اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش خواندن وات مقاومت ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روش خواندن وات مقاومت ها

سلام بچه ها یه سوال دارم من یه فن دارم مال کامپیوتر روش نوشته 12 ولت 120 میلی امپر از کجا بفهمم مقاومت درونی اش چقدر است با تشکر؟
    یه چیزی یادم رفت بگم من مولتی متر میزنم به دوسر فن مورد نظر و سلکتور مقاومت روی هر رنجی میزارم هیچی نشون نمیده ولی وقتی میزارم روی سلکتور تشخیص دیود یا اتصال کوتاه مولتی متر می نویسه 1120 این عدد یعنی چی و چرا فقط روی قسمت دیود این عدد نشون می ده ممکنه توضیح بدین اول چرا فقط روی قسمت دیود نشون میده وبعد چرا میزنه 1120 و راه تشخیص مقاومت این موتور چیه با تشکر خیلی زیاد....
    جدیدترین ویرایش توسط LM7805; ۱۷:۵۱ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط LM7805 نمایش پست ها
      سلام بچه ها یه سوال دارم من یه فن دارم مال کامپیوتر روش نوشته 12 ولت 120 میلی امپر از کجا بفهمم مقاومت درونی اش چقدر است با تشکر؟
      یه چیزی یادم رفت بگم من مولتی متر میزنم به دوسر فن مورد نظر و سلکتور مقاومت روی هر رنجی میزارم هیچی نشون نمیده ولی وقتی میزارم روی سلکتور تشخیص دیود یا اتصال کوتاه مولتی متر می نویسه 1120 این عدد یعنی چی و چرا فقط روی قسمت دیود این عدد نشون می ده ممکنه توضیح بدین اول چرا فقط روی قسمت دیود نشون میده وبعد چرا میزنه 1120 و راه تشخیص مقاومت این موتور چیه با تشکر خیلی زیاد....
      روتورش رو با دست بچرخون ببین چند نشون میده
      ضمنا در این تاپیک مفصلا به پاسخ سوال شما پرداخته شده:
      Hi, I'm trying to find the resistance of a 12v brushed DC motor so I can calculate the stall current. I intend to run the motor from a 12v lead acid battery. As I understand it, calculating the resistance is possible by applying a small current to the motor and measuring the voltage with a...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط habib113 نمایش پست ها
        چطور باید وات مقاومت را از روی شکل ظاهری تشخیص داد ؟ مثلا یک مقاومتی ۱۰۰ اهم است الان واتش چقدره ؟
        سلام،برای فهمیدن این موضوع به لینک زیر سر بزنید:

https://www.eca.ir/forums/thread83143.html

باز هم سوالی بود در خدمتم.
        موفق باشید.

دیدگاه

وقت بخیر
          اساتید عزیز ممکنه توضیح بدید وات مقاومت smd چطور مشخص و یا محاسبه میشه؟
          سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidmoaveni نمایش پست ها
            وقت بخیر
            اساتید عزیز ممکنه توضیح بدید وات مقاومت smd چطور مشخص و یا محاسبه میشه؟
            سپاس
            سلام و درود،
            بفرمایید :
            https://learnabout-electronics.org/R...T-packages.gif

موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سپاس از محبت و وقت ارزشمندتوون مهندس عزیز

دیدگاه

سلام وقت بخیر ببخشید این مقاومت 220 اهم است ولی واتشو نمی دونم کسی میتونه راهنمایی کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil890 نمایش پست ها
                  سلام وقت بخیر ببخشید این مقاومت 220 اهم است ولی واتشو نمی دونم کسی میتونه راهنمایی کند؟

با درود
                  احتمالا نیم وات
                  ولی این لینک مطالعه کنید

به موضوع تاپیک توجه کردی ولی کامنت هاشو نخوندی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
                    با درود
                    احتمالا نیم وات
                    ولی این لینک مطالعه کنید

به موضوع تاپیک توجه کردی ولی کامنت هاشو نخوندی
                    از راهنمایتون ممنونم ولی من نمی دونم چند میلی متر است چون این فقط عکسه از کجا بفهمم چند میلی متر است؟چطور اندازه گیری کنم؟

دیدگاه

از راهنمایتون ممنونم ولی من نمی دونم چند میلی متر است چون این فقط عکسه از کجا بفهمم چند میلی متر است؟چطور اندازه گیری کنم؟
                      خب اگر قصد خرید از سایتی دارید از جمله سایت فروش و فروشگاه همین سایت و انجمن ؟
                      وقتی وارد سربرگ مقاومت ها میشید یک تقسیم بندی انجام شده و نوشته مقاومت های یک وات وووو نیم وات وووو یک چهارم وات ووو مقاومت های یک درصد .ووو مقاومت اجری وووو عیره

