اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع نویز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رفع نویز

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    درسته که اینجا توضیحات کاملی در مورد اجزای استفاده شده داده اید ولی اگر ممکن است، بهتره که یه شماتیک از کل مدارتون بگذارید تا بهتر بشه مدار رو از جنبه سخت افزاری و شرایط تغذیه بررسی کرد. در مورد مشکلات پیش آمده هم بهتره علاوه بر اینکه مورد نویز را پیگیری میکنید ولی سعی کنید که همه ذهنتان را درگیر آن نکنید چون ممکن است این مشکلات جنبه نرم افزاری هم داشته باشد، میکروهای مورد استفاده در بوردهای آردوینو چون حافظه خیلی زیادی ندارند باید در مورد استفاده از متغیرها بسیار دقت کنید، در صورت استفاده از وقفه ها هم نحوه نوشتن روتین وقفه بسیار مهم میباشد، همنین باید دقت کنید که در حالتهای خاص برنامه در مسیرهایی که ممکن است به یک لوپ تکرار نادرست بیفتد وارد نشود. اینها تعدادی از مشکلات معمول است که منجر به فریز شدن برنامه میشود. از نکات مهم سخت افزاری هم که ممکن است باعث فریز شود میتوان به افت ولتاژ لحظه ایی تغذیه میکرو اشاره کرد. به هر حال توجه داشته باشید که شرایط نویز تغذیه را تا حدود زیادی میتوانید با بررسی خطوط تغذیه توسط اسیلوسکوپ متوجه شوید.در مورد نرم افزار هم میتوانید با قرار دادن پیغامهای دیباگ در نقاط کلیدی برنامه و ارسال آنها از طریق سریال و مونیتور کردن آنها در کامپیوتر روند اجرای برنامه را بررسی کنید و متوجه شوید که ترتیب اجرای فانکشنها بدرستی انجام میشود یا خیر، و در پایان مطمئن باشید که با بررسی دقیق ساختار برنامه و مشکلات احتمالی حتما قادر خواهید بود که آنها را رفع نمایید.
    موفق باشید.

درود
    مهندس جان از لحاظ نرم افزاری اطمینان بیشتری دارم به خاطر اینکه دستگاه بدون المنت چند روزی زیر تست بوده و مشکلی بروز نکرده.
    درست میفرمایید در مورد افت ولتاژ لحظه ای و خودم هم بیشتر به همین مورد مشکوکم
    احتمال میدم با روی بار رفتن المنت ها افت ولتاژ لحظه‌ای اتفاق میوفته و یا منجر به تداخل لحظه‌ای در مدار منبع تغذیه سوئیچینگ میشه
    در هر صورت یکی دو موردی هست که باید برطرف کنم و اگر نتیجه ای حاصل نشد حتمأ شماتیک رو قرار میدم تا بررسی کنید
    ممنون از مشارکتتون توی بحث

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    درسته که اینجا توضیحات کاملی در مورد اجزای استفاده شده داده اید ولی اگر ممکن است، بهتره که یه شماتیک از کل مدارتون بگذارید تا بهتر بشه مدار رو از جنبه سخت افزاری و شرایط تغذیه بررسی کرد. در مورد مشکلات پیش آمده هم بهتره علاوه بر اینکه مورد نویز را پیگیری میکنید ولی سعی کنید که همه ذهنتان را درگیر آن نکنید چون ممکن است این مشکلات جنبه نرم افزاری هم داشته باشد، میکروهای مورد استفاده در بوردهای آردوینو چون حافظه خیلی زیادی ندارند باید در مورد استفاده از متغیرها بسیار دقت کنید، در صورت استفاده از وقفه ها هم نحوه نوشتن روتین وقفه بسیار مهم میباشد، همنین باید دقت کنید که در حالتهای خاص برنامه در مسیرهایی که ممکن است به یک لوپ تکرار نادرست بیفتد وارد نشود. اینها تعدادی از مشکلات معمول است که منجر به فریز شدن برنامه میشود. از نکات مهم سخت افزاری هم که ممکن است باعث فریز شود میتوان به افت ولتاژ لحظه ایی تغذیه میکرو اشاره کرد. به هر حال توجه داشته باشید که شرایط نویز تغذیه را تا حدود زیادی میتوانید با بررسی خطوط تغذیه توسط اسیلوسکوپ متوجه شوید.در مورد نرم افزار هم میتوانید با قرار دادن پیغامهای دیباگ در نقاط کلیدی برنامه و ارسال آنها از طریق سریال و مونیتور کردن آنها در کامپیوتر روند اجرای برنامه را بررسی کنید و متوجه شوید که ترتیب اجرای فانکشنها بدرستی انجام میشود یا خیر، و در پایان مطمئن باشید که با بررسی دقیق ساختار برنامه و مشکلات احتمالی حتما قادر خواهید بود که آنها را رفع نمایید.
    موفق باشید.

