اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

CALLER ID ICs

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : CALLER ID ICs

سلام به دوستان
    من میخوام مدار آقای خزاما رو بدون lcd و 74hc595 استفاده کنم(ورودی میکرو سریال) باشه. بدین صورت که اگر با یک شماره خاصی به خط زنگ بزنیم یک led در خروجی میکرو روشن بشه. :wow:
    میکرو: atmega32
    زبان: basic
    لطفا راهنمای کنید. oo:

دیدگاه

سلام به دوستان
      من میخوام مدار آقای خزاما رو بدون lcd و 74hc595 استفاده کنم(ورودی میکرو سریال) باشه. بدین صورت که اگر با یک شماره خاصی به خط زنگ بزنیم یک led در خروجی میکرو روشن بشه. :wow:
      میکرو: atmega32
      زبان: basic
      لطفا راهنمای کنید. oo:

دیدگاه

ظاهرا این ic هم تازه اومده SM 8223a

FSK & DTMF CALLER ID

http://chip-electronic.ir/files/7598946_sm8223a.pdf

قیمت 4500 تومان

دیدگاه

با سلام .
          من حدود 2 ماهه که دارم روی پروژه کالر آیدی کار می کنم . به هر دری که فکر کنید زدم . اول پروژه کارشناسی یه بنده خدایی رو پیدا کردم ، رو اون کار کردم . مدارش با MT88E43 و MT8870 کار می کرد . این جور که نوشته بود از مدارش جواب گرفته بود ، هم با FSK کار می کرد هم با DTMF . میکروش 8051 بود . من اونو بستم ولی جواب نگرفتم . اوایل که اصلا هیچی نشون نمی داد ، با کلی بدبختی و بعد از این که برنامشو عوض کردم 0X55 رو نشون می داد ولی بعد از اون چرت و پرت می یومد رو LCD . بعد مدار آقای خزاما رو بستم ، رو برد بورد ولی از اونم جواب نگرفتم . اول که می نوشت Unknown CID data . بعد برنامشو یکم عوض کردم ولی بازم چرت و پرت می نوشت رو lcd . حتی همون 0x55 رو هم نشون نمی داد. گفتم شاید از برد برد باشه ، pcb مدار آقای خزاما رو کشیدم ولی با برد چاپی هم همون جوابای قبلی رو گرفتم . دیگه نمی دونم چیکار کنم :sad: باید تا هفته دیگه این پرو÷ه رو تحویل بدم . تورو خدا اگه می تونید منو کمک کنید . اینو بگم که من از مقاومت های 5% استفاده کردم چون مقاومت های 1% رو پیدا نکردم. ممکنه مشکل از این باشه ؟ سیستم مخابرات منزل ما هم فکر کنم fsk باشه چون بعد از این که زنگ اول می خوره شماره می یفته و دیگه این که اگه گوشی رو بکشیم و تنظیم ساعتش بهم بخوره ، بعداز این که گوشی رو دوباره به پریز زدیم و زنگ اول خورد ، ساعتش خود بخود تنظیم می شه . خونه ما کرجه . ایا ممکنه مقادیر مقاومت هایی که تو مداره از شهری به شهر دیگه متفاوت باشه ؟
          ممنون می شم اگه کمکم کنید .

دیدگاه

سلام به همگی

من یه mt8841 دارم و اون رو طبق دیتاشیت بستم ولی ج.اب نمیده.من این جوری چک کردم.یه led به پایه cd وصل کردم ولی در حین زنگ خوردن تلفن ویا حالت نرمال هیچ فرقی نمیکنه و در تمام حالات خاموشه

البته من به میکرو وصلش نکردم چون برنامش رو نداشتم
            کسی کار کرده یه توضیح در مورد عملکرد سخت افزاریش و پروتکلش بده که بفهمم چی به چیه و وقتی که یه شماره میاد این ای سی چه کارایی میکنه؟
            کدوم پایش رو باید ست یا ریست کنم تا دیتا بده و ....

اینجا یه توضیحاتی داده ولی لینک برنامش خرابه و توضیحاتشم که گفته من تو عمل هیچ چی ندیدم :sad:
            http://silikon.pib.ir/page3/&thisy=&...sm=&thisd=
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام دوستان
              نظر شما در مورد این مدار و برنامه چیه؟
              جواب میده؟
              کسی تست کرده؟

'-------------------------------------------------------------------------------
              'program of FSK Decoder with HT9032D
              '-------------------------------------------------------------------------------
              $regfile = "attiny2313.dat"
              $crystal = 1000000
              $baud = 1200
              Dim A As Byte , B As Byte , C As Byte , D As Byte
              Dim E As Word
              '-----------------------------------------------------
              Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.4 , Db5 = Pinb.5 , Db6 = Pinb.6_
              ,Db7 = Pinb.7 , Rs = Pinb.0 , E = Pinb.2
              Config Lcd = 16 * 2
              Config Pinb.1 = Output
              Portb.1 = 0
              Cls
              '----------------------------------------------------------------------
              Do
              Cursor Off
              A = Waitkey()
              If A = 4 Then
              E = A
              A = Waitkey()
              D = A - 8
              E = E + A
              For B = 1 To 2
              A = Waitkey()
              E = E + A
              A = A And 15
              Lcd A
              Next B
              Lcd "/"
              For B = 1 To 2
              A = Waitkey()
              E = E + A
              A = A And 15
              Lcd A
              Next B
              Locate 1 , 8
              For B = 1 To 2
              A = Waitkey()
              E = E + A
              A = A And 15
              Lcd A
              Next B
              Lcd ":"
              For B = 1 To 2
              A = Waitkey()
              E = E + A
              A = A And 15
              Lcd A
              Next B
              Lowerline
              For B = 1 To D
              A = Waitkey()
              E = E + A
              C = A And 15
              Lcd C
              Next B
              A = Waitkey()
              E = E + A
              E = E Mod 256
              If E <> 0 Then
              Cls
              Lcd "error"
              End If
              Wait 10
              Cls
              End If
              Loop
              End
              'end of program
              '------------------------------
              آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دوستان نظری ندارن؟
                آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

مدار فوق کار میکنه فقط یه ایرادی داره که بعد از زنگ خوردن و نمایش شماره ی تماس برای نمایش شماره جدید باید میکروکنترولر ریست بشه !
                  مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X