اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترایاک و امنیت و ایزولاسیون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها

مهندس جان ، اتصال مستقیم میکرو به ترایاک بسیار مرسوم هست و اتفاقا مزایای بیشتری هم داره ، فقط برای ایزوله کردن از اپتو استفاده میکنن
    واقعا گیج شدم شما میفرمائید اتفاقا خوب است ولی دوست دیگری میفرماید اگر ترایاک بسوزد میکرو میسوزد، یعنی شما می فرمائید اگر ترایاک بسوزد میکرو نمیسوزد؟
    قطعه ای یکسوساز شبیه دیاک و دیود نیست که هم روی Ac کار کنه هم روی Dc ؟ اینطوری تا وقتی Dc از میکرو به گیت میره که بره، وقتی هم اگر ترایاک گیتش به پایه دیگرش اتصال کوتاه شه ۲۲۰Ac را به میکرو برنگردونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
      سلام
      بله مستقیم میتونید میکرو رو به ترایاک وصل کنید اما باید کنترل جریان داشته باشید ، یک مقاومت حدود 240 اهم بین پایه میکرو و گیت ترایاک کفایت میکنه. اینجوری وقتی پین میکروتون 1 میشه ترایاک هم روشن میشه
      در ضمن بایستی A1 ترایاک با گراند میکروتون یکی بشه
      در بعضی حالت ها A1 با 3.3 متصل میشه که در این حالت هم همون مقاومت اجرا میکنید ، فقط تفاوتش اینه وقتی میکرو صفر ولت را بدهد ترایاک روشن میشود و باید در برنامه خروجی رو نات کنید
      فقط دقت کنید با این کار قسمتهای میکرو برقدار میشه و اگه لازم دونستید ایزولاسیون اجرا کنید
      ۱-از پایه میکرو با ۳۳۰ اهم ۱/۴ وات بردم برای گیت
      ۲-پایه A1 را به فاز ۲۲۰ وصل کردم
      ۳-پایه A2 را به لامپ وصل کردم
      ۴-پایه دیگر لامپ را به نول Ac وصل کردم

میکرو هم برنامه دادم هر یک ثانیه پایش ۰ و ۱ شه
      اما لامپ کلا روشن نشد
      الان پایه A1 که به فاز وصله یعنی منظورتون اینه که همونو به گراند میکرو هم وصل کنم؟! یعنی فاز برق شهر وصل شه به گراند میکرو؟!
      ​​​​​
      جدیدترین ویرایش توسط intel_amd; ۰۵:۳۸ ۱۴۰۳/۰۹/۱۲.

دیدگاه

الان پایه A1 که به فاز وصله یعنی منظورتون اینه که همونو به گراند میکرو هم وصل کنم؟! یعنی فاز برق شهر وصل شه به گراند میکرو؟!
        درود
        اگر این کار را انجام دهید فاتحه برای میکرو هم بخوانید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          اگر این کار را انجام دهید فاتحه برای میکرو هم بخوانید.
          نگفتید چکار باید کرد ، الان پس قسمت آخر متن آقای axiom معناش چیه؟ ، همچنین پس چرا ترایاک طبق پیاده سازی که انجام دادم با میکرو فعال نشد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
            نگفتید چکار باید کرد ، الان پس قسمت آخر متن آقای axiom معناش چیه؟ ، همچنین پس چرا ترایاک طبق پیاده سازی که انجام دادم با میکرو فعال نشد؟
            فاز و نول مهم نیست.
            گراند میکرو به A1 وصل میشه و میره به یه سر برق ورودی.
            مصرف کننده هم به A2 وصل میشه، و اون سر مصرف کننده میره به سر دیگۀ برق ورودی.
            فرمان گیت هم با یه مقاومت و یه دیود از میکرو میاد.
            لازمه که حتما تغذیۀ میکرو از برق شهری ایزوله باشه.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

درود
              مننظرم را قبلا اعلام کردم ، شما حتما باید از اپتوکوپلر استفاده کنید حالا خود دانید.

دیدگاه

عجیبه والا، میگن بین علما اختلاف افتاد همینجاست، نمیدونیم چکار کنیم
                دو دسته نظر موجود شد شما الان دارید میگید حتما اپتو لازمه، همین پست قبلتون هم دوست دیگه ای میگن یک سر برق را به A1 و گراند میکرو وصل کن
                نزنم یه چیزی بسوزه یا بترکه

جناب نورسیده، تغذیه میکرو را فعلا دارم از یک پاور بانک میگیرم که میره توی رگولاتور و میده به میکرو، مشکلی نداره؟ (در اینده بجای پاور بانک میخوام یک تغذیه سوئیچینگ بذارم که ورودیش از همین برق شهر باشه، اینهم مشکلی نداره؟)

پس طبق فرمایش شما و جناب axiom یک سر برق شهر را میدم به A1 و گراند میکرو، لامپ هم یک‌ سرش را میزنم به A2 و سر دیگشو میزنم به سر دیگه برق شهر
                ​​​​​از میکرو هم با دیود 1n4007 و مقاومت ۳۳۰ اهم ۱/۴ وات که باهم سری شده باشن میدم به گیت
                حله؟

میکروی مورد استفادم هم esp است و گران است

دیدگاه

عجیبه والا، میگن بین علما اختلاف افتاد همینجاست، نمیدونیم چکار کنیم
                  دو دسته نظر موجود شد شما الان دارید میگید حتما اپتو لازمه، همین پست قبلتون هم دوست دیگه ای میگن یک سر برق را به A1 و گراند میکرو وصل کن
                  نزنم یه چیزی بسوزه یا بترکه

جناب نورسیده، تغذیه میکرو را فعلا دارم از یک پاور بانک میگیرم که میره توی رگولاتور و میده به میکرو، مشکلی نداره؟ (در اینده بجای پاور بانک میخوام یک تغذیه سوئیچینگ بذارم که ورودیش از همین برق شهر باشه، اینهم مشکلی نداره؟)

پس طبق فرمایش شما و جناب axiom یک سر برق شهر را میدم به A1 و گراند میکرو، لامپ هم یک‌ سرش را میزنم به A2 و سر دیگشو میزنم به سر دیگه برق شهر
                  ​​​​​از میکرو هم با دیود 1n4007 و مقاومت ۳۳۰ اهم ۱/۴ وات که باهم سری شده باشن میدم به گیت
                  حله؟

میکروی مورد استفادم هم esp است و گران است
                  همون ترکیب تو بخش قدرت رو که گفتم ببندین، و پیش از اتصال میکرو به مدار، یه ورودی 3.3 ولت و صفر بهش بدین و عملکردش رو چک کنین.
                  اینطوری ریسک برای میکرو هم کم میشه.
                  قطعا استفاده از اپتوتریاک از نظر ایمنی بهتره. اما این مدار هم عملی هست.
                  شما بسته به شرایط کاری و اقتصادی انتخاب میکنین که از چه روشی استفاده کنین.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

دوستان گفتند توسط اپتوکوپلر 817 نمیشه ترایاک جریان Ac را راه اندازی کرد پس چرا در تاپیک زیر توسط اپتوکوپلر 817 ترایاک جریان Ac را راه اندازی و ایزوله کرده؟!

مدار پنجمش

https://www.eca.ir/forums/forum/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%8A%D A%A9/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%B9/44715-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%DA%A9-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C

دیدگاه

نظری نبود؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X