سلام خسته نباشین من یک تستر کابل دارم که متاسفانه به اون جریان برق وصل شده و ای سی سر راه اون ترکیده شماره هاشو تا جایی که میشد خوند با این ای سی مطابقت داره اما شکل ظاهریش با این فرق داره (ریز تره)میخواستم مطمئن شم میشه لطف کنید کمک کنید.
سلام خسته نباشین من یک تستر کابل دارم که متاسفانه به اون جریان برق وصل شده و ای سی سر راه اون ترکیده شماره هاشو تا جایی که میشد خوند با این ای سی مطابقت داره اما شکل ظاهریش با این فرق داره (ریز تره)میخواستم مطمئن شم میشه لطف کنید کمک کنید.
با سلام
این چیپ مدل SMD چیپ 74574 میباشد ، برای تهیه آن ، حتما از فروشنده مدل SMD این چیپ را بخواهید .
در طراحی 74573 برای ثبت اطلاعات در داخل فلیپ فلاپها از پایه ورودی latch استفاده میشود
ولی
در طراحی 74574 برای ثبت اطلاعات در داخل فلیپ فلاپها از پایه ورودی clock استفاده میشود
یا من من منظور شما رو نفهمیدم یا شما اشتباه میکنین!!!!!!!!!!!!!!
من با هردوی این آی سی ها کار کردم تنها فرقشون در نحوه فعال کردنشه یکی با یک منطقی در پایه LE خودش ورودی رو تو خروجیش میزاره (573) اون یکی دیگه با صفر منطقی (574)
این دو ایسی رو هم نمیشه بجای هم گذاشت مگر اینکه قبل از پایه LE یه گیت NOT اضافه بشه
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
سلام
امیر حسنس جان واقعا ممنون
من میگم پرا این برنامه من چرت و پرت نشون میده
فکر میکردم که 573 و 574 با هم یکی اند مثا uln2003 و uln2004 تنها فرقشون تو جریان دهی و اینا هستش
دستت درد نکنه
سلام
راستش من نمیدونم چون نیازی ندیدم دنبالش هم نرفتم چون این آی سی ها واقعا خوبند و در سرعت خیلی بالا 16m هم مشکلی ندارند
البته به دو نکته باید توجه کنی
1- این آی سی ها خروجیشون سه حالته است (tri state) یعنی صفر - یک - باز که برای حالت باز باید پایه OE باید به یک وصل بشه
2- حتما از ای سی هایی با مارک معتبر خریداری کنید که پیشنهاد خود من philips هستش که از تمام مارکاهای دیگه به نظر من بهتر کار میکنه
خیلی هم ارزونه و تو هر بقالی پیدا میشه :icon_razz:
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه