اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط Detector68
    سلام
    خدایی 2 تومن خیلیه
    من راضیم 1800 بدم ولی بیشترنه
    برای همین دنبال کسیم ترکیه باشه
    کسی نگفت 2 تومن. دوست عزیز. لطفا پستهای قبلی رو بخونین. آقای وویجر گفتن 1950 با حمل هوایی. اگه تعداد بیشتر بشه قیمت پایینتر هم میاد. بعدش صابر خان گفتن یکی از دوستان کانتینر داره و جنس میاره. با حمل دریایی کمتر هم در میاد.

منتظر بودن تعداد نهایی مشخص بشه که بنده یه توضیحاتی در مورد ریسکهای این کار دادم. صابر خان بخاطر عواقب احتمالی، اعلام انصراف کردن. دوستان مشتری هم دیگه خبری ازشون نشد.
    ولی به نظر من اینکار قابل انجامه، به شرطی که طرفین معامله هر یک پذیرای بخشی از ریسکها باشن و توقعات نابجا از همدیگه نداشته باشن. اگه از اول حق و تکلیف هر کی مشخص بشه، بنظرم مشکلی پیش نخواهد اومد.

مثلا فروشنده متعهد به تحویل سالم موضوع معامله در تهران بشه و خریدار هم سالم تحویل بگیره و بره. همین.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط نو رسیده
      کسی نگفت 2 تومن. دوست عزیز. لطفا پستهای قبلی رو بخونین. آقای وویجر گفتن 1950 با حمل هوایی. اگه تعداد بیشتر بشه قیمت پایینتر هم میاد. بعدش صابر خان گفتن یکی از دوستان کانتینر داره و جنس میاره. با حمل دریایی کمتر هم در میاد.

سلام دوست عزیز , با کانتینر کشتی که نمیشه - ایشون چه جنسی قراره با کانتینر حمل کنند ؟ مثلا حالا هر چی باشه!
      خوب در گمرک 100 درصد این اسکوپها توقیف میشن و تعداد بالا هم 100 درصد گمرک بهش میخوره با 1000 دردسر
      باید کالا جدا حمل بشه نه با باری دیگه ارسال بشه - دوستتونم کانتینر نداره - واحد ارسالشون کانتینر هست یعنی شما یک سوزن داشته باشید یا
      یک کانکس پر , براتون یک قیمت حساب میشه - شما یک کار میتونید کنید و به شرکت تولید کننده بگید من مثلا 30 تا میخوام با ارسال رایگان ....
      این چینی ها هر کاری انجام میدن... اما گمرک همون قیمت تهران براتون در میاد ... مگر تکی بخرید و مثلا به کالاتون تکی گمرک نبندن و ارسالشم مجانی باشه...
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دوستان عجب قصه تراژیکی شد! بیاید یه دونه آنالوگ از همینایی که من خریدم بخرید ختم به خیر بشه :job: اینطوری از اکتشافات علمی عقب میفتیدا :biggrin:

دیدگاه

b2 جان منظورت تراژدیک بود؟
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

b2جان منظورت تراژدیک بود؟
            بلی :redface: :icon_razz:
            البته یه داستان کمدی یا همون کمیک هم داریم که مربوط میشه به پلود سنتر انجمن :mrgreen:
            آقا مهدی من که هنوز تو کف اون اهمترت هستم که آخرش اسمشو نگفتی! ولی اسکوپ چی داری؟ اونو دیگه بگو حداقل!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
              بلی :redface: :icon_razz:
              البته یه داستان کمدی یا همون کمیک هم داریم که مربوط میشه به پلود سنتر انجمن :mrgreen:
              آقا مهدی من که هنوز تو کف اون اهمترت هستم که آخرش اسمشو نگفتی! ولی اسکوپ چی داری؟ اونو دیگه بگو حداقل!
              من یک سال و خورده ایه از اون شرکت در اومدم. اصلا نرفتم. قراره بعد امتحانا یه همکاری با شرکتشون داشته باشم. اولین فرصت که رفتم اونجا ازش یه عکس میگیرم.
              من گودویل 620 مالزی دارم. قبلا 622 چینی داشتم راضی نبودم. نویز زیاد میگرفت تو تریگ کردنم اصن داغون بود. ولی این خیلی بهتره. قدیمی. فسیل. یه مدت هم امانی یه تکترونیکس 100 مگ دستم بود. واسه زمان شاه خدابیامرز بود. اسکوپ رو دست اون ندیدم من. ولی خب امانی بود و ناچار باید پسش میدادم. نشد ما یه سیگنالی بدیم نیاز به تنظیم کردن داشته باشه. تریگ میکرد. بعد وقتی سیگنال رو چپ و راست میکردی تموم نمیشد که!! یعنی قشنگ بیست سی برابر سایز نمایشگر میشد سیگنال رو جلو و عقب بکنی ببینی. حیف و دو صد حیف. به صاحابش دو تومن قیمت دادم. قبول نکرد.

