با سلام ،
هر گردی گردو نیست!
هر دیود زنری در خروجی آداپتور هم دیود زنر مد نظر ما نیست!
اون دیود زنری که برداشتید ، با خروجی موازی بوده و به همین علت وقتی مدار TL431 رو جایگزین کردید ، با عبور جریان زیاد آیسی TL431 ترکیده.
روی خود این آداپتور آیسی 431 وجود داره ، ولی امکان داره زیر چسب پنهان باشه.
این نکته رو هم اضافه کنم که با متغییر کردن این آداپتور ، وقتی خروجی رو از یک حد کمتر کنید ، خروجی شدید دل دل ( ریپل ) میزنه.
اکر از یک حدی بیشتر کنید هم باعث سوختن آیسی سویچینگ و ماسفت میشه.
چون تغذیه آیسی سویچینگ از سیم پیچ اگزیلاری ترانس گرفته شده.
بابا این ماژول ها چطور اینها هم مثله همون میشه؟!
با سلام ،
هر گردی گردو نیست!
هر دیود زنری در خروجی آداپتور هم دیود زنر مد نظر ما نیست!
اون دیود زنری که برداشتید ، با خروجی موازی بوده و به همین علت وقتی مدار TL431 رو جایگزین کردید ، با عبور جریان زیاد آیسی TL431 ترکیده.
روی خود این آداپتور آیسی 431 وجود داره ، ولی امکان داره زیر چسب پنهان باشه.
این نکته رو هم اضافه کنم که با متغییر کردن این آداپتور ، وقتی خروجی رو از یک حد کمتر کنید ، خروجی شدید دل دل ( ریپل ) میزنه.
اکر از یک حدی بیشتر کنید هم باعث سوختن آیسی سویچینگ و ماسفت میشه.
چون تغذیه آیسی سویچینگ از سیم پیچ اگزیلاری ترانس گرفته شده.
واینکه اگه اشتباه نکنم این ماژول هم یک دیمر باید باشه ولی به احتمال زیاد دیمر ac هستش اگه درسته میشه راهنمایی کنید اون مقاومتی که سوخته با چی باید جایگزین کنم و ایا این ماژول هم میتونه کارم رو راه بندازه واسه منبع تغذیه متغیر dc؟
بابا این ماژول ها چطور اینها هم مثله همون میشه؟!
برای اینکه بتونید متغییر کنید و مشکلات گفته شده در پست ۱۴ رو نداشته باشید ، لازمه برد آداپتور دارای دو شرط ساده باشه ، اون هم اینکه دارای اپتوکوپلر و بدون آیسی سویچینگ باشه.
که از برد های داخل تصویر ، ظاهرا تنها برد سمت چپ این شرط رو دارا هست.
در مورد برد دیمر ، اگر مقاومت سوخته با دیاک سری شده باشه ، مقدار حدود ۱۰ اهم داره ، و اگر هم با ولوم سری شده باشه ، حدود ۲.۲ کیلو اهم هست.
دیدگاه