اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه تفاووتی بین 74HC573 و 74HC574 وجود داره ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه تفاووتی بین 74HC573 و 74HC574 وجود داره ؟؟؟

همچنان منتظر راهنمایی شما هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ava123
      نمیشه بجای این آی سی از ترانزیستور استفاده کنیم ؟؟؟
      آخه اگه بخوام از اون آی سی استفاده کنم خرج بالا میره :nice:
      چرا می تونید از bc337 دونه ای فکر کنم 35 تومن باشه یا از ترانزیستور های با توان بیشتر استفاده کنید البته همون جواب کار شما رو میده اما این جوری خیلی شلوغ پلوغ میشه که بخواهید برای هر پایه یک ترانزیستور بزارید

به نظر من از همون uln2803 که هشت پایه و قیمتش هم حدود 300 تومن هست و تا 500mA رو درایو می کنه حتی می تونید دو تا پایه رو هم با هم موازی بیندید و تا 1 آمپر بکشد (البته این به کشش تغذیه شما هم بستیگی داره ) اما در کل برای این LED ها که معمولا برای روشن شدن به ولتاژی حدود 1.5 تا 3 ولت احتیاج دارند و همچنین برای ایجاد نور کافی از 5 میلی آمپر تا 30 میلی آمپر در نظر گرفته میشه تا به LED آسیب نرسه، شما از همون مداری که من براتون کشیدم استفاده کنیدو با اون مقاومت یک پتانسیومتر سری کنید تا نور LED ها رو هم بتونید کنترل کنید . به نظر من جواب کارتون رو میده !

دیدگاه

سلام

خوب جناب کاخکی اینجور که گفتند انگار نمیشه از این آی سی استفاده کرد چون من از 74573 استفاده کردم

اگه میشه استفاده کرد نحوه استفاده رو بگید ممنون میشم

ببینید مدار من تقریبا به این شکل هستش من ال ای دی ها رو کم گذاشتم تا گیچ نشید

در مورد ترانزیستور هم ممنون میشم نحوه اتصالش رو به 74HC573 قرار دهید

با تشکر از شما

دیدگاه

منظور آقای کاخکی این نیستش که مدار عمل نمیکنه و نمیشه اون رو به 74573 متصل کرد ، همونطور که گفتن خروجی این آی سی معکوس ورودی هست یعنی وقتی ورودی یک می شود خروجی صفر میشه امازمانی که ورودی صفر هست خروجی
          یک نیست بلکه به حالت سوم می ره
          (در دیجیتال سه حالت منطقی داریم مثلا در TTL :
          حالت اول بین 0تا 2.15 که بهش صفر منطقی گفته میشه
          حالت دوم : 3.85 تا 5 ولت که بهش 1 منطقی می گن
          حالت سوم : حالتی که نه صفر هست و نه یک در واقع پایه با یک مقاومت خیلی زیاد به زمین متصل شده که به این حالت ،
          های امپدانس میگن )
          اما با توجه به مداری که من براتون کشیدم و عملکرد آی سی که براتون توضیح دادم زمانی که ورودی صفر هست LED در بایاس مستقیم هست اما به خاطر های امپدانس بودن پایه آی سی LED روشن نمیشه و اما در حالتی که ورودی یک میشه ، توی این حالت خروجی آی سی صفر میشه یعنی مستقیم به زمین وصل میشه بایراین این بار LED روشن میشه !
          بنابراین شما بدون هیچ مشکلی می تونید از اون مداری که براتون کشیدم استفاده کنم ، با پرتئوس ببندید و اجراش کنید تا بهتر متوجه بشید .
          در ضمن، شما هنوز نتونستید اون شکلی که گزاشتم ببینید اگر این طور هست بگید تا یک جای دیگه براتون پلود کنم

این هم طرز اتصال ترانزیستور :

دیدگاه

سلام مجتبی عزیز

چرا مدار قبلی رو من دیدم اونجا شما 74573 رو حذف کردید و مستقیم به VCC وصل کردید ولی فکر نمیکنم بشه این مدل در مدار من انجام بشه چون میکرو باید پایه لچ رو تحریک کنه البته من سر رشته زیادی در این مورد ندارم و مدارمم هم از روی مدار آقای لاچینی بستم

الان من با این توصیف میتونم از ULN2803 در کنار 74HC573 در این مداری که من گذاشتم استفاده کنم ؟؟؟

یه راهنمایی کلی میخوام که تغییرات رو انجام بدم :cry:

