اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش SWiSH.Max برای تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش SWiSH.Max برای تابلو روان

ببخشید جناب گرجی یه سوال داشتم اون عکسی که تو سایتتون گذاشتید از تابلو روانا یجاییش هست که عکس یه کرمه؟من میخوام یه همچین چیزی درست کنم اونو میتونم با سوییش در بیارم یا باید گیفشو از اینترنت بگیرم کلا همچین چیزی میخوام درست کنم
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
      ببخشید جناب گرجی یه سوال داشتم اون عکسی که تو سایتتون گذاشتید از تابلو روانا یجاییش هست که عکس یه کرمه؟من میخوام یه همچین چیزی درست کنم اونو میتونم با سوییش در بیارم یا باید گیفشو از اینترنت بگیرم کلا همچین چیزی میخوام درست کنم
      سلام
      قبلا آقای masoud_m_bf توضیح داده بودن.
      همون که مثل کرم بالا پایین میره؟
      اگه اونه که مراحل کار اینجوریه:
      اول نوشته رو تایپ کنید
      بعد از تایم لاین افکت Caterpillar wiggle رو براش انتخاب کنید
      بعد مثل عکسی که تو پست قبلی گذاشتم از قسمت Motion مقدار :x_ رو روی Move to X بذارید و مقدار X نهایی رو بهش بدین
      در ضمن از قسمت Custom میتونید بعضی از تنظیمات افکت مثل سرعت و... رو به دلخواه خودتون تغییر بدین
      تنظیمات رنگ و ایناشم که دست خودتونه
      تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

ممنون از توضیحتون منم همینا رو متوجه نشدم که قسمت motion کجاست ومقدارx کجاست و move to x کدوم قسمته x نهایی رو از کجا بش بدم؟
        اون کرمم منظورم حرکت کرم مانن نبود دقیقا خود کرم ، شکل خود کرم نه حرکت متن مث کرم یدونه کرم خاکیه که تو تابلو حرکت میکنه اونو میخوام :nerd:
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
          ممنون از توضیحتون منم همینا رو متوجه نشدم که قسمت motion کجاست ومقدارx کجاست و move to x کدوم قسمته x نهایی رو از کجا بش بدم؟
          اون کرمم منظورم حرکت کرم مانن نبود دقیقا خود کرم ، شکل خود کرم نه حرکت متن مث کرم یدونه کرم خاکیه که تو تابلو حرکت میکنه اونو میخوام :nerd:
          اون قسمت هایی که گفتید تو این عکس مشخصه.
          این قسمت رو میتونید از منوی windows وسپس effect بیارید.

برای کرم هم میتونید جای متن کاراکتر های مثل هم بزنید.
          مثلا ****************************حالا اگه این ستاره ها بالا پایین بشن میشه کرم دیگه.نمیشه؟ :redface:
          تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

