اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان - LED MATRIX

نوشته اصلی توسط saeedgreat
    گفتم این سوال رو اینجا مطرح کنم که همه از اساتید تابلو روان هستن
    به نظرتون کدوم LED توی فوشگاه ایکا برای درست کردن تابلو روان مناسب تره؟
    3mm
    or
    5mm
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    بستگی داره به طرح شما.!
    اگه بخوای از کنار هم بخوبی دیده بشه من پیشنهاد میکنم از "اوال" 5 میلی بیضی مات استفاده کنی.
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی بگمان فتاده در راه یقین
    میترسم از آن که بانگ آید روزی
    که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان - LED MATRIX

اقا فتاح دستت درد نکنه زحمت کشیدی برات کلی تشکر فرستادم تا بقیه هم یه تکونی به این دکمه تشکر بدن یادشون نره ( خیلی زحمت کشیده ازش تشکر کنید تا دلگرم بشه این برا بقیه دوستانه )
      ارتباط سریال رو راه اندازی کردی اما به نظر خودت اگه برای شروع ارتباط یه کارکتر رمزی بفرستیم و اگه میکرو باسخ داد ادامه کدها رو بفرستیم و در غیر این صورت اعلام کنه ارتباط برقرار نیست چطوره؟
      تو ورژن های قبلی تعداد سطر و ستون آرایه ها رو می داد اما جدیده اینطور نیست . به نظر من خیلی خوب بود نمیدونم چرا عوضش کردی
      تبدبل عکس هم گذاشتی دستت درد نکنه
      تعداد سطر و ستون اگه یکی یکی قابل کم و زیاد کردن باشه به نظر من خیلی کارکردن باهاش راحتتره تا بلوکی
      اگه بتونی به یه حافظه مثل mmc فایل بریزی فکر کنم خوب باشه
      نظرت راجه به ساعت و دما چیه که برای مثال بتونه بعد از هر 5 دقیقه ساعت رو هم نشون بده؟
      در ورزن های بعدی برای عکسهای رنگی هم یه فکری بکن
      خیلی خوب بود.
      لبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد

دیدگاه

اقا فتاح دستت درد نکنه زحمت کشیدی برات کلی تشکر فرستادم تا بقیه هم یه تکونی به این دکمه تشکر بدن یادشون نره ( خیلی زحمت کشیده ازش تشکر کنید تا دلگرم بشه این برا بقیه دوستانه )
        ارتباط سریال رو راه اندازی کردی اما به نظر خودت اگه برای شروع ارتباط یه کارکتر رمزی بفرستیم و اگه میکرو باسخ داد ادامه کدها رو بفرستیم و در غیر این صورت اعلام کنه ارتباط برقرار نیست چطوره؟
        تو ورژن های قبلی تعداد سطر و ستون آرایه ها رو می داد اما جدیده اینطور نیست . به نظر من خیلی خوب بود نمیدونم چرا عوضش کردی
        تعداد سطر و ستون اگه یکی یکی قابل کم و زیاد کردن باشه به نظر من خیلی کارکردن باهاش راحتتره تا بلوکی
        نظرت راجه به ساعت و دما چیه که برای مثال بتونه بعد از هر 5 دقیقه ساعت رو هم نشون بده؟
        خیلی خوب بود.

دیدگاه

خیلی خوب بود.

دیدگاه

سلام
            ضمن تشکر از زحمات شما اگه ممکن است در زمینه تابلوهای چرخان که حتی نمونه ای با امکان تولید تصاویر رنگیrgb هم دارنند توضیح
            دهید
            با تشکر
            حسن :read:

دیدگاه

سلام دوستان عزیز.
              ورژن جدید GIF To Code را دانلود کنید.
              البته هنوز بتا هست.
              ساختار کدها را عوض کردم تا در برنامه ها به راحتی با کدها کار کنید.
              نظر خود را حتما بنویسید.
              در ورژن کامل 1.3 قابلیت خروجی کد به صورت هگز و اسکی وجود خواهد داشت.
              با تشکر.

