اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل برق شهر به پالس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل برق شهر به پالس

با سلام
    من میخواهم برق شهر را به پالس تبدیل کنم و از مدار زیر میخواهم استفاده کنم:
    یک مقایسه کننده مانند LM339 که سر منفی زمین شده و سر مثبتش به یک مقاومت 100k زدم.حالا برق شهر رو به مقاومت میزنم.
    آیا مدار خطری ندارد؟
    یا آیسی بهتری هست؟

پاسخ : تبدیل برق شهر به پالس

برق شهر که مثبت منفی نداره . دقیقا میخوای چیکار کنی شاید مدار بهتری هم باشه .
    A-Hosseini

دیدگاه

ابتدا با یک مدار رکتی فایر (یکسو کننده) برق شهر را dc کنید سپس با تکنیک های سوئیچینگ (مثلا مدار تمام پل) پالس بسازید

دیدگاه

منظور من کاملا واضحه
        به ازای هر سیکل موج سینوسی شهر یک پالس داریم!
        اینکه یکسو کننده نمیخواد.
        من میگم آیا استفاده از opamp و مقاومت به عنوان مقایسه کننده برای تولید پالس ایمنی دارد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoodhashemy
          منظور من کاملا واضحه
          به ازای هر سیکل موج سینوسی شهر یک پالس داریم!
          اینکه یکسو کننده نمیخواد.
          من میگم آیا استفاده از opamp و مقاومت به عنوان مقایسه کننده برای تولید پالس ایمنی دارد؟
          ایمنی نداره چون از برق شهر ایزوله نیست از خروجی یک ترانس یا با استفاده از اپتو کوپلر این کار رو انجام بدین اگه ایزولاسیون هم براتون مهم نیست راه حل های ساده تری هم هست توضیحات بیشتر خواستی بگو برات نقاشی کنم

دیدگاه

دوستان حتی الامکان از ترانس نمیخوام استفاده کنم حتما یا از مدارهای سوییچینگ باید استفاده کنم یا مدارهای دیگر.لطفا کمک کنید.

دیدگاه

می توان یک موج مثلثی ساخت و آن را با سینوسی تداخل داد بدین ترتیب صاحب پالس می شوید و همچنین با تغییر فرکانس موج کریر می توانیم به راحتی pwm هم داشته باشیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid110
                می توان یک موج مثلثی ساخت و آن را با سینوسی تداخل داد بدین ترتیب صاحب پالس می شوید و همچنین با تغییر فرکانس موج کریر می توانیم به راحتی pwm هم داشته باشیم
                میشه یک کمی بیشتر توضیح دهید احتمالا من در این زمینه چیزی نمیدونم :redface:

دیدگاه

این روش در صنعت استفاده می شود که با مدار پ امپی ساخته می شود البته جزئیات مداری آن را نمی دانم من همچنان به دلیل قابلیت اطمینان و کیفیت کار استفاده از مدارات سوئیچینگ را به شما پیشنهاد می کنم

دیدگاه

بهترین کار استفاده ار مدار شمارنده فرکانس هست

که داخل این گونه از مدارت از تزویج کننده نوری برای ایزوله کردن به کار می ره(آی سی هست) در این حالت شما دیگه نیازی به استفاده از ترانس و دردسرهای دیگرشو ندارین

داخل این مدار با توجه به کار رفتن دیود در یک سیکل فقط در بازه زمانی 0-پی ال ایی دی روشنه و پی-2 پی دیود خاموش یعنی به ازای هر تناوب ورودی یک پالس خواهیم داشت حالا این پالس رو می تونید با میکرو شمارش کنید
                    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

توضیحات بیشتر:

مدار تزویج گر نوری اکثرا به صورت یک آی سی می باشند که از تجمع یک ترانزیسوتر و دیود نوری تشکلیل شده اند با محدود ساحتن جریان و ولتاز ورودی توسط مقاومت (یا در بعضی از آی سی ها بدون مقاومت) و دادن آن به ورودی دیود نوری مدار خروجی ترانزیستور رو در حالت بالا یا پایین قرار می دهد که با این می توان ورودی رو در خروجی مشاهده(ایزوله کردن برق توسط مدار نوری صورت می گیرد)کرد
                      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

در اینجور مواقع نمیشه از مدارات عبور از صفر استفاده کرد؟؟؟؟

دیدگاه

آقای محمد ایجی در اکثریت مواقع که لفظ فرکانس متر برای برق شهر به کار می رود منظور همان مدار عبور از صفر است توضیحات من رو نگاه کنید دقیقا متوجه یکسان بودن مدارت می شوید

دیدگاه

یک مدار بکش بزار تا مطالب کامل بشه.
                            با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X