اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای راه اندازی 7سگمنت 12 ولتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=saeedmem;n1144535][QUOTE=HS1386;n1144518]
    نوشته اصلی توسط saeedmem نمایش پست ها

درود
    واقعا اگه شما ایراد رو متوجه نمیشدید من تا 10 سال آینده هم متوجه نمیشدم.
    قسمت کاتد ترانزیستورها smd هستن و دقیقا چک کردم مشکلی ندیدم ولی بازهم چشم امشب عکسش رو میگذارم شاید باز متوجه نشدم.
    الان مشکل دیگه ای دارم.
    تغذیه رو وصل میکنم ساعت رو 15:45 نشون میده ولی خیلی سریع چشمک میزنه و باقی سگمنتها هم ضعیف روشن هستند.ساعت هم تنظیم نمیشه یعنی کلا دکمه ها کارنمیکنن.
    قسمت روزهای هفته هم که باید یک خروجی 12 داشته باشیم برای یک روز هفته هبچ خروجی نداریم درواقع 7 ال ای دی هفته خاموشن.
    نمیدونم دیگه از چی میتونه باشه.ایرادایی که گفتم نرم افزاری میتونه باشه؟
    فیلم کارکرد ساعت رو گداشتم.
    توضیح اینکه 7سگمنتها رو خودم درست کردم تست شده اوکی هست.
    باطری بکاپ هم وصل هست
    علت پرپر زدن سون سگمنت می‌تونه ناشی از تنظیم اشتباه فیوزبیت های میکروکنترلر باشه.
    شما فیوزبیت منبع کلاک رو احتمالا پیشفرض 1 مگاهرتز رها کردید در حالی که باید 8 مگاهرتز میبوده.
    احتمالا عیوب دیگر هم با درست کردن فیوزبیت ها حل بشه.
    البته منبع این مداری که قرار دادید رو پیدا نکردم.

دیدگاه

[QUOTE=HS1386;n1144546][QUOTE=saeedmem;n1144535]
      نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

علت پرپر زدن سون سگمنت می‌تونه ناشی از تنظیم اشتباه فیوزبیت های میکروکنترلر باشه.
      شما فیوزبیت منبع کلاک رو احتمالا پیشفرض 1 مگاهرتز رها کردید در حالی که باید 8 مگاهرتز میبوده.
      احتمالا عیوب دیگر هم با درست کردن فیوزبیت ها حل بشه.
      البته منبع این مداری که قرار دادید رو پیدا نکردم.
      دقیقا همین فکر رو کردم و روی 8 مگاهرتز تنظیم کردم.
      پرپر زدن فقط درست شده ولی باقی ایرادها همچنان هست.

خستم کرده دیگه میام بیخیالش بشم هزینه و وقت زیادی براش گذاشتم.بیخیالم نمیشم اینطور همش به مشکل میخوره
      عکس قسمت کاتد:
      اینم بگم که بخاطر کوچکتر شدن برد قطعات smd استفاده کردم و بجای bc547 از bc847 و بجای bc337 از bc817 استفاده کردم

خواستن نیمی از راه است...

دیدگاه

لینک صفحه ساعت:
        سلام خدمت دوستان این پروژه ، پروژه ای است که زمان ، تاریخ ، روز های هفته و دماسنج را بر روی سون سگمنت ها نمایش می دهد . در این پروژه از آی سی DS1307 آی سی

دیدگاه

لینک صفحه ساعت:
          https://wle.ir/2009/avr-clock-temp.html
          خب احتمالاتی که وجود داره، یا پایه های میکروکنترلر اشتباه وصل کردید ( از میکروکنترلر SMD استفاده کردید یا DIP ? )
          ​​​​​​یا اینکه در بخش نرم افزاری مشکل وجود داره.

دیدگاه

خب احتمالاتی که وجود داره، یا پایه های میکروکنترلر اشتباه وصل کردید ( از میکروکنترلر SMD استفاده کردید یا DIP ? )
            ​​​​​​یا اینکه در بخش نرم افزاری مشکل وجود داره.
            چندبار پایه های میکرو را با مولتی متر چک کردم همه درسته نه اتصال کوتاهی توی برد هست نه اشتباهی!
            میکرو DIP هست.

