوپ 1 گیگا سمپل siglent دیدم 1.25 میلیون تومن. سایت roboeq.
                            سلام
                            اینکه کانال یک اسیلوسکوپ خراب هست که ربطی به شرکت سازنده یا بد کار کردن آنالوگ ها نداره
                            شما اسیلوسکوپ دیجیتال سالم رو با آنالوگ سالم مقایسه کن.

بهرحال همزمان سه اسیلوسکوپ LEADER فرکانس 50 مگ، GW 50 مگ و کارت TNM 50 مگ رو مقایسه کردم.
                            کارت که کلا مرخص بود، GW خیلی از فرکانس ها رو درست نشون نمی داد. طنز ماجرا اینجا بود که موج مربعی تولیدی خودش رو نمی تونست درست تریگر کنه، خصوصا اگه یه ماژول نوردیک کنارش روشن باشه...
                            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

ماکه تو دوراهی موندیم
                              باقی رو نمیدونم

دیدگاه

مقایسه اسکوپ های انالوگ و دیجیتال قیاس مع الفارغه. از منظر عمومی بله. اسم هر دو اسیلوسکوپه. و کارشون هم نمایش سیگناله. ولی شما نشون بدید اسکوپ دیجیتال سطح متوسطی که بتونه دریفت فرکانس یا دیوتی سایکل رو نمایش بده. غالبا نمیتونن. اسکوپ های انالوگ به دلیل عدم وجود واسطه محاسباتی بین ورودی و خروجیشون سرعت نمایش بالایی دارن.
                                خب از بعد دیگه ای نگاه بکنیم میبینیم که اسکوپ های انالوگ هم کمبودهایی دارن که بزرگترینشون اینه که نمیتونن سیگنالهای گذرا مثل پله رو نمایش بدن. با هیچ اسکوپ انالوگی نمیشه زمان رایس تایمی که توالی نداره رو دید.
                                هر کدوم کاربرد خودشو رو داره. ولی برای کارهای عمومی مثل دیدن خروجی 555 پیشنهاد من دیجیتاله. خب حافظه و ... کلی کمکه. ولی اگر سیگنالی دارید که نیاز دارید بلافاطله بعد از اتفاق افتادنش داشته باشیدش (مثل دیدن گیت pfc) اسکوپ ای دیجیتالی که ازشون صحبت میکنید همشون در نمایشش عاجزن. مگر اینکه قیمت رو ببرید بالا.
                                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X