اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
    1دوننننهههه ایییییییییییییییییییییییییییییی/ دردونه ااااایییییییییییییییییییییی :applause: :applause: :applause:
    1 پیشنهاد. اگه برای ذخیره کردن 1 گزینه دیگه اضافه کنی عالی میشه.
    فایل با پسوند *.dat ذخیره بشه. و به این صورت که کدها بصورت هگز باشن. ینی اگه با نوت پد باز کردیم واضح نباشه. گرفتی منظورموووو!!!!؟؟؟؟
    اگه با فرمت HEX ذخیره بشه که کدها واضح هستن ولی اگه منظورتون باینری هست که خروجی به صورت BIN وجود داره.
    شما نمونه کدتون رو بذارید تا من ببینم.
    http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط king_of_hearts90
      سلام آقا فتاح کبیر. من دیگه تشکر نمیکنم چون کار بزرگ شما با تشکر کوچیک من میترسم خراب بشه.
      سلام دوست عزیز.
      بابا بی خیال کاری نکردم.
      http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام
        با اجازه دوستان تکبیر ^^
        واقعا ممنون کارتون واقعا ارزشمند هست.
        آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
        در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
        ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
        ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
        از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز دیدم اساتید تابلو روان جمع شون اینجا جمع هستش گفتم یه سوال بپرسم که خیلی برام حیاتی هست
          پروژه ترم آخرم تابلو روان هستش دیگه از اونجایی که میرم سیم کشی ساختمون وقت نکردم کاری رو پیش ببرم این چند روزی شروع کردم به لحیم کاری و ساخت یه تابلوی رفرشی
          ولی متاسفانه آخر کار متوجه شدم که سطرها رو پایه ی مثبت ال ایی دی گرفتم و ستون هارو منفی یه برنامه نوشته بودم که برای عکس حالتی که الآن ذکر کردم خوب جواب میداد خدمتتون عارضم که سیم بندیش و لحیم کاریش رو هم انجام دادم نمیتونم از اول همه رو باز کنم راهی به نظرتون نمیرسه که تغییر تو برنامه بدم و مشکل حل شه
          راستی تا یادم نرفته تا فردا صبح ساعت 9 باید پروژه رو تحویل بدم
          لطفا به فورس ماژو بودن قضیه دقت کنید و مارو بینصیب نگذارید
          البته یه تغییراتی دادم برنامه رو ولی جواب نداد هردو فایل رو براتون پ میکنم
          بدون تغییرات که تابلو اصلا روشن نمیشه
          با تغییرات هم چندتا ال ای دی هی چشمک میزنن لطفا راهنماییم کنید
          http://sajadgreat.persiangig.com/document/komak.zip

راستی میخواستم بدونم باید از بافر هم استفاده کنم یا خیر
          ممنون از راهنماییتون
          خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
          "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad great
            با سلام خدمت دوستان عزیز دیدم اساتید تابلو روان جمع شون اینجا جمع هستش گفتم یه سوال بپرسم که خیلی برام حیاتی هست
            پروژه ترم آخرم تابلو روان هستش دیگه از اونجایی که میرم سیم کشی ساختمون وقت نکردم کاری رو پیش ببرم این چند روزی شروع کردم به لحیم کاری و ساخت یه تابلوی رفرشی
            ولی متاسفانه آخر کار متوجه شدم که سطرها رو پایه ی مثبت ال ایی دی گرفتم و ستون هارو منفی یه برنامه نوشته بودم که برای عکس حالتی که الآن ذکر کردم خوب جواب میداد خدمتتون عارضم که سیم بندیش و لحیم کاریش رو هم انجام دادم نمیتونم از اول همه رو باز کنم راهی به نظرتون نمیرسه که تغییر تو برنامه بدم و مشکل حل شه
            راستی تا یادم نرفته تا فردا صبح ساعت 9 باید پروژه رو تحویل بدم
            لطفا به فورس ماژو بودن قضیه دقت کنید و مارو بینصیب نگذارید
            البته یه تغییراتی دادم برنامه رو ولی جواب نداد هردو فایل رو براتون پ میکنم
            بدون تغییرات که تابلو اصلا روشن نمیشه
            با تغییرات هم چندتا ال ای دی هی چشمک میزنن لطفا راهنماییم کنید
            http://sajadgreat.persiangig.com/document/komak.zip

راستی میخواستم بدونم باید از بافر هم استفاده کنم یا خیر
            ممنون از راهنماییتون
            سلام دوست عزیز.
            کدهایی که به سطر ها میدادی باید not بشه و ستونهاتو که قبلا با یک روشن میکردی حالا باید با صفر روشن کنی در نتیجه همی چیز not میشه. برای بافر هم باید تو ستون ها ازuln2803 استفاده کنی. این بافر خودش نات میکنه و یک طرفه هم هستش پس دیگه برای فعال کردن ستون نیاز به نات کردن تو برنامه نداری. برای سطر ها بهتره از udn2981 استفاده کنی این IC یه خورده گرونه ولی می ارزه استفاده کنی قیمتش هم الان تو بازار فکر کنم حدود 3000 تومان باشه. مقاومت تو سطر ها هم یادت نره
            آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
            آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
            آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
            آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

