اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اتصال 5 فرمان 64 ولت به میکرو و گرفتن خروجی از میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه اتصال 5 فرمان 64 ولت به میکرو و گرفتن خروجی از میکرو

نوشته اصلی توسط bstar2
    اگر تایپیکو از اول مطالعه کنین ربطه همه چیو به هم میفهمین .
    شما خودتون بحث و به یه طرف دیگه دارین میکشین بعد حالا میگین چه ربطی به اتصال 64 ولت به میکرو داره ؟ کلاس اموزشی نگذاشتیم ؟
    انگاری توی دانشگاه شما زیاد در مورد تابع ضربه بحث شده که شما این همه مشتاقش هستین تا یاد بگیرین .
    اختیار دارین شما بلد نیستین ، پس چطوری بحث تابع ضربه رو راه انداختین ؟
    .
    .
    .
    قصد جسارت نداشتم و بحث مقاومت بالاکش چون مربوط به راه اندازی اپتوکوپلر بود روش مکث کردم و زیادی توضیح دادم.

دیدگاه

سلام من یه اپتوکوپلر وصل کردم تو مدار که قراره مثل یک کلید ولتاژ 5 ولتو از خودش رد کنه به ال ای دیش هم یه ولتاژ 3 ولت ورودی از دستگاهی خارجی بهش وصل میشه ولی اپتوکوپلر هیچ ولتاژ فرمانی بهش نمیاد و اصلا به هیچی وصل نیست منتها اجازه میده ولتاژ 5 ولتی ازش عبور کنه و به اصطلاح کلیدو متصل میکنه برای ورودیه دیود نوری اپتوکوپلر یه مقاومت 4.7کیلو روی مثبتش گذاشتم و منفیش خالیه و برای بخش ترانزیستوریش یه ورودی 5ولت بدون مقاومت و خروجیش اول یه مقاومت 4.7کیلو هست و در انتها به میکرو متصل میشه. منتها اپتوکوپلر یهویی متصل میشه و نه تنها یکی بلکه دوتا روی یه مدار دارم که دوتاشون همزمان متصل و یا قطع اتصال میشن. ممنون میشم کمکم کنین همه چیه مدارم درست کار میگنه حتی رله و فقط اپتوکوپلر مدام خطا میندازه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moji212 نمایش پست ها
        سلام من یه اپتوکوپلر وصل کردم تو مدار که قراره مثل یک کلید ولتاژ 5 ولتو از خودش رد کنه به ال ای دیش هم یه ولتاژ 3 ولت ورودی از دستگاهی خارجی بهش وصل میشه ولی اپتوکوپلر هیچ ولتاژ فرمانی بهش نمیاد و اصلا به هیچی وصل نیست منتها اجازه میده ولتاژ 5 ولتی ازش عبور کنه و به اصطلاح کلیدو متصل میکنه برای ورودیه دیود نوری اپتوکوپلر یه مقاومت 4.7کیلو روی مثبتش گذاشتم و منفیش خالیه و برای بخش ترانزیستوریش یه ورودی 5ولت بدون مقاومت و خروجیش اول یه مقاومت 4.7کیلو هست و در انتها به میکرو متصل میشه. منتها اپتوکوپلر یهویی متصل میشه و نه تنها یکی بلکه دوتا روی یه مدار دارم که دوتاشون همزمان متصل و یا قطع اتصال میشن. ممنون میشم کمکم کنین همه چیه مدارم درست کار میگنه حتی رله و فقط اپتوکوپلر مدام خطا میندازه

سلام،
        توضیحاتت نامفهومه!
        یه عکسی، نقشه ای، چیزی از مدارت بذار تا ببینیم چی هست؟!
        ... .
        نقداً ، اگه مقاومت 4.7 کیلو رو با ورودی اپتو، سری کردی، که این مقاومت خیلی زیاده!!
        مقاومت 82 اهم یا 100 اهم یا نهایتا زیر 200 اهم باید بذاری، البته توی 3.3 ولتی که گفتی!
        خروجی اوپتو هم معلوم نیست به چه صورته؟!
        ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

درست شد مرسی، یه 4.7 کیلو پل دان گذاشتم مشکلش حل شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X