اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل ولتاژ دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل ولتاژ دیجیتال

فکر می کنم با این جوابهای ما آقا حسام نا امید بشه. بهترین راه استفاده از یک طبقه کلکتور مشترک با ترانزیستور 3055 و سپس استفاده از یک ترانس فریت هست. حتما جواب میگیری.
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hesam_M
      نه من رشتم سخت افزار کامپیوتر بوده و بیشتر حول الکترونیک دیجیتال، شبکه و انتقال داده است .
      اصلا من می خواهم از یک ماسفت ولتاژ بالا به جای ترانس استفاده کنم و به گیت پالس رو بدم و از درین همین پالس رو با دامنه 220 ولت بگیرم. الان هم یک ماسفت 500 ولتی دارم. بار یه بوبین است با مقاومت 1 اهم که باید این میدان روی آن ایجاد شود.
      مقامت درین چی باید باشه ؟
      حالا شده پسر خوب
      این مدار کارمی کنه و مشکلی نداره. نیاز به مقاومت درین هم نداری چون با انتخاب دیوتی سایکل مناسب می تونی به جریان دلخواهت برسی. فقط اینجا که ترانس نداری و می خوای جریان DC از بوبینت بگذره باید دیود هرزگرد از نوع FAST بزاری که تو بازار فراوونه. یادتم باشه خیلی از ماسفتها با 5 ولت روشن نمی شن و نیاز به جریان لحظه ای برای گیت هستند که اتصال مستقیم اونها به میکرو رو سخت می کنه. اما ماسفت درایورها این مشکل رو حل کردن.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

ماسفتی که من انتخاب کردم شمارش هست FQP4N50 .

1 - دیود هرزگرد منظورتون همونی که برای محافظت از جریان معکوس برگشتی از سلف می گذاریم که باید شاتکی باشه. درسته؟
        2 - آخه اگه برای درین مقاومت نگذارم باعث می شه جریان زیادی ازش عبور کنه چون بوبین یا بار ما فقط یک اهم مقاومت داره. شاید هم کمتر.

من فکر کنم این ماسفت با 5 ولت روشن می شه ، چون تو دیتاشیت نوشته ولتاژ گیت - سورس(Vgss)، می تونه بین منفی تا مثبت 30 ولت متغیر باشه .

دیدگاه

بله دیود هرزگرد رو درست متوجه شدید. اما دیودهای شاتکی که بهترین دیودهای فست هستند ولتاژهای پایینی دارند و بزور میتونید بالای 100 ولتشو پیدا کنید. پس مجبورید از دیودهای فست غیر شاتکی استفاده کنید.

خدمتون عرض کردم اگه پهنای پالستون (دیوتی سایکل) را تنظیم کنید نیازی به مقاومت ندارید. مثلا اگه دیوتی سایکل شما 1 درصد باشه انگار بجای 220 ولت 2.2 ولت به بوبین دادید و چون یک اهم دارد جریان اون 2.2 آمپر میشه

متاسفانه VGS(th) max ماسفتی که انتخاب کردید 5 ولت است. یعنی روی لبه دارید کار می کنید که چندان مناسب نیست. برای اینکه محکم کاری شود یک ماسفت درایور هم بین میکرو و گیت ماسفت بگزارید. مثل TC427
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X