اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان - LED MATRIX

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
    سلام
    عرض خسته نباشید به دوستان مخصوصا جناب تفرشی
    یه سوال داشتم
    چطور میشه کد های تولیدی این برنامه رو با codevision ادغام کرد من avr با codevision مینویسم
    مخواستم از این برنامه برای تولید کد ایتفاده کنم اما گیج شدم (قبلا این کارو نکردم)
    میخواستم اگه بشه لطف کنید بگید کدوم از این برنامهای جناب تفرشی کاملتر و اخرین ورژن اون رو دانلود کنم
    ممنون
    سلام
    آخرین ورژن GIFTOCODE 1.3 هست که میتونید دانلود کنید.!
    بسته به نوع سخت افزار خروجی سطری یا ستونی میگیرید.!
    برای شروع هم کد ها رو درون حافظه فلش میکرو تعریف کنید.
    موفق باشید.
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی بگمان فتاده در راه یقین
    میترسم از آن که بانگ آید روزی
    که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان - LED MATRIX

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
      سلام
      آخرین ورژن GIFTOCODE 1.3 هست که میتونید دانلود کنید.!
      بسته به نوع سخت افزار خروجی سطری یا ستونی میگیرید.!
      برای شروع هم کد ها رو درون حافظه فلش میکرو تعریف کنید.
      موفق باشید.
      ممنون از توضیحاتتون
      من با برنامه اقای تفرشی کارو شروع کردم
      کد رو واسم تیدیل کرد
      میخوام پورت c منفی مدارم و پورت b مثبت led ها باشه اما نمیدونم این اعداد بدست اومده برمامرو چجوری رو پورتا ست کنم
      const unsigned char Code[]=
      {
      0x00,0x08, // X=8
      0x00,0x08, // Y=8
      0x00, // ........
      0xDE, // ##.####.
      0x92, // #..#..#.
      0x92, // #..#..#.
      0x92, // #..#..#.
      0xF6, // ####.##.
      0x00, // ........
      0x00 // ........
      };
      این کدیه که تولید کردم اما نمیدونم چجوری رو پورتا ستش کنم
      رو پورت c و پورت b به ترتیب مثبت led ها و منفی led ها
      شرمنده من تازه کارم میخواستم فقط یه 8 در 8 راه بندازم
      اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
      هیتلر

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
        شما به صفحه اول این موضوع بروید.
        برنامه Matrix Coder New را دانلود کنید.
        کدها را با آن ایجاد کنید.
        مدار خود را هم در Proteus رسم کنید.
        احتمالا یک برنامه ساده با کدویژن میذارم براتون.
        http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
          سلام دوست عزیز.
          شما به صفحه اول این موضوع بروید.
          برنامه Matrix Coder New را دانلود کنید.
          کدها را با آن ایجاد کنید.
          مدار خود را هم در Proteus رسم کنید.
          احتمالا یک برنامه ساده با کدویژن میذارم براتون.
          lممنون جناب تفرشی کارتون فوق العادست
          چیزه دیگهای که منو مجذوب کرده گرافیک برنامتون هست. میخواستم بپرسم با چی نوشتید؟من visual c#.net کار میکنم بیشتر رو درایور نویسی و برنامه نویسی اپراتور برای کنترل سیستمهای الکترونیکی اما همیشه این داغ رو دلم موند که گرافیک برناممو طراحی کنم اینقدر از اشیای خود ویندوز استفاده نکنم :cry2:البته ببخشید که اینو میپرسم بی ربط اما شما میدونید که چجوری رو vs میشه شکل محیط رو خودمون طراحی کنیم؟یه چیز تو مایه kaspersky ...در ضمن ممنون از اموزشها و برنامه عالیتون اگه لطف کنید برای codevision هم دیگههههههههههههه :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
          هیتلر