دانلود
              http://fattahtafreshi.persiangig.com.../GIFTOCODE.zip
              http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام به همه.
                من کد ها رو ، روی Display چک کردم خوب جواب داد فقط روی تاخیر فریم ها به مشکل خوردم.
                یعنی میلی ثانیه خیلی کند میشد میکرو ثانیه هم خیلی سریع .
                البته آخرهای کار داشت خوب پیش میرفت که که فکر کنم میکرو من مرخص شد. :-?
                نمیدونم چرا این Atmega128 ها جند بار که پروگرم میشن ، مرخص میشن :sad:
                من برنامه رو گذاشتم کد فریم هارو فاکتور گرفتمو برنامه کامل هم برای دانلود گذاشتم.
                کد:
                $regfile "m128def.dat"
                $crystal = 16000000
                $swstack = 64
                $hwstack = 128
                $framesize = 128
                '--------------------------- Config --------------------------------------------
                Dim Code(16) As Byte , I As Integer , K As Integer , Index As Byte
                Dim A As Word , B As Word , C As Word , D As Integer , W As Integer
                Dim H As Integer
                '*******************************************************************************
                Ddrf = &HFF
                Clk Alias Portf.0
                Lach Alias Portf.1
                Rst Alias Portf.2
                Oe Alias Portf.3
                Ok Alias Portf.4
                Errr Alias Portf.5
                '======================
                Ddrd = &HFF
                Data1 Alias Portd.0
                Data2 Alias Portd.1
                Data3 Alias Portd.2
                Data4 Alias Portd.3
                Data5 Alias Portd.4
                Data6 Alias Portd.5
                Data7 Alias Portd.6
                Data8 Alias Portd.7
                '======================
                Ddrc = &HFF
                Data9 Alias Portc.0
                Data10 Alias Portc.1
                Data11 Alias Portc.2
                Data12 Alias Portc.3
                Data13 Alias Portc.4
                Data14 Alias Portc.5
                Data15 Alias Portc.6
                Data16 Alias Portc.7
                '*******************************************************************************

'********************************** Function ***********************************
                Declare Sub Send
                '-------------------------------------------------------------------------------

A = 0
                 B = 3
                 C = 63

Oe = 0
                Rst = 0
                Rst = 1
                Lach = 1
                Lach = 0
                Do
                W = 0
                A = 0
                 B = 3
                 C = 63
                  D = 0

'---------------------------------------------------------------------
                 For D = 0 To 276                     'frame
                  For K = A To B
                    Index = 1
                   '----------------------------------
                    For I = K To C Step 4
                     Code(index) = Lookup(i , Text)
                     Incr Index
                    Next I
                 '----------------------------------
                    For I = 7 To 0 Step -1
                    Call Send
                     Clk = 1
                     Clk = 0
                    Next I
                 '--------------------------
                   Next K
                   Lach = 1
                    Lach = 0
                  '-------------------
                   H = Lookup(w , Delay_)
                   H = Hexval(h)
                   Waitms H
                   Incr W
                   Rst = 0
                    Rst = 1
                  '----------------------
                  A = A + 64
                   B = B + 64
                   C = C + 64

Next D

Loop
                End

'____________________________ SEND ___________________________________________
                Sub Send
                Data1 = Code(1).i
                Data2 = Code(2).i
                Data3 = Code(3).i
                Data4 = Code(4).i
                Data5 = Code(5).i
                Data6 = Code(6).i
                Data7 = Code(7).i
                Data8 = Code(8).i
                Data9 = Code(9).i
                Data10 = Code(10).i
                Data11 = Code(11).i
                Data12 = Code(12).i
                Data13 = Code(13).i
                Data14 = Code(14).i
                Data15 = Code(15).i
                Data16 = Code(16).i
                End Sub
                '_______________________________________________________________________________
                دانلود :NO:
                http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mrhadi.persiangig.com/Other/Code.rar

قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان - LED MA

سلام آقای فتاح . واقعا خوب کار میکنه این نرافزار فط یه سوال؟گفتید که به صورت کد اسکی هم میده ولی من پیدا نکردم کجاشه لطفا راهنماییم کنید
                  آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                  آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                  آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                  آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