الان بنظر شما با اضافه کردن این ترانزیستور مشکل نور برطرف میشه ؟؟؟

اگه میتونید طبق اون شماتیکی که من دادم ترانزیستور را وصل کنید چون این شماتیک شما با من فرق داره

درضمن اگه به شماتیک من توجه کرده باشید من آند ال ای دی ها رو به 74573 و کاتد ها رو به ULN2803 وصل کردم ولی شما برعکس انجام دادید ممنون میشم از روی شماتیک خودم راهنمایی کنید

با تشکر از شما

دیدگاه

مدار تابلوروانی که من استفاده کردم :

http://www.hlachini.com/Projects/LED-Sign-Board/LED-Sign-Board-Row/LED_Sign_Board_8x128_Farsi.zip

ممنون میشم بر اساس این فایل راهنمایی کنید فایل پروتئوس هم داخلشه

با تشکر از همه

دیدگاه

خوب دوست غزیز طبق این فایلی که شما گذاشتید این مقاومت ها به محدود کردن جریان کاری نداره و فقط برای ایجاد دوحالت صفر و یک هستند
                اما برای افزایش روشنایی از اونجا که خودتون هم از ULN2803 استفاده کردید برای این دات ماتریکس ها و باز هم نورش کم بوده
                من یک سوال دارم میشه بگید تغذیه ای که گذاشتید چند آمپره ؟

دیدگاه

12 ولت 2 آمپر - البته روی مدار رگولاتور 7805 هست

دیدگاه

خوب من فکر می کنم این تغذیه برای کل مدار کم هست
                    اگه می تونید یک تغذیه دیگه به همین شکل استفاده کنید و تغذیه مدار را بیتن دومنبع به طور مساوی تقسیم کنید یا مدرا تغذیه تون رو با بصورت زیر بازسازی کنید :

tip 127 : یک ترانزیستور قدرت هست که ولتاژ 100 ولت و جریان 5 آمپر رو درایو می کنه
                    http://iran-micro.com/index.php?cPat...=3a&page=3
                    کلا این مدار برای افزایش جریان دهی تحت ولتاژ ثابت 5 ولت در خروجی منبع تغذیه هست .
                    در مورد پل دیودی هم از پل دیودی بالای 2 آمپر استفاده کنید .

راستی منبع تغذیه پیشنهادی خود آقای لاچینی چند آمپر بوده ؟

دیدگاه

البته اینو بگم من از منبع تغذیه سوییچینگ 12 ولت 2 آمپر استفاده میکنم

یعنی مدار مشکلی نداره ؟؟؟

نیازی به بازسازی و تغییرات نداره ؟؟؟

با این منبعی که شما قرار دادید مشکلی برای ال ای دی ها بوجود نمیاره ؟؟؟

چون میگن ولتاژ و آمپر زیاد باشه ال ای دی عمرش کم میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ava123
                        البته اینو بگم من از منبع تغذیه سوییچینگ 12 ولت 2 آمپر استفاده میکنم

یعنی مدار مشکلی نداره ؟؟؟

نیازی به بازسازی و تغییرات نداره ؟؟؟
                        خوب مگه نمیگید که این مدار رو تو سایت مهندس لاچینی دیدید من بعید می دونم مشکلی داشته باشه
                        فقط یک چیزی که فکرم رو مشغول کرده اینه که چرا چند تا از دات ماتریکس ها روشن نمیشه و کل متن
                        توی 4 تا دات ماتریکس نشون داده میشه ؟ پس بقیه اش برای چی هست ؟
                        نوشته اصلی توسط ava123

با این منبعی که شما قرار دادید مشکلی برای ال ای دی ها بوجود نمیاره ؟؟؟

چون میگن ولتاژ و آمپر زیاد باشه ال ای دی عمرش کم میشه
                        این چیزی که می گید درسته ولی این در صورتی هست که جریان led رو کنترل نکنیم لذا از اونجا که شما از 74573 برای درایو هر led استفاده می کنید و ماکزیمم جریان خروجی 74573 هم 35 میلی آمپر هست مسلما اصلا جریان اضافی هیچ وقت به led تزریق نمیشه که بخواد آسیب ببینه ولتاژ هم که همون 5 ولت هست
                        در واقع منظور بنده این هست که شما برای تغذیه یک میکرو و 8 تا 74573 که در بعضی مواقع 4 تا شون با هم روشن می شن و باید led ها رو روشن کنند به عبارت دیگه تعداد led های که همزمان روشن میشن زیاد هستند و این led ها هر کدوم مشون میل به کشیدن جریان حداکثر از پایه ای از 74573 که بهش متصل هستند دارند بنابراین جریان مورد نیاز بالا میره و به نظرم خروجی 7805 برای این کار کم هست البته این نظر من هست باید ببینیم که نظر بقیه دوستان چی هست و همینطور آقای لاچینی!؟؟