دیدگاه

دوست عزیز من بیشتر برنامه هام رو با دلفی و C++builder مینویسم.
            هم درایور و هم اپلیکیشن.
            با vs زیاد کار نمی کنم
            چون وابسته به ویندوزه.
            به شما هم دلفی و C++builder را پیشنهاد می کنم.
            حتما یکبار هم که شده باهاشون کار کنید.
            مرسی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
              دوست عزیز من بیشتر برنامه هام رو با دلفی و C++builder مینویسم.
              هم درایور و هم اپلیکیشن.
              با vs زیاد کار نمی کنم
              چون وابسته به ویندوزه.
              به شما هم دلفی و C++builder را پیشنهاد می کنم.
              حتما یکبار هم که شده باهاشون کار کنید.
              مرسی.
              حتما در موردش تحقیقاتمو شروع میکنم ...برنامهای فوقالعاده ای هستند
              میتونم از برنامهای که برای pic نوشتید استفاده کنم؟متوجه میشم به نظرتون؟
              هیتلر

دیدگاه

بازم ممنون واسه راهنماتون ممنون میشم اگه یه مثال codevision هم واسش بزارید :redface:میدونم پرروام :mrgreen:
                مرسی
                هیتلر

دیدگاه

بازم ممنون واسه راهنماتون ممنون میشم اگه یه مثال codevision هم واسش بزارید :redface:میدونم پرروام :mrgreen:
                  مرسی
                  سلام
                  اگر مایل بودید من میتونم یک مثال تابلوی 8*8 به روش استاتیک و دراور سریال 74hc595 انمیشن رو با زبان C یا Codevision شبیه سازی کنم
                  اگه خواستید اطلاع بدید. :job:
                  قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

سلام
                    اگر مایل بودید من میتونم یک مثال تابلوی 8*8 به روش استاتیک و دراور سریال 74hc595 انمیشن رو با زبان C یا Codevision شبیه سازی کنم
                    اگه خواستید اطلاع بدید. :job:
                    واقعا لطف میکنید.اما چون تازه کارم اگه همون led مستقیم به میکرو باشه بهتره اما اگه تشخیص میدید میتتونم از درایور سر در بیارم اگه با دراور لطف کنید واقعاممنون میشم دوست عزیز :redface:
                    هیتلر

دیدگاه

واقعا لطف میکنید.اما چون تازه کارم اگه همون led مستقیم به میکرو باشه بهتره اما اگه تشخیص میدید میتتونم از درایور سر در بیارم اگه با دراور لطف کنید واقعاممنون میشم دوست عزیز :redface:
                      مشکلی نیست من روش کار میکنم یه چند روز زمان میبره.!
                      دوستانی که تابلوروان تاره میخوان شروع کنند میتونن به وب سایت مهندس لاچینی یه سر بزنن جالبه :job:
                      www.hlachini.com
                      قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

دوستانی که تابلوروان تاره میخوان شروع کنند میتونن به وب سایت مهندس لاچینی یه سر بزنن جالبه :job:
                        www.hlachini.com
                        خیلی شرمنده میکنید ممنون
                        هیتلر

دیدگاه

با سلام خدمت جناب تفرشی ودیگر اساتید محترم در زمینه تابلو روان
                          میخواستم اگر میشه آموزش ساخت نرم افزار تابلو روان را در سایت بذارید تا بار علمی کشور هم زیاد بشه چون افراد زیادی به این سایت مراجعه میکنن.
                          باز هم از زحمات شما صمیمانه تقدیر وتشکر میکنم
                          اما مشکل دوم چطور میشه نور تابلو روان را زیاد تر کرد من از روش رفرش ستونی استفاده میکنم وآیسی درایورها هم 74hc573 میباشد وavr اگر کسی نقشه پروتل داره لطفا کمکم کنه وبیشتر راجب کد نویسی انیمیشنها در تابلو روان صحبت کنید مثلا یه متن راچطور با کد نویسی موج بدیم
                          با تشکر فراوان از زحمات شما اساتید

دیدگاه

www.hlachini.com
                            دوست عزیز سایت لاچینی رو دیدم همش بسکامه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                            هیتلر

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال تقریبا بی ربط داشتم
                              این قابی که سوراخ سوراخه و توش led ها قرار میگیره رو از کجا باید تهیه کنم
                              آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                              آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                              آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                              آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز.
                                برنامه جدید تقریبا آماده شده.
                                به زودی برای دانلود آماده میشه.
                                GIF To CODE 1.4

دیدگاه

لطفا صبر کنید...