اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک جهت ساخت ریموت کنترل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک جهت ساخت ریموت کنترل

نوشته اصلی توسط akbar8
    برداران عزیز اینا که بدرد ماشین نمیخوووررررررررررررره. همزمان چند تا کلید باهم نمیتونین بزنین.
    اصلا با دیگودر انکودر نمیشه این کاروووو کرد.
    نه لحظه ای نه لچ.
    شما درست میفرمایید منتها جناب gorgiro گفتند که به این حالت احتیاج ندارند

دیدگاه

دادا این قسمتی که مقاومت ها رو گفتید یه مقدار تو هم تو هم شد
      واسه کلید نقشه میشه این جور دیگه؟

قسمت سبز و صورتی رو من اضاف کردمواز همومثبت بگیرم 4 شاخه کنم بدم به ورودی ها.(به پایه 18 آی سی هنوز vcc وصل باشه؟)
      گفتی اگر 12 ولت شد که دیود و مقاومت های 10 و 2.7 رو بزارم سر راهش
      و اگر چند ولت شد دیگه اون 10 اهم لازم نیست.فقط دیود و 2.7 رو بزارم؟
      آمپر باتری چند باشه؟(واسه هر دو مدار)
      بعد مدار گیرنده 2 تا vcc داره.باید 2 تا باتری بزارم؟یا از همون باترین 2 تا مثبت بدم به اینا؟

دیدگاه

سلام
        من از روی مدار زیر گفتم

برای باتری هم فرقی نمیکنه میتونید 3 تا باتری قلمی یا باتری 9 ولت استفاده کنید.

دیدگاه

ن ازین مداری که خودم گذاشتم سر در نمیارم.
          اونی که شما گذاشتی من تو همین صفحه واسش 4 تا ورودیش vcc کشیدم رو میخوام پیاده کنم.
          اگر یه vcc مثلا 6 ولتی بدم به هر پایه و هیچ مقاومت و دیودی سر راهش نزارم چی میشه؟فقط یه کلید فشاری بزارم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gorgiro
            ن ازین مداری که خودم گذاشتم سر در نمیارم.
            اونی که شما گذاشتی من تو همین صفحه واسش 4 تا ورودیش vcc کشیدم رو میخوام پیاده کنم.
            اگر یه vcc مثلا 6 ولتی بدم به هر پایه و هیچ مقاومت و دیودی سر راهش نزارم چی میشه؟فقط یه کلید فشاری بزارم؟
            شما باید از مقاومت و دیود استفاده کنید اگر از 5 ولت استفاده کنین باید به جای 10 کیلو اهم 2.7 کیلو اهم بزارین و 2.7 کیلو اهم مدار بالا رو هم حذف کنید.

دیدگاه

دادا اینجوری فکر کنم به نتیجه نرسم.
              تا ظهر میشینم 2 تا مدارو رسم میکنم با جزئیات دقیق.
              میدم بهتون .اگر مشکلی نداشت بگید تا همونارو رو برد بزنم.
              ممنون

دیدگاه

سلام به دوستان یه چند سوال داشتم اگه مزاحمتی نیست میشه جوابش لطف کنی بدی خیلی ممنون میشم
                1. بنده می خوام یه لامپ و در خونه رو با ریموت خاموش روشن و باز کنم چند تا مدار دیدم با آی

سی های pt(اما جواب نمی گیرنم) فرستنده از نوع (XYF-B_433MHZ) و گیرنده هامم

از نوع (RXB6-433MHZ) در یک فرکانس هستش و از یک نوع(عکس رو واستون می فرستم)

http://www.daba.ir/manage/usersFiles/11113/1.jpg
                قطعات 1،2،3،4
                مدارش رو اینطوری بستم
                مدار فرستنده
                http://s1.picofile.com/file/8101921426/transmiter_v20.jpg
                مدار گیرنده
                http://s3.picofile.com/file/8101921350/reciver_4p.jpg

پایه های 1 تا 8 رو در فرستنده و هم در گیرنده یا منفی یا مثبت یا بدون استفاده می گذاریم که من حالت آخر رو گذاشتم.
                پایه های 10تا 13 رو که به عنوان ورودی هستش رو باید به +V یا -Vوصل کنم؟به نظرت شما به کدوم و اگه ولتاژ مثبت هستش چند ولت؟
                در مدار گیرنده هم خروجیش چند ولته آیا LED رو روشن می کنه که بفهمیم خروجی میده و مدار درست کار میکنه یا ترانزیستور می خواد.چند میلی آمپر جریان میده?
                //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
                2. سوال دومم در مورد اینه که آیا میشه گیرنده یا همون RXB6 رو با فرستنده دزدگیر ماشین مچ کرد چطوری ؟
                http://www.daba.ir/manage/usersFiles/11113/1.jpg
                قطعه شماره 5
                بنده مدار گیرنده رو مطابق مدار بالا بستم و با فرستنده دزد گیر ماشین هیچ عکس العملی نشون نمی
                داد.داخل فرستنده دزدگیر ماشین هم آی سی PT2262 است.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
                راستی یه سوال دیگه روی گیرنده RXB6یه آی سی هستش نمی دونم اون چیه برای جنابعالی
                مشخصه چه چی هست بنده احتمال می دم که eV1527 عنوان دیکدور استفاده میشه روی آی سی
                رو با سمباده از بین بردن تا ندونن ایم و نوعش چیه
                اگر وقت کردید جواب بنده رو بدید خیلی ممنون و سپاسگذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X