و اگر شما مقاومت مثلا یک چهارم وات میخواید خب به سربرگ مقاومت های یک چهارم برید
                      البته امکان داره بازم کنار مقاومت توان مقاومت ذکر شده باشه
                      من براتون یه لینک میذارم تا شما سربرگ این مقاومت ها رو مشاهده کنید

از ظواهر پیداست که مقاومت نیم وات باشه
                      اینم لینک
                      خرید مقاومت الکترونیکی توان 0.25 وات 0.5 وات بالا آجری و پکیج SMD سایز 1206 , 0805 , 2512 , 1210, 2010 مقاومت متغیر ولوم مولتی ترن پتانسیومتر با قیمت های مناسب

اینمن 220 اهم نیم وات
                      مقاومت 220 اهم 0.5w مقاومت یک عنصر الکتریکی دو پایه است که مطابق قانون اهم هنگامی که جریان الکتریکی از آن عبور کند بین پایه‌هایش اختلاف ولتاژ ایجاد می

اینم اندازه تقریبی نیم وات ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
                        خب اگر قصد خرید از سایتی دارید از جمله سایت فروش و فروشگاه همین سایت و انجمن ؟
                        وقتی وارد سربرگ مقاومت ها میشید یک تقسیم بندی انجام شده و نوشته مقاومت های یک وات وووو نیم وات وووو یک چهارم وات ووو مقاومت های یک درصد .ووو مقاومت اجری وووو عیره

و اگر شما مقاومت مثلا یک چهارم وات میخواید خب به سربرگ مقاومت های یک چهارم برید
                        البته امکان داره بازم کنار مقاومت توان مقاومت ذکر شده باشه
                        من براتون یه لینک میذارم تا شما سربرگ این مقاومت ها رو مشاهده کنید

از ظواهر پیداست که مقاومت نیم وات باشه
                        اینم لینک
                        خرید مقاومت الکترونیکی توان 0.25 وات 0.5 وات بالا آجری و پکیج SMD سایز 1206 , 0805 , 2512 , 1210, 2010 مقاومت متغیر ولوم مولتی ترن پتانسیومتر با قیمت های مناسب

اینمن 220 اهم نیم وات
                        مقاومت 220 اهم 0.5w مقاومت یک عنصر الکتریکی دو پایه است که مطابق قانون اهم هنگامی که جریان الکتریکی از آن عبور کند بین پایه‌هایش اختلاف ولتاژ ایجاد می

اینم اندازه تقریبی نیم وات ها
                        بازم از راهنمایتون ممنونم من این مقاومت رو در مداری می خوام استفاده کنم که از ترانزیستور bd241c استفاده می کنم ای سی 74hc595، خازن 1000uf 16vو آردوینو نانو گفتم شاید در تشخیص وات مقاومت کمک کن.
                        بازم ممنون

دیدگاه

[QUOTE=Soheil890;749832]سلام وقت بخیر ببخشید این مقاومت 220 اهم است ولی واتشو نمی دونم کسی میتونه راهنمایی کند؟

سلام
                          این مقاومت 1/4 وات هست.

دیدگاه

بازم از راهنمایتون ممنونم من این مقاومت رو در مداری می خوام استفاده کنم که از ترانزیستور bd241c استفاده می کنم ای سی 74hc595، خازن 1000uf 16vو آردوینو نانو گفتم شاید در تشخیص وات مقاومت کمک کن.
                            بازم ممنون
                            راستش توضیحاتتون مبهم هست ولی خب مهم نیست
                            شما برای اطمینان همون نیم وات تهیه کنید
                            احتمالا فیلم اموزشی دیدید که اهم بیان کرده ولی وات مشخص نکرده
                            در کل اون مقاومت بیشتر از نیم وات نیست
                            موفق باشید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

[QUOTE=FX5;749865]

سلام
                            این مقاومت 1/4 وات هست.
                            با درود
                            همیشه یک پل برای بازگشت برای خودت نگه دار
                            بگو احتمالا .. فکر کنم . شاید .. و غیره
                            با سپاس

دیدگاه

با درود
                              همیشه یک پل برای بازگشت برای خودت نگه دار
                              بگو احتمالا .. فکر کنم . شاید .. و غیره
                              با سپاس[/QUOTE]

درود .
                              کاکو جان ، بر اساس عکس ارسالی دوستمون مقاومت 1/4 وات است .
                              اما در خصوص پل که فرمودید - نظر شماست و من احترام برای عقیده شما قائل هستم.
                              در هر صورت زمانی که نتوان مقدار را بدرستی تشخیص داد بایستی برای حصول نتیجه بهتر یا آسیب احتمالی مقادر را کمی بیشتر در نظر بگیریم ، مثل زمانی که برای اندازه گیری یک ولتاژ یا جریان نامشخص عموما و اصولا بایستی از رنج بالا برای اندازه گیری استفاده کرد.
                              موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X