با سلام و خسته نباشی خدمت آقا فتاح ودوستان دیگر :job:
                    اگر در خود برنامه کد اصلی را هم تولید کند برنامه بهتر میشود . یا در صورت امکان یک کد مناسب و سازگار برای کدهای تولید شده توسط نرم افزار موجود قرار بدهید تا دوستان بتوانند بهتر بهره ببرند

با تشکر

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان - LED MA

نوشته اصلی توسط king_of_hearts90
                      سلام آقای فتاح . واقعا خوب کار میکنه این نرافزار فط یه سوال؟گفتید که به صورت کد اسکی هم میده ولی من پیدا نکردم کجاشه لطفا راهنماییم کنید
                      سلام دوست عزیز.
                      برنامه یک ورژن بتا دارد و یک کامل.
                      توی ورژن کامل که چند روز دیگه پلود می کنم وجود خواهد داشت.
                      منتظر باشید. :agree:

دیدگاه

سلام بر همه.
                        Atmega 128 ما که درست نشد ما Atmega 32 راه انداختیم.
                        اینم کلیپ نگاه کنید جالب شده.
                        http://wdl.persiangig.com/pages/down...6012012009.mp4
                        قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

سلام دستت درد نکنه من تستش کردم. خیلی خوب جواب داد و هر کاری کردم یه باگ ازش درآرم نشد !!! واقعا خسته نباشی.
                          به نظر من خیلی بهتره که ابعاد یک واحد یک واحد قابل کنترل باشه و برنامه تحت PC که نوشتید اندازه ی طول و عرض بردار رو تو دو تا آرایه ی اولش قرار بده. با این کار اگه اونا رو نخوایم می تونیم تو برنامه از دو تا آرایه اول صرف نظر کنیم ولی اگه بخوایم و نباشه نمیشه کاریش کرد.
                          می شه یه گزینه که بتونه مکان متن رو بالا، پایین، چپ، راست ببره هم اضافه کنی(منظورم شیفت و حرکتی که به افکت مربوط می شه نیست، بلکه مکان متن ثابت یا یه شکل ثابت رو می گم). خیلی مواقع لازم می شه که متن یا شکل بالاتر یا پایین تر از محل تولید شده توسط نرم افزار برده بشه و بعد کد تولید بشه.
                          اندازه های خروجی در gif to code قابل انتخاب نیست. با اونکه سایز خروجی به اندازه ی فایل gif که درست کردیم مربوطه ولی آیا نمی شه فایل gif با هر سایزی رو بگیریم و به اندازه ی دلخواه تو خروجی کد داشته باشیم؟ حالا فکر کن می خوایم یه متن جدید رو بسازیم. تعداد عکسها خیلی زیاده و برای فریم کردنشون مشکل داریم. برای اون چیکار کنیم بهتره؟ فکر کنم بهتره متن رو بدیم و این نرم افزار خودش افکت رو روش بذاره.
                          راجع به عکسهای رنگی نظرت چیه؟ با اونا چطور میشه کار کرد؟
                          اگه بتونی یه مقاله که آموزش نوشتن این جور برنامه ها رو با تجربیات خودت که از جاهای مختلف به دست آوردی بنویسی فکر کنم اولین کسی باشی که این کارو انجام می ده وضمن اینکه مطمئنا خیلی مفید خواهد بود به بقیه هم انگیزه می ده که اطلاعاتشون رو بعد خودشون به ارث بذارن و به پیشرفت علم کمک کنن. تو گینس ECA هم ثبت می شه!!!(شوخی).من هم یه مقاله راجع به تابلوها دارم که می تونه مفید باشه.ادامه اونم هم نویسنده ی گردان رو توضیح دادم. براتون میذارم دانلود کنین. مال دوره ی دانشجوییمه ممکنه ایراد داشته باشه خودتون ببخشید.
                          هر کاری کردم نتونستم مقاله آموزشی که راجع C++builder هست رو دانلود کنم. اگه یه لینک بهتر داری بذار لطفا.
                          بازم ممنون که زحمت می کشی.