اگر از بافر استفاده نکمنم چه طور
              به طور حتم ال ای دی ها میسوزند؟
              "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

اگر از بافر استفاده نکمنم چه طور
                به طور حتم ال ای دی ها میسوزند؟
                led هات که نمیسوزن نورشون کم میشه خیلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.Yaghoubi
                  هردوتا سرور مشکل داره
                  یکی فیلتره و یکی هم خرابه
                  سلام
                  اصلاح شد. :NO:

http://mrhadi.persiangig.com/video/80_32_fatah.flv
                  قومی متفکرند اندر ره دین
                  قومی بگمان فتاده در راه یقین
                  میترسم از آن که بانگ آید روزی
                  که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

سلام
                    من تابلوی 16x32 رو مطابق با تحلیل های شما و دوستان ساختم اما بعد از پروگرام کردن میکرو هیچ چیزی نمایش داده نمیشه و من توسط مولتی متر تمام اتصالات رو چک کردم ولتاژ و جریان مطلوبی رو نمایش میده
                    شیفت رجیستر ها رو هم چک کردم خروجی اونها صفر هستش اما اتصالات مربوط به پایه های میکرو به درستی متصل شده است
                    لطفاً راهنمایی بفرمایید
                    با تشکر

دیدگاه

سلام دوستان الان توی تاریکی تست کردم دیدم که ال ای دی ها روشن هستند اما نور خیلی خیلی کمی دارند که در روشنایی اصلاً قابل دیدن نیست

در ضمن ال ای دی ها اکثراً روشن هستند اما اون چیزی نیست که من برای تابلو نوشتم

دیدگاه

می بخشید یک سوال دیگه هم داشتم
                        توی نقشه ها پروت DS رو که از یک شیفت رجیستر به شیفت رجیستر بعدی وصل میشه رو چطوری وصل میکنید ؟!
                        واضح تر اینکه آی سی شماره U2 که دومین شیفت رجیستر هست مربوط به کدام ماتریس LED هستش
                        آیا برای ماتریس سمت راستی است یا برای ماتریس پایینی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezamn
                          سلام دوستان الان توی تاریکی تست کردم دیدم که ال ای دی ها روشن هستند اما نور خیلی خیلی کمی دارند که در روشنایی اصلاً قابل دیدن نیست

در ضمن ال ای دی ها اکثراً روشن هستند اما اون چیزی نیست که من برای تابلو نوشتم
                          لطفا پایه های مربوط به vcc و gnd های شیفت ریجیستر ها رو چک کنید
                          "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

لطفا پایه های مربوط به vcc و gnd های شیفت ریجیستر ها رو چک کنید
                            سلام دوست گرامی
                            حتماً الان مجدد چک میکنم
                            اما نه قطعات داغ میکنند و ولتاژ تمام شیفت رجیستر ها و میکرو هم دقیقاً 5 ولت و وصل است
                            منتها پایه های شیفت رجیستر ها صفر هستش به غیر از MR و VCC که 5 ولت هستش

دیدگاه

سلام دوستان عزیز مخصوصاً آقای تفرشی گرامی

من مدار رو تصحیح کردم مشکل خروجی های شیفت رجیستر ها حل شد اما قطعه ی ULN2803 خیلی داغ میشه و ال ای دی ها هم چشمک های نامفهوم اما منظمی رو دارند
                              با مقاومت 4.7 Pull up کرده بودم اما مقاومت ها رو برداشتم همچنان داغ میکنه و تابلو قابل استفاده نیست
                              فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه
                              لحیم ها رو با مالتی متر چک کردم اصلاً مشکلی نیست !

ممنون میشم مواردی که میتونه مشکل باشه رو بگین
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezamn
                                سلام دوستان عزیز مخصوصاً آقای تفرشی گرامی

من مدار رو تصحیح کردم مشکل خروجی های شیفت رجیستر ها حل شد اما قطعه ی ULN2803 خیلی داغ میشه و ال ای دی ها هم چشمک های نامفهوم اما منظمی رو دارند
                                با مقاومت 4.7 Pull up کرده بودم اما مقاومت ها رو برداشتم همچنان داغ میکنه و تابلو قابل استفاده نیست
                                فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه
                                لحیم ها رو با مالتی متر چک کردم اصلاً مشکلی نیست !

ممنون میشم مواردی که میتونه مشکل باشه رو بگین
                                ممنون
                                سلام دوست عزیز
                                با led ها مقاومت سری کردی ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X