اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر موجود در بازار ایران

نوشته اصلی توسط sina1359
    همین دیگه , جنس ایرانی میگیریم مشرقو نشون بده , مغربو میگیره :mrgreen: (شوخی کردم , شما استادید)
    نه اتفاقا
    برید ببینید قوی ترین استاد سوییچینگ سایت از چی استفاده می کرده!
    اگه یه منبع تغذیه جلویم بذارند بگند یکی ساخت زیمنس هست اون یکی ساخت استاد کوهستانی، به جد مدار استاد کوهستانی رو می خرم. با اینکه می دونم تو ساختش از ویکتور88 استفاده کرده...
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
      نه اتفاقا
      برید ببینید قوی ترین استاد سوییچینگ سایت از چی استفاده می کرده!
      اگه یه منبع تغذیه جلویم بذارند بگند یکی ساخت زیمنس هست اون یکی ساخت استاد کوهستانی، به جد مدار استاد کوهستانی رو می خرم. با اینکه می دونم تو ساختش از ویکتور88 استفاده کرده...
      اقای م عزیز. از اقای کوهستانی خبری ندارید؟ متاسفانه وقتی بنده وارد انجمن شدم و رسما فعالیتم رو شروع کردم ایشون رفته بودن. دلیلی داره که سر نمیزنن که استفاده بکنیم؟؟
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

حالا یه نگاه هم به زیمنس بندازید ثواب داره - دایی هم همیشه به بقیه کمک میکرد!
        راستی اصلا قرار نیست به انجمن سر بزنن؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
          حالا یه نگاه هم به زیمنس بندازید ثواب داره - دایی هم همیشه به بقیه کمک میکرد!
          راستی اصلا قرار نیست به انجمن سر بزنن؟!
          تقریبا روزی نیست که از محضرشون استفاده نکنم. جالب اینه که هر روز بالنده تر هستند و روز به روز به سواد اعجاب بر انگیز شون اضافه می شه.
          بحث به حاشیه نره.

حرفم اینه که اینقدر به LCR متر گیر ندید

چند بار ازشون پرسیدم و گفتند LCR متر بیشتر بدرد یه محقق دانشگاهی می خوره تا یه آدم صنعتی
          دوستانی که مدارات شون از حد مدارات دایی بالاتر نیست (حالا یا سوادش رو ندارند که مدار بهتر بسازند، یا مشتری و بازارش رو ندارند که سوییچینگ حرفه ای تر بسازند ) کل خرج LCR متر شون به 65 تومن ختم می شه :job:

دیدگاه

بله انتخاب هر قطعه یا ابزاری بستگی مستقیم به پروژه هدف و زمینه کاری دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
              بله انتخاب هر قطعه یا ابزاری بستگی مستقیم به پروژه هدف و زمینه کاری دارد
              سلام دوست عزیز
              جواب من را ندادید؟
              به هر حال ممنون برای راهنمایی های خوبتون...............

پ.ن: دوستان دقت دماسنج و لوکس متر و db سنج مولتیمتر ماستک 8229 در چه اندازه ای است؟
              آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                به این صورت که میفرمایید : CEM DT-9935 به کیفیت GW Instek نمی رسد ؟
                پا هم در حد و اندازه CEM است , پس میتوان به نتیجه رسید که پا هم کیفیت پایین دارد
                در حال حاضر و با توجه به تست های من ترتیب کیفیت به قرار زیر است:
                1- GW Instek
                2- APPA
                3- CEM

نوشته اصلی توسط sina1359
                دوست عزیز CEM تا چه اندازه کیفیتش پایین است ؟ مثلا 10 میکرو را تا چه اندازه خطا دارد؟
                در رنج 1uH اندازه گیری درستی ندارد ، برای 10uH معقول است

نوشته اصلی توسط sina1359
                GW Instek چی خطایش تا چه اندازه است؟ و نصبت به CEM تا چه اندزه کمتر است که شما میفرمااد کیفیتش افت پیدا کرده؟
                در حدی که گودوبل 1uH را نشان میدهد ولی CEM های جدید 1uH را اتصال کوتاه در نظر میگیرد

نوشته اصلی توسط sina1359
                دوست عزیز فرق گودویل LCR-915 با LCR-916 در چیست و تا چه اندازه اختلاف قیمت دارند؟
                اولی تا 10 کیلو هرتز است دومی تا 100 کیلوهرتز
                اولی 760 هزار تومان و دومی یک میلیون و پنجاه هزار تومان

