اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ساده لچ تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

درود بر شما
    ممنون بله استفاده از Q3 ترفند هوشمندانه ای است به نوعی ورودی لاک میشود! شک دارم به برگشت منفی (زمین) به خروجی مدار قبلی ، اگر نیاز به پیگیری داشته باشد شاید با چیزی مثل زنر حل شود!
    قبلا هم یک موج شبیه PWM با یک دونه 555 میخواستم بسازم 5 ثانیه مرتب بود 2 ثانیه متوقف میشد با یکی از همین NPN ها 555 را موقتا به کما میبردم..

برگشت ولتاژ به مدار قبل ، دلیلی نداره که نگرانش باشیم!
    پرسشی که دارم ، این هست که این مدار برای چه هدفی لازم دارید و چرا اصرار دارید ساده و کم قطعه باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

برگشت ولتاژ به مدار قبل ، دلیلی نداره که نگرانش باشیم!
      پرسشی که دارم ، این هست که این مدار برای چه هدفی لازم دارید و چرا اصرار دارید ساده و کم قطعه باشه؟
      درود

به دلیل فضای محدود و سادگی مدار و همچنین تحقیقات و میزان کاربرد
      پیدا کردن خلاصه‌ترین راه‌ها، چرا که نه ؟ در عیب یابی ، در هزینه ، در مصرف فضا

ابتدا سوال مشروح تر بود و خلاصه تر شد به عنوان مثال میخواستم تعداد بیشتری لچ اجرا کنم و تنظیم فرکانس جای مانور داشت و با ایجاد خطای دید میتوان نمایشگری را خاموش روشن کرد و از همه لچ‌های خروجی صرف نظر کرد و اون مساله حل شده به نظر میرسه. با توجه به شرایط موجود و اینکه یک نقطه اشتراک هم داریم میشه ازش خروجی گرفت. ورود ولتاژ موثر به نقطه اشتراک ممکن است اختلالی ایجاد کند. بیشتر هم میتوان روی تنظیماتش کار کرد و با هوشمندی همان کارکردی که با میکروکنترلر یا چند IC به سادگی قابل اجراست را در بعد کمتری به اجرا در آورد و به همان نتیجه رضایت‌بخش رسید.
      ان شاءالله به مرور در جریان پیشرفت قرار میدهم.

از شما دوستان گرامی بینهایت سپاسگذارم که تجربیات خود را به اشتراک میگذارید کاش افراد بیشتری شروع به برونگرایی علم خود میکردند و بازخورد مثبت آن را دریافت می کردند.
      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۲۱:۴۲ ۱۴۰۲/۰۷/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود مجدد ، احتمالا این همون چیزی هست که میخواید:
        درود بر شما
        لاک شدن ورودی به شکلی که مد نظرم بود با اندکی تغییر در مدار حل شد..

ترانزیستور PNP با ولتاژ نزدیک به صفر روشن میشد! یک PullDown هم گذاشتم روی بیس.
        جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۴:۱۵ ۱۴۰۲/۰۸/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

درود بر شما
          لاک شدن ورودی به شکلی که مد نظرم بود با اندکی تغییر در مدار حل شد..

ترانزیستور PNP با ولتاژ نزدیک به صفر روشن میشد! یک PullDown هم گذاشتم روی بیس.
          بله استفاده از ترانزیستور PNP به شکل گیت در ورودی هم می‌تونه ایده خوبی باشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X