درود
    مهندس جان از لحاظ نرم افزاری اطمینان بیشتری دارم به خاطر اینکه دستگاه بدون المنت چند روزی زیر تست بوده و مشکلی بروز نکرده.
    درست میفرمایید در مورد افت ولتاژ لحظه ای و خودم هم بیشتر به همین مورد مشکوکم
    احتمال میدم با روی بار رفتن المنت ها افت ولتاژ لحظه‌ای اتفاق میوفته و یا منجر به تداخل لحظه‌ای در مدار منبع تغذیه سوئیچینگ میشه
    در هر صورت یکی دو موردی هست که باید برطرف کنم و اگر نتیجه ای حاصل نشد حتمأ شماتیک رو قرار میدم تا بررسی کنید
    ممنون از مشارکتتون توی بحث

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    با سلام و درود،
    کلا به میکروکنترلر های سری AVR نمیشه در محیط های صنعتی اعتماد
    کرد، میکروکنترلر های PIC در محیط های پر نویز و سخت خیلی
    بهتر عمل میکنن و خوب امتحان پس دادن.
    حساب کنید میشه از PIC در مدار تغذیه غیر ایزوله خازنی هم استفاده
    کرد.
    با سلام و احترام
    کاملا موافق فرمایش شما هستم.
    اما از طرقی معتقدم که با رعایت الزامات سخت افزاری و نرم افزاری هم میشه از میکرو های avr استفاده کرد.
    همانطور که مطلع هستید plc هایی با هسته آردوینو تولید شده و در صنعت استفاده میشه پس با رعایت یک سری قواعد میتوان از این میکرو ها هم استفاده کرد.
    باز هم از مشارکتتون در بحث و بابت نظر های گران بهاتون ممنونم دوست عزیز

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    با سلام و درود،
    کلا به میکروکنترلر های سری AVR نمیشه در محیط های صنعتی اعتماد
    کرد، میکروکنترلر های PIC در محیط های پر نویز و سخت خیلی
    بهتر عمل میکنن و خوب امتحان پس دادن.
    حساب کنید میشه از PIC در مدار تغذیه غیر ایزوله خازنی هم استفاده
    کرد.
    با سلام و احترام
    کاملا موافق فرمایش شما هستم.
    اما از طرقی معتقدم که با رعایت الزامات سخت افزاری و نرم افزاری هم میشه از میکرو های avr استفاده کرد.
    همانطور که مطلع هستید plc هایی با هسته آردوینو تولید شده و در صنعت استفاده میشه پس با رعایت یک سری قواعد میتوان از این میکرو ها هم استفاده کرد.
    باز هم از مشارکتتون در بحث و بابت نظر های گران بهاتون ممنونم دوست عزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
      شما هر بار یک گام بردارید
      اول از همه خازن اسنابر با فن ها موازی کنید .. خازن اسنابر اماده در بازار وجود داره میتونید سرچ کنید
      ولی فعلا میتونید خازن پلی استر 100 نانو ولتاز بالا بدون قطب با مقاومتی در حد 33 اهم 47 اهم و در نهایت 100 اهم برای ازمایش استفاده کنید
      یعنی مقاومت مذکور با خازن سری کنید و مجموعه رو با فن ها موازی کنید .. یعنی یه طرف خازن به فاز و یه طرف مقاومت به نول و دو پایه دیگه مقاومت و خازن با هم وصل کنید

المنت ها نمیتونن تاثیر زیادی بذارن بغیر المان سوئچ شون که اونم میتونید یک خازن 100 نانو ولتاز بالا حداقل 400 ولت بدون قطب یا همون پلی استار ها با المنت ها موازی کنید

اگر المان های مذکوره رو دارید همین الان اقدام به این عملیات ها کنید و نتیجه رو اعلام کنید