نوشته اصلی توسط sina1359
                راستی دوست عزیز این مدل رو میزی که زحمت کشیدید معرفی کردید (Tonghui TH2811D LCR Meter)
                دقتش در چه اندازه ای است ؟ از گودویل بهتر است؟
                قیمتش در چه حدیست؟
                کشور سازندش , چه کشوریست؟
                بله دقتش بسیار بهتر است چون روش اندازه گیری آن فرق می کند و از آی سی های LCR Meter های سری بالا استفاده نکرده است
                مشخصات کامل و رنج های اندازه گیری و و دیتاشیت آن را گذاشته بودم لطفاً مطالعه فرمائید
                قیمتش اگر تهران بتوانید پیدا کنید بین یک میلیون و پانصد هزار تا دو میلیون خواهد بود ، نمی دانم تهران موجود است یا خیر اطلاع ندارم
                ساخت چین است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  سلام دوست عزیز
                  جواب من را ندادید؟
                  به هر حال ممنون برای راهنمایی های خوبتون...............

پ.ن: دوستان دقت دماسنج و لوکس متر و db سنج مولتیمتر ماستک 8229 در چه اندازه ای است؟
                  سلام
                  دقت دماسنج اش خوب نیست. ترموکوپل اش تا رزولیشن 1 درجه داره اما حدود 1.5 2 درجه خطا داره

اوضاع لوکس مترش خیلی دقیق نیست
                  DB سنج هم ابزار خوبی نداشتم بررسی کنم.

دیدگاه

در حدی که گودوبل 1uH را نشان میدهد ولی CEM های جدید 1uH را اتصال کوتاه در نظر میگیرد
                    سلام دوست عزیز
                    پس CEM با ویکی زیاد فرق نداره

اون زمان که من ویکی را خریداری کردم
                    اول میخواستم GPS خریداری کنم که حدود 500 تومان بود
                    فروشنده من را پشیمان کرد و گفت که اگر سلکتوری برایت مشکلی ندارد
                    یک مدل دارم که دوستان تستش کردند و با GPS دقت اندازه گیریش یکی است اما با مبلغ 160 تومان
                    (GPS هم فکر کنم چیزی در حد همان CEM باشد..) , که LCR متر مورد نظر , همان ویکی بود و من خریداری کردم
                    حرف شما دوست عزیز کاملا صحیح بود و بیشتر خطایی که در مثلا سلف 10 میکرو وجود داشت
                    مربوط به خود سلف بود (تست من بر روی سلفهای مقاومتی شکل بود که شنیدم خطای طراحی بالایی دارد...)
                    یک سلف دقیق 100 میکرو داشتم که به من عدد 101 را نمایش داد , پس میشه نتیجه گرفت که زیاد هم خطا ندارد

اضافه شده در تاریخ :
                    در حال حاضر و با توجه به تست های من ترتیب کیفیت به قرار زیر است:
                    1- GW Instek
                    2- APPA
                    3- CEM

اولی تا 10 کیلو هرتز است دومی تا 100 کیلوهرتز
                    اولی 760 هزار تومان و دومی یک میلیون و پنجاه هزار تومان

بله دقتش بسیار بهتر است چون روش اندازه گیری آن فرق می کند و از آی سی های LCR Meter های سری بالا استفاده نکرده است
                    مشخصات کامل و رنج های اندازه گیری و و دیتاشیت آن را گذاشته بودم لطفاً مطالعه فرمائید
                    قیمتش اگر تهران بتوانید پیدا کنید بین یک میلیون و پانصد هزار تا دو میلیون خواهد بود ، نمی دانم تهران موجود است یا خیر اطلاع ندارم
                    ساخت چین است
                    با اجازتون پست اول را ویرایش کردم و درجه بندی شما را در آن قرار دادم
                    باز هم ممنون که در پیش بردن این تاپیک , من و دوستان را یاری میکنید...
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام
                      این همه بالا پایین کردید، اخرش چی خریدید!؟

خوب بود کولیس هم بررسی می کردید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                        سلام
                        این همه بالا پایین کردید، اخرش چی خریدید!؟