به پست 72 هم جواب بدید لطفا
            **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
              اقا جابر گرجی عزیز یه سری به این تاپیک بزنید و تجربه هتون رو به جونها بدید
              یه سوال : فرم رو چند باشه که نه زیاد سرعت تند باشه نه کم؟نه حالت پرشی پرشی.نرم بیاد و بره
              یه افکت هستش مثل این وسایل اتیش بازی که میره هوا منفجر میشه
              افکته اینطوریه مثل دایره بعد منفجر میشه
              نمیتونم پیداش کنم .شما میدونید کدومه؟ببخشید که یه کم بد توضیح دادم
              سلام
              عذر خواهی میکنم که نمیتونم زیاد بیام سر بزنم منو ببخشدی
              در رابطه با سوال اولتون بستگی به نرم افزار تابلو و برنامه نوشته شده برای تابلو داره ولی معمولا روی 25 یا 20 خوبه
              اون افکت روهم من با یکی از شیپ ها و یه ترفند که روی تابلوهای خودمون جواب داد تغریبا ساختم ولی نمیدونم رو تابلویی که شما استفاده میکنید جواب بده یا نه (بستگی به برنامه تبدیل فایل ها داره)
              توی شیپ ها یک شکلی هست بنام sunburst اونو لیجاد کنید بدش با سرعت بالا از سایز کوچیک به بزرگ تغییر سایز بدید و بدش افکت fadeout بزارید. ترجیحا این افکت طولانی باشه
              هر سری یه فکری داره! :read:
              ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
                سلام
                عذر خواهی میکنم که نمیتونم زیاد بیام سر بزنم منو ببخشدی
                در رابطه با سوال اولتون بستگی به نرم افزار تابلو و برنامه نوشته شده برای تابلو داره ولی معمولا روی 25 یا 20 خوبه
                اون افکت روهم من با یکی از شیپ ها و یه ترفند که روی تابلوهای خودمون جواب داد تغریبا ساختم ولی نمیدونم رو تابلویی که شما استفاده میکنید جواب بده یا نه (بستگی به برنامه تبدیل فایل ها داره)
                توی شیپ ها یک شکلی هست بنام sunburst اونو لیجاد کنید بدش با سرعت بالا از سایز کوچیک به بزرگ تغییر سایز بدید و بدش افکت fadeout بزارید. ترجیحا این افکت طولانی باشه
                سلام ببخشید من متوجه نشدم چی شد؟ شیپ اصلا چی هست؟میشه یکم در مورد ساخت اون فلش توضیح ک.چیکی بدید؟ممنون میشم :cry2:
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                  سلام ببخشید من متوجه نشدم چی شد؟ شیپ اصلا چی هست؟میشه یکم در مورد ساخت اون فلش توضیح ک.چیکی بدید؟ممنون میشم :cry2:
                  شیپ ها (shape)همون اشکال آماده ای هستند که خود سوییش مکس برای ساخت فلش داخلش داره. کافیه روی علامت ستاره داخل ابزارها کلیک رو نگه داشته تا شیپ ها رو نشون بده. بدش هرکدومو خاستین انتخاب و استفاده کنید

دیدگاه

اقای گرجی من نتونستم اون افکتی که میخوام رو پیدا یا درست کنم لطفا کنکم کنید
                    افکت اینطوریه: یه دایره تو پر که منفجر میشه و تیکه تیکه میشه به اطراف پخش میشه
                    مثل این وسایل اتیش بازی
                    تو پست قیلی گفتید نمیدونم با چه نرم افزاری تبدیل میکنید ، بگم با hd کار میکنم
                    ممنون میشم کمکم کنید
                    **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                      اقای گرجی من نتونستم اون افکتی که میخوام رو پیدا یا درست کنم لطفا کنکم کنید
                      افکت اینطوریه: یه دایره تو پر که منفجر میشه و تیکه تیکه میشه به اطراف پخش میشه
                      مثل این وسایل اتیش بازی
                      تو پست قیلی گفتید نمیدونم با چه نرم افزاری تبدیل میکنید ، بگم با hd کار میکنم
                      ممنون میشم کمکم کنید
                      سلام. خوب این نرم افزاری که شما باش کار میکنید با اون طرفندی که گفتم جواب نمیده. منم واقعیتش تاحالا روش کار نکردم ولی یه سمپل ساختم روش کار کن ببین میتونی درش بیاری یا نه
                      www.lightingled.ir/Download/Movie1.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
                        سلام. خوب این نرم افزاری که شما باش کار میکنید با اون طرفندی که گفتم جواب نمیده. منم واقعیتش تاحالا روش کار نکردم ولی یه سمپل ساختم روش کار کن ببین میتونی درش بیاری یا نه
                        www.lightingled.ir/Download/Movie1.rar
                        ممنون
                        ار یکی از دوستان در یک سایت دیگه پرسیدم اینجوری گفت:
                        دوست عزیز اون چیزی که میگید هم ساختش آسون هست شما توسط خود سوییش بصورت دستی میتونید بصورت فریم فریم طرحتون رو طراحی کنید البته یکم باید تمرین داشته باشید و با نرم افزار آشنایی داشته باشید

