اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
دیود های tvs برای سرکوب نویز های خطوط برق
Collapse
X
-
پاسخ : دیود های tvs برای سرکوب نویز های خطوط برق
نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست هابا تشکر از شما
این متن در خصوص این نوع دیودها در دیتاشیت نوشته شده
1500W peak pulse
capability at 10×1000μs
waveform, repetition rate
(duty cycles):0.01%
نوشته 1500 وات رو به صورت لحظه ای میتونه تحمل کنه ضمنا تا 200 آمپر لحظه ای تا 8 میلی ثانیه رو متحمل میشه
فرمودید توان تحملی این دیود ها به پای وریستور نمیرسه
آیا وریستور هایی معمول توانی بیش تر از این رو متحمل میشن ؟؟؟
برای مدارهای محافظتی هم معمولا چند وریستور رو باهم موازی میکنند تا توان تحملیشون بالاتر بره.نمیدونم برای دیود tvs میشه اینکارو کرد یا نه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : دیود های tvs برای سرکوب نویز های خطوط برق
نوشته اصلی توسط amin tal نمایش پست هابله درسته.توان تحملی و مقدار دفع انرژی این دیودها بالاست.نسبت به وریستور تقریبا یکی هست.البته دفع انرژی در وریستورها نسبت مستقیمی با اندازه اون داره.با این حال نمیتونم بگم که در خطوط تغذیه برق ac همه لحاظ برتری داره و جایگذین 100 درصد وریستور هاست.چون در بردهای صنعتی ساخت شرکتهای معتبر این موضوع رو مشاهده نکردم که دیود tvs بجای وریستور در طبقه اول تغذیه و فیلتر AC این دیود جایگذین وریستور بشه بجاش این دیود ها رو به وفور بعد از کاهش ولتاژ بخصوص بعد از منبع سوئیچینگ مشاهده کردم.البته شاید وجود داشته و من ندیده بودم..بعد هم وریستور یه نوع مقاومته و دیود یک نیمه هادی و مقاومت ها وقتی از محدوده قابل تحملشون بیشتر انرژی داده بشه احتمال اینکه باز هم عملکردی داشته باشند هست ولی نیمه هادی هامعمولا بطور کامل از کار میافتند.در ضمن دیودی که شما گذاشتید ولتاژ شکستش 17 ولته و برای ولتاژ خط برق مناسب نیستند.باید از ولتاژ های بالاتر استفاده کنید
برای مدارهای محافظتی هم معمولا چند وریستور رو باهم موازی میکنند تا توان تحملیشون بالاتر بره.نمیدونم برای دیود tvs میشه اینکارو کرد یا نه
با تشکر از توجهی که دارید
بله اون دیودی که گذاشتم رو به عنوان مثال در نظر گرفتم و باید ولتاژ بالاتری انتخاب بشه
یه مسئله این که tvs با ولتاژ 400 ولت تنها چند آمپر جریان رو میتونه متحمل بشه که در همون دیتاشیت ذکر شده
با این حساب آیا شانس این رو داره که جایگزین وریستور بشه ؟؟؟؟ (چون سرعت سرسام آوری داره اینو میگم )آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .
دیدگاه
دیدگاه