هووووووف

میشه نرم افزار تو پروتئوس اوکی باشه ولی بطور عملی جواب نده؟
            جدیدترین ویرایش توسط saeedmem; ۲۰:۵۷ ۱۴۰۲/۰۷/۱۴.

دیدگاه

چندبار پایه های میکرو را با مولتی متر چک کردم همه درسته نه اتصال کوتاهی توی برد هست نه اشتباهی!
              میکرو DIP هست.

هووووووف

میشه نرم افزار تو پروتئوس اوکی باشه ولی بطور عملی جواب نده؟
              شما یکبار دیگه میکروکنترلر رو پروگرام کنید ، اگر باز هم مشکل حل نشد یعنی مشکل نرم افزاری نیست و سختت افزاری هست ( مگر اینکه ذاتا برنامه نوشته شده برای میکروکنترلر مشکل داشته باشه! )

دیدگاه

شما یکبار دیگه میکروکنترلر رو پروگرام کنید ، اگر باز هم مشکل حل نشد یعنی مشکل نرم افزاری نیست و سختت افزاری هست ( مگر اینکه ذاتا برنامه نوشته شده برای میکروکنترلر مشکل داشته باشه! )
                شما ببینین اینجا الان تو فیوزبیتها مشکلی هست؟

دیدگاه

شما ببینین اینجا الان تو فیوزبیتها مشکلی هست؟

بنظر مشکلی ندارن.
                  البته پیشنهاد میکنم فیوزبیت SUT رو تغییر بدید تا مقدارش بیشتر بشه ( البته ممکنه تفاوتی مشاهده نکنید اما بهتره انجام بدید )
                  فقط میمونه بحث سخت افزاری کار و بخش نرم افزاری.

دیدگاه

بنظر مشکلی ندارن.
                    البته پیشنهاد میکنم فیوزبیت SUT رو تغییر بدید تا مقدارش بیشتر بشه ( البته ممکنه تفاوتی مشاهده نکنید اما بهتره انجام بدید )
                    فقط میمونه بحث سخت افزاری کار و بخش نرم افزاری.
                    خیلی ممنون از شما دوست عزیز بابت کمکهاتون....
                    ظاهرا مشکل نرم افزاری هست.
                    نشد که بشه.....

دیدگاه

[QUOTE=HS1386;n1143791]

اگر بتونید آیسی هایی که دوستمون گفتند پیدا کنید ، پیشنهاد جناب @نورسیده ، بهتر هست.
                      برای سمت آند ها ، یعنی پایه های ABCDEFG سون سگمنت از این مدار استفاده کنید:

نحوه نصب هم اینطوری هست که پایه 12 آیسی74HC164 به ورودی این مدار متصل میشه و خروجی مدار هم توسط مقاومت سری به آند مربوطه یعنی A متصل میشه.
                      برای دیگر پایه های آند هم این عمل باید تکرار بشه.

اما برای سمت کاتد باید ازاین مدار استفاده بشه:

برای این مدار هم باید اینطور عمل کنید که پایه 1 آیسی 74HC154 به ورودی مدار و خروجی مدار به کاتد مربوطه شماره 6 سون سگمنت متصل میشه.

سلام و درود دوباره

جناب مهندس من مدار واسط رو برای پروژه دیگه ای شبیه به قبلی بستم الان فقط یک مشکل دارم اینکه خروجی ترانزیستور ها ضعیف هستند و ال ای دی 12 ولتی درحالت روشن نور ضعیفی داره.
                      ولتاژ خروحی از دو ترانزستور مثبت و منفی حدود 8 ولت هست. راه حلی داره آیا؟

دیدگاه

درود
                        منبع تغذیه مدار را چک کنید باید بتواند ولتاژ و جریان مورد نظر را تامین کند وگرنه این مشکل پیش می آید.