و نمونه مازول ال سی دی تونم اینجا بذارید و باز یک خازن 100 نانو به ورودی تغذیه این ماژول وصل کنید
      مهندس جان درود
      من طبق فرمایش شما یه خازن ۱۰۰ نانو با تغذیه ال سی دی موازی کردم و خازن اسنابر هم با فن ها
      خداروشکر مشکل حل شد.
      ممنون از راهنمایی مفیدتون
      الان دستگاه را گذاشتم زیر تست و انشاالله مشکل مرتفع شده باشه.
      در ضمن فیلتر emi اضافه نکردم به مدار
      به نظرتون استفاده بکنم بهتر نیست ؟
      قصد دارم یک فیلتر در ورودی برق شهر به دستگاه اضافه کنم و یک فیلتر emi دی سی هم در ورودی تغذیه آردوینو جهت جلو گیری از نویزهایی که پیش بینی نشده در آینده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ام.دی.تی نمایش پست ها
        مهندس جان درود
        من طبق فرمایش شما یه خازن ۱۰۰ نانو با تغذیه ال سی دی موازی کردم و خازن اسنابر هم با فن ها
        خداروشکر مشکل حل شد.
        ممنون از راهنمایی مفیدتون
        الان دستگاه را گذاشتم زیر تست و انشاالله مشکل مرتفع شده باشه.
        در ضمن فیلتر emi اضافه نکردم به مدار
        به نظرتون استفاده بکنم بهتر نیست ؟
        قصد دارم یک فیلتر در ورودی برق شهر به دستگاه اضافه کنم و یک فیلتر emi دی سی هم در ورودی تغذیه آردوینو جهت جلو گیری از نویزهایی که پیش بینی نشده در آینده.
        با درود
        پس چلو کباب با نوشابه مشکی یادت نره
        فیلتر خوبه
        ولی همه دوستان نظراتی اعمال کردن که در نوع خود لازم و حیاتی هستن
        و نمیشه گفت مشکل نویز شما حل شده و باید در شرایط کار قرار بگیره تا عواملی ناشناخته در زمان فعلی اثر خودشونو نشون بدن
        چه از نوسانات برق گرفته تا دستگاهایی که در مجاورت این دستگاه قرار میگیرن و غیره
        ولی خب به اندازه چند پرس چلو کباب نویز شما رفع شد و جای شکر داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ام.دی.تی نمایش پست ها
          سلام دوستان
          من یک پروژه ساخت دستگاه لمیناتور دارم
          تو این پروژه از آردوینو uno استفاده کردم و یک ال سی دی کارکتری ۱۶×۴
          که با ماژول I2C به آردوینو متصل کردم ، یدونه موتور گیریبکس ۱۲ ولت
          ۱۰ آمپر دارم که درایور موتور گیریبکس هم از ماژول bts7960
          استفاده کردم و ۴ تا المنت ۱۲۰۰ وات دارم که کار گرم کردن غلطک هارو انجام میده
          برای روشن و خاموش کردن المنت ها هم از ماژول رله ۵ ولت و ssr استفاده کردم ، برای سنس کردن دمای
          غلطک ها هم از سنسور mlx90614 استفاده کردم
          ۶ تا فن ۲۲۰ ولت دارم که با ماژول رله ۵ ولت و ssr اونارو روشن میکنم
          منبع تغذیه دستگاه سوئیچینگ ۱۲ ولت ۳۰ آمپر هست و برای تغذیه رله ها و آردوینو
          از ماژول کاهنده دی سی استفاده کردم.
          مشکلی که دارم اینه که وقتی دستگاه شروع به کار میکنه بعد از چند دقیقه
          ال سی دی بهم میریزه و اطلاعات ناقص و درهم نمایش میده
          فکر میکنم مشکل از نویز کارکرد المنت ها روی منبع تغذیه هست و نویز موتور
          در هر صورت برای رفع این مشکل چه راهکاری پیشنهاد میدید.
          راستی تغذیه ال سی دی را مستقیم از خود آردوینو گرفتم ولی مشکل حل نشد.
          میخوام یه فیلتر emi دی سی سر راه تغذیه آردوینو و ال سی دی قرار بدم
          بنظرتون حل میشه یا باید کار دیگه ای بکنم.
          به شدت نیاز دارم به راهنمایی هاتون
          پروژه باید تحویل بشه و هنوز این مشکل رفع نشده
          با سلام به شما....
          در جاهایی که دستگاهایی که به نویز حساس هستنداستفاده می شود ...معمولا منابع تغذیه خطی استفاده می کنند منابع تغذیه سوئیچینگ نویز زیادی تولید می کند و درانواع بی کیفیت به فور در بازار یافت می شوند .وانواع با کیفیت قیمت نسبتا بالایی دارند ..
          جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۵:۴۱ ۱۴۰۱/۱۱/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
            با درود
            پس چلو کباب با نوشابه مشکی یادت نره
            فیلتر خوبه
            ولی همه دوستان نظراتی اعمال کردن که در نوع خود لازم و حیاتی هستن
            و نمیشه گفت مشکل نویز شما حل شده و باید در شرایط کار قرار بگیره تا عواملی ناشناخته در زمان فعلی اثر خودشونو نشون بدن
            چه از نوسانات برق گرفته تا دستگاهایی که در مجاورت این دستگاه قرار میگیرن و غیره
            ولی خب به اندازه چند پرس چلو کباب نویز شما رفع شد و جای شکر داره
            بله دقیقا درست میفرمایید
            دستگاه هم قراره به صورت آزمایشی مورد تست قرار بگیره و انشاالله اگر موردی پیش نیومد تعداد بیشتری تولید بشه
            ولی به اندازه چند پرس چلو کباب ارزش داشت حداقل
            بازهم ممنونم از راهنماییتون

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
            با سلام به شما....
            در جاهایی که دستگاهایی که به نویز حساس هستنداستفاده می شود ...معمولا منابع تغذیه خطی استفاده می کنند منابع تغذیه سوئیچینگ نویز زیادی تولید می کند و درانواع بی کیفیت به فور در بازار یافت می شوند .وانواع با کیفیت قیمت نسبتا بالایی دارند ..
            با سلام
            کاملا درست میفرمایید
            اگر منبع تغذیه سوئیچینگمون مشکل ایجاد کنه حتما با خطی جاشو عوض میکنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X