اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل ۳تحریک به یک تحریک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل ۳تحریک به یک تحریک

سلام. من میخواستم یه مدار بسازم که با ولتاژ ۱۲ کار کنه.به این صورت ک تو ورودی بعد از اینکه ۳تحریک مثبت گرفت خروجیش فعال بشه.به نظرتون ساده ترین و کم هزینه ترین راه چیه؟ممنون

پاسخ : تبدیل ۳تحریک به یک تحریک

به نظرم من ساده ترین راه همون میکرو باشه واستفاده از واحد کانتر.اگه نمی خوایی از میکرو استفاده کنی بگویید تا دوستان راه حل های دیگه یذارند
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

با میکرو هزینه بالایی داره.مثلا میخواستم ببینم میشه با فلیپ فلاپ ساخت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid67 نمایش پست ها
        سلام. من میخواستم یه مدار بسازم که با ولتاژ ۱۲ کار کنه.به این صورت ک تو ورودی بعد از اینکه ۳تحریک مثبت گرفت خروجیش فعال بشه.به نظرتون ساده ترین و کم هزینه ترین راه چیه؟ممنون
        دوست عزیز ورودی تون رو از کجا میگیرین ؟ اگه از میکرو*کنترلر استفاده میکنید که چند خط برنامست اگرم نه که میتونید از ایسی های گیت and استفاده کنید . مثل7408

دیدگاه

اخه ۳تا تحریک همزمان نیست.میخوام یه مداری باشه بعد از اینکه ۳تارو گرفت خروجی بده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط RAMONA نمایش پست ها
          دوست عزیز ورودی تون رو از کجا میگیرین ؟ اگه از میکرو*کنترلر استفاده میکنید که چند خط برنامست اگرم نه که میتونید از ایسی های گیت and استفاده کنید . مثل7408
          اخه ۳تا تحریک همزمان نیست.میخوام یه مداری باشه بعد از اینکه ۳تارو گرفت خروجی بده
          نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
          به نظرم من ساده ترین راه همون میکرو باشه واستفاده از واحد کانتر.اگه نمی خوایی از میکرو استفاده کنی بگویید تا دوستان راه حل های دیگه یذارند
          راه حل دیگه ای میخوام دوستان لطف کنن ممنون میشم

دیدگاه

بعد از اینکه سه تا ورودی رو داشتیم خروجیتون فعال بشه یعنی اگه مثلا دوتا داشتیم یکی*نداشتیم فعال نشه منظورتون اینه ؟ اگه اینه که همون گیت and میشه ، اگه منظورتون چیز دیگه ای هستش لطفا بیشتر توضیح بدین ، جنس ورودی هاتون چیه ؟ چه ولتاژ و جریانیدهست ؟ خروجیتون باید در چه حدی باشه . تا دوستان بتونن کمکتون کنن

دیدگاه

دیدید مثلا یه ریموت رو که میخوان کد بدن به گیت دزدگیر ماشین مثلا ۳بار پشت سرهم به ورودی کیت ولتاژ میدن ک آماده کد گیری باشه.اینم یه همچین حالتی.بعد از اینکه ۳بار تحریک مثبت گرفت خروجی مثبت بده

مثل یه رجیستر ۳بیتی عمل کنه. وقتی ک تحریک به ۳ دفعه رسید خروجیه خودشو فعال کنه

جنس ورودی هام ۱۲ ولته.کلا میخوام با ولتاژ ماشین کار کنه

نظر من اینه ک از آی سی ۴۰۱۳ استفاده کنم که داخلش ۲عدد فلیپ فلاپD داره.اینا رو باهم سری کنم ورودی هارو به یک وصل کنم.بعد تحریکهارو ب پایه کلاک بدم.بعد ۲خروجی رو باهم and کنم.ولی ب نظرم این راه جالبی نباشه

دیدگاه

سلام
                یه راه فعلا به ذهنم می رسه با استفاده از ای سی4026 و یه گیت and 5 ورودی میشه

وقتی کلاک سه بار داده بدشه ای سی شمارنده 4026 5تا خروجی فعال میده که بدی یه گیت اند 5ورودی خروجی میده یه مشکلی هست اینم این که 3تا تحریک کردی بعدش باید ای سی ر ریست کنی وگر نه بقیه شماره هارو هم میشماره

اگه راهی دیگه به ذهنم رسید میام میگم

موفق باشی
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مچکرم. فکر کنم راه خودم معقول تر باشه.آی سی شمارنده ۲بیتی وجود داره؟
                  جدیدترین ویرایش توسط navid67; ۱۶:۲۱ ۱۳۹۵/۰۹/۰۸.

دیدگاه

دوست عزیز با یک 4017 خیلی راحت میتوانید هر تعداد پالسی را که خواستید بشمارید
                    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

با سلام :
                      شما می توانید از آی سی گیت 7411 با 3 ورودی مثبت استفاده کنید. هر گاه 3 ورودی هم زمان با هم مثبت شدن خروجی گیت یک یا مثبت می شود.
                      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

بنظر من هم پیشنهاد جناب emitor بهترین گزینه برای شماست (4017)
                        هرچند با همه ی آیسی هایی که دوستان دیگه هم معرفی کردن میشه این کار رو انجام داد ولی ساده ترین راه همون بود
                        آیسی HC595 هم همون کار رو میکنه. میتونید از هر کدوم که بخواید استفاده کنید که هر دو رو eca داره

If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

سلام..نمیدونم دوستان اشاره کردند یا نه ولی از ایسی counter یا شمارنده میتونید استفاده کنید.اگه طزیقه راه اندازیشو نمیدونستید بگید تا دوستان کمک کنند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X