یه ترانس کاهنده بزارید و بعد به واسطه پل و رگولاتور ولتاژ رو به 5 برسونید. به همین راحتی! :mrgreen:
همواره یادمان باشد:
1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگرانگرفتن خودت از آنها باشد.
یک رله 220 بگیرید . تغذیه بوبینش رو بدید به به جایی که 220 میده . یک سر کنتاکت رله رو بدید به 5 و سر دیگش رو بدید به جایی که خروجی 5 می خواید . در این صورت وقتی 220 بیاد کنتاکت ول میشه و 5 میره تو خروجی . فقط با یک رله میشه این کار رو کرد .
من به نظرم از یه شارژی که معمولا تو همه خونه ها انداختیش کنار استفاده کن خروجش رو به ترازیستور بده که 5 ولت رو بهت بده
دوستان میشه یه روشی با شماتیگ بگین .
میخوام تشخیص بدم کی برق رفته و اینو به میکرو وصل کنم.
یا صفر بده به میکرو یا یک
من یک مدار با استفاده از سنسور تشخیص جریان ACS758 LCB 050 بستم ولی چه جریان باشه چه نباشه ولتاژ خروجی 2.5 ولته :sad:
هر کی اطلاعی داره بگه خیلی مهمه....
دوستان میشه یه روشی با شماتیگ بگین .
میخوام تشخیص بدم کی برق رفته و اینو به میکرو وصل کنم.
یا صفر بده به میکرو یا یک
من یک مدار با استفاده از سنسور تشخیص جریان ACS758 LCB 050 بستم ولی چه جریان باشه چه نباشه ولتاژ خروجی 2.5 ولته :sad:
هر کی اطلاعی داره بگه خیلی مهمه....
این رو الان طراحی کردم ببین به کارت میاد !
برق باشه رله وصل میشه و با قطع برق نیز رله قطع میشه...
پایه مشترک رله با توحه به قطع یا وصل بودن برق یا 0 و یا 1 میده
به این صورت:
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
220 ولت رو خیلی راحت با یک تقسیم مقاومتی کمش میکنی بعد با یک دیود و یک خازن یک میکرو فاراد یک سو میکنی و بعدش با یک بافر مثلایک گیت and اونو به هر سطح که میخوای میرسونی
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
220 ولت رو خیلی راحت با یک تقسیم مقاومتی کمش میکنی بعد با یک دیود و یک خازن یک میکرو فاراد یک سو میکنی و بعدش با یک بافر مثلایک گیت and اونو به هر سطح که میخوای میرسونی
اونجوری مقاومتها باید جریان روشن شدن دیود رو هم تامین کنن که زیاده ممکنه مقاومت بزرگی بخاد! میشه با خازن هم همین کارو کرد....
دوستان تغذیه مدار وصل هست به ups و همیشه مدار روشن هست فقط من میخوام از برق 220 ولت یه نمونه بگیرم که آیا برق هست یا نه.
پس زمین مدارها جدا میشه و به این راحتی نمیشه به میکرو فهموند فک کنم.
دوستان تغذیه مدار وصل هست به ups و همیشه مدار روشن هست فقط من میخوام از برق 220 ولت یه نمونه بگیرم که آیا برق هست یا نه.
پس زمین مدارها جدا میشه و به این راحتی نمیشه به میکرو فهموند فک کنم.
اپتو کوپلر همین این مشکل رو حل میکنه و ایزولاسون انجام میده دیگه!
دیدگاه