K.Show

دیدگاه

http://www.saenco.com/elec/oscope/tds.html

دیدگاه

روی تاچ خیلی داره مانور میده. در حالی که فکر نمیکنم خیلی هم کاربردی باشه. وقتی با چرخوندن یک کلید میشه بزرگ و کوچک کرد تصویر رو چرا با انگشت بیفتیم رو صفحه ای مه اجزائش ماهیت فیزیکی ندارن و نیاز به تمرکز بیشتری دارن؟ به نظر شما بهتر نیست حین اندازه گیری حواسمون به دستگاه باشه تا به تاچ؟ اصلا دلیل اینکه من هیچوقت به کارت اسکوپ فکر نکردم همین بوده. که برای هر چیزی باید دست به موس و تاچ برد. کلیدها واقعی نیستن. من خودم شخصا اصلا نگاه پنل کلیدها نمیکنم و به راحتی با لمس کردن پیداشون میکنم. اگر تاچ باشن مسلما نمیتونم.
                  اسم برندش رو نشنیدم. معتبره؟

K.Show

دیدگاه

من دو فروند تکرونیکس 200 مگ دارم (مدل 475 ساخت آمریکا) احتمالاً بخواهم یکی از آنها را برفروشم
                    چون الآن چهار فروند اسکوپ دارم دو تا تکترونیکس 200 مگ یک فروند فیلیپس 100 مگ و یک فروند ریگول 100 مگ
                    خوشحالم می شوم به دست کسی برسد که واقعاً قدر آن را بداند و از آن استفاده کند دوستان حدود قیمت می دانند بیان کنند

اضافه شده در تاریخ :
                    اوایل که اسیلوسکوپ های دیجیتال OWON به بازار آمده بودند (حدود 6 سال پیش) ما یک مدل را باز کردیم تغذیه اش از این منابع 5 تومنی بی کیفیت بود
                    شیلدینگ و ... هم که رعایت نشده بود امیدوارم الآن وضعش بهتر شده باشد

دیدگاه

به نظر شما بهتر نیست حین اندازه گیری حواسمون به دستگاه باشه تا به تاچ؟
                      درسته.من که کلا دیجیتال رو دوست ندارم واس دیجیتال بازا گذاشتم که دنبال واردات بودن
                      اسم برندش رو نشنیدم. معتبره؟
                      احتمالا نه.من شرکت صائن رو خیلی وقته میشناسم یه مدت نبودن...ولی OWON رو نشنیدم تا حالا.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                        درسته.من که کلا دیجیتال رو دوست ندارم واس دیجیتال بازا گذاشتم که دنبال واردات بودن احتمالا نه.من شرکت صائن رو خیلی وقته میشناسم یه مدت نبودن...ولی OWON رو نشنیدم تا حالا.
                        دادا اون که مارک معروفیه
                        بنا نیس چون بغضی از فروشنده هامون فلان جنس رو نمیارن یا تبلیغ نمیکنن بگیم اون مارک بده.
                        اینو به شخصه میگم تو این فرومای خارج(واقعا کارشون درسته) برید یه سر بزنید راجب به مدل دستگاتون
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

سلام دوست عزیز , با کانتینر کشتی که نمیشه - ایشون چه جنسی قراره با کانتینر حمل کنند ؟ مثلا حالا هر چی باشه!
                          خوب در گمرک 100 درصد این اسکوپها توقیف میشن و تعداد بالا هم 100 درصد گمرک بهش میخوره با 1000 دردسر
                          باید کالا جدا حمل بشه نه با باری دیگه ارسال بشه - دوستتونم کانتینر نداره - واحد ارسالشون کانتینر هست یعنی شما یک سوزن داشته باشید یا
                          یک کانکس پر , براتون یک قیمت حساب میشه - شما یک کار میتونید کنید و به شرکت تولید کننده بگید من مثلا 30 تا میخوام با ارسال رایگان ....
                          این چینی ها هر کاری انجام میدن... اما گمرک همون قیمت تهران براتون در میاد ... مگر تکی بخرید و مثلا به کالاتون تکی گمرک نبندن و ارسالشم مجانی باشه...
                          دوست عزیز گرچه با بخشی از فرمایشات شما موافقم ولی تمایلی ندارم وارد جزئیات کار بشم. از دید من خریدار، همه این جزئیات در نهایت میشه یه عدد، که فروشنده اعلام میکنه و من بر اساس اون عدد و سایر شرایط تصمیم میگیرم که بخرم یا نخرم.
                          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام
                            من یه تعداد اسیلوسکوپ دست دو و مولتی متر و منبع و ... دارم. کسی خواست پیام بدهد.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من یه اسکوپ 50MHZ میخوام بگیرم برای ازمایشایی که خودم انجام میدم 50MHZ هم انالوگ کار میکنم هم دیجیتال لطف میکنید راهنمایی کنید که انالوگ بگیرم یا دیجیتال و چه مدلی؟؟؟؟؟
                              با سپاس از اساتید گرامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan223
                                با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من یه اسکوپ 50MHZ میخوام بگیرم برای ازمایشایی که خودم انجام میدم 50MHZ هم انالوگ کار میکنم هم دیجیتال لطف میکنید راهنمایی کنید که انالوگ بگیرم یا دیجیتال و چه مدلی؟؟؟؟؟
                                با سپاس از اساتید گرامی
                                با سلام من تجربه زیادی ندارم ولی تحقیقی که کردم به سایت

www.tehranelectronic.ir

رسیدم ظاهرا نماینده محصولات پروتک ( کشور کره ) داره و لیست قیمت محصولات را در فایل pdf قابل دانلود هست

و قیمت ها تا حدودی مناسب تره
                                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X