دیدگاه

[QUOTE=saeedmem;n1144991]

سلام و درود دوباره

جناب مهندس من مدار واسط رو برای پروژه دیگه ای شبیه به قبلی بستم الان فقط یک مشکل دارم اینکه خروجی ترانزیستور ها ضعیف هستند و ال ای دی 12 ولتی درحالت روشن نور ضعیفی داره.
                          ولتاژ خروحی از دو ترانزستور مثبت و منفی حدود 8 ولت هست. راه حلی داره آیا؟
                          اگر بیشتر از 0.5 آمپر جریان کشی میکنید و ترانزیستور های BC337 و BC327 داغ میکنن، طبیعی هست ، به این دلیل که ترانزیستور مد نظر مناسب این مقدار جریان کشی نیست! و نیازمند جایگزین کردن ترانزیستور هست.
                          اما اگر جریان کشی شما کمتر هست، مشکل در جای دیگری وجود داره.
                          ​​​​​

دیدگاه

[QUOTE=HS1386;n1145009]

اگر بیشتر از 0.5 آمپر جریان کشی میکنید و ترانزیستور های BC337 و BC327 داغ میکنن، طبیعی هست ، به این دلیل که ترانزیستور مد نظر مناسب این مقدار جریان کشی نیست! و نیازمند جایگزین کردن ترانزیستور هست.
                            اما اگر جریان کشی شما کمتر هست، مشکل در جای دیگری وجود داره.
                            ​​​​​
                            منبع تغذیه 10 آمپر هست.
                            جریان کشی در حدود 200 میلی آمپر هست و ترانزیستورها کاملا خنک هستن !! حتی جریان کشی را در حدود 40 میلی آمپر هم پایین آوردم ( با کم کردن LED ها ) بازهم فرقی نکرد!
                            ولتاژ مدار واسط را تا 20 ولت هم زیاد کردم نور دهی فقط کمی بیشتر شد و بازهم به حد نرمال نرسید.!
                            این رو متوجه شدم که مشکل ازسمت ترانزیستور های کاتد نیست چون با اتصال مستقیم منفی به LED ها هم نوردهی تغییری نداره.
                            هرچه هست از سمت ترانزیستور های آند هست ! حالا چه مشکلی دارن یا چه ایرادی هست بنده ی نا وارد از شما مهندسین عزیز بازهم طلب کمک دارم.
                            چه دلایل دیگری میتواننن همچین مشکلی پیش بیارند؟؟
                            این هم اضافه کنم ک اتصال اشتباه پبنهای ترانزیستورهارو ک قبلا داشتم رفع کردم.

دیدگاه

[QUOTE=saeedmem;n1145012]

منبع تغذیه 10 آمپر هست.
                              جریان کشی در حدود 200 میلی آمپر هست و ترانزیستورها کاملا خنک هستن !! حتی جریان کشی را در حدود 40 میلی آمپر هم پایین آوردم ( با کم کردن LED ها ) بازهم فرقی نکرد!
                              ولتاژ مدار واسط را تا 20 ولت هم زیاد کردم نور دهی فقط کمی بیشتر شد و بازهم به حد نرمال نرسید.!
                              این رو متوجه شدم که مشکل ازسمت ترانزیستور های کاتد نیست چون با اتصال مستقیم منفی به LED ها هم نوردهی تغییری نداره.
                              هرچه هست از سمت ترانزیستور های آند هست ! حالا چه مشکلی دارن یا چه ایرادی هست بنده ی نا وارد از شما مهندسین عزیز بازهم طلب کمک دارم.
                              چه دلایل دیگری میتواننن همچین مشکلی پیش بیارند؟؟
                              این هم اضافه کنم ک اتصال اشتباه پبنهای ترانزیستورهارو ک قبلا داشتم رفع کردم.
                              مقدار مقاومت 4.7 کیلو اهمی رو به 1 کیلو اهم تغییر بدید.
                              ضمنا در یکی از مدار های واسط سمت آند ، بین خروجی و گراند ، یک خازن الکترولیت با ظرفیت بین 10 تا 220 میکروفاراد قرار بدید و نتیجه رو مشاهده کنید.

دیدگاه

[QUOTE=HS1386;n1145024]

مقدار مقاومت 4.7 کیلو اهمی رو به 1 کیلو اهم تغییر بدید.
                                ضمنا در یکی از مدار های واسط سمت آند ، بین خروجی و گراند ، یک خازن الکترولیت با ظرفیت بین 10 تا 220 میکروفاراد قرار بدید و نتیجه رو مشاهده کنید.
                                مقاومت رو به 1 کیلو تغییر دادم فرق نکرد.
                                خازن 100 میکرو سمت خروجی بین آند و گراند قرار دادم کل 7 سگمنتهای اون قسمت روشن میشن با نور کامل!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X