اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

ممنون از آقای تفرشی عزیزم
    بابت زحماتت ممنونم
    اون نرم افزاری که گفتید دمو هست و برای نرم افزار اصلی باید هزینه بدیم لطفا هزینه و ... رو بگید با جون و دل میپردازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
      من هم از اقای فتاح کمال تشکر و آرزوی موفقیت روز افزون رو دارم بسیار عالی :nerd:
      اما لطفا در مورد سئوالات زیر ما را یاری فرمایید
      در صورتی که خودمان بخواهیم ال ای دی ها رو مونتاژ کنیم
      1- فاصله ی ال ای دی ها در تابلو روان از همدیگر برای نمایش متن و افکت در بهترین حالت چند است
      2- بهترین مارک ال ای دی برای تابلو روان کدام است
      خواهش می کنم دوست عزیز.من هم همینطور.
      بهترین فاصله 10 میلی متر تا 15 میلی متر می باشد.
      ال ای دی معروف به OVAL که بسیار پرنور هست.
      http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadttl
        ممنون از آقای تفرشی عزیزم
        بابت زحماتت ممنونم
        اون نرم افزاری که گفتید دمو هست و برای نرم افزار اصلی باید هزینه بدیم لطفا هزینه و ... رو بگید با جون و دل میپردازم
        خواهش می کنم دوست عزیز.
        هر وقت که کامل شد حتما اعلام می کنم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

تشکر میکنم از آقا فتاح که بی منت نرم افزارهاشون رو در اختیار ما گذاشتند.
          به زودی کلیپی از تابلویی که با همین نرم افزار هاساخته شده رو میزارم.
          یه سوال داشتم این که نوشته های روی این تابلو ها توسط خریدار قابل تغییر هست؟یا برای تغییر باید بره پیش فروشنده؟
          اگه قابل تغییر هست چه طوری؟به صورت انتقال اطلاعات از طریق mmc یا به صورت آنلاین؟
          تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

یه سئوال در مورد تابلوهای روان داشتم من قبلا با ای سی لچ 74hc573 تابلو رو می بستم و مدار هم جواب میداد
            حالا می خواستم بدونم بین ای سی لچ و ای سی های شیفت رجیستر 74hc595 چه تفاوتی هست و اصولا از کدام یک از این
            ای سی ها در تابلوهای روان استفاده می کنند
            با تشکر
            Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

سلام فتاح جان اگه بشه یه pcb از مداری که درست کردی بزار تا ما هم از روی اون بسازیم دستت درد نکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                یه سئوال در مورد تابلوهای روان داشتم من قبلا با ای سی لچ 74hc573 تابلو رو می بستم و مدار هم جواب میداد
                حالا می خواستم بدونم بین ای سی لچ و ای سی های شیفت رجیستر 74hc595 چه تفاوتی هست و اصولا از کدام یک از این
                ای سی ها در تابلوهای روان استفاده می کنند
                با تشکر
                سلام
                در تابلو های دینامیکی ( رفرشی ) اغلب از قطعاتی مثل 74573 استفاده میشد ، این قطعه بصورت دیتای موازی و بصورت 8 بیتی طراحی کشته و برای کنترل تابلو با ابعاد کوچک مناسب میباشد. وقتی تعداد باس زیاد میشود به همان تعداد قطعه اضافه شده و کنترل هر قطعه مجزا است ، همین امر باعث استفاده زیاد از پورت های
                Cpu میشود و محدوده کنترل دیتا محدود و مشکل میشود.!
                اما در مورد 74595 :
                این قطعه یک مبدل سریال به موازی میباشد با این تفاوت که همانند (74573) قابلیت قفل اطلاعات را نیز دارد.
                سرعت قابل قبول دارد و جریان خروجی 30 میلی آمپر
                دیتا ورودی این قطعه یک بیت است و خروجی 8 بیت.!
                معمولا این قطعات بصورت سری پشت سرهم بسته میشود میشود و اطلاعات سلسله وار ارسال میشود.
                پایه های کنترلی این قطعه بر خلاف 74573 نیازی به کنترل تک تک ندارد و همه قطعه ها باهم کنترل میشود در نتیجه پورت های کمتری از میکرو اشغال میشود
                قومی متفکرند اندر ره دین
                قومی بگمان فتاده در راه یقین
                میترسم از آن که بانگ آید روزی
                که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

