اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان - LED MATRIX

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
    دوست عزیز سایت لاچینی رو دیدم همش بسکامه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    سلام
    منم میدونم بسکامه !
    شما به روش کار و سخت افزار ها دقت کن.
    کار مشکلی هم نیست و از دستورات سخت هم استفاده نکرده :read: :read:
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی بگمان فتاده در راه یقین
    میترسم از آن که بانگ آید روزی
    که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان - LED MATRIX

اقا اقایی کردی دستت درد نکن.میشه یکمی درباره ریختن کد ها توی MMC و طریقه خوندنشون برای تابلو توضیح بدین.اگه یه پروژه باشه که خیلی ممنونم :redface:

دیدگاه

سلام
        واقعا ترکوندین با این برنامه من مدتها دنبال همچین برنامه ای بودم
        فقط اگه بشه تو GIF To CODE 1.4 تعریف کرد که مثلا توجاروب سطری اطلاعات رو از پایین به بالا بخونه یا از بالا به پایین خیلی عالی میشه
        ممنون
        اگر هم که بشه فریم هارو نشون بده و بشه تک تک ویرایش کرد که دیگه نور علی نوره
        موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز.
          سال نو مبارک. :smile:
          http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
            سلام به همه دوستان عزیز.
            سال نو مبارک. :smile:
            سلام ...سال نو شما هم مبارک فتاح جان....خوبی؟ اقا شرمنده من باز مزاحم شدم . میخواستید یه مثال codevision بزارید .. میخواستم اگه زحمتی نباشه و وقت داشته باشید این مثالو لطف کنید خیلی بهم لطف کردید...ممنون
            اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
            هیتلر

دیدگاه

سلام
              واقعا کار تو بیسته بیسته آقای فتاح ، دستون درد نکه ،
              هرکس دیگه ای بود این برنامه رو با قیمت خیلی خوبی به حراج می گذاشت ،
              این نشون از بخشندگی والای شماست*************************
              * *

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
                سلام ...سال نو شما هم مبارک فتاح جان....خوبی؟ اقا شرمنده من باز مزاحم شدم . میخواستید یه مثال codevision بزارید .. میخواستم اگه زحمتی نباشه و وقت داشته باشید این مثالو لطف کنید خیلی بهم لطف کردید...ممنون
                سلام به همه دوستان عزیز خصوصا شما دوست عزیزی که مثال با CodeVision خواسته بودین.
                یک برنامه و مثال با CodeVision درست کردم که برای دانلود قرار می دم.
                فایل Proteus هم همراه مثال هست.
                از برنامه GIF To Code استفاده شده جهت نمایش فریمها.
                امیدوارم به کارتون بیاد.

Matrix-AVR-CV.zip

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                  سلام به همه دوستان عزیز خصوصا شما دوست عزیزی که مثال با CodeVision خواسته بودین.
                  یک برنامه و مثال با CodeVision درست کردم که برای دانلود قرار می دم.
                  فایل Proteus هم همراه مثال هست.
                  از برنامه GIF To Code استفاده شده جهت نمایش فریمها.
                  امیدوارم به کارتون بیاد.

Matrix-AVR-CV.zip
                  ممنونم از لطفت ...واقعا نمیدونم چی بگم.............بازم ممنونم
                  اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                  هیتلر

دیدگاه

سلام
                    سال نو بر همه دوستان مبارک. :smile:
                    من به مدت نبودم به شدت درگیر بودم ، بد قول شدم. :sad:
                    تو ایام عید یه تابلو 80*32 اماده کردم ولی چون 74595 نزدیک 200 عدد به ما انداختن نتونستم تست بگیرم.

این عکس 64*32 هست 2 تا از بلوک برای پروژه بردم دانشگاه.
                    قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

سلام بر همه .
                      این انمیشن رو امروز درست کردم جالبه :rolleyes:

اینم کلیپ تابلو :NO: :NO:
                      http://wdl.persiangig.com/pages/down...o/04042012.mp4
                      برنامه تابلو بالا.
                      اولی فایل رو میسازه برنامه دوم اون رو میخونه.
                      دانلود :NO:
                      http://wdl.persiangig.com/pages/down...P/Barnameh.rar

فایل پروتیوس و پروتل هم صفحه 7 همین تاپتیک ضمیمه کردم.
                      قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

اقای تفرشی درود و سپاس بیکران...

تو این برنامه Gif to Code اگه کدایی که تولید میشه رو بصورت خام درون یه فایل text ذخیره میکردین برای قرار دادن تو MMC خیلی عالی میشد
                        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                          اقای تفرشی درود و سپاس بیکران...

تو این برنامه Gif to Code اگه کدایی که تولید میشه رو بصورت خام درون یه فایل text ذخیره میکردین برای قرار دادن تو MMC خیلی عالی میشد
                          سلام دوست عزیز.
                          کدهای خام به صورت bin وجود دارد.حالا اگه می خواین واقعا txt بشه خوب پسوندشو عوض کنید.

دیدگاه

پسوندشو text کردم اینجوری میشه...

کد:
                            ÿÿÿÿÿÿÿÿÏÿÿÀŸÿÿîŸÿÿÿ¿ÿÿÿ?ÿ¿Ý?ÿ?½?þ?8?þ<?þ~>?þ~>ü~       ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÉÿÿÿíÿÿÿùÿÿÿñÿÿáÿÿ}áÿþùáÿ
                            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                              پسوندشو text کردم اینجوری میشه...

کد:
                              ÿÿÿÿÿÿÿÿÏÿÿÀŸÿÿîŸÿÿÿ¿ÿÿÿ?ÿ¿Ý?ÿ?½?þ?8?þ<?þ~>?þ~>ü~       ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÉÿÿÿíÿÿÿùÿÿÿñÿÿáÿÿ}áÿþùáÿ
                              خوب اینا کد اسکی هستند که هر کاراکتر معادل یک عدد از 0 تا 255 هست.
                              شما کد هگز می خواین؟
                              در کل واسه کار با MMC کد اسکی خیلی خیلی بهتره.
                              هم جای کمتری میگیره و هم اینکه نیاز به پردازش کمتری داره.

دیدگاه

جناب فتاح اون نرم افزاری که باهاش فایل gif درست میکنید اسمش چیه؟
                                ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X