خوب بود کولیس هم بررسی می کردید.
                        سلام مرتضی جان
                        پنج شنبه رفتم و باز فقط مدل سبز کمرنگ در بازار بود
                        زیرزمین امجد هم گه گفته بودید , زیرو رو کردم ولی پیدا نکردم :eek: oo:
                        جاش یک دستگاه TDS متر آمریکایی چشمم را گرفت و خریدم که
                        جاتون خالی , این چند روزه زمان بیکاری , خیلی باهاش کیف کردم :mrgreen:

پ.ن: این کولیس که میفرمایید برند کجایی هست؟ دوستان باهاش کار کردن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

پ.ن: این کولیس که میفرمایید برند کجایی هست؟ دوستان باهاش کار کردن...
                          سینا جان فکر کنم منظورشون برند خاصی نبود.
                          فقط دوستمون گفتن کولیس(فاصله گیر بسیار دقیق) هم بررسی میشد خوب بود که احتمالا هم کولیس دیجیتال منظورشون بوده.
                          http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3
                          Someone who can change the world
                          ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

این tds متر چیه؟؟ میشه یه توضیجی بدید؟؟
                            حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                            به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام
                              مبارک باشه. انشاءالله ازش استفاده کنی

کولیس، ابزاری هست برای اندازه گیری های خیلی دقیق الکترونیکی
                              بیشتر بدرد کارکردن با قطعاتی می خوره که تو ایران پارت نامبر درست و حسابی ندارند. نظیر خازن ها، کانکتورها ، فریت ها و مقاومت ها..

یا هنگامی که یه قطعه غیر معمول، روی مدار مونتاژ بشه، نظیر ماژول ها

یه کولیس دیجیتال چینی، لازم و کافیه
                              این هفته یکی ساده تر از این مدل به طول 15 سانت خریدم، 70 تومن.

دیدگاه

[img]http://sssssssss

سلام دوستان
                                بله میدونم کولیس چه , در آزمایشگاه فیزیک دبیرستان باهاش کار کرده بودم
                                ولی دیجیتالش را نمیدونستم درست کردند
                                اولش شک کردم ولی چون بحث سر مولتی متر بود فکر کردم یک برند جدید
                                چینی هست (مثل GPS) :mrgreen:
                                این چینیها هر اسمی دستشون برسه استفاده میکنن...

پ.ن: مجموع مواد آلی و معدنی محلول در آب را TDS یا سختی آب میگن
                                که هر چه بیشتر باشد , کیفیت آب پایینتر است (مجاز 200 تا 250 است ولی بهترین 40 تا 90)
                                واحد آن PPM و یا اگر اشتباه نکنم میلیگرم در لیتر است
                                دستگاه اندازه گیری آن هم به TDS متر معروف هست
                                مواد آلی میتونیم به جرم باکتری - ویروس - جلبک... اشاره کنیم
                                مواد معدنی هم شامل آهک - گچ - آهن - کلسیم- آرسنیک - کلر ....
                                جالبه بدونید سختی آب تهران 188 PPM هست و آب معدنی دماوند 124
                                آب تصفیه سورپرایز 172 (با این که روی جعبع هردو زده حدود 80 ولی به این صورت نیست)
                                آب مامازند (محل زندگی کارگرمان) 550 و آب شهرک صنعتی خاوران 1180 PPM هست
                                اهواز به گفته اینترنت 2000 PPM هست و آب مقطر دو یا 3 بار تقطیر , 0 هست...
                                دستگاه آب تصفیه کارگرمان آب مامارند را از 550 به 30 کاهش میده...
                                من فکر نمیکردم دستگاه تصفیه تا این اندازه بتونه سختی آب را بگیره....
                                چند باری در آزمایشگاه خوراک بچه های دامپروری با TDS متر کار کرده بودم و همیشه تو فکرم بود یک PH متر و TDS متر قلمی خریداری کنم
                                آزمایشگاه های کشت باکتری و خوراک دستگاه های خیلی جالب و گران قیمتیی داره , با دستگاه های آون و انکباتورش کار کردم
                                خیلی گران قیمت هستند و جالبه بدونید که فقط 3 کشور آمریکا - آلمان و انگلیس میتونن از این دستگاه ها تولید کنند
                                تازه یک بار هم باکتری اشریشیا کلای و کلستریدیوم تتانی هم کشت دادم کار خیلی جالبی بود و تجربه ای شیرین....

sssssssss[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X