                          راستی برای مدیران عزیر : چرا یه گینس برای ECA نمی ذارین. این سایت خوب و مناسبیه (البته خیلی جا داره که بهتر بشه) کسایی که توش فعالن اغلب جویای علم و نظریه پردازن. من کسایی رو می شناسم که اختراع دارن ولی وقت ثبت کردنش و ندارن چون به دردسرش نمی ارزه. می تونن تو اینجور سایتها ثبتش کنن. البته میشناسم کسایی رو که بعد مکافات زیاد و کلی پول خرج کردن اختراع ثبت کردن ولی بنده های خدا بعدش فهمیدن که گرفتن چند تا کاغذ به هیچ دردی نخورده(البته همیشه اینجوری نیست اینم بگم برای کسانی که تازه می خوان شروع کنن، دردسر داره ولی درنهایت شیرینه) پس چرا این همه دردسر، تو همین سایت خودمون به اسم خودشون ثبتش می کنن شما هم معروفتر می شین!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SunLake
                            سلام دستت درد نکنه من تستش کردم. خیلی خوب جواب داد و هر کاری کردم یه باگ ازش درآرم نشد !!! واقعا خسته نباشی.
                            به نظر من خیلی بهتره که ابعاد یک واحد یک واحد قابل کنترل باشه و برنامه تحت PC که نوشتید اندازه ی طول و عرض بردار رو تو دو تا آرایه ی اولش قرار بده. با این کار اگه اونا رو نخوایم می تونیم تو برنامه از دو تا آرایه اول صرف نظر کنیم ولی اگه بخوایم و نباشه نمیشه کاریش کرد.
                            می شه یه گزینه که بتونه مکان متن رو بالا، پایین، چپ، راست ببره هم اضافه کنی(منظورم شیفت و حرکتی که به افکت مربوط می شه نیست، بلکه مکان متن ثابت یا یه شکل ثابت رو می گم). خیلی مواقع لازم می شه که متن یا شکل بالاتر یا پایین تر از محل تولید شده توسط نرم افزار برده بشه و بعد کد تولید بشه.
                            اندازه های خروجی در gif to code قابل انتخاب نیست. با اونکه سایز خروجی به اندازه ی فایل gif که درست کردیم مربوطه ولی آیا نمی شه فایل gif با هر سایزی رو بگیریم و به اندازه ی دلخواه تو خروجی کد داشته باشیم؟ حالا فکر کن می خوایم یه متن جدید رو بسازیم. تعداد عکسها خیلی زیاده و برای فریم کردنشون مشکل داریم. برای اون چیکار کنیم بهتره؟ فکر کنم بهتره متن رو بدیم و این نرم افزار خودش افکت رو روش بذاره.
                            راجع به عکسهای رنگی نظرت چیه؟ با اونا چطور میشه کار کرد؟
                            سلام دوست عزیز.
                            مرسی شما لطف دارید.
                            در برنامه Matrix Coder New ابعاد یک واحد یک واحد قابل کنترل هست و متن چپ و راست و بالا و پایین می شود.
                            احتمالا شما متوجه نشدید که با اسکرول بار می شه اینکارو کرد.
                            چون این یک قابلیت اصلی برنامه هست که بشه متن را جابجا کرد.
                            برنامه GIF to Code هم مرتب پدیت میشه.احتمالا بعدا اینکارو می کنم.
                            در مورد عکسهای رنگی دارم کار می کنم.
                            چون اونم زیاد مشکل نیست.
                            مرسی.

دیدگاه

سلام ...
                              آقا فتاح دمت گرم ... خسته نباشی .... واقعا عالی :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
                                سلام بر همه.
                                Atmega 128 ما که درست نشد ما Atmega 32 راه انداختیم.
                                اینم کلیپ نگاه کنید جالب شده.
                                http://wdl.persiangig.com/pages/down...6012012009.mp4
                                آقا هادی دست شما هم درد نکه :applause: ..... لطفا شماتیک اون Display که فایل تست رو روش اجرا کردین رو بزارین .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X