با عرض سلام.
                  آقا یک مشکلی من دارم.
                  وقتی فایل Matrix موجود در فایل Matrix-AVR که از سایت دانلود کردم رو Compile میکنم این خطارو میده.
                  ممکنه کمکم کنید؟
                  G:\\dddd\Matrix-AVR\AVR-CodeVision\main.c(195): global symbol 'gif_height'declared,but never referenced

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز.
                    ورژن جدید نرم افزار Image To Code 1.9 beta را دانلود کنید و تست کنید.
                    قابلیت تبدیل فایلهای فلش یا swf وجود دارد.
                    البته بعضی از فلشهایی که با نرم افزارهایی غیر از Swish Max ساخته می شوند ممکنه کار نکنند.
                    ولی فلشهای Swish Max به راحتی تبدیل می شوند.
                    حتما Flash Player روی سیستم نصب باشد.آخرین ورژن را از لینک زیر دانلود کنید.
                    http://p30download.com/fa/entry/227/tx/flash

دانلود

http://fattahtafreshi.persiangig.com/Programs/GIFTOCODE/GIFTOCODE.zip

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمی

ممنون آقا فتاح گل :cry2: (اشک شادیه) :redface:

دیدگاه

سلام به همه.
                        من باید اول از فتاح تشکر کنم { واقعا خـــــــــــــسته نباشی - برنامه عالی شده - }
                        چند وقت پیش فتاح عزیز طرحی از سخت افزار تابلو رنگی عنوان کرد که طراحی PCB تابلو رو ساده ولی برنامه نویسی مشکل تر میشد.!
                        با مشورت دوست عزیز آقای نیکزاد قرار بر ساخت شبیه سازی این طرح شد که نمونه برنامه آقای نیکزاد این امر رو ساده کرد.!
                        من چند وقتی درگیر این شبیه سازی بودم که به یاری خدا جواب داد ، شبیه ساز پروتیوس آماده شد.
                        به دلیل مشغله کاری من ید قول شدم و نتونستم فایل آموزشی رو ادامه بدم و لی خب سعی شده سریع تر این مهم انجام بپذیرد.
                        نمونه طرح :NO:

شبیه ساز:

نمونه انیمیشن GIF: :NO:

دانلود برنامه و شبیه ساز: :NO:
                        http://wdl.persiangig.com/pages/down...folder/RGB.rar
                        قومی متفکرند اندر ره دین
                        قومی بگمان فتاده در راه یقین
                        میترسم از آن که بانگ آید روزی
                        که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
                          سلام به همه.
                          من باید اول از فتاح تشکر کنم { واقعا خـــــــــــــسته نباشی - برنامه عالی شده - }
                          چند وقت پیش فتاح عزیز طرحی از سخت افزار تابلو رنگی عنوان کرد که طراحی PCB تابلو رو ساده ولی برنامه نویسی مشکل تر میشد.!
                          با مشورت دوست عزیز آقای نیکزاد قرار بر ساخت شبیه سازی این طرح شد که نمونه برنامه آقای نیکزاد این امر رو ساده کرد.!
                          من چند وقتی درگیر این شبیه سازی بودم که به یاری خدا جواب داد ، شبیه ساز پروتیوس آماده شد.
                          به دلیل مشغله کاری من ید قول شدم و نتونستم فایل آموزشی رو ادامه بدم و لی خب سعی شده سریع تر این مهم انجام بپذیرد.
                          نمونه طرح :NO:

شبیه ساز:

نمونه انیمیشن GIF: :NO:

دانلود برنامه و شبیه ساز: :NO:
                          http://wdl.persiangig.com/pages/down...folder/RGB.rar
                          ممنون ازتون ولی پروتیوس من ناقص میاره المانهارو فقط عکس دومیتون رو نشون میده نه ایسی
                          پروتیوسم7.9 یکاری میکنین منم بتونم کامل بازش کنم واقعا ممنون
                          a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

دوست عزیز برو به منوی Design و Root Sheet ها رو انتخاب کن.

دیدگاه

سلام به فتاح عزیز . خیلی گلیییییییییییییییییییییییییییییییییییی
                              آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                              آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                              آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                              آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                                دوست عزیز برو به منوی Design و Root Sheet ها رو انتخاب کن.
                                دمت گرم آقای فتاح کدوم برنامتون میتونه فایلهیswishرو به hex تبدیل کنه یه سوال دگه میشه با این مدلهای پروتیوس هم ساعت و دما واینا رو دراورد هم انیمیشنارو؟؟یکم توضیح میدین ممنون
                                a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X