شما منظورشو متوجه شدید؟میتونید یه توضیح عملی تر بدید؟
                        مرسی

**** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                          ممنون
                          ار یکی از دوستان در یک سایت دیگه پرسیدم اینجوری گفت:
                          دوست عزیز اون چیزی که میگید هم ساختش آسون هست شما توسط خود سوییش بصورت دستی میتونید بصورت فریم فریم طرحتون رو طراحی کنید البته یکم باید تمرین داشته باشید و با نرم افزار آشنایی داشته باشید

شما منظورشو متوجه شدید؟میتونید یه توضیح عملی تر بدید؟
                          مرسی
                          سلام
                          هر تصویر ساخته شده ی فلش، از فریم های پشت سر هم تشکیل شده که با توجه به اینکه فریم ها پشت سر هم اجرا میشن مخاطب اونها رو بصورت تصویری پیوسته میبینه
                          در نرم افزار Flash mx هر فریم رو با زدن کلید F5 میتونید بوجود بیارید ، و بنابراین با ایجاد چند فریم و طراحی هرکدوم میتونید در نهایت یک تصویر پیوسته بوجود بیارید
                          در نرم افزار سیویش نیز همینطوره ، تک تک فریم ها رو میتونید ادیت کنید و به طرح نهایی برسید
                          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                          // - - - - - - - - - -
                          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                          // - - - - - - - - - -
                          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

ممنونم و تشکر میکنم از همه دوستان منم موفق شدم که همون نوشته هامو بصورت کرم دربیارم و خیلیم باحال شد اما یه سوال من میخوام عکس متحرک درست کنم مثل چیزی که جناب گرجی توی یکی از تابلوهاشون قرار داده بودن توی سایتشون باید چکار کنم جناب گرجی چطور میتونم خود یه کرمو بسازم که بخزه عکس کرم نه یک نوشته و متن من تصویر متحرک میخوام بسازم
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                              ممنونم و تشکر میکنم از همه دوستان منم موفق شدم که همون نوشته هامو بصورت کرم دربیارم و خیلیم باحال شد اما یه سوال من میخوام عکس متحرک درست کنم مثل چیزی که جناب گرجی توی یکی از تابلوهاشون قرار داده بودن توی سایتشون باید چکار کنم جناب گرجی چطور میتونم خود یه کرمو بسازم که بخزه عکس کرم نه یک نوشته و متن من تصویر متحرک میخوام بسازم
                              لطف کنید بذارید فایلی که ساختی.

یه چندتا عکس و انمیشن هست که بیشتر تابلو سازها ازش استفاده میکنن بین متن هاشون
                              اگه دوستان یه فایلی از این انمیشن ها بذارن خیلی ممنون میشم
                              **** k i n j ****

دیدگاه

با سلام و تشکر از توضیحات دوستان
                                با توجه به این مواردی که گفته شد میشه یک تابلو روان جمع و جور با قابلیت اجرای انیمیشن هایی که توی Swish یا 3DsMAX ساخته شده شده اند و با میکروی AVR و برنامه بیسکام اجرا کرد؟؟؟
                                یعنی میکرو AVR سری Mega16 یا 32 این توانایی رو داره و کم نمیاره؟؟؟
                                واسه این کار می خوام از تعدادی دات ماتریس و آی سی های بافر استفاده کنم که دما ، تاریخ ، ساعت و تعدادی متن را بصورت انیمیشن نمایش بده . البته بهتره که کاربران با کامپیوتر متن مورد نظر خود را به میکروکنترلر بدهند و هر بار نیازی نباشه که پروگرام صورت بگیره.
                                دوستان منتظر نظرات شما هستم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X