دیدگاه

مشکل شما منبع تغذیه نیست
                          مشکل شما اینه که جریان رو فقط از یک طرف تقویت کردی
                          دقیقا مثل این میمونه که برای اینکه آب بیشتری از یک لوله عبور بدی رفتی به یک سد وصلش کردی!
                          این راهش نیست بلکه سایز لوله هم باید بزرگ تر باشه تا آب بیشتری عبور کنه!
                          منظورم از این حرفا اینه که شما باید در هر دو طرف ال ای دی جریان رو تقویت کنی
                          خوب حلا باید چیکار کرد؟؟؟
                          شما از یک جهت تقویت کردی>>> همون uln2803 که از قبل گذاشتی
                          از طرف دیگه مستقیم وصل کردی به 74573 که اشتباه! یا باید ترانزیستور بینشون بذاری یا udn2981
                          خوب حالا چیکار کنیم این ایسی UDN2981خیلی گرونه؟؟؟؟!
                          بهترین راهش اینه که جای این دو تا ای سی رو عوض کنی یعنی بجای 1 ای سی ULN2803 و چند تا ای سی UDN2981 یک ای سی UDN2981 و یا 8 تا ترانزیستور و چند تا ULN2803 بذاری و جهت ال ای دی ها رو بخاطر NOT کردن ULN ها عوض کنی
                          کلا خیلی ساده و البته واضحه
                          اگه متوجه نشدی بگو تا یک عکس هم بزارم
                          فقط خدایی با دقت بخون بعد بگو متوجه نشدم!!! :mrgreen:

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ممنون از هردوی شما

یکمکی متوجه منظورت شدم ولی عکس بزاری بهتر متوجه میشم .

راستی تغییر دادن جهت ال ای دی ها رو نمیتونم کاریش کنم چون خیلی ال ای دی هستند :angry:

الان نمیشه برای هر پایه از 74573 یک ترانزیستور بزاریم ؟؟؟

آخه من چند جا دیدم که بعداز پایه 74573 یک ترانزیستور میزارن یه پایه رو به VCC وصل میکنند یه پایه رو به 74573 و یه پایه رو به ال ای دی ها میدن آیا این روش جواب میده ؟؟؟؟

البته دقیق نمیدونم چی به چیه .

اگه میشه یه عکس هم از نحوه اتصال UDN2981 به 74573 بزارید ممنون میشم(واسه اطلاعات عمومی )

شرمنده امیر جان یکمکی مبتدی هستیم تو این دیجیتال و این حرفا به بزرگی خودت ببخش

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چه تفاووتی بین 74HC573 و 74HC574 وجود داره ؟؟؟

نوشته اصلی توسط ava123
                              ممنون از هردوی شما

یکمکی متوجه منظورت شدم ولی عکس بزاری بهتر متوجه میشم .

راستی تغییر دادن جهت ال ای دی ها رو نمیتونم کاریش کنم چون خیلی ال ای دی هستند :angry:

الان نمیشه برای هر پایه از 74573 یک ترانزیستور بزاریم ؟؟؟

آخه من چند جا دیدم که بعداز پایه 74573 یک ترانزیستور میزارن یه پایه رو به VCC وصل میکنند یه پایه رو به 74573 و یه پایه رو به ال ای دی ها میدن آیا این روش جواب میده ؟؟؟؟

البته دقیق نمیدونم چی به چیه .

اگه میشه یه عکس هم از نحوه اتصال UDN2981 به 74573 بزارید ممنون میشم(واسه اطلاعات عمومی )

شرمنده امیر جان یکمکی مبتدی هستیم تو این دیجیتال و این حرفا به بزرگی خودت ببخش
                              بله میتونی
                              عکس رو یادم بنداز فردا برات بذارم .الان که باید بخوابم آخه ساعت 7 باید سر کار باشم
                              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ممنون

باشه فردا حتما یاد آوریت میکنم چون خیلی لازمش دارم

بازم ممنون از راهنمایی شما دو دوست عزیز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X