اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع اولین کار با میکرو کنترلر ها و در کل مدارات دیجیتال.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع اولین کار با میکرو کنترلر ها و در کل مدارات دیجیتال.

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
    درود..
    پست های شما معرکه بوده است!!! بنده مطالعه کردم و میخواهم بنده هم میککروکنترلر های avr کار بکنم.....
    بنده زبان برنامه نویسی پاسکال رو بلدم و کاملا هم بنده مسلط هستم!!!!
    میشود با پاسکال avr کار کرد؟؟؟؟
    ببینید برنامه نویسی به هر زبان مستلزم اینه برای اون زبان در پلتفرم مقصد کامپایلری وجود داشته باشه. (البته منظورم برای زبان های کامپایلریه. با زبان های اسکریپتی و اسمبلی کاری ندارم)
    تا جایی هم که من اطلاع دارم، برای AVR چندتایی کامپایلر ++C/C وجود داره و یک کامپایلر بیسیک. با این تفاسیر فکر نمیکنم بشه با پاسکال براش برنامه نوشت! ناچارن باید از این زبان ها استفاده کنید. از نظر من بهتر هست که C کار کنید، چون تقریبا برای همه سخت افزارها کامپایلر C وجود داره.
    اگر به مفاهیم برنامه نویسی تسلط کافی داشته باشید، یادگرفتن زبان جدید سخت نیست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
    چرا بهتون برمیخوره! من که توهینی نکردم! در راستای حرفای شما عرض کردم مطالب رو و حرفاتونم کامل خوندم.
    احتمالا متوجه کلیت عرایض بنده نشدید. موفق باشید عزیز
    نه آقا این چه حرفیه. بهم که بر نخورد ولی خوب لازم دونستم یه سری چیزا رو بگم.
    از اینکه درست متوجه منظورتون نشدم، عذر میخوام.

دیدگاه

پاسخ : شروع اولین کار با میکرو کنترلر ها و در کل مدارات دیجیتال.

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
      والا ماژول و قطعات دیجیتال که زیاده نمیشه همشو گفت. شما فعلا یه LCD کاراکتری، یه سنسور دما مثل LM35، یه rtc مثل ds1307 و یه ماژول کارت SD بگیری تا مدتی مشغولی. اینا همشون هم به صورت شیلد و ماژول هستن که بدون نیاز به سیم کشی زیاد، مدار جانبی و بِرِد بورد میشه متصلشون کرد به خود آردوینو، هم طبیعتا به شکل قطعات خام. شما با هر کدوم راحت تری میتونی کار کنی.
      خود بردم اگر مالی مشکل ندارید، مگا قوی تر و بهتره. اما از نظر شیلد و این داستانا نمیدونم اوضاع کدوم بهتره و شیلد آماده برای کدوم بیشتره! ضمنا خود UNO هم چند مدل داره که خوب و بد دارن. باید کسی که وارد تره بگه کدوم خوبه.
      پس درسته،بهتره یه برد آردوینو مگا بگیرم و چند تا ماژولی که شما
      گفتین.
      خیلی ممنون از زحمات شما.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز.
      در مورد آردوینو اینکه میگید ساده هست اصلا اینطور نیست! بستگی داره شما از توابع آماده اردوینو استفاده کنید یا اینکه با کد و ریجستر ها برنامتون رو بنویسید که دومی خیلی بهتر و باسرعت بالاتری هستش . در مورد ساده بودنش هم بستگی داره به پروژتون . شما میتونید یه مدار خیلی ساده سون سگمنتی باش راه بندازید یا پروژه های خیلی حرفه ای مثل رادیوکنترل 120 کانال و حتی تابلو آسانسور باش بسازید! که بنده با گروهمون قبلا تابلو آسانسور برای 4 طبقه (در اندازه کوچکتر) راه اندازی کردیم و هنوزم بعد از دوسال از کلاسهای فنی حرفه ای، هنوزم کار میکنه و هیچ مشکلی پیدا نکرده . همچنین پروژه های دیگر مثل کنترل فاز هوشمند با امکانات خاص و ...
      در مورد خود بورد های آردوینو هم بنده به شدت به دوستان توصیه میکنم اول تحلیل مدار و رسم شماتیک و pcb یاد گرفته بگیرن بعد سراغ آردوینو برن . در غیر اینصورت تنبل بار میاره! آردوینو هم خودش نوعی پلتفرم متن باز هستش ولی از میکرو استفاده شده حالا سری AVR یا ARM یا PIC یا CH و دیگر میکروکنترلر هایی که در دنیا ساخته شدن و استفاده میشن.

متاسفانه تو ایران تا اسم آردوینو رو میشنون ملت فک میکنن کاردستیه ! درصورتیکه اینطور نیست و کسی الکترونیک رو حرفه ای دنبال کرده باشه و بلد باشه هیشوخ از برد آماده اردوینو استفاده نمیکنه بلکه میاد خودش مدار رو رسم و طراحی میکنه و بعد میره سراغ برنامه نویسی (ترجیحا کد نویسی ، نه تابع نویسی) و خودش مدارشو بصورت حرفه ای اماده میکنه .
      موفق باشید
      از شما هم خیلی ممنونم.
      بنده دوست دارم اول کارم رو با توابع شروع کنم و بعدش برم سراغ
      کد و بعد اون هم برم سراغ میکرو کنترلر.
      ممنون از زحماتتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X