با سلام و احترام
یک مدار ساده لچ تایمر لازم دارم با حداقل قطعات (اجرای سخت افزاری)
وقتی یک لحظه (50 تا 100 میلی ثانیه) با یک پالس 1 میشه 1 بمونه تا یه مدت مشخص (مثلا 0.5 تا 1 ثانیه) بعد 0 بشه.
ایده ای دارید به صورت عملی جواب بده؟
---------
اطلاعات تکمیلی به سوال اضافه شد :
مدارهای مختلف رو تست کردم مشکل دریافت لحظه ای پالس بود یا زمانی که باید فعال بمونه و بعد 0 بشه.
مثال : اگه در ورودی 1 مشاهده شد (شناسایی بیت 1 در دیتای ورودی : 1 1 1 1 یا 0100 یا 1001 یا 0001) خروجی 1 بشه تا زمانی که خروجی تایمش تموم و 0 شد و این زمان هم تمدید (اضافه) نشه (ورودی تا اتمام تایم (ثابت) خروجی قفل بشه)
مثال بهتر :
ممنون
یک مدار ساده لچ تایمر لازم دارم با حداقل قطعات (اجرای سخت افزاری)
وقتی یک لحظه (50 تا 100 میلی ثانیه) با یک پالس 1 میشه 1 بمونه تا یه مدت مشخص (مثلا 0.5 تا 1 ثانیه) بعد 0 بشه.
ایده ای دارید به صورت عملی جواب بده؟
---------
اطلاعات تکمیلی به سوال اضافه شد :
مدارهای مختلف رو تست کردم مشکل دریافت لحظه ای پالس بود یا زمانی که باید فعال بمونه و بعد 0 بشه.
مثال : اگه در ورودی 1 مشاهده شد (شناسایی بیت 1 در دیتای ورودی : 1 1 1 1 یا 0100 یا 1001 یا 0001) خروجی 1 بشه تا زمانی که خروجی تایمش تموم و 0 شد و این زمان هم تمدید (اضافه) نشه (ورودی تا اتمام تایم (ثابت) خروجی قفل بشه)
مثال بهتر :
کد:
t = 1; # تایم فعال بودن خروجی out = 0; # خروجی in = 0; # ورودی if( t==1 AND out==0) { t=0; } if( t==0 ) { out=in; if( out==1 ){ t=1; } } if(time ==0 ) t=0;
